![]() |
2010.11.06. 10:08
mayer015 írta:Sziasztok!
220e van a kocsiban.Szal ti melyik szervízt ajánljátok? Előre is köszi
2010.11.06. 13:04
Abban szeretnék, segítséget kérni, hogy melyik szervízt ajánljátok Pest környékén? 5er vagy az Illatos uti Bmw group motorst?
Az a problémám, hogy cserélni kéne a hátsó főtengely szimeringet, mert ereszt, illetve ami a nagyobb baj a váltó kihajtásnál is folyik az olajszal ez már parás főleg, hogy automata és nem szeretném, ha meghalna
Remélem még nem késő! Most vettem egy hete! De a szervízben, ahol az átvizsgálást csinálták( Magisz Nyíregyháza), ott azt mondták éppen, hogy ereszt. Na ez az éppen, hogy ereszt az inkább folyik! 4 nap alatt fasza tocsa! A Wallisban egyből rámondtak 240e forintot, anyag +munka! Ez reális ? Valaki járt már így? 220e van a kocsiban.Szal ti melyik szervízt ajánljátok? Előre is köszi
2010.11.06. 15:49
jackson írta:kincsesb írta:http://automobil-service.hu/ én őket tudom ajánlani, teljes mértékben legtöbbször bmw és ladát csinálnak és értenek is hozzáés nagyon korrekten, gyorsan és szerintem olcson dolgoznak!
Nekem az 528i-men csináltak nagy szervizt valamint Hardy tárcsát, első legőkar szilenteket, ezt mind pár nap alatt !
http://automobil-service.hu/
Én őket ajánlom mindenkinek! Újpsten vannak!![]()
Ez érdekes hozzászólás mint 2-dik. Csak pusztán elfelejtkeztél bemutatkozni, felrakni pár képet, kitölteni az adatlapodat igy még az első hozzászólásban is találgathattunk, hogy milyen kocsi tud 10,2litert.
Légyszives a bemutatkozó topikot meglátogatni, mert addig amig a többiek nem tudják ki vagy mi vagy azt hiszik csak azért regisztráltál, hogy a saját szervized reklámozzad.
Jackson, aki ezt javasolja
2010.11.06. 16:35
Abban szeretnék, segítséget kérni, hogy melyik szervízt ajánljátok Pest környékén? 5er vagy az Illatos uti Bmw group motorst?
Az a problémám, hogy cserélni kéne a hátsó főtengely szimeringet, mert ereszt, illetve ami a nagyobb baj a váltó kihajtásnál is folyik az olajszal ez már parás főleg, hogy automata és nem szeretném, ha meghalna
Remélem még nem késő! Most vettem egy hete! De a szervízben, ahol az átvizsgálást csinálták( Magisz Nyíregyháza), ott azt mondták éppen, hogy ereszt. Na ez az éppen, hogy ereszt az inkább folyik! 4 nap alatt fasza tocsa! A Wallisban egyből rámondtak 240e forintot, anyag +munka! Ez reális ? Valaki járt már így? 220e van a kocsiban.Szal ti melyik szervízt ajánljátok? Előre is köszi
2010.11.07. 01:23
2010.11.07. 07:54
barbrady írta:kincsesb írta:http://automobil-service.hu/ én őket tudom ajánlani, teljes mértékben legtöbbször bmw és ladát csinálnak és értenek is hozzáés nagyon korrekten, gyorsan és szerintem olcson dolgoznak!
Nekem az 528i-men csináltak nagy szervizt valamint Hardy tárcsát, első legőkar szilenteket, ezt mind pár nap alatt !
Egy ilyen szervizet az én szerelőm úgy old meg, hogy reggel viszem, délután meg mehetek érte. Nem pár nap alatt.
2010.11.07. 07:56
jackson írta:kincsesb írta:http://automobil-service.hu/ én őket tudom ajánlani, teljes mértékben legtöbbször bmw és ladát csinálnak és értenek is hozzáés nagyon korrekten, gyorsan és szerintem olcson dolgoznak!
