Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.01.01. 22:31

Labi írta:akkor annak is utána kell nézzek! ..de sztem újonnan is csak meg lehet venni, ha minden mást igen...

Én vettem egyet bontottan,nem kell töle "félni" akinek nincs csak lámpája,mert ezen a kárpitdarabon kis körmök vannak. Kép kell róla milyen?

2009.01.01. 22:57

MChris írta:
Labi írta:akkor annak is utána kell nézzek! ..de sztem újonnan is csak meg lehet venni, ha minden mást igen...

Én vettem egyet bontottan,nem kell töle "félni" akinek nincs csak lámpája,mert ezen a kárpitdarabon kis körmök vannak. Kép kell róla milyen?

Ha tennél fel jó lenne

2009.01.01. 23:00

aha, köszi! :P

2009.01.01. 23:32

Nincs mit,szívesen!

Tetőkonzol képek

Minden látható rajta,ilyet lehet venni bontóban is,én Donni-Brascotól vettem,köszönet neki érte mégegyszer!

2009.01.01. 23:59

értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?

2009.01.02. 00:08

Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?

Nem akarok beleszólni de szerintem ezt a táblát csak olyanba tudod berakni amiben amugy is van ilyen.Mert a kárpit egy préselt mondhatnám papír és ha azt kivágod a széleit mi fogja eltakarni.

2009.01.02. 00:13

admin írta:
Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?

Nem akarok beleszólni de szerintem ezt a táblát csak olyanba tudod berakni amiben amugy is van ilyen.Mert a kárpit egy préselt mondhatnám papír és ha azt kivágod a széleit mi fogja eltakarni.

igen ez a másik! nem lehet simán berakni azt a szerencsétlen nyitót. nem akarom szétbarmolni a kárpitot! :cry:
csak tökéletes lehet!

2009.01.02. 00:21

Amúgy most néztem 6000Ft a gyári kábel hozzá.

A szettre meg 78000Ft-ot hoz ebbe benne van minden.De gondolom ennyit nem ér senkinek :lol:

2009.01.02. 00:23

admin írta:

Labi lemérem Neked holnap digitmérleggel,de nem nehéz.

"Nyugodtam" ezért van a topik,nem? szélét és a "tetjét" a fülek az alját pedig a lámpa tartja,kell egy kis trükk a felrakásához hogy egy szinten legyen.

2009.01.02. 00:24

Labi írta:
admin írta:

igen ez a másik! nem lehet simán berakni azt a szerencsétlen nyitót. nem akarom szétbarmolni a kárpitot! :cry:
csak tökéletes lehet!
Létezik egy olyan is hogy a belső visszapillantó alján van a három gomb de annál valami infrát ír.

Erre gondolok
Kép

2009.01.02. 00:30

köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le! :D de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces! :D
ha látnám a keresztmetszetét, biztos rájövök.

2009.01.02. 00:32

admin írta:
Labi írta:
admin írta:

csak tökéletes lehet!
Létezik egy olyan is hogy a belső visszapillantó alján van a három gomb de annál valami infrát ír.

Erre gondolok
Kép

ez az iránytűs kapunyitos tükör,itt annyi a "trükk" hogy a szévédőn van egy rész ami átengedi az infra sugarakat,de csak egy részén a szélvédőnek,asszem az EBA van róla rajz is melyik az a terület,a többin nem megy át,gondolom "BMW-s hővédeleme" van a szévédőnek

2009.01.02. 00:34

Labi írta:köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le! :D de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces! :D

OK akkor azért holnap lemérem neked azt is. :lol:

2009.01.02. 00:39

admin írta:
Labi írta:
admin írta:

csak tökéletes lehet!

Erre gondolok
Kép

igen van fönn egy az íbéjen is 150 dolcsiért

2009.01.02. 00:41

MChris írta:
Labi írta:köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le! :D de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces! :D

köszike! :lol:

2009.01.02. 00:49

Labi írta:
MChris írta:

Bár ez nem az "tetőkonzol" de itt látni a kivett lámpánál hogy csak a "vászon" van megnyomva
"papír rész" nincs. Kicsit korán jött a téma csak volt rá érdeklődés azért nem tudok kokrét infó adni a kivágásról még.
Jó idő lesz Én megcsinálom nekem sincs csak lámpám (még :lol: ) terv annyi hogy nem ezzel a műanyaggal küzdök majd hanem egy pontos mértete vágok ki gépen és azzal fel tudom majd rajzolni helyesen és szépen,a kivágáshoz Én ezt a termékcsaládot használom és ennek a cégnek a modell készítéshez való minivágó korongját. Nem vasfűrészre kell gondolni :lol:

2009.01.02. 00:56

MChris írta:
Labi írta:
MChris írta:

Bár ez nem az "tetőkonzol" de itt látni a kivett lámpánál hogy csak a "vászon" van megnyomva
"papír rész" nincs. Kicsit korán jött a téma csak volt rá érdeklődés azért nem tudok kokrét infó adni a kivágásról még.
Jó idő lesz Én megcsinálom nekem sincs csak lámpám (még :lol: ) terv annyi hogy nem ezzel a műanyaggal küzdök majd hanem egy pontos mértete vágok ki gépen és azzal fel tudom majd rajzolni helyesen és szépen,a kivágáshoz Én ezt a termékcsaládot használom és ennek a cégnek a modell készítéshez való minivágó korongját. Nem vasfűrészre kell gondolni :lol:
Én sima szikével vágtam vitte mint a vajat :!:

2009.01.02. 00:58

igen, én is sebész szikét használok, vagy null kilométeres sniccert. :D

ha nem számít az él, akkor láncfűrészt :lol:

2009.01.02. 01:01

ŐŐŐŐŐ

Igen? Hmmmm és mit vágtál ki?

Labi megoldjuk valamivel csak kivágjuk (15000 van már tetőkárpit :lol: )

2009.01.02. 01:05

MChris írta:ŐŐŐŐŐ

Igen? Hmmmm és mit vágtál ki?

Labi megoldjuk valamivel csak kivágjuk (15000 van már tetőkárpit :lol: )

:lol: jól van! megoldjuk vhogy! 8) :lol: :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge