Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: 525TDS vélemények,tippek vásárláshoz stb

2012.11.09. 12:44

adam001 írta:Azthiszem, bátran hozok még be tds-t viszonylag , jó az érdeklődés utána, :)

Elvitték?

2012.11.09. 13:15

Padre540 írta:
adam001 írta:Azthiszem, bátran hozok még be tds-t viszonylag , jó az érdeklődés utána, :)

Elvitték?

A zöldet el , igen igaz nagyon jo áron Mert kelett a zseton egy másik vas behozatalára(e220 cdi egy taxis emberkének :D)
Szerintem a tag is tovabb fogja árulni a tds-t amugy... De mind1 a hétvégén megyek ki 2 öt megnezni ,, ha jo lesz az ár már tolom is be !

2012.11.09. 15:11

ruckroland írta:Az igaz, hogy ezekben a TDS motorokban is van kartergáz szűrő? Ha minden igaz, fém szűrő és a szelepfedélbe van beépítve. Tisztítható...
:roll:

Én úgy láttam mikor kibontottam, hogy a légszűrő házra van rávezetve a kartergáz.
Szelepfedélbe nem láttam ilyet. Erősítsétek meg ha mégis, mert érdekelne..

2012.11.09. 15:34

PapaBoss írta:Ha egy TDS rendben van, akkor hűséges szolgaként teszi a dolgát. Ezt mind aláírjuk.
Egy valódi igásló.

Viszont nem tudom, hp1985 mennyi pénzt és energiát áldoz autóra, ezt majd biztos elárulja nekünk. Arról már most szeretném lebeszélni, hogy neppertől frissen hozottat vegyen.

Nem neppertől lenne. Faternak ajánlotta egy jó ismerőse, hogy nem-e akarja megvenni, mert sajnos mint sokaknál, bajság van a pénzzel. Azt mondja nincs semmi gond a kocsival. Úgy gondolom vannak olyan viszonyban, hogy hinni lehessen neki. Alapvetően nem is szándékoztam kocsit venni, elvagyok én a 28 éves diesel 626-al. Csak jött ez a lehetőség és érdekel. Ha nem látjuk jónak akkor meg nem vásárolok. 600-at kér érte.

2012.11.10. 03:40

perobesz525tds írta:Nekem lassan 3. éve van a Tds-em.
Az üzemanyag szivattyún és ABS jeladón kívül nem halt be semmi,csak kopó alkatrészket és a kötelezőket cserél(t)em.Ha rendesen karban van tartva a gép meghálálja.

Három év - az még semmit nem mond! Hány km-t mentél ez idő alatt vele??? Az többet elárul, mint az idő! :D

2012.11.11. 13:48

simi64 írta:
kzolee írta:
Az lehet, de teljesítményben.... :facepalm:

...az utolsó :D :D :D

Na azért annyira nem rossz és a fogyasztásról, sokan csak álmodnak. 8)

2012.11.11. 14:53

PapaBoss írta:
ruckroland írta:Az igaz, hogy ezekben a TDS motorokban is van kartergáz szűrő? Ha minden igaz, fém szűrő és a szelepfedélbe van beépítve. Tisztítható...
:roll:

Én úgy láttam mikor kibontottam, hogy a légszűrő házra van rávezetve a kartergáz.
Szelepfedélbe nem láttam ilyet. Erősítsétek meg ha mégis, mert érdekelne..

Hello, van ilyen szűrő. Én is kitakarítottam már egyszer igaz szinte semmi kosz nem volt benne. A szelepfedél tetjén van sok pici csavarral felfogatva.
A tds-ről csak annyi én kb 4-5 éve vettem Vaszarig forumtárstól. Azóta is áldom :franko: mert nagyon jó kocsit kaptam tőle. Olajat egyszer sem töltök utánna 15000 alatt 5w40-ből. A motorja por száraz semmi folyás. Tényleg egy rossz szavam sem lehet rá. Persze nem verszeny autó de tuti elvisz mindenhova. Az hogy az adagolójuk nem a legjobb, hát üsse kő egyszer megcsináltatod és utánna baba, ennyi belefér. Én nem bántam meg persze ez biztos köszönhető annak, hogy ez egy bitang jó állapotú autó volt és még most is az! :D
Üdv Atesz

2012.11.19. 01:12

kiara írta:
Az üzemanyag szivattyún és ABS jeladón kívül nem halt be semmi,csak kopó alkatrészket és a kötelezőket cserél(t)em.Ha rendesen karban van tartva a gép meghálálja.

Három év - az még semmit nem mond! Hány km-t mentél ez idő alatt vele??? Az többet elárul, mint az idő! :D

Nincs meg a 3 év,kilométerben 26000 ment bele kb.

2012.11.19. 14:40

Pár napja megvolt az önindító csere. Hát, nem számítottam arra ami (ajándékként) történik. :lol:
Mivel már az adagolós tortúrán túl vagyok, üzemmelegen a gép pár fordulás után szépen indult eddig is.

Nade most! Mint egy álom! Ahogy megpöccintem a kulcsot, rögtön azonnal vajfinoman jár a motor!
Akármikor, akárhol, akármennyiszer. :wink:

Nem gondoltam, hogy az önindító ennyire le volt gatyásodva "erőben" is.
Még a rossz adagolós korszakban kapott sokat, akkor nyúlt meg a nyaka.

2012.11.19. 16:10

PapaBoss írta:Pár napja megvolt az önindító csere. Hát, nem számítottam arra ami (ajándékként) történik. :lol:
Mivel már az adagolós tortúrán túl vagyok, üzemmelegen a gép pár fordulás után szépen indult eddig is.

