![]() |
2012.10.21. 22:50
Imco írta:csiatt írta:A végén az mit jelent?
E39 1996-2004
Tehát a széria végén.
Szerintem...
2012.10.21. 23:07
csiatt írta:Akkor az csak touringban fellelhető? Mert én úgy tudom, hogy 2004-ben már csak touring volt e39-ből)Imco írta:csiatt írta:A végén az mit jelent?
E39 1996-2004
Tehát a széria végén.
Szerintem...
Szerintem 2003 is a vége!2012.10.22. 22:12
csiatt írta:Még egy kérdés, ami ilyen kis apróság: Most is 12 olyan hírdetés van fent, ahol DVD-t is írnak a kocsiban 16:9 kijelző mellé, de se fejtámla monitor, se tetőmonitor (azaz valami utólag cucc) nincs az autóban a képeken. Azaz létezik valami gyári DVD-s fejegység esetleg? Vagy elképzelhető hogy gyárilag volt MK4-es navival e39? Vagy mire nem gondoltam?
2012.10.25. 22:18
2012.10.26. 06:51
csiatt írta:Valaki meg tudná-e mondani, hogy a BMW 6 923 268 cikkszámú TV modul-az jó-e az én vasamba (2002/10 e39 16:9 + MK3 navi van benne, de gyárilag nincs hozzá TV-modul). És ha igen, akkor mi kell
még hozzá, illetve, hogy ez a síma vagy a digitális fajta (mert korábban írtátok, hogy többféle TV modul van)?
2012.10.26. 18:44
2012.10.28. 14:10
2012.10.29. 07:59
afcajax írta:Hali,
A nyári nagymelegben volt nekem egy olyan problémám, hogy a kis navi kijelzőm le-le fagyot vagy eltűnt (mármint az egész kijelzőm) ami a nagy melegre volt fogva, h az illesztések elcsúsznak stb. Ezt igazolja, hogy a nagy meleg elmúltával helyre is állt az egész, de a "Navigation" menüpont és társai (többek között a "bordcomputer" is ahol pl. az időt és egyebeket állíthatok) eltűntek és csak egy két alapfunkció érhető el (tehát nem az a lista amit eredetileg látnom kellene). A kérdésem, hogy csak valamit elállítottam vagy a hiányzó elemek végleg eltűntek és programozható vagy vásárolható az egész újra illetve jobban teszem ha felkeresek egy márkaszervízt mert ezzel lövésem sincs mit lehet kezdeni. Az egész csak az óra állítás miatt jött ki amúgy megvoltam nélküle nem mintha zavarna ha az eredeti formájába visszaállna az egész menü rendszer.
2012.10.29. 08:21
kzolee írta:afcajax írta:Hali,
A nyári nagymelegben volt nekem egy olyan problémám, hogy a kis navi kijelzőm le-le fagyot vagy eltűnt (mármint az egész kijelzőm) ami a nagy melegre volt fogva, h az illesztések elcsúsznak stb. Ezt igazolja, hogy a nagy meleg elmúltával helyre is állt az egész, de a "Navigation" menüpont és társai (többek között a "bordcomputer" is ahol pl. az időt és egyebeket állíthatok) eltűntek és csak egy két alapfunkció érhető el (tehát nem az a lista amit eredetileg látnom kellene). A kérdésem, hogy csak valamit elállítottam vagy a hiányzó elemek végleg eltűntek és programozható vagy vásárolható az egész újra illetve jobban teszem ha felkeresek egy márkaszervízt mert ezzel lövésem sincs mit lehet kezdeni. Az egész csak az óra állítás miatt jött ki amúgy megvoltam nélküle nem mintha zavarna ha az eredeti formájába visszaállna az egész menü rendszer.
A navi kijelzőt kisbaltával lehet véglegesen megoldani.
2012.10.29. 19:10
csiatt írta:Erről valaki hallott, vagy látott már ilyet élőben? most találtam:
gyári DVD tetőmonitor
Google-ban rendes fotót-képet nem találtam róla...
Illetve találtam két ilyen gombot. Ez mihez van? hova lehet ezt beépíteni?
A 3. eszköz Ezt hova építették be? És konkrétan mit tud?csiatt írta:Még egy kérdés, ami ilyen kis apróság: Most is 12 olyan hírdetés van fent, ahol DVD-t is írnak a kocsiban 16:9 kijelző mellé, de se fejtámla monitor, se tetőmonitor (azaz valami utólag cucc) nincs az autóban a képeken. Azaz létezik valami gyári DVD-s fejegység esetleg? Vagy elképzelhető hogy gyárilag volt MK4-es navival e39? Vagy mire nem gondoltam?
2012.10.29. 19:38
2012.10.29. 20:28
2012.10.29. 20:30
Gallaca írta:csiatt írta:Megint felbukkant ez a gombsor, de hol van ennek a gyári helye?
Ha jól tudom, a könyöklő hátulján az utaspohártartónál van a helye.
2012.10.29. 20:33
csiatt írta:Megint egy újabb gyári kütyü amire nem tudok rájönni, hogy micsoda: Traffic Master
2012.10.29. 20:34
csiatt írta:Megint egy újabb gyári kütyü amire nem tudok rájönni, hogy micsoda: Traffic Master
2012.10.29. 20:38
csiatt írta:Utaspohár tartó? Nekem ez új? Lehet olyanom nincsen? A könyöklő alatt a szellőző van nekem.Gallaca írta:csiatt írta:Megint felbukkant ez a gombsor, de hol van ennek a gyári helye?
2012.10.29. 20:42
Gallaca írta:csiatt írta:Utaspohár tartó? Nekem ez új? Lehet olyanom nincsen? A könyöklő alatt a szellőző van nekem.Gallaca írta:csiatt írta:Megint felbukkant ez a gombsor, de hol van ennek a gyári helye?
A szellőző alatt van a pohártartó, alapesetben egy mélyedés van ott.
2012.10.29. 20:51
csiatt írta:Na akkor nekem a mélyedés van. Ha jól értelmezem, akkor a mélyedésbe lehetne ezt a csatlakozósort gyárilag, vagy pedig gyárilag lehetett oda pohártartót kérni.
Ez a pohártartó utólag beszerelhető, bepattintható, vagy annak a könyöklőnek más a kiképzése?Gallaca írta:csiatt írta:Utaspohár tartó? Nekem ez új? Lehet olyanom nincsen? A könyöklő alatt a szellőző van nekem.Gallaca írta:csiatt írta:Megint felbukkant ez a gombsor, de hol van ennek a gyári helye?
A szellőző alatt van a pohártartó, alapesetben egy mélyedés van ott.
2012.10.29. 21:01
Gallaca írta:A pohártartó a mélyedés helyére megy. Az a gombsor eredetileg E38 ba való, oda van írva, hogy 39-be igazítani kell.
2012.10.29. 21:37
odus írta:Gallaca írta:A pohártartó a mélyedés helyére megy. Az a gombsor eredetileg E38 ba való, oda van írva, hogy 39-be igazítani kell.
A pohártartót úgyis letörik a gyerekek, hátra szerintem nem érdemes berakni.