![]() |
2015.08.02. 12:36
superbutt írta:Szabinak írtam üzenetet. De ha mindkettőre tudsz valamit ajánlani azzal is bentebb vagyok.
Amúgy a szűrőre mondtak a 30 ezret, a pumpára meg valami horribilis árat...
Előre is köszi.atti523i írta:superbutt írta:Én is így voltam vele, hogy újat kellene bele tenni... Gondoltam naivan mint ahogy írtad h lesz vagy 12ezer Forint, de amikor a Unixba mondtak egy 30 ezres árat rá, ami kedvezménnyel is max 18-20-ra csökkenne akkor gondoltam hogy futok itt is egy kört... Ha esetleg tudsz valami jo helyet ahol elérhetőbb áron meg lehet kapni akkor örülnék neki ha megosztanád velem![]()
benzinszűrőt vagy pumpát?
2015.08.04. 07:15
2015.08.04. 13:04
2015.08.04. 21:59
2015.08.04. 22:13
csabi747 írta:Sziasztok.
A következő hibával találkozott-e már valaki? Ha igen mi lehet a hiba?
Cd tár. Utazás után autó leállit kb fél nap után ismét indulás CD nem szól!!
Biztik mind a 4 oké érdekes mód a rádió és a magnó működik de kise irja a cd lehetőséget.
Olyan mintha nem lenne feszűltség a cd tárban mert a lemez fiókot se tudom kivenni belőle.
Volt már valakinek ilyen hibálya? Ha igen mi volt a megoldás?
Előre is Köszi.
Üdv Csaba.
2015.08.05. 10:38
admin írta:CD tár alján jó a bizti? Meg a csomi jobb hátuljában is van neki bizti.
2015.08.05. 22:47
2015.08.06. 10:25
morv írta:Bal egy alol elkezdett csopogni a gazolaj. Volt mar valakinek ilyen? Mire szamitsak, csak egy csatlakozo vagy esetleg valamelyik pumpa adja meg magat ily modon jelezve? Esetleg a csovek valamelyike faradt el?
2015.08.06. 10:50
vaszarig írta:morv írta:Bal egy alol elkezdett csopogni a gazolaj. Volt mar valakinek ilyen? Mire szamitsak, csak egy csatlakozo vagy esetleg valamelyik pumpa adja meg magat ily modon jelezve? Esetleg a csovek valamelyike faradt el?
Igen, sajnos nekem volt! Pont eladás előtt, mikor visszahoztam a kereskedésből, nekem is elkezdett csöpögni. Én először a gumi csőre gyanakodtam a pumpa meg a fémcső között, de sajnos kiderült, hogy a fém cső, pont a gumicső mögött egy ponton kilukadt, és szabályosan spriccelte a gázolajat!Mivel nem akartam lefejteni az egész fém csövet így vettem egy hosszabb gumicsövet és ráerőszakoltam a fémre! Tudom, hogy nem egy szép megoldás, de sajnos a szükség törvényt bont!
2015.08.06. 15:20
morv írta:vaszarig írta:morv írta:Bal egy alol elkezdett csopogni a gazolaj. Volt mar valakinek ilyen? Mire szamitsak, csak egy csatlakozo vagy esetleg valamelyik pumpa adja meg magat ily modon jelezve? Esetleg a csovek valamelyike faradt el?
Igen, sajnos nekem volt! Pont eladás előtt, mikor visszahoztam a kereskedésből, nekem is elkezdett csöpögni. Én először a gumi csőre gyanakodtam a pumpa meg a fémcső között, de sajnos kiderült, hogy a fém cső, pont a gumicső mögött egy ponton kilukadt, és szabályosan spriccelte a gázolajat!Mivel nem akartam lefejteni az egész fém csövet így vettem egy hosszabb gumicsövet és ráerőszakoltam a fémre! Tudom, hogy nem egy szép megoldás, de sajnos a szükség törvényt bont!
Nem vagyok boldog! Ha elall az eso akkor utana nezek a dolognak. Rosszul idozitett, pont koltozes elott vagyunk. Ha ugyanaz a gond, akkor lehet a te megoldasodat alkalmazom majd ideiglenesen, aztan ugyis megy az emelore nemsokara, akkor orvosoljuk. De elobb meg kell talalni a hibat, le kell kapnom a burkolatot hogy lassam honnan jon.
2015.08.06. 22:20
csabi747 írta:admin írta:CD tár alján jó a bizti? Meg a csomi jobb hátuljában is van neki bizti.
Szia. Mostmár jó a cd tár alján a bizti Schnitzer koléga javaslátára megnéztem s lám csere után működik.
Köszi nekedis a tippet.
Üdv Csaba
2015.08.07. 10:37
morv írta:A femcso van eltorve, ott ahol becsatlakozik a gumicsobe a muanyag eloszto elott. A visszatero ag. Ideiglenesen a te modszereddel lesz javitva, aztan ahogy elneztem a tobbi cso allapotat, hamarosan foglalkozni kell vele.
2015.08.07. 11:41
2015.08.07. 12:00
2015.08.07. 19:17
fékállító írta:Sziasztok!
Egy régóta fenálló problémára szeretnék választ kapni.
A helyzet az, hogy egy 1999-es 530-as dízel autóm van, ami egyszerűen nem megy. Pontosabban, olyan 120 km/h tempót vagyok képes kifacsarni belőle maximum ami 2200-2300-as fordulatszámot jelent terhelten, egyálltó helyben képes a "félelmetes" 2800-as fordulatra is!!!
Diag semmi egyéb hibát nem mutat, csak annyit, hogy az üz.a. nyomás 1.6 bar, ami (ha jól tudom) a szűrő után van mérve. Szűrő előtt mérve a nyomás 4,6-4,7 bár.
Ki lett takarítva a tank, ki lett cserélve és lemérve nyomásügyileg az összes AC ( tankbéli és talpalatti is ), üz.a. szűrő is cserélve, űz.a. szenzorok is cserélve, üz.a. nyomásérzékelő szintén cserélve, az autó mégsem képes a fentebb leírtaknál magasabb teljesítményre.
Ami érdekes, ezzel a 110-120-as tempóval szépen gurul, egyenletesen jár a motor, nem rángat, nem prüszköl, csak az emelkedőkön meglassul, mint aminek nincs ereje.
Még egy nyamvadt Dácia is megelőz!
Valami ötlet a Guruktól?
Vagy egy szál gyufa a megoldás?
HELP ME!
2015.08.07. 19:35
morv írta:
A fent lathato kepen melyek a fem csovek? 1,2,3,4,5 az tuti, de mi a helyzet a 7, 12,13 szamuakkal? Bontosok elonyben. Jol gondolom, hogy a 12 es 13 az 1 es 2 szamuakhoz csatlakozik?
2015.08.08. 08:23
2015.08.08. 22:44
fékállító írta:Köszi a reakciót!
Azonban mint írtam is, üz.a.nyomásérzékelőt cseréltünk, sőt, egy harmadikkal is le lett próbálva, amelyet egy tökéletesen működő ugyanilyen gépről tettünk át.
A nagynyomású pumpa lehet-e a probléma okozója? A szerelő úr azt mondja, hogy már csak az lehet a baj. Sajnos azt csak egy-két hét múlva tudjuk ellenőrízni, mert szabadságolások jönnek, de szivesen venném addig is a véleményeteket.
2015.08.09. 10:34
fékállító írta:Sziasztok!
Egy régóta fenálló problémára szeretnék választ kapni.
A helyzet az, hogy egy 1999-es 530-as dízel autóm van, ami egyszerűen nem megy. Pontosabban, olyan 120 km/h tempót vagyok képes kifacsarni belőle maximum ami 2200-2300-as fordulatszámot jelent terhelten, egyálltó helyben képes a "félelmetes" 2800-as fordulatra is!!!
Diag semmi egyéb hibát nem mutat, csak annyit, hogy az üz.a. nyomás 1.6 bar, ami (ha jól tudom) a szűrő után van mérve. Szűrő előtt mérve a nyomás 4,6-4,7 bár.
Ki lett takarítva a tank, ki lett cserélve és lemérve nyomásügyileg az összes AC ( tankbéli és talpalatti is ), üz.a. szűrő is cserélve, űz.a. szenzorok is cserélve, üz.a. nyomásérzékelő szintén cserélve, az autó mégsem képes a fentebb leírtaknál magasabb teljesítményre.
Ami érdekes, ezzel a 110-120-as tempóval szépen gurul, egyenletesen jár a motor, nem rángat, nem prüszköl, csak az emelkedőkön meglassul, mint aminek nincs ereje.
Még egy nyamvadt Dácia is megelőz!
Valami ötlet a Guruktól?
Vagy egy szál gyufa a megoldás?
HELP ME!
2015.08.11. 14:14