![]() |
2009.04.09. 23:14
2009.04.09. 23:37
simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Borzasztó pepecs munka. Csak az álljon neki, akinek van kitartása és türelme hozzá.
Egyenként, hogy tudjam közben használni (közben pótkerék)
Csiszolás, majd finomabb, majd még finomabb, majd polír, majd festés és a végén lakkozás.
Mindezt házilag, spray-vel.
Az eredmény pedig csodálatos és meggyőző, megéri a fáradozást:
2009.04.09. 23:52
Celtic írta:simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Borzasztó pepecs munka. Csak az álljon neki, akinek van kitartása és türelme hozzá.
Csiszolás, majd finomabb, majd még finomabb, majd polír, majd festés és a végén lakkozás.
Szólj ha vállalsz plusz melót!
2009.04.09. 23:57
simi64 írta:Celtic írta:simi64 írta:Most, hogy jobb az idő elkezdtem a felniim javítgatását, amit az olasz még anno tönkrevágott rajta. (csak felületi és festési-lakkozási hiányosságok, kis padka, stb)
Szólj ha vállalsz plusz melót!
Minek Neked?
Hisz az új avatarodon gyönyörűek!
Hányas kerekek különben?
2009.04.10. 14:13
simi64 írta::lol:![]()
![]()
Most láttam a Katus Attila 7-esét a ganyédombon (kész átverés)
Nem néztétek?
Majdnem szétrobbant a faszi!
2009.04.11. 11:56
Celtic írta:
18" de sajnos nem az enyim
Viszont a végeredmény ilyennek kell lennie!csak selyem matt fényezéssel.
2009.04.11. 14:02
strobi írta:Celtic írta:
Celtic
Én is pont ezt a képet szedtem le tavaly tavasszal mert ilyenre fogom megcsinálni a gépsárkányt csak én benne hagyom a BMW-jelet a géptetőben...
Meg is rendeltem az ebayről még tavaly nyár elején a szemöldök "lemezt" amit fell kell varratni a géptetőre...
Már megvannak az első hátsó löksik az új géptető amit lehet faragni,meg a küszöb spoiler.... most már csak a festőre meg a kasznisra kell elővarázsolni a gubát...![]()
Remélem nyár elejére utól érem magam..
2009.04.11. 14:20
Celtic írta:strobi írta:Celtic írta:
Celtic
Én is pont ezt a képet szedtem le tavaly tavasszal mert ilyenre fogom megcsinálni a gépsárkányt csak én benne hagyom a BMW-jelet a géptetőben...
Meg is rendeltem az ebayről még tavaly nyár elején a szemöldök "lemezt" amit fell kell varratni a géptetőre...
Már megvannak az első hátsó löksik az új géptető amit lehet faragni,meg a küszöb spoiler.... most már csak a festőre meg a kasznisra kell elővarázsolni a gubát...![]()
strobi
Akkor azonosak a tervekcsak én selyem mattra fényeztetem. Majd mesélj, hogy álsz
2009.04.11. 14:34
strobi írta:Celtic írta:strobi írta:Celtic írta:
Celtic
strobi
Akkor azonosak a tervekcsak én selyem mattra fényeztetem. Majd mesélj, hogy álsz
selyem mattra? gondolom azon belűl matt feketére...
Nekem marad színazonos a gép...![]()
Sok lenne kivenni mindent belőle motort meg komplett belsőt a teljes színcsere miatt...
2009.04.11. 14:40
Celtic írta:
strobi
2009.04.11. 15:53
2009.04.13. 08:42
2009.04.13. 14:13
Celtic írta:Sok locsolót mindenkinek.
2009.04.13. 17:44
2009.04.13. 17:50
Labi írta:közérdekű "közlemény"
nem küldöm el külön Adminnak, mert más véleménye is érdekel, de titeket nem zavar, hogy vki bereggel, felrak egy hirdetést, esetleg többször is és nem fórumozik? bele se böfög az egészbe, csak hirdet. az hogy egyesek mit és milyen minőségben, esetleg milyen érvényesíthető garanciával, az már más kérdés, de titeket nem bosszant?
legalább 20 vagy 30 hozzászólás kéne ahhoz hogy vmit felrakhasson, hiszen ki tudja ki fia borja az illető. persze az is lehet, hogy e miatt mindenféle fa..ságot fognak beböfögni, akkor meg kár az egészért, de engem marhára zavar.
elnézve most az utolsó 3 hirdetést... egy mukkot nem szóltak még semmihez, arról nem beszélve, hogy a legutolsót hunyorogva kell elolvasnom, hogy megértsem. meglehet csak engem bosszant, de nagyon.
lehet őket védeni is, csak kíváncsi volnék a ti véleményetekre is! most én vagyok hülye, vagy nagyon hülye?![]()
vagy inkább ne szóljanak semmit semmihez, csak adják el portékájukat, hátha kell vkinek és menjenek Isten hírével? ez is lehet megoldás, de az ilyen célzott marketing engem zavar. meglehet egyedül vagyok, de sztem többünknek volt gondja már, olyannal, aki ismeretlensége miatt "elkaphatatlan" zsiványsága miatt!
2009.04.13. 17:52
Labi írta:közérdekű "közlemény"
nem küldöm el külön Adminnak, mert más véleménye is érdekel, de titeket nem zavar, hogy vki bereggel, felrak egy hirdetést, esetleg többször is és nem fórumozik? bele se böfög az egészbe, csak hirdet. az hogy egyesek mit és milyen minőségben, esetleg milyen érvényesíthető garanciával, az már más kérdés, de titeket nem bosszant?
legalább 20 vagy 30 hozzászólás kéne ahhoz hogy vmit felrakhasson, hiszen ki tudja ki fia borja az illető. persze az is lehet, hogy e miatt mindenféle fa..ságot fognak beböfögni, akkor meg kár az egészért, de engem marhára zavar.
elnézve most az utolsó 3 hirdetést... egy mukkot nem szóltak még semmihez, arról nem beszélve, hogy a legutolsót hunyorogva kell elolvasnom, hogy megértsem. meglehet csak engem bosszant, de nagyon.
lehet őket védeni is, csak kíváncsi volnék a ti véleményetekre is! most én vagyok hülye, vagy nagyon hülye?![]()
vagy inkább ne szóljanak semmit semmihez, csak adják el portékájukat, hátha kell vkinek és menjenek Isten hírével? ez is lehet megoldás, de az ilyen célzott marketing engem zavar. meglehet egyedül vagyok, de sztem többünknek volt gondja már, olyannal, aki ismeretlensége miatt "elkaphatatlan" zsiványsága miatt!
2009.04.13. 19:53
MChris írta:Labi írta:közérdekű "közlemény"
Engem zavar de nem vagyok "modi" hogy töröljem az ilyen beírásokat,pedig simán megtennémvalami feltételhez kellene kötni,ill Gábor 30 hülye hozzászólást nem érné meg mert 3 után repiteném ki innen,azért nem OFF-oljon össze semmit hogy meglegyen a 30 beirás.
2009.04.13. 20:04
2009.04.13. 20:31
2009.04.13. 20:55
Labi írta:talán idáig nem kell elmenni, mert ugye könnyen kijátszható, de ha vki teljesen inaktív és csak hirdet, annak felmondani. van itt egy gyerek, aki már nem csak egy embert "károsított" meg!
én azt gondolom, hogy ez nem egy piac, hanem egy olyan közösség, ahol az agybajunkat és perverziónkat kiélhetjük.segítünk egymásnak és barátságok köttetnek.... nem pedig pénzkereseti forrás, kihasználva ezt.