![]() |
2009.01.01. 22:31
Labi írta:akkor annak is utána kell nézzek! ..de sztem újonnan is csak meg lehet venni, ha minden mást igen...
2009.01.01. 22:57
MChris írta:Labi írta:akkor annak is utána kell nézzek! ..de sztem újonnan is csak meg lehet venni, ha minden mást igen...
Én vettem egyet bontottan,nem kell töle "félni" akinek nincs csak lámpája,mert ezen a kárpitdarabon kis körmök vannak. Kép kell róla milyen?
2009.01.01. 23:00
2009.01.01. 23:32
2009.01.01. 23:59
2009.01.02. 00:08
Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?
2009.01.02. 00:13
admin írta:Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?
Nem akarok beleszólni de szerintem ezt a táblát csak olyanba tudod berakni amiben amugy is van ilyen.Mert a kárpit egy préselt mondhatnám papír és ha azt kivágod a széleit mi fogja eltakarni.
2009.01.02. 00:21
2009.01.02. 00:23
admin írta:Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?
Nem akarok beleszólni de szerintem ezt a táblát csak olyanba tudod berakni amiben amugy is van ilyen.Mert a kárpit egy préselt mondhatnám papír és ha azt kivágod a széleit mi fogja eltakarni.
2009.01.02. 00:24
Létezik egy olyan is hogy a belső visszapillantó alján van a három gomb de annál valami infrát ír.Labi írta:admin írta:Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?
igen ez a másik! nem lehet simán berakni azt a szerencsétlen nyitót. nem akarom szétbarmolni a kárpitot!![]()
csak tökéletes lehet!
2009.01.02. 00:30
2009.01.02. 00:32
admin írta:Létezik egy olyan is hogy a belső visszapillantó alján van a három gomb de annál valami infrát ír.Labi írta:admin írta:Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?
igen ez a másik! nem lehet simán berakni azt a szerencsétlen nyitót. nem akarom szétbarmolni a kárpitot!![]()
csak tökéletes lehet!
Erre gondolok
2009.01.02. 00:34
Labi írta:köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le!de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces!
![]()
ha látnám a keresztmetszetét, biztos rájövök.
2009.01.02. 00:39
admin írta:Létezik egy olyan is hogy a belső visszapillantó alján van a három gomb de annál valami infrát ír.Labi írta:admin írta:Labi írta:értem. és akkor ebbe kell beapplikálni? látom van a hátulján egy kemény műanyag. ..viszont az én tetőkárpitomban nincs ...sztem legalábbis. ha nincs, akkor meg tudja tartani ezt a "nehéz" táblát?
csak tökéletes lehet!
Erre gondolok
2009.01.02. 00:41
MChris írta:Labi írta:köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le!de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces!
![]()
OK akkor azért holnap lemérem neked azt is.
2009.01.02. 00:49
Labi írta:MChris írta:Labi írta:köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le!de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces!
![]()
köszike!
2009.01.02. 00:56
Én sima szikével vágtam vitte mint a vajatMChris írta:Labi írta:MChris írta:Labi írta:köszi Chris, nem kell lemérni. valószínű, hogy nem húzná le!de nem fogom szétvágni a tetőt ezért. kézbe akarok majd fogni egy ilyet és megnézni, hogy hogyan tudom berakni . be kell tudnom úgy, hogy semmilyen vágás nem látszik. biztos van vmi módja! ...a 78.000.- az vicces!
![]()
köszike!
Bár ez nem az "tetőkonzol" de itt látni a kivett lámpánál hogy csak a "vászon" van megnyomva
"papír rész" nincs. Kicsit korán jött a téma csak volt rá érdeklődés azért nem tudok kokrét infó adni a kivágásról még.
Jó idő lesz Én megcsinálom nekem sincs csak lámpám (még) terv annyi hogy nem ezzel a műanyaggal küzdök majd hanem egy pontos mértete vágok ki gépen és azzal fel tudom majd rajzolni helyesen és szépen,a kivágáshoz Én ezt a termékcsaládot használom és ennek a cégnek a modell készítéshez való minivágó korongját. Nem vasfűrészre kell gondolni
2009.01.02. 00:58
2009.01.02. 01:01
2009.01.02. 01:05
MChris írta:ŐŐŐŐŐ
Igen? Hmmmm és mit vágtál ki?
Labi megoldjuk valamivel csak kivágjuk (15000 van már tetőkárpit)