![]() |
2014.03.17. 17:36
2014.03.17. 18:00
akos51 írta:Haminda írta:Egyébként Pozsonyban van is egy cabrió amin eléggé elgondolkodtam... bekértem a képeket a fickótól, küldött párat, de még holnap csinál többet. Sajnos nem nagyon szoktam arra járni, potya körnek sok lenne, így ha netán valaki jár arrafele, meg is nézhetné
Egy biztos, sok minden nem romolhat el rajta- Vin:1825649
Ha valakit érdekelnek képek szóljon...
Pénteken megyek Brünnbe, útközben megnézhetem.
2014.03.17. 18:00
nagy.matyika írta:Szerintem csak annyi a probléma, hogy az átlag ember ettől a hangnemtől enyhén szólva elkedvetlenedik. Lelehet írni szépen, finoman is, hogy mihez ragaszkodik az eladóImpozánsabb környezet, jobb minőségű fényképek, tiszta beltér ( az a gumi szőnyeg nagyon durva ), sokat segítenek a dolgon. Az ülés törött műanyagját is pár ezer forintból orvosolhatod és akkor még mindig úgy látja a leendő vevő, hogy na itt tényleg nincs mibe belekötni. Elhiszem, hogy nincs kedved sokat foglalkozni a hirdetéssel, de egy igényes hirdetés fél siker! Mint mindent, ezt is érdemes átgondolva feladni és tisztelettel kezelni a leendő vevőt, nem úgy, hogy még akkor se engedek, ha te vagy az a atyaúristen
Hidd el nekem
2014.03.17. 18:16
2014.03.17. 18:33
Johny540 írta:nagy.matyika írta:Szerintem csak annyi a probléma, hogy az átlag ember ettől a hangnemtől enyhén szólva elkedvetlenedik. Lelehet írni szépen, finoman is, hogy mihez ragaszkodik az eladóImpozánsabb környezet, jobb minőségű fényképek, tiszta beltér ( az a gumi szőnyeg nagyon durva ), sokat segítenek a dolgon. Az ülés törött műanyagját is pár ezer forintból orvosolhatod és akkor még mindig úgy látja a leendő vevő, hogy na itt tényleg nincs mibe belekötni. Elhiszem, hogy nincs kedved sokat foglalkozni a hirdetéssel, de egy igényes hirdetés fél siker! Mint mindent, ezt is érdemes átgondolva feladni és tisztelettel kezelni a leendő vevőt, nem úgy, hogy még akkor se engedek, ha te vagy az a atyaúristen
Hidd el nekem
Látszik hogy nem adtál még el sok autót mostanában.....
Igen,elnézést kérek,akkor én vagyok a paraszt.Mert az utcámba,ahol járok,eső után 2héttel is áll a sár (2héten belül persze esik még legalább 2-szer)És ha hiszed ha nem,kimosom a szőnyeget,2nap múlva hasonló lesz a látvány.(Ettől el is ment a kedvem,és ezért költözök is el hamarosan jelenlegi lakhelyemről)És nem az a kedves vásárló a paraszt ugye (kb. az ötödik 2hét alatt) aki úgy indít telefonba hogy 600-at adok érte.Hát igen.....az a fránya műanyag.....Hidd el van rá 2000Ft-om hogy kicseréljem,de akkor már teszek fel új féktárcsákat,lefényezem a csomagtérajtót stb.....nem akarom szalonállapotba tenni az autót mielőtt eladom.Akkor nem ennyi lenne az ára sem.Sokan hívtak,7-8emberrel email-ezek,hidd el normális hangnemben társalgok mindegyikükkel (oda-vissza) és akinek van egy csepp esze,tudja hogy ezzel a szöveggel melyik fajta "vásárlót(kat)" akarom nagy ívben elkerülni.És hidd el,még ez is kevés,sok emberformájú lény van közöttünk,akinek elmondd az ember valamit 3-szor,és akkor sem érti meg.Na ilyenekkel 1percet nem akarok társalogni.Ezért vagyok egy hatalmas bunkó,a kretén szövegű hirdetésemmel együtt.
2014.03.17. 20:55
nagy.matyika írta:"A vevőt kiszolgálni kell, nem pedig kioktatni!"
2014.03.17. 21:54
..." akkor nem lehet alkudni?!" kérdésre meg az, hogy ez nem piac.
2014.03.17. 22:07
Labi írta:szörnyű dolog az autóeladás. .."a mi a vége?" kérdésre mindig az a válaszom, hogy a lökhárító..." akkor nem lehet alkudni?!" kérdésre meg az, hogy ez nem piac.
....de szörnyű az emberanyag, azt el kell ismerni
![]()
Sajnos ez az a kategória már árban, amit össze tudnak kalapálni azok, akiknek ez a kocsi nem való![]()
sok sikert azért!!
2014.03.17. 23:15
Johny540 írta:nagy.matyika írta:"A vevőt kiszolgálni kell, nem pedig kioktatni!"
Én nem oktattam ki senkit.Nem akartam ennyire belelendülni a témába...De szívesen odaadnám ezek után Neked az autót,hogy add el.Habár több okból ezerszer meggondolnám ezt is,ugyanis azóta,amióta az egyik autómat hajszál híján úgy törték rommá,hogy az anyósülésen kuksoltam,inkább kihagynám.Ez az egyik legnyomósabb okom arra,hogy hányingerem van az eladástól.
Mindenesetre,akik eddig jelentkeztek,biztos hasonlóan kretének mint én.Pedig a beszélgetések alapján nem ez jött le.A többi részét mondjuk hogy elfogadom amit írtál,rossz kereskedő lennék,ennyi.Arra születni kell.Kretén vagyok,de legalább hazug nem.
2014.03.18. 00:47
2014.03.18. 13:26
Qwerti írta:Valaki tudja, hogy ennek miért ilyen alacsony az ára?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/ ... ig-7726243
2014.03.18. 23:47
Padre540 írta:Qwerti írta:Valaki tudja, hogy ennek miért ilyen alacsony az ára?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/ ... ig-7726243
Úgy sejtem,hogy erre gondolsz:
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m5/ ... as-7743337
Ez a facen is kering,azt írja hogy már voltak többen is megnézni,de persze mindenki hülye.![]()
Volt már 2 és a legjobb licit viheti,volt fix 2,aztán 2.3 és tegnap láttam 1.887.000-ért is.
Update:
Jelen pillanatban 1.769.000
Ez kemény ez az ár... Ennek vajon mi baja lehet?
2014.03.19. 05:48
2014.03.19. 13:26
2014.03.19. 14:40
2014.03.21. 09:45
Haminda írta:Ezt keveslem :O
2014.03.21. 09:55
Gallaca írta:Haminda írta:Ezt keveslem :O
Ennél az eladónál az évjárat sohasem stimmel, de egyébiránt mindig ilyen olcsón árul, saját bevallása szerint is, banki autókat.
)