Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.30. 14:11

ViSoR írta:
Labi írta:35-ös ből meg kevesebb. :D kéziből meg annál is kevesebb. 8) :D

Labi, aki ennek örül! :lol:

Én ismerek 2 535i manualt is, max ha berosál a tied elhozzuk alkatrésznek :)

köszi! :lol:

2009.04.01. 11:05

Vaterázók, Teszveszezők!

Mint ismeretes, a két aukciós portál (ami mellesleg egy tulajdonosé) listázási díjat fizet be, avagy nem nagyon éri majd meg kereskedni náluk. Emellett számtalan olyan lépést tettek már ezek az oldalak, amiért sokan ott hagyják őket. Elindult egy kezdeményezés hogy lehetőleg a legtöbb kereskedő egy helyre kerüljön, így ha te is az vagy látogass el ide: http://tovabblepunk.co.cc/

Nem mellesleg megjegyzem, hogy a GVH már vizsgálódik a Vatere és Teszvesz ellen.

2009.04.01. 16:00

strobi írta:Vaterázók, Teszveszezők!

Mint ismeretes, a két aukciós portál (ami mellesleg egy tulajdonosé) listázási díjat fizet be, avagy nem nagyon éri majd meg kereskedni náluk. Emellett számtalan olyan lépést tettek már ezek az oldalak, amiért sokan ott hagyják őket. Elindult egy kezdeményezés hogy lehetőleg a legtöbb kereskedő egy helyre kerüljön, így ha te is az vagy látogass el ide: http://tovabblepunk.co.cc/

Nem mellesleg megjegyzem, hogy a GVH már vizsgálódik a Vatere és Teszvesz ellen.

Köszi az infót!

navi

2009.04.01. 16:30

Hello Mindenki
keresek totál rossz MK4-et, esetleg MK3-at
fizetni is hajlandó vagyok érte vmit
küldj PÜ-t
nagyon sörgős, tegnapra kell !!!!!!!! :!: :!:
kösz

2009.04.01. 21:57

strobi írta:Vaterázók, Teszveszezők!

Nem tudom mi a probléma az ebay-en is fizetsz a listázásért és még sok minden másért.Annyival drágában kell eladni a motyót :lol:

2009.04.01. 22:39

Nem tudom mi a probléma az ebay-en is fizetsz a listázásért és még sok minden másért.Annyival drágában kell eladni a motyót :lol:[/quote]

Nem tudom de én egy kicsit megutáltam a vaterát!!!
Inaktiváltak mert a saját felhasználó nevemmel belépett az öcsém és az 1149Ft-nyi jutalékot a saját bankkártyájával utalta el és emiatt inaktiváltak engemet is és öcsémet is!!! hozzá teszem,hogy öcsém már több mint 150.000-et jutalékolt a párásztoknak!!!

2009.04.01. 22:44

Strobival tartok minek fizessek egy harmadik.... -nak ha van ingyenes is:
apronet
exresz
stb
stb

2009.04.01. 23:15

strobi írta:Nem tudom mi a probléma az ebay-en is fizetsz a listázásért és még sok minden másért.Annyival drágában kell eladni a motyót :lol:

Inaktiváltak mert a saját felhasználó nevemmel belépett az öcsém és az 1149Ft-nyi jutalékot a saját bankkártyájával utalta el és emiatt inaktiváltak engemet is és öcsémet is!!! hozzá teszem,hogy öcsém már több mint 150.000-et jutalékolt a párásztoknak!!![/quote]
Én is fizetem már vagy 70-80 ezret.
Nem a fizetés a legnagyobb baj hanem az hogy gyér a vásárló réteg és mindenki ingyen akar mindent.Nem beszélve a sok cserélgetősről nem győzöm elhajtani őket.

2009.04.01. 23:24

admin írta:
strobi írta:Nem tudom mi a probléma az ebay-en is fizetsz a listázásért és még sok minden másért.Annyival drágában kell eladni a motyót :lol:

Inaktiváltak mert a saját felhasználó nevemmel belépett az öcsém és az 1149Ft-nyi jutalékot a saját bankkártyájával utalta el és emiatt inaktiváltak engemet is és öcsémet is!!! hozzá teszem,hogy öcsém már több mint 150.000-et jutalékolt a párásztoknak!!!

