Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.08. 21:20

jackson írta:
LeviM5 írta:Gyerekek, a neten olvastam:
"egy fekete 540i touring, M-es felnikkel és angyal szemekkel huligánkodik az M0-áson! :D
Rendszeresen kezd ki a kisebbekkel, alázza a békésen közlekedőket!!! :D
Rendőrségi információk szerinte több Rs oktáviát, az M1-ről audi TT-t helyeztek át, hogy elfogják az álmokfutót.
A nyomravezető magas jutalomban részesül!"

Feladjuk az illetőt? :P

És mennyi a jutalom?? :lol: :lol: :lol:

Jackson arcra fagyott mosolya sztem teljesen normális. mikor én megkaparintottam az enyémet, én is száguldoztam. pl elég gyorsan meg kellett néznem, mennyi a vége :D és gyakran kellett gyorsulgatni. pedig egy 150 LE-s "autó"-ból ültem át... azóta (4,5 év) még egyszer került a végsebességre sor (az is egy gumi kipróbáléása miatt). szóval tényleg elmúlik egy idő után a varázslat, és természetessé (elvárttá) válik. inkább az jön, hogy ha nincs meg egy leheltnyit az elvárt érzés, rögtön ráncolódni kezd a homlok :lol:

2009.03.08. 21:44

mint ahogy az avataromon láthatjátok, az autóm a fényezőműhelyben van :lol:
ha minden jól megy, akkor hétvégén már pompás telifény lesz rajta.
minden másid nap kontrollálom a munkát, de úgy látom, hogy nagyon profin csinálják.
persze ehhez az kellett, hogy én kicsit előkészítettem a munkát :lol:
holnap jön meg az első lökös, a lökhárítótoldatom már fél éve megvan, az extra széles hátsó M-es kis szárnyam szintén a dobozkájában van.

esetleg ha valakit érdekel, akkor több fotót is csináltam a fényezőműhely munkájáról, és mint említettem, minden másnap újabb képeket készítek.

csak az a baj, hogy akkor tudok a képtárba képet feltenni, ha vki egyszerűen elmagyarázza lépésről lépésre, mert a képtár feltöltésére nem jövök rá :oops:

2009.03.08. 21:52

kovessyroli írta:mint ahogy az avataromon láthatjátok, az autóm a fényezőműhelyben van :lol:
ha minden jól megy, akkor hétvégén már pompás telifény lesz rajta.
minden másid nap kontrollálom a munkát, de úgy látom, hogy nagyon profin csinálják.
persze ehhez az kellett, hogy én kicsit előkészítettem a munkát :lol:
holnap jön meg az első lökös, a lökhárítótoldatom már fél éve megvan, az extra széles hátsó M-es kis szárnyam szintén a dobozkájában van.

esetleg ha valakit érdekel, akkor több fotót is csináltam a fényezőműhely munkájáról, és mint említettem, minden másnap újabb képeket készítek.

csak az a baj, hogy akkor tudok a képtárba képet feltenni, ha vki egyszerűen elmagyarázza lépésről lépésre, mert a képtár feltöltésére nem jövök rá :oops:

Engem érdekel :lol: köszike

Klubbos képtár 4Mb :!:
Csinálsz egy mappát névvel,majd fent van olyan file feltöltés,kb 10 helyre felrakod a képet majd folytatás mappa választás (előzőeken megcsináltál neki) képek leirás folytatás majd irja sikeresen mennyi képet tett fel.

2009.03.08. 23:16

admin írta:
Labi írta:kössz Fiúk! :cry: ...kipróbáltam még egyszer, azaz csak beindítottam, de ugyan az van. a belső világítás is vibrál, ahogy erölködik alapjáraton a motor. remélem holnapra azért lesz vmi változás, de szinte biztosnak tartom, hogy holnap el kell vinnem doktorbácsihoz! :sírás:

A lámpáidnál a sokk lógó tyúkbél nem ér oda valahova?

sztem nem, mert azóta már kicserélte Bömbölő a lámpákat....
sztem, legalábbis arra következtetek, hogy ahogy szerencsétlen az alapjárattal küzd, azaz épphogy leállna, kap egy fröccsöt és magához tér. csak mivel folyamatosan alapjáraton ezen a ponton van, azért villog. asszem föladom holnap a leckét Muhaatinak! 8) :cry: :cry:

2009.03.09. 08:30

Labi írta:
admin írta:
Labi írta:kössz Fiúk! :cry: ...kipróbáltam még egyszer, azaz csak beindítottam, de ugyan az van. a belső világítás is vibrál, ahogy erölködik alapjáraton a motor. remélem holnapra azért lesz vmi változás, de szinte biztosnak tartom, hogy holnap el kell vinnem doktorbácsihoz! :sírás:

A lámpáidnál a sokk lógó tyúkbél nem ér oda valahova?

sztem nem, mert azóta már kicserélte Bömbölő a lámpákat....
sztem, legalábbis arra következtetek, hogy ahogy szerencsétlen az alapjárattal küzd, azaz épphogy leállna, kap egy fröccsöt és magához tér. csak mivel folyamatosan alapjáraton ezen a ponton van, azért villog. asszem föladom holnap a leckét Muhaatinak! 8) :cry: :cry:

Gyógyulást kivánok a köhécselő Vnyóc testvérünknek.
Valahol olvastam, hogy a BMW már nem javasolja a motor mosást, már mint már az E39-eseknek sem. Valami elektronika hibát sikerült összeszedned szerintem. lehet a gyújtás rendszerben de változtatos a dolog levegőtömegmérő, főtengely jeladó stb. kábelezés hiba is csinálhat érthetetlen marhaságokat. Rendesen végig kell nézni az biztos.

Jackson, aki együttérez

2009.03.09. 08:58

köszönöm az együttérzést! a doktorbácsihoz már bejelentkeztünk. :cry:

2009.03.09. 13:20

Na Muhaati megoldotta kézrátétellel :!: :taps: :taps:

mint kiderült, egy gumidugó leesett és e miatt ugrált minden. :oops: :oops: ..már motorgenerált vizionáltam! :oops: készített egy újat, jó erős bilinccsel.

...és ismét bebizonyosodott, hogy a Vényóc, kinyírhatatlan. :lol:

:lol:

Köszi még egyszer Ati :!:

2009.03.09. 13:45

Labi írta:Na Muhaati megoldotta kézrátétellel :!: :taps: :taps:

mint kiderült, egy gumidugó leesett és e miatt ugrált minden. :oops: :oops: ..már motorgenerált vizionáltam! :oops: készített egy újat, jó erős bilinccsel.

Az pedig gondolom titok, hogy hol ez a dugó!
Vagy ha nem, kérjük BEÍRNI! :hangos:

2009.03.09. 14:57

simi64 írta:

Igen és utánna minden Vnyóc tulajdonos fut megnézni, hogy neki is van-e ilyen dugója :franko:

Jackson, aki szintén :wink:

2009.03.09. 15:11

jackson írta:
simi64 írta:

Igen és utánna minden Vnyóc tulajdonos fut megnézni, hogy neki is van-e ilyen dugója :franko:

Jackson, aki szintén :wink:

Üdv mindenkinek.
Csak a lány V8-asok fogják ellenőrizni :oops:
Ciao: luigi :franko:

2009.03.09. 15:40

simi64 írta:

ITT AZ A BIZONYOS DUGÓ

A 9-es számú alk. Van amelyiknél dugó van ( 9 ), van amelyiknél cső szeleppel (10-11).
Az aktívszén szűrő vákumcsövéhez csatlakozik, ha itt fallsot kap, meghülyül a rendszer.

2009.03.09. 16:30

muhaati írta:
simi64 írta:

ITT AZ A BIZONYOS DUGÓ

A 9-es számú alk. Van amelyiknél dugó van ( 9 ), van amelyiknél cső szeleppel (10-11).
Az aktívszén szűrő vákumcsövéhez csatlakozik, ha itt fallsot kap, meghülyül a rendszer.

most már csak azt áruld el, hogy a túróba jöttél rá, hogy pont emiatt a kis biszbasz miatt nem jó az alapjárat? :D vagy ez típushiba?

2009.03.09. 16:55

köszi Ati, hogy belinkelted, mert fingom nem volt hogy is nevezzem meg a gyereket! :D

Amúgy meg úgy találta meg, hogy belenézett a motorba, eltelt kb 10 másodperc, majd azt mondta, hogy mi ez a kis ba..ás? hát innen hiányzik vmi. beledugta az újját és tökéletesen járt a motor! nem csörgött, nem zörgött. mire kiszálltam, kész lett. :lol:

....félelmetes az Ürge! :D

2009.03.09. 21:04

Labi írta:köszi Ati, hogy belinkelted, mert fingom nem volt hogy is nevezzem meg a gyereket! :D

Amúgy meg úgy találta meg, hogy belenézett a motorba, eltelt kb 10 másodperc, majd azt mondta, hogy mi ez a kis ba..ás? hát innen hiányzik vmi. beledugta az újját és tökéletesen járt a motor! nem csörgött, nem zörgött. mire kiszálltam, kész lett. :lol:

Esküszöm írni akartam neked, hogy tuti valami apró szar, vagy benéztél, lehúztál valamit, mint a múltkor a CO riasztót! :D De nem akartam viccelődni ilyen súlyos gondok közepette... :)
Erre tessék, hála az égnek!!!!
Megnéztem nem találtam iyen dugót az enyémben 8O

De az elektromos cuccokat azért csomagold be nejlonzacsiba, és nem lesz gond! Éljen a tiszta motortér!!!!

2009.03.09. 21:15

LeviM5 írta:
Labi írta:köszi Ati, hogy belinkelted, mert fingom nem volt hogy is nevezzem meg a gyereket! :D

Esküszöm írni akartam neked, hogy tuti valami apró szar, vagy benéztél, lehúztál valamit, mint a múltkor a CO riasztót! :D De nem akartam viccelődni ilyen súlyos gondok közepette... :)

De az elektromos cuccokat azért csomagold be nejlonzacsiba, és nem lesz gond! Éljen a tiszta motortér!!!!

Én már többször lemostam slaggal is meg magasnyomásúval is és soha nem volt semi gondja.

2009.03.09. 21:16

hát igen, reménykedtem, de tudnád milyen szarul aludtam! :lol: :oops:

Meglehet, ezen túl már csak száraz kendővel fogom törölgetni a motorteret! :oops:

...a gyógyítás után felrakta Ati gépre, kitörölte a régi hibákat és most nulla hiba van benne! nagyon büszke vagyok a kicsire! :D

2009.03.09. 21:24

Labi írta:hát igen, reménykedtem, de tudnád milyen szarul aludtam! :lol: :oops:

Meglehet, ezen túl már csak száraz kendővel fogom törölgetni a motorteret! :oops:

...a gyógyítás után felrakta Ati gépre, kitörölte a régi hibákat és most nulla hiba van benne! nagyon büszke vagyok a kicsire! :D

De amikor kiderül, hogy semmiség ami okozza, az milyen jó érzés?! :D

2009.03.09. 23:01

admin írta:
LeviM5 írta:

Én már többször lemostam slaggal is meg magasnyomásúval is és soha nem volt semi gondja.

négy hengerrel neki sem volt gond. csak hát ugye az a másik négy... :D
(nehogy magadra vedd)

2009.03.10. 10:35

muhaati írta:
simi64 írta:

ITT AZ A BIZONYOS DUGÓ

Jéé nekem teljesen más az 540-en. Azt lehet tudni hogy ez micsoda? Ha jól látom az a mechanikus folytó szelep és valami üzemanyag tank szellőzésről szól a fáma. Ezeken a csöveken viszibe a tartályban keletkezett gázokat elégetésre?

Jackson, aki kiváncsi

2009.03.10. 11:14

jackson írta:
muhaati írta:
simi64 írta:

ITT AZ A BIZONYOS DUGÓ

Jéé nekem teljesen más az 540-en. Azt lehet tudni hogy ez micsoda? Ha jól látom az a mechanikus folytó szelep és valami üzemanyag tank szellőzésről szól a fáma. Ezeken a csöveken viszibe a tartályban keletkezett gázokat elégetésre?

Jackson, aki kiváncsi

Igen környezetvédelmi okokból. Igy benzingőz nem kerül a szebadba.
Hozzászólás küldése

VigLink badge