![]() |
2009.03.30. 14:11
ViSoR írta:Labi írta:35-ös ből meg kevesebb.kéziből meg annál is kevesebb.
![]()
![]()
Labi, aki ennek örül!
Én ismerek 2 535i manualt is, max ha berosál a tied elhozzuk alkatrésznek
2009.04.01. 11:05
2009.04.01. 16:00
strobi írta:Vaterázók, Teszveszezők!
Mint ismeretes, a két aukciós portál (ami mellesleg egy tulajdonosé) listázási díjat fizet be, avagy nem nagyon éri majd meg kereskedni náluk. Emellett számtalan olyan lépést tettek már ezek az oldalak, amiért sokan ott hagyják őket. Elindult egy kezdeményezés hogy lehetőleg a legtöbb kereskedő egy helyre kerüljön, így ha te is az vagy látogass el ide: http://tovabblepunk.co.cc/
Nem mellesleg megjegyzem, hogy a GVH már vizsgálódik a Vatere és Teszvesz ellen.
2009.04.01. 16:30
2009.04.01. 21:57
strobi írta:Vaterázók, Teszveszezők!
Mint ismeretes, a két aukciós portál (ami mellesleg egy tulajdonosé) listázási díjat fizet be, avagy nem nagyon éri majd meg kereskedni náluk. Emellett számtalan olyan lépést tettek már ezek az oldalak, amiért sokan ott hagyják őket. Elindult egy kezdeményezés hogy lehetőleg a legtöbb kereskedő egy helyre kerüljön, így ha te is az vagy látogass el ide: http://tovabblepunk.co.cc/
Nem mellesleg megjegyzem, hogy a GVH már vizsgálódik a Vatere és Teszvesz ellen.
2009.04.01. 22:39
2009.04.01. 22:44
2009.04.01. 23:15
strobi írta:Nem tudom mi a probléma az ebay-en is fizetsz a listázásért és még sok minden másért.Annyival drágában kell eladni a motyót
2009.04.01. 23:24
admin írta:strobi írta:Nem tudom mi a probléma az ebay-en is fizetsz a listázásért és még sok minden másért.Annyival drágában kell eladni a motyót
Nem tudom de én egy kicsit megutáltam a vaterát!!!
Inaktiváltak mert a saját felhasználó nevemmel belépett az öcsém és az 1149Ft-nyi jutalékot a saját bankkártyájával utalta el és emiatt inaktiváltak engemet is és öcsémet is!!! hozzá teszem,hogy öcsém már több mint 150.000-et jutalékolt a párásztoknak!!!
2009.04.02. 21:12
2009.04.03. 10:12
2009.04.03. 20:54
2009.04.03. 21:02
e39chip írta:A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!
Mondom oké, akkor itt az alkatrészed, add vissza a pénzt és minden oké!
Ő erre: "Micsoda? Miről beszélsz? Én nem adok vissza semmit!!"
2009.04.03. 21:05
lepke írta:e39chip írta:A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!
Helo
Ez szomorujo reklám a HEIMLER nek Inárcson
üdv zoli
2009.04.03. 21:09
e39chip írta:lepke írta:e39chip írta:A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!
Helo
üdv zoli
Hát ez van. Azt hiszi, hogy ő sz...a a SPANYOL VIASZT!
2009.04.03. 21:16
lepke írta:e39chip írta:lepke írta:e39chip írta:A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!
Helo
üdv zoli
Hát ez van. Azt hiszi, hogy ő sz...a a SPANYOL VIASZT!
Helo
Ne s...a hanem EGYE
üdv zoli
2009.04.05. 20:06
2009.04.06. 07:32
simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Borzasztó pepecs munka. Csak az álljon neki, akinek van kitartása és türelme hozzá.
Egyenként, hogy tudjam közben használni (közben pótkerék)
Csiszolás, majd finomabb, majd még finomabb, majd polír, majd festés és a végén lakkozás.
Mindezt házilag, spray-vel.
Az eredmény pedig csodálatos és meggyőző, megéri a fáradozást:
2009.04.06. 18:14
simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Borzasztó pepecs munka. Csak az álljon neki, akinek van kitartása és türelme hozzá.
Csiszolás, majd finomabb, majd még finomabb, majd polír, majd festés és a végén lakkozás.
Az eredmény pedig csodálatos és meggyőző, megéri a fáradozást:
2009.04.08. 14:47