Én is fizetem már vagy 70-80 ezret.
Nem a fizetés a legnagyobb baj hanem az hogy gyér a vásárló réteg és mindenki ingyen akar mindent.Nem beszélve a sok cserélgetősről nem győzöm elhajtani őket.[/quote]

én is vaterázom, de azért az ebayt ne hasonlítsuk össze a vaterával.

tegyél fel egy terméket az ebayre, és 10 nap alatt megnézi 2.000 vásárló. a vaterán jó, ha ugyanezen időszak alatt 50-en nézik meg.
a kettő között pontosan az a piacméret a különbség, ami miatt nem lenne szabad feltöltési díjat fizettetni.
kb. akkora a különbség, mintha mondjuk a dunaplázában lenne egy boltod, vagy alsómocsoládon árulnád a cuccaid.
szerintem.

2009.04.02. 21:12

Sziasztok! Két napja egy 523 tulajdonosa vagyok, végre. :) Nagyon kezdő vagyok még...
Segítséget szeretnék kérni. Elvittem eredetvizsgálatra a kocsit. A kolléga megmutattta, hogy lehet a computerbe belépni. Azóta a celsius helyett Fahrenheidben mutatja a hőfokot.
Hogyan tudom visszaállítani?

2009.04.03. 10:12

Az uj Fast and Furious reszben lesz BMW erdekeltseg is ;)
link
A film valszeg gagyi lesz, egyszer nezos. Plusz akit erdekel, hogy torik ossze az M5-ot........ az ide kattintson.

2009.04.03. 20:54

A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!

Mondom oké, akkor itt az alkatrészed, add vissza a pénzt és minden oké!
Ő erre: "Micsoda? Miről beszélsz? Én nem adok vissza semmit!!"

2009.04.03. 21:02

e39chip írta:A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!

Helo
Ez szomoru :cry: jo reklám a HEIMLER nek Inárcson
üdv zoli

2009.04.03. 21:05

lepke írta:
e39chip írta:A Heimler motorsporthoz ne nagyon menjetek Inárcsra, mert az ügyféllel nem úgy beszélnek ahogy kellene (én a tulajjal beszéltem és ő volt a legnagyobb bunkó). Szóval kerüljétek el messzire!! Megrendeltem egy alkatrészt, 2 hét múlva megjött, 3 hét múlva tönkrement, 1 hónapig minden nap hívogattuk, hogy kellene az alkatrész, majd nagy nehezen sikerült és nem tudta megcsinálni, mert hogy "nem indul be a gép" címszóval!!

Helo
üdv zoli

Hát ez van. Azt hiszi, hogy ő sz...a a SPANYOL VIASZT!

2009.04.03. 21:09

e39chip írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Helo
Ne s...a hanem EGYE
üdv zoli

2009.04.03. 21:16

lepke írta:
e39chip írta:
lepke írta:

Helo
üdv zoli

Helo
Ne s...a hanem EGYE
üdv zoli

Jogos!! :lol:

2009.04.05. 20:06

Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Borzasztó pepecs munka. Csak az álljon neki, akinek van kitartása és türelme hozzá.
Egyenként, hogy tudjam közben használni (közben pótkerék)
Csiszolás, majd finomabb, majd még finomabb, majd polír, majd festés és a végén lakkozás.
Mindezt házilag, spray-vel.
Az eredmény pedig csodálatos és meggyőző, megéri a fáradozást:
Kép

2009.04.06. 07:32

simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Borzasztó pepecs munka. Csak az álljon neki, akinek van kitartása és türelme hozzá.
Csiszolás, majd finomabb, majd még finomabb, majd polír, majd festés és a végén lakkozás.
Kép

:taps: :franko:

2009.04.06. 18:14

simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Kép

Helo
Igen ez GYÖNYÖRÜ :wink:
üdv zoli

2009.04.08. 14:47

Gratula! ;)

Türelmes ember lehetsz te! :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge