Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Üzemanyag fogyasztás.

2013.05.07. 14:19

denklo91 írta:Sziasztok.
Ma szomszedom csinalt kicsiben HHO generatort. Elotte nem is hallottam rola. Szivesen fogadnek velemenyeket. Valoban csokken a fogyasztas? Nincs karos hatassal a motorra?? Nagyon kivancsiva tett. Aki akarmit tud rola, varom a velemenyet!
Koszi

Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről

Facen üsd be a keresőbe, hogy "ACCUS HHO". Az az ex sógorom, ő szuperlatívuszokban beszélt róla, de olyan őrült drága volt,(180k) hogy nem érdekelt a téma. Ha megfelelő cuccokkal van megcsinálva nem lehet belőle probléma. Vaterán is van pár eladó olcsóbban, de azokhoz nem adnak áramszabályzót, lambdaszabályzót stb. Ő azzal jár, egy 1.4 opel combóval régóta. Saját elmondása szerint 8 literről 6.xx re vitte le a fogyasztását. Hidrogén+oxigén adagolása nem hiszem, hogy káros lenne, de lambdaértékeket állítólag módosítani kell a normális üzemhez. Azt tudom, hogy 20d-be is szereltek már. De hallottam már olyan véleményeket is, hogy szemfényvesztés az egész.KépKép
Youtube-on is megtalálod ezen a néven.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: denklo91
Értékelés: 4.76%

2013.05.07. 14:38

Gallaca írta:
Ma szomszedom csinalt kicsiben HHO generatort. Elotte nem is hallottam rola. Szivesen fogadnek velemenyeket. Valoban csokken a fogyasztas? Nincs karos hatassal a motorra?? Nagyon kivancsiva tett. Aki akarmit tud rola, varom a velemenyet!
Koszi

Facen üsd be a keresőbe, hogy "ACCUS HHO". Az az ex sógorom, ő szuperlatívuszokban beszélt róla, de olyan őrült drága volt,(180k) hogy nem érdekelt a téma. Ha megfelelő cuccokkal van megcsinálva nem lehet belőle probléma. Vaterán is van pár eladó olcsóbban, de azokhoz nem adnak áramszabályzót, lambdaszabályzót stb. Ő azzal jár, egy 1.4 opel combóval régóta. Saját elmondása szerint 8 literről 6.xx re vitte le a fogyasztását. Hidrogén+oxigén adagolása nem hiszem, hogy káros lenne, de lambdaértékeket állítólag módosítani kell a normális üzemhez. Azt tudom, hogy 20d-be is szereltek már. De hallottam már olyan véleményeket is, hogy szemfényvesztés az egész.KépKép
Youtube-on is megtalálod ezen a néven.

Báj dő véj.

2013.05.07. 14:42

Koszi

A totalcar is foglalkozott vele egy cikkben. Be is rakták Winkler Toyota 4Runner-jébe.
Mondjuk a cikk címe elég sokatmondó: "Elgázosodott és elillant álmok"
ÍME!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Jerry az itt látható tagok köszönték meg: denklo91

2013.06.13. 21:39

Sziasztok!

Beszéltem ma egy ismerőssel akinek 2 ÖMW kútja van.

Régebbi hsz-ben olvastam, hogy ki mit tud az üzemanyagokról.

Nos az infó tőle a következő:

Ausztriából jön a Maxmotion 100 és a Maxmotion Diesel...

A sima és a maxmotion95 30%-ban mindig MOL üzemanyag, néha teljes egészében.

A sima 95-be 6 liter adalékot a maxmotion 95-be 12 litert tesznek 1000/10000 literenként (erre nem emlékszem).

Télen nyáron az adalékok is változnak.

Nem mondtam sok újat szerintem, csak megerősíteni a "szóbeszédet" :franko:

Jah, lukoil és hasonló olcsó kutaknál egy az egybe a MOL üzemanyagot kapsz plusz adalékoktól mentesen (ez viszont csak az ÖMW-s elmondása) :facepalm:

2013.06.13. 22:43

Bummer írta:A sima 95-be 6 liter adalékot a maxmotion 95-be 12 litert tesznek

Már ha beleteszik.
Nekem több benzinkutas üzemeltető ismerősöm van,de szinte mindenki ugyanazt mondja,hogy az összes kútra a MOl szállítja az üzemanyagot.

2013.06.14. 09:50

Johny540 írta:

Már ha beleteszik.
Nekem több benzinkutas üzemeltető ismerősöm van,de szinte mindenki ugyanazt mondja,hogy az összes kútra a MOl szállítja az üzemanyagot.

Ismerve a csókát ő beleteszi amit bele kell, mert igencsak jól él a kutakból, nem az a fajta aki attól boldog, hogy 5db 30 millás autója van, neked meg a szart adja.

Amolyan tudja a jó ízlés határait, korrekt figura :roker:

Szóval ezért is írtam le a fórumba a hallottakat.

2013.06.14. 11:32

Johny540 írta:

Már ha beleteszik.

Akkor gyere el a nyugati hatarra es meglatod. Gondolom nem uresen jonnek Ausztriabol az OMV-s tankerek. Nalunk a helyi OMV kuton azt mondtak annak idejen, hogy mindent Ausztriabol kapnak.

2013.06.14. 13:12

morv írta:
Johny540 írta:

Már ha beleteszik.

Akkor gyere el a nyugati hatarra es meglatod. Gondolom nem uresen jonnek Ausztriabol az OMV-s tankerek. Nalunk a helyi OMV kuton azt mondtak annak idejen, hogy mindent Ausztriabol kapnak.

Az alapján írtam amit írtam,amit erről nekem is mondtak.A másik amit pl. Debrecenbe láttam,hogy az OMV-n csont fehér tanker ácsorog,mindenféle logo nélkül.Egyébként a "mi" üzemanyagunk egy kalap sz.r más országokéhoz képest.Miért van az,hogy pl. Horvátországba,vagy Németországba tankolok,és 1.5-2literrel kevesebbet eszik az autó,és pl. dieselnél még azt is éreztem hogy jobban is megy.

2013.06.15. 01:00

Lötty! :doglotlo:

2013.06.15. 07:24

Johny540 írta:
morv írta:
Johny540 írta:

Már ha beleteszik.

Az alapján írtam amit írtam,amit erről nekem is mondtak.A másik amit pl. Debrecenbe láttam,hogy az OMV-n csont fehér tanker ácsorog,mindenféle logo nélkül.Egyébként a "mi" üzemanyagunk egy kalap sz.r más országokéhoz képest.Miért van az,hogy pl. Horvátországba,vagy Németországba tankolok,és 1.5-2literrel kevesebbet eszik az autó,és pl. dieselnél még azt is éreztem hogy jobban is megy.

Helo
Németországban azért csökken minden Magyarnak a fogyasztás mert 99%-ban autópályán közlekedik

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2013.06.15. 16:49

lepke írta:
Helo
Németországban azért csökken minden Magyarnak a fogyasztás mert 99%-ban autópályán közlekedik

Szia!El tudom különíteni az országúti (vagy autópálya) fogyasztást az abszolút vegyestől.Ha csak egyszer tapasztaltam volna,és tudván azt,hogy pl. Horvátba is csak autópályán mentem volna,akkor ok.De nem.

2013.06.22. 02:52

Johny540 írta:
lepke írta:
Helo

Szia!El tudom különíteni az országúti (vagy autópálya) fogyasztást az abszolút vegyestől.Ha csak egyszer tapasztaltam volna,és tudván azt,hogy pl. Horvátba is csak autópályán mentem volna,akkor ok.De nem.

Helo
Január 7-től az asszony vezet én csak a jobb egyben vagyok navigátor
nem akarom idegesíteni a benzines tagokat az átlagfogyasztással

2013.06.22. 08:22

lepke írta:Helo

:lol: Nálunk is így van! Hét végén, az odaút 9,6-os átlagomat, hazaúton levitte 8,4-re.
Ráadásul még jól is mentünk! :)

2013.06.29. 00:31

lepke írta:
Johny540 írta:
lepke írta:
Helo

Helo

Helo
6,1 liter az állagfogyasztás :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: Orsika

2013.07.04. 19:30

Sziasztok.
Nem tudtok segíteni hogy hol lehet beállítani a pillanatnyi vogyasztást amit menet közben tudok nézni?Vagy nincs ilyen

2013.07.04. 20:05

Janika13 írta:Sziasztok.
Nem tudtok segíteni hogy hol lehet beállítani a pillanatnyi vogyasztást amit menet közben tudok nézni?Vagy nincs ilyen

helló János
a fordulatszámmérő aljában, azt nézegetheted menet közben

2013.07.04. 20:08

Gabesz81 írta:

helló János

Vagy ha digitálisan szeretnéd látni, akkor titkos menü 4.0

2013.07.04. 20:14

Jerry írta:
Gabesz81 írta:

helló János

Igen digitálisan szeretném csak nem tudom hogy a titkosmenüt és azon bellül hogy kell beállítani és ebben szeretnék segítséget kérni.Néztem a tippek közt de nem igazán értem

2013.07.04. 20:17

Janika13 írta:
Jerry írta:
Gabesz81 írta:

helló János

Igen digitálisan szeretném csak nem tudom hogy a titkosmenüt és azon bellül hogy kell beállítani és ebben szeretnék segítséget kérni.Néztem a tippek közt de nem igazán értem

Hogy miért jobb digitálisan látni, azt meg én nem értem.
Viszont ha a tippek-trükkök leírásából nem igazodsz el a titkos menüben, akkor itt sem fogunk tudni segíteni. Ott lépésről lépésre le van írva minden.

2013.07.06. 23:11

Helo
Vagy a titkos menüben
Hozzászólás küldése

VigLink badge