![]() |
2013.03.16. 07:21
Endi írta:Sziasztok.
a 16:9esen az eject gomb mellet van 3 led. abból a középső nekem villog pirosan kb amiota megvan a kocsi![]()
Nem is nagyon zavar hozzászoktam már, de akárki beül egyből megkérdezi és nemtudok mit mondani rá![]()
Mitöl van ez? ellehet tüntetni?
Köszönöm
2013.03.16. 09:47
Imco írta:Endi írta:Sziasztok.
a 16:9esen az eject gomb mellet van 3 led. abból a középső nekem villog pirosan kb amiota megvan a kocsi![]()
Nem is nagyon zavar hozzászoktam már, de akárki beül egyből megkérdezi és nemtudok mit mondani rá![]()
Köszönöm
A csomiban szét kell húzni az egyik nagy, x sok lábas csatit.
Utána nem villog és más minden müxik.
A telefon környékén matass!
Ha nagyon nem megy, lefotózom neked.
2013.03.16. 10:20
Endi írta:Imco írta:Endi írta:Sziasztok.
Köszönöm
A csomiban szét kell húzni az egyik nagy, x sok lábas csatit.
Utána nem villog és más minden müxik.
A telefon környékén matass!
Ha nagyon nem megy, lefotózom neked.
Köszönöm, megnézem. Remélem nem a nagy fehéret mert arról szedi a plusz erősítőm az áramot, hogy csak gyújtásnál legyen bekapcsolva
2013.03.16. 10:40
morv írta:Gallaca írta:morv írta:+/- 1 elteres lehet a cikkszamokban attol fuggoen, hogy eredeti vagy remanufactured volt-e a cucc.
8383733 az én modulom cikkszáma, ebben a listában 8483733 van, a csak 4:3-asok között. Ez az a +/- 1 eltérés, és akkor ne is erőlködjek ezzel a modullal? Vagy csak az enyém nincs benne? Igaz, a 16:9-esek között nincs 8-al kezdődő cikkszám.
A vegen szamit a +-1. A tied vszinuleg nincs benne, de ha jol tudom a 8-al kezdodoek csak 4:3asok. Azert egy probat megejthetsz vkivel akinek van navcodere.
SII Tapatalk 2
2013.03.16. 13:07
admin írta:morv írta:Gallaca írta:morv írta:+/- 1 elteres lehet a cikkszamokban attol fuggoen, hogy eredeti vagy remanufactured volt-e a cucc.
8383733 az én modulom cikkszáma, ebben a listában 8483733 van, a csak 4:3-asok között. Ez az a +/- 1 eltérés, és akkor ne is erőlködjek ezzel a modullal? Vagy csak az enyém nincs benne? Igaz, a 16:9-esek között nincs 8-al kezdődő cikkszám.
A vegen szamit a +-1. A tied vszinuleg nincs benne, de ha jol tudom a 8-al kezdodoek csak 4:3asok. Azert egy probat megejthetsz vkivel akinek van navcodere.
SII Tapatalk 2
Navcoder ehez kevés!
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.03.16. 14:36
morv írta:admin írta:morv írta:Gallaca írta:morv írta:+/- 1 elteres lehet a cikkszamokban attol fuggoen, hogy eredeti vagy remanufactured volt-e a cucc.
SII Tapatalk 2
Navcoder ehez kevés!
Akkor rosszul emlekszek, es nem ott lattam ezt az opciot.
SII Tapatalk 2
2013.03.16. 14:57
morv írta:admin írta:morv írta:Gallaca írta:morv írta:+/- 1 elteres lehet a cikkszamokban attol fuggoen, hogy eredeti vagy remanufactured volt-e a cucc.
SII Tapatalk 2
Navcoder ehez kevés!
SII Tapatalk 2
2013.03.16. 17:08
morv írta:morv írta:admin írta:morv írta:Gallaca írta:[quote="morv"]+/- 1 elteres lehet a cikkszamokban attol fuggoen, hogy eredeti vagy remanufactured volt-e a cucc.
SII Tapatalk 2
Navcoder ehez kevés!
SII Tapatalk 2
2013.03.17. 00:51
2013.03.17. 01:08
SomY írta:Telefonos piros villogásra nálam megoldást jelentett, hogy kihúztam a telefon csatiját. A kagyló, ahogy becsatlakozik a dokkolóhoz, egyszerűen ott. Tehát a kézi részét. Azóta nem kell mindig kikapcsolni a telefont, mikor újból ráadom a gyújtást. Könyökkel már annyi mindenkit felhívtam volna...
2013.03.17. 17:23
2013.03.17. 18:50
banattila írta:Sziasztok!
Megint én vagyok...Szereztem a navi rendszerhez egy sedan kábelköteget, és GPS antenna is van már! A kérdésem a következő: ha én összerakom a rendszert és rádugom a kocsi csatijára, elvileg működnie kellene? Tesztelés céljából szeretném kipróbálni. Köszi a válaszokat előre is!
2013.03.18. 12:11
2013.03.18. 14:13
banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
2013.03.18. 14:26
Gallaca írta:banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
Testpontokon letestelted a köteget?
2013.03.18. 16:19
banattila írta:Gallaca írta:banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
Nem....most elvittem Debrecen legjobb autóvillamossági szerelőjéhez, hogy tesztelje le... remélem jó lesz.
2013.03.18. 16:30
banattila írta:Gallaca írta:banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
Nem....most elvittem Debrecen legjobb autóvillamossági szerelőjéhez, hogy tesztelje le... remélem jó lesz.
2013.03.18. 16:42
banattila írta:banattila írta:Gallaca írta:banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
gyerekek.... a villamossági szerelő 10 000 Ft-ért akarja tesztelni a rendszert!megyek is érte, elhozom.... nem normális....
A szakértelmet meg kell fizetni! 2013.03.18. 18:00
Jerry írta:banattila írta:Gallaca írta:banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
Ha nem testeled le, akkor ne is várd, hogy működni fog.
2013.03.18. 18:03
Gallaca írta:banattila írta:banattila írta:Gallaca írta:banattila írta:Összeraktam a kocsiban úgy, ahogy a fényképen látható. Sajnos nem megy.... Meg se nyikkan semmi, mintha nem is kapna áramot. A rádió modulban kicseréltem a biztosítékot, semmi változás. Mi lehet a probléma?
gyerekek.... a villamossági szerelő 10 000 Ft-ért akarja tesztelni a rendszert!megyek is érte, elhozom.... nem normális....
A szakértelmet meg kell fizetni!