Nade most! Mint egy álom! Ahogy megpöccintem a kulcsot, rögtön azonnal vajfinoman jár a motor!
Akármikor, akárhol, akármennyiszer. :wink:

Nem gondoltam, hogy az önindító ennyire le volt gatyásodva "erőben" is.
Még a rossz adagolós korszakban kapott sokat, akkor nyúlt meg a nyaka.

Nekem is így volt! Bár nem TDS. A sok indítózástól elmelegedett, és a 4 szénkeféből 2 vezetékének a forrasztása leolvadt az alaplapról. Csak azt néztem, miért ilyen kehesen indít?! Szétszedtem, kiderült. :facepalm: Vettem új szénkeféket, felforrasztottam őket, aztán azt hittem felszáll ahhoz képest amilyen volt. Kb mintha kivettem volna az izzítógyertyákat. Utána vehettem rövid úton bendixet is, mert a régi a helyreállt erőt nem tudta átvinni a motorra, és megcsúszott. :?

2012.11.20. 11:51

perobesz525tds írta:
kiara írta:

Nincs meg a 3 év,kilométerben 26000 ment bele kb.

Én 1,5 év alatt mentem 87,000km-t. Nem személyeskedni akarok, csak általánosítok. Neked az én 1,5 éves futásomhoz a te km-d alapján pl. 10 év kell. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy ha úgy nézem a javításaimat, hogy amit 1,5 év alatt kijavítottam az átlagban 10 év, akkor egész jól állunk. :D

2012.12.01. 00:19

Sziasztok! Eladóvá vált egy 1997-es gyártású 98-ba forgalomba helyezett bmw-m! 4 éve van nálam, csak mostanára kicsi és szeretnék egy újabb touring-ra lecserélni!

Nem szívesen válok meg tőle, nagyon hálás kis autó rengeteg extrával felszerelve.
Ha esetleg valaki keres ilyen tds-t akkor a linken keresztül megtalál!
Üdv.:Norbert

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525tds_automata_megkimelt_m_packet-_xenon-6402085

2012.12.01. 11:08

norby0420 írta:Sziasztok! Eladóvá vált egy 1997-es gyártású 98-ba forgalomba helyezett bmw-m! 4 éve van nálam, csak mostanára kicsi és szeretnék egy újabb touring-ra lecserélni!

Nem szívesen válok meg tőle, nagyon hálás kis autó rengeteg extrával felszerelve.

http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525tds_automata_megkimelt_m_packet-_xenon-6402085

Hamar elkelt hogy leveted a hirdetést:)

iPhone Tapatalk

2012.12.01. 11:17

:D

2012.12.01. 15:37

admin írta:
norby0420 írta:Sziasztok! Eladóvá vált egy 1997-es gyártású 98-ba forgalomba helyezett bmw-m! 4 éve van nálam, csak mostanára kicsi és szeretnék egy újabb touring-ra lecserélni!

Hamar elkelt hogy leveted a hirdetést:)

iPhone Tapatalk

Automatikusan törlődött :shock:

2012.12.02. 14:30

Tegnap éjszaka rászántam magam, kicserélem mind a 6 porlasztót. A tűlöket jeladósat nem lenne feltétlen muszáj, mert nem folyik, és indul-jár szépen a motor, de szettben kaptam az újakat (gyári bontatlan javítatlan szerelék), így hagyom egyben. Később szerintem majd eladom a megmaradt jeladósat, valami akciós áron. Az egész apropója csak annyi, hogy hidegen érzem a hebegést, prüszkölést, amit a slagként üzemelő porlasztók okoztak.. melegen már eldolgozza, észre se venni (ősdízel ollé), de hidegen, T72 élmény. Betelt a pohár, megcsinálom.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PapaBoss 2012.12.02. 14:37-kor.

2012.12.02. 14:34

http://totalcar.hu/tesztek/2012/12/02/haromszazezer_kilometeresen_szinte_uj_bmw_525tds_e39_teszt/

2012.12.02. 14:48

Gabesz81 írta:http://totalcar.hu/tesztek/2012/12/02/haromszazezer_kilometeresen_szinte_uj_bmw_525tds_e39_teszt/

CIKK írta:De az 525tds nem véletlenül olcsóbb a többinél. Ez talán a legrosszabb választás ebből az E39-es típusból. Ennél a 30d is jobb, 180 lóerős, és már a közös nyomócsöves dízel.

Ámen. :franko:

2012.12.07. 12:38

Gabesz81 írta:http://totalcar.hu/tesztek/2012/12/02/haromszazezer_kilometeresen_szinte_uj_bmw_525tds_e39_teszt/

Csak annyit tudok hozzátenni, hogy személyes tapasztalat hogy 278ezernél nem lyukas az ajtó kéder, az ülés meg végképp nem.
Ebben a cikkbeli ótvar szarban jóval 500 felett van....
foltozott ülés vazzz :)

2012.12.07. 13:25

PapaBoss írta:

CIKK írta:De az 525tds nem véletlenül olcsóbb a többinél. Ez talán a legrosszabb választás ebből az E39-es típusból. Ennél a 30d is jobb, 180 lóerős, és már a közös nyomócsöves dízel.

Ámen. :franko:

Na igen, de 6db 30d porlasztó felújítás árából csinálok egy tds generált :) nem mindegy, és csak felújítást írtam nem újat.
Hozzászólás küldése

VigLink badge