![]() |
2012.11.23. 14:48
kanyobence írta:Sziasztok.
Ég a fékkopás jelző lámpám,
Diag kiadta, hogy olaj, v kopásjelző.
Olaj szint OK
Fékbetétek cserélve lettek.
De nem lehet kiütni.
Külön lennének a kopásjelzők a betétektől vagy mi lehet a baj? Ha igen , hol keressem a jelzőket? hogyan kell cserélni?
2012.11.23. 14:59
jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Olaj szint OK
De nem lehet kiütni.
Külön lennének a kopásjelzők a betétektől vagy mi lehet a baj? Ha igen , hol keressem a jelzőket? hogyan kell cserélni?
Külön kell cserélni, ha már egyszer bejelzett akkor mindenképpen, de egyébként is ajánlott.
A képen a 10 -es alkatrész.
2012.11.23. 15:02
kanyobence írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:Sziasztok.
Olaj szint OK
De nem lehet kiütni.
Külön kell cserélni, ha már egyszer bejelzett akkor mindenképpen, de egyébként is ajánlott.
A képen a 10 -es alkatrész.
http://static.bmwfans.info/images/epc/MTQ3NTI0X3A=.png
és elől meg hátul is, vagy csak elől?
2012.11.23. 15:03
jlaci74 írta:kanyobence írta:és elől meg hátul is, vagy csak elől?
Egy db elől, és egy db hátul.
2012.11.23. 15:26
Jerry írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:és elől meg hátul is, vagy csak elől?
Így van. Jobb hátsó, bal első. Tengelyenként 1 db.
2012.11.23. 15:38
kanyobence írta:Jerry írta:jlaci74 írta:kanyobence írta:és elől meg hátul is, vagy csak elől?
Így van. Jobb hátsó, bal első. Tengelyenként 1 db.
Köszönöm, ez külön kapható dolog? mert amikor vettem betétet nem volt hozzá ilyen.
2012.12.02. 13:31
2012.12.02. 18:54
barbrady írta:Állítólag szét lehet szedni az ilyen váltógombot. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell?
2012.12.02. 19:22
admin írta:barbrady írta:Állítólag szét lehet szedni az ilyen váltógombot. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell?
Embléma kivesz allatta van egy torx csavar azt kitekered és keté lehet huzni. Én is szétszedtem mikor fényeztettem az M-es gombot.
iPhone Tapatalk
2012.12.02. 20:23
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Állítólag szét lehet szedni az ilyen váltógombot. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell?
Embléma kivesz allatta van egy torx csavar azt kitekered és keté lehet huzni. Én is szétszedtem mikor fényeztettem az M-es gombot.
iPhone Tapatalk
Köszi!
Az embléma simán kipattan?
2012.12.02. 20:54
admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Állítólag szét lehet szedni az ilyen váltógombot. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell?
iPhone Tapatalk
Köszi!
Igen csak elég nehéz sérülésnélkül kiveni. De lehet kapni.
iPhone Tapatalk
2012.12.02. 21:23
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Állítólag szét lehet szedni az ilyen váltógombot. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell?
iPhone Tapatalk
Köszi!
iPhone Tapatalk
Cikkszámot tudsz? Vagy megtalálom rajta?
2012.12.03. 22:54
barbrady írta:admin írta:barbrady írta:admin írta:barbrady írta:Állítólag szét lehet szedni az ilyen váltógombot. Csinált már valaki ilyet? Hogy kell?
iPhone Tapatalk
Köszi!
iPhone Tapatalk
Cikkszámot tudsz? Vagy megtalálom rajta?
2012.12.08. 23:21
2012.12.08. 23:25
kopasz30 írta:Sziasztok.
Óriási problémám van.Most, hogy bejött a hideg indulás után nem működik megfelelően a fékem.Olyan mintha a rásegítő nem működne, kemény mint az állat.2-3 km után semmi baja.Mi lehet a baj?
Találkozott már valaki ilyen problémával?
2012.12.08. 23:29
hamoriarpi írta:kopasz30 írta:Sziasztok.
Óriási problémám van.Most, hogy bejött a hideg indulás után nem működik megfelelően a fékem.Olyan mintha a rásegítő nem működne, kemény mint az állat.2-3 km után semmi baja.Mi lehet a baj?
Benéznék a bal pollenszűrő alá. Lehet, hogy halak is lesznek.
2012.12.09. 13:08
kopasz30 írta:hamoriarpi írta:kopasz30 írta:Sziasztok.
Köszi a gyors választ.
Holnap megnézem.Mintha rémlene valami, pár hete olvastam itt, hogy eltömődik a vízelvezető a falevéltől stb.
2012.12.09. 13:52
kopasz30 írta:kopasz30 írta:hamoriarpi írta:kopasz30 írta:Sziasztok.
Köszi a gyors választ.
Holnap megnézem.Mintha rémlene valami, pár hete olvastam itt, hogy eltömődik a vízelvezető a falevéltől stb.
Jóhír, hogy halak helyett sivatag van.Rossz az, hogy nincs meg a hiba.Ami még érdekes, ma reggel nem csinált ilyet.
2012.12.09. 14:08
hamoriarpi írta:kopasz30 írta:kopasz30 írta:hamoriarpi írta:kopasz30 írta:Sziasztok.
Köszi a gyors választ.
Jóhír, hogy halak helyett sivatag van.Rossz az, hogy nincs meg a hiba.Ami még érdekes, ma reggel nem csinált ilyet.
Már csak azt kell tisztázni, hogy a szervodob, a vákuumcső, avagy a vákuum-szabályozó szelep rossz.
Úgy érzem lesz mit csinálnom.2012.12.09. 14:57