* *
Pontos idő: 2026.04.23. 01:28

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 654 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: HIFI Upgarde
HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 00:31 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
Sullivan írta:
Sziasztok, érdekelne, hogy akinek van gyári nokia mélynyomója, mi a véleménye róla tényleg szép mélyet tol illetve bír némi hangerőt is vagy ott elfogy?......Pmiki azzal kezdte a fórumot, hogy neki nem volt elég, de én nem szeretnék hangnyomás versenyt nyerni, csak élvezni némi mélyet, van egy kicsi pár 10 wattos ládám, de kevésnek érzem, talán amiatt is mert nagyon szigetelt a csomagtér(sedan), és gondoltam egy gyári nokia mély jól nézne ki, mert gyári...A másik kérdésem, hogy ha jól tudom, az említett mély 8 ohmos, tudnék 4 ohmosat csinálni belőle valami ellenállással? (az erősítőm adott, a jelenlegit használnám)

Nekem van a kocsimban, a gyári DSP rendszerhez elég. 2 db duplatekercses 13cm-es hangszóró van benne, ezt vedd figyelembe, ha meg akarod hajtani. Bömböltetni nem szoktam, így erről nem tudok nyilatkozni. Hallottam már jobbat is. Az, hogy szigetelt a csomagtér, jelen subhangoknál mindegy majdnem, a hosszú hanghullámok átmennek a kőfalon is. A doboz elhelyezésével érdemes kicsit játszani, de egy 25cm zárt láda bőven elegendő oda. (Volt a kocsimban ilyen is, egy hídban 150W-os erősítővel, csak bekerült a DSP, így lecseréltem gyárira) Általában vízszintesen hátrafelé állítva, előre nézve kb. a felét fogod hallani. A hangszórónak az impedanciája 8 ohmos, és nem az ellenállása, így ellenállással csak a hangerejét fogod megváltoztatni. Az, hogy 8ohmos nem baj, halkabb lesz, max az erősítőt feljebb kell tekerni, vagy két 8 ohmos tekercset párhuzamosan kötni. Akkor 4ohmos lesz az a szekció.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 00:43 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Bummer írta:
nagy.matyika írta:
Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.

Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a könyöklődet beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a könyöklő helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a könyöklő megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad :wink:

A sizsakra gondoltal, azt lattam kiszedik vagy kivagjak es leszovetezik?
A konyoklot miert kellene megszuntetni nem eleg lehajtani?

Tapatalk-kal küldve az én GT-N7105-el

Jogos! Szerkesztettem, tudjuk be a fáradtságnak :wink:

Gallaca igazad van, hogy a mély hangnál nem nagyon számít, hogy honnan jön, de azért lényeges tompítja a csomagtér "szigeteltsége" a mélyet. Ugyan ezt a problémát már egy e46-ba is észre vettük. Egyszerűen egy komoly mély is szarul szólt benne. E60-ban sem véletlen szerintem, hogy az első ülések alatt van a két mélynyomó.

Első felindulásból én megpróbálnám azt, hogy kiveszem a sízsákot a kocsiból, már ha van ilyen és megpróbálnám úgy a mostani mélynyomódat. Pár 10W-nak igen is elégnek kell lennie. Szép műsort szokott rendezni a videoton hangfal a szobában, pedig csak 30W :wink: Kocsiban is elégnek kellene lennie egy ilyen "alacsony" teljesítménynek, amennyiben nem a boltok kirakatát akarod rezgetni kocsikázás közben :nyelves:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 01:19 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 9 alkalommal
Kapott köszik: 2 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 525 tds
Évjárata: 1997
nagy.matyika írta:
Bummer írta:
nagy.matyika írta:
Ízlések és pofonok! Ez főleg a zene téren igaz. Meg kéne szerintem egyet hallgatnod beépítés előtt, mert nagyon egyénfüggő a téma. Nekem az a tapasztalatom, hogy nem túl jó a gyári hifi még a gyári mélynyomóval sem. Igaziból semmi dinamikája nincsen.

Ha nem szeretnél eszetlen mélyet, akkor szerintem egy viszonylag kicsi zárt láda megtenné neked és ha a könyöklődet beáldozod, akkor nagyon prímán be tudnád oda építeni a mélynyomót a csomagtartóba úgy, hogy a könyöklő helyére hangszóró szövetből készítesz egy szép takaró panelt. Elképzelhető, hogy a mostani ládád a könyöklő megszüntetése után tökéletesen elég lenne neked. Egy próbát megér mielőtt ekkora projectbe veted bele magad :wink:

A sizsakra gondoltal, azt lattam kiszedik vagy kivagjak es leszovetezik?
A konyoklot miert kellene megszuntetni nem eleg lehajtani?

Jogos! Szerkesztettem, tudjuk be a fáradtságnak :wink:

Gallaca igazad van, hogