![]() |
2012.10.29. 21:38
odus írta:Gallaca írta:A pohártartó a mélyedés helyére megy. Az a gombsor eredetileg E38 ba való, oda van írva, hogy 39-be igazítani kell.
A pohártartót úgyis letörik a gyerekek, hátra szerintem nem érdemes berakni.
2012.10.29. 21:44
csiatt írta::D Egyenlőre én vagyok a gyerek, aki ilyen és ehhez hasonló upgradekkel foglalkozikodus írta:Gallaca írta:A pohártartó a mélyedés helyére megy. Az a gombsor eredetileg E38 ba való, oda van írva, hogy 39-be igazítani kell.
Csiatt! Nem akarsz te is beállni a sorba, mint a többiek és inkább az idézetek végére, sem mint az elejére írogatni az új hozzászólásodat? Köszi!
2012.10.29. 21:51
Jerry írta:csiatt írta::D Egyenlőre én vagyok a gyerek, aki ilyen és ehhez hasonló upgradekkel foglalkozikodus írta:Gallaca írta:A pohártartó a mélyedés helyére megy. Az a gombsor eredetileg E38 ba való, oda van írva, hogy 39-be igazítani kell.
Csiatt! Nem akarsz te is beállni a sorba, mint a többiek és inkább az idézetek végére, sem mint az elejére írogatni az új hozzászólásodat? Köszi!
2012.10.29. 22:02
odus írta:Jerry írta:csiatt írta::D Egyenlőre én vagyok a gyerek, aki ilyen és ehhez hasonló upgradekkel foglalkozikodus írta:Gallaca írta:A pohártartó a mélyedés helyére megy. Az a gombsor eredetileg E38 ba való, oda van írva, hogy 39-be igazítani kell.
Off kezdete. Még mindig jobb, mint az idézetek közé! Off vége
2012.10.31. 10:00

2012.10.31. 13:52
csiatt írta:Megint felbukkant ez a gombsor, de hol van ennek a gyári helye?
A másik 3 eszközhöz a kérdésemre esetleg valaki a választ?csiatt írta:Erről valaki hallott, vagy látott már ilyet élőben? most találtam:
gyári DVD tetőmonitor
Google-ban rendes fotót-képet nem találtam róla...
Illetve találtam két ilyen gombot. Ez mihez van? hova lehet ezt beépíteni?
A 3. eszköz Ezt hova építették be? És konkrétan mit tud?csiatt írta:Még egy kérdés, ami ilyen kis apróság: Most is 12 olyan hírdetés van fent, ahol DVD-t is írnak a kocsiban 16:9 kijelző mellé, de se fejtámla monitor, se tetőmonitor (azaz valami utólag cucc) nincs az autóban a képeken. Azaz létezik valami gyári DVD-s fejegység esetleg? Vagy elképzelhető hogy gyárilag volt MK4-es navival e39? Vagy mire nem gondoltam?
2012.10.31. 19:23
2012.10.31. 20:26
csiatt írta:Most megint bekukkantottam a bal hátsó "szerver-szobába", hogy mi, hogy smint, és láttam egy lógó kábelt, amit eddig nem vettem észre:
-fekete, kör alakú (mint a koax) a végén szügletes 1cmx1cm-es fekete-rózsaszines csatlakozóval (de a legvége, maga a csatlakozás símán kör alakú)
Ennek hova kéne csatlakozni? Ez minek lenne a kábele?
2012.10.31. 21:06
odus írta:csiatt írta:Most megint bekukkantottam a bal hátsó "szerver-szobába", hogy mi, hogy smint, és láttam egy lógó kábelt, amit eddig nem vettem észre:
-fekete, kör alakú (mint a koax) a végén szügletes 1cmx1cm-es fekete-rózsaszines csatlakozóval (de a legvége, maga a csatlakozás símán kör alakú)
Szerintem a kézibeszélő bluetooth antennája.
2012.10.31. 21:11
csiatt írta:odus írta:csiatt írta:Most megint bekukkantottam a bal hátsó "szerver-szobába", hogy mi, hogy smint, és láttam egy lógó kábelt, amit eddig nem vettem észre:
Erről a kábelről van szó:
2012.10.31. 21:44
odus írta:csiatt írta:odus írta:csiatt írta:Most megint bekukkantottam a bal hátsó "szerver-szobába", hogy mi, hogy smint, és láttam egy lógó kábelt, amit eddig nem vettem észre:
Ehhez inkább vaszarig kolléga ért.
2012.10.31. 21:53
Gallaca írta:odus írta:csiatt írta:odus írta:csiatt írta:Most megint bekukkantottam a bal hátsó "szerver-szobába", hogy mi, hogy smint, és láttam egy lógó kábelt, amit eddig nem vettem észre:
Ezen az van írva, hogy a cápauszony antennára megy a transceiverről. Eszerint egy sima antennaátalakító, illetve összekötőkábel.
2012.10.31. 21:59
csiatt írta:Gallaca írta:odus írta:csiatt írta:odus írta:[quote="csiatt"]Most megint bekukkantottam a bal hátsó "szerver-szobába", hogy mi, hogy smint, és láttam egy lógó kábelt, amit eddig nem vettem észre:
Ezen az van írva, hogy a cápauszony antennára megy a transceiverről. Eszerint egy sima antennaátalakító, illetve összekötőkábel.
2012.11.04. 13:40
2012.11.04. 14:22
csiatt írta:Még mindig az a kérdésem, hogy az alábbi gomboknak hol van e39-ben a hivatlos helyük?
Illetve ilyen usb-s gyári csatlakozóról tudtok-e?
2012.11.04. 14:33
Padre540 írta:csiatt írta:Még mindig az a kérdésem, hogy az alábbi gomboknak hol van e39-ben a hivatlos helyük?
Szerintem ezek E38-ba valók,a hátsó monitorokhoz.Ha nem akkor kijavítanak...
2012.11.04. 18:15
admin írta:Padre540 írta:csiatt írta:Még mindig az a kérdésem, hogy az alábbi gomboknak hol van e39-ben a hivatlos helyük?
Szerintem is. De már ezt le írta Mchris is.
iPhone Tapatalk
2012.11.05. 07:09
csiatt írta:admin írta:Padre540 írta:csiatt írta:Még mindig az a kérdésem, hogy az alábbi gomboknak hol van e39-ben a hivatlos helyük?
iPhone Tapatalk
Azt a konzolra írta annó, mert akkor olyan e38-as konzolt linkeltem be amiben ezek a gombok benne voltak. De ezeket a gombokat külön e39-hez is árulják, és azért gondoltam, hogy akkor valószínűleg van neki valami gyári hely ahova szerelni szokták.
2012.11.05. 09:32
MChris írta:csiatt írta:admin írta:Padre540 írta:csiatt írta:Még mindig az a kérdésem, hogy az alábbi gomboknak hol van e39-ben a hivatlos helyük?
iPhone Tapatalk
Azt a konzolra írta annó, mert akkor olyan e38-as konzolt linkeltem be amiben ezek a gombok benne voltak. De ezeket a gombokat külön e39-hez is árulják, és azért gondoltam, hogy akkor valószínűleg van neki valami gyári hely ahova szerelni szokták.
nincsen E39-ben gyárilag. Azért mert valaki balfasz nem kell bedőlni neki!
E38
E53
2012.11.05. 11:19
csiatt írta:Oké, köszi. Csak nagyon sok hírdetésben láttam, és ezért volt furcsa.