![]() |
2007.03.12. 23:47
efer írta:dcs73 írta:Szia efer! Felkell tölteni egyszer rendesan töltővel 10-12 óra, és ha jó az akksi akkor regenerálodik teljesenn!!!Pláne ha nem rövideket mész vele mint én, de egyépként ha hosszú utakatjársz akkor ha nemtöltöd fel akkor is jólesz, ha az akksid nem halódik!!!
a lemerülés után kb. 700km autópálya jelentette a töltést. az elég a regeneráláshoz, vagy azért próbáljam a töltést mindenképpen?
2007.03.13. 00:20
2007.03.13. 10:15
2007.03.13. 11:16
Chrisstopher írta:Na várjatok!
Kezdjük az elején....
Hol van az akku????![]()
touringom van, de k...a nem találom,bár nem is kerestem olyan pánik szerűen....
2007.03.13. 11:33
efer írta:Chrisstopher írta:Na várjatok!
Kezdjük az elején....
Hol van az akku????![]()
touringom van, de k...a nem találom,bár nem is kerestem olyan pánik szerűen....
csomagtartó, jobb oldali lenyitható rekesz, annak az alján.
2007.03.15. 10:37
2007.04.07. 17:15
2007.04.07. 18:10
Pisti írta:Sziasztok!
Ki tudná megmondani hogy lehet kiszerelni a "sünit" avagy a fűtésvégfokot?
Hol található a biztosítéka mivel a kesztyűtartóban végigpróbáltam a szóbajöhetőeket (kiszedegettem) és egyikre se állt le a befújás. Hátul az akku felettieket is végigpróbáltam, egyik sem az övé. Nálam az előzőekben leírt hibák csak akkor jelentkeznek, ha vagy a fűtést ,vagy a klímát használtam, ha egész nap nem kapcsolom be egyiket se ,a leállást követően nem indul el a szellőztetés se, ha valamelyiket bekapcsoltam ,leállás után reggelre biztosan lemeríti az akkumat. Ha megtalálom a biztit , a tervem az, hogy egy relén keresztül adok neki tápot és csak a"gyújtás" után. (520d , 2001év), így ha este leállok a szellözés is leáll.
2007.04.08. 10:22
2007.04.12. 12:48
2007.04.12. 15:01
zolkika írta:Sziasztok!
2 alkalommal fordult elő velem a következő dolog: menet közben rádió elhallgatott, kijelző (board + radio) elhalványult, ABS, ill. kipörgésgátló visszajelzője felvillant. Mindez csak 1 pillanatra történ, de többször ismétlődött.
Egyik alkalommal 1 hetes állás után, a másik alkalommal állás 15 percig vészvillogóval + rádió szólt. Mindez menet közben megszünt.
Lehet-e olyan állapotban az aksim, hogy így leszívja ha nem megyek, vagy valami másra gyanakodjak?
Válaszotokat előre is köszi.
2007.04.12. 19:09
kbhont írta:zolkika írta:Sziasztok!
2 alkalommal fordult elő velem a következő dolog: menet közben rádió elhallgatott, kijelző (board + radio) elhalványult, ABS, ill. kipörgésgátló visszajelzője felvillant. Mindez csak 1 pillanatra történ, de többször ismétlődött.
Egyik alkalommal 1 hetes állás után, a másik alkalommal állás 15 percig vészvillogóval + rádió szólt. Mindez menet közben megszünt.
Lehet-e olyan állapotban az aksim, hogy így leszívja ha nem megyek, vagy valami másra gyanakodjak?
Válaszotokat előre is köszi.
Szia Zoli!
Igen elképzelhető!
Menj el a tescoba, és vegyél 2000Ft ért egy voltmérőt!
Mérd meg a feszültséget! Jóbbat mondok! Aktiváld a titkos menüd és ott a beépített voltmérő! A Feszültségednek nem szabad 12,3 v. alá esni!
Ha jár a motorod alapjáraton, akkor 13,8- 14,4 V! Ha ez így jó, akkort kezd terhelni! Kapcsolj be minden fogyasztót! ( fényszoró, ventillátor, ablakfűtés, Féklámpa) Ha igy sem esik 13,6 alá, akkor jó a töltésed, és az aksid lesz cellás!
Üdv
2007.05.12. 20:53
2007.08.15. 23:31
collins írta:Sziasztok!
Na most végig olvastam az összes aksis hozzászólást... A kérdésem az, ami nem derült ki egyértelműen a válaszokból, hogy melyik akksival voltak eddig a legtöbben megelégedve?
Esetleg egy szavazást is indíthatnánk erről szerintem!
Üdv,
collins
2007.08.15. 23:43
Labi írta:collins írta:Sziasztok!
Na most végig olvastam az összes aksis hozzászólást... A kérdésem az, ami nem derült ki egyértelműen a válaszokból, hogy melyik akksival voltak eddig a legtöbben megelégedve?
Esetleg egy szavazást is indíthatnánk erről szerintem!
Üdv,
collins
Hát én is végigolvastam, mert a gagyi teszkós akksit le szeretném cserélni! Namármost arra szeretnék választ kapni (amit soha nem tudtam vmiért megjegyezni) hogy melyik saruval kell kezdeni!? Ha jól tudom nem mindegy melyiket veszem le először!?A másik: mindenki kiveszi, beteszi, mintha mi sem lenne természetesebb ennél...de ez a riasztót, vagy a számítógépet nem zavarja be? Kell ezzel foglalkozni? gondolok itt vmi gyári védelemre, hogy kiveszem az akksit és még a kocsi az utolsó erejéből rükvercbe kapcsol és eltapos...vagy vmi hasonló!
![]()
![]()
![]()
Köszi a válaszokat!!!
Üdv,
Labi
2007.08.16. 00:00
2007.12.25. 01:09
2007.12.25. 12:32
zolkika írta:Sziasztok!
2 alkalommal fordult elő velem a következő dolog: menet közben rádió elhallgatott, kijelző (board + radio) elhalványult, ABS, ill. kipörgésgátló visszajelzője felvillant. Mindez csak 1 pillanatra történ, de többször ismétlődött..
2007.12.25. 13:51
Mikeboy írta:Sziasztok
Az enyémbe még a gyári van, ami 6,5 évest jelent!!! Igazából teszi a dolgát, de hidegben már elég gyengén forgat, úgyhogy a csere nem tologatható már sokáig. Egyszer volt vele gondom, ismerősöknek mutogattam a verdát, beinditás nélkül az elektromos dolgait az autónak( hátsó el. ajtó nyitó-csukó stb) és hát inditáskor jött a meglepi- nem indult, de 1 óra tőltés után már be is indult, azóta nem sok gondom volt vele.
Apropó ha már itt tartunk: az természetes hogy amikor nem indult be, akkor inditózásnál felvillantak a tompított lámpák kb. 3 mp időtartamra és újboli inditózásra szintén?
Zavar a dolog úgyhogy válaszoljon aki tudja a választ!
2007.12.25. 15:58