Ez érdekes hozzászólás mint 2-dik. Csak pusztán elfelejtkeztél bemutatkozni, felrakni pár képet, kitölteni az adatlapodat igy még az első hozzászólásban is találgathattunk, hogy milyen kocsi tud 10,2litert.
Légyszives a bemutatkozó topikot meglátogatni, mert addig amig a többiek nem tudják ki vagy mi vagy azt hiszik csak azért regisztráltál, hogy a saját szervized reklámozzad.
Nem a saját szervizem, semmi közöm hozzá
a profil oldalamat pedig most azonnal ki is töltöm!
Jackson, aki ezt javasolja
2010.11.07. 09:47
kincsesb írta:barbrady írta:kincsesb írta:http://automobil-service.hu/ én őket tudom ajánlani, teljes mértékben legtöbbször bmw és ladát csinálnak és értenek is hozzáés nagyon korrekten, gyorsan és szerintem olcson dolgoznak!
Egy ilyen szervizet az én szerelőm úgy old meg, hogy reggel viszem, délután meg mehetek érte. Nem pár nap alatt.
Én elhiszem neked de mivel mikor oda vittem a kocsit nem tudtam pontosan minek mibaja van
2010.11.07. 09:56
barbrady írta:kincsesb írta:barbrady írta:kincsesb írta:http://automobil-service.hu/ én őket tudom ajánlani, teljes mértékben legtöbbször bmw és ladát csinálnak és értenek is hozzáés nagyon korrekten, gyorsan és szerintem olcson dolgoznak!
Én elhiszem neked de mivel mikor oda vittem a kocsit nem tudtam pontosan minek mibaja van
Értem, akkor jogos a több nap.
2010.11.18. 13:35
2010.11.18. 13:46
horogp írta:Sziasztok!
Adagoló javítás előtt állok (melegen nehezen indul), ezért keresek megbízható, normális, nem horror áron dolgozó adagolóst, aki vállalja a ki és beszerelést is garanciával pest környékén. Aki tud ilyet az kérem ne tartsa magában.
Köszi!
És lenne egy, aki kerülendő: Fockter-diesel kft, web: adagolo-injektor-javitas.net
3-szor kértem tőle időpontot (mert türelmes ember vagyok), de mindíg csak halogatta, igy a munkájáról nem tudok véleményt alkotni, de ezek után már nem is akarok.
2010.11.18. 14:12
BMWFUN írta:horogp írta:Sziasztok!
Adagoló javítás előtt állok (melegen nehezen indul), ezért keresek megbízható, normális, nem horror áron dolgozó adagolóst, aki vállalja a ki és beszerelést is garanciával pest környékén. Aki tud ilyet az kérem ne tartsa magában.
Köszi!
És lenne egy, aki kerülendő: Fockter-diesel kft, web: adagolo-injektor-javitas.net
3-szor kértem tőle időpontot (mert türelmes ember vagyok), de mindíg csak halogatta, igy a munkájáról nem tudok véleményt alkotni, de ezek után már nem is akarok.
Javasolnék egy márkatársat. Itt keresd Vojnót. Nem az idő embere ő sem, de alapos, nagy dizlis, és van gyári kütyüje is.
2010.11.18. 15:12
2010.11.18. 16:05
horogp írta:
Köszi!
Sok jót hallottam róla, meg efer klubtárs is ígért elérhetőséget, de még nem sikerult megkapnom. Mindenesetre e-mail ment neki.
2010.11.18. 16:28
Imco írta:horogp írta:
Köszi!
Sok jót hallottam róla, meg efer klubtárs is ígért elérhetőséget, de még nem sikerult megkapnom. Mindenesetre e-mail ment neki.
Ugyan nem vagyok dízel, de ez egy elismert fickó, már vagy 20 éve ismerem hirből.
Amióta az eszem tudom adagolózik.
Katt ide!
2010.11.18. 16:53
horogp írta:Imco írta:horogp írta:
Köszi!
Ugyan nem vagyok dízel, de ez egy elismert fickó, már vagy 20 éve ismerem hirből.
Katt ide!
Köszi!
Ha nem jönne össze Vojnóval a dolog akkor megpróbálkozom.
2010.11.19. 01:12
simi64 írta:horogp írta:Imco írta:horogp írta:
Köszi!
Katt ide!
Köszi!
TDS adagolóban felénk az ausztriai BMW szervizeket ajánlják CSAK!
Leszerelik, elküldik, vagy elviszik (innen nincs messze), megjavítják és beszerelik.
Állítólag csak ez a biztos, Mo-on csak "ugatják" a témát állítólag.
2010.11.19. 01:29
horogp írta:simi64 írta:horogp írta:Imco írta:horogp írta:
Köszi!
Katt ide!
Köszi!
TDS adagolóban felénk az ausztriai BMW szervizeket ajánlják CSAK!
Leszerelik, elküldik, vagy elviszik (innen nincs messze), megjavítják és beszerelik.
Állítólag csak ez a biztos, Mo-on csak "ugatják" a témát állítólag.
Szia Simi!
Elvinném én szivesen, de nem ismerek senkit ausztriában, meg a nyelvvel is gondba lennék. Az árakat sem igen ismerem. A Te adagolóddal még nem volt gond?
2010.11.20. 18:21
2010.11.20. 18:56
Szerintem meg csak panaszkodsz ahelyett hogy gondolkoznál! Hol van piros olaj az autódban??? Differenciál mű, automata váltó, szervó olajtartály és rendszere...Mivel panaszkodsz a kormányra, akkor vajon honnét folyhat? Meg még ezek után visszamész ráadásul annyi pénzért? Ha elfogadsz egy tanácsot: Keresd fel inkább most Muha Atit! Ha a nevére kattintasz, ott az elérhetősége és korrekt ember, csak a kutyák és a szomszédok gáz...De azok közül sem mind...mayer015 írta:Sziasztok!
Na megvannak a vélemények. Voltam a Group Motorsnál! Annyira nem vagyok megelégedve velük, vegyesek az érzelmeim... Folyt az olaj a kocsimból, azt mondták a hátsófőtengely szimering a ludas ( magisz szerint is szóval ez stimm, meg magisz még megemlítette a szelepfedéltőmítést is) mondtam, hogy okés cseréljék ki meg ha már lent van a váltó nézzenek rá. 2 nap alatt megvolt az autó. 120-at fizettem: 21000 szimering házzal együtt, 50ezermunkadíj, 40e váltóolaj-mert szerintük nagyon hulladék ezért cserélni kell, meg volt egy szervócső tizenpárezer forint. Aztán mikor elhoztam tőlük kb 1 óra mulva kattogott a futóművem, anmikor ütközésig tekertem balra. Visszavittem egyből fölemelték és kiderült, hogy szarul lett vissza téve az automata váltó olajhűtő csöve, nem volt jól a helyén és abba ért bele. Ezt természetesen díj mentesen javították. A nagyobbik baj az, hogy továbbra is folyik az olaj. Most azt mondták szelepfedél tömítés a ludas. Mondtam nekik, hogy OK, de miért nem lehetett ezt akkor megnézni és cserélni is egyben. Ez most 60e ft fog nekem fájni, mert kb 4-5 óra munkadíjjal kell számolnom. Ugy vagyok vele, hogy ezt még megcsinálják ők, de szerintem ebből legközelebb egy másik szervíz lesz. Elég vegyesek az érzelmeim. A hastakarót sem mosták el ami a blokk alatt van.
U.I: Szerintem nem onnan folyik az olaj, mert ez nagyon piros színű, nekem hidraulika olaj gyanús.... a váltó elméletileg kilőve, mert az száraznak tűnt felemelés után. Remélem nem nekem van igazam és motorolaj lesz. Bár pár napja, mintha nehezebb lenne a kormányom, amikor lassan fordulok és ütközésig tekerem 1 tekerés után elkezd nehezedni. lehet persze, hogy én vagyok a hipohonder, de jobb gyanakodniLegközelebb kipróbálom Muha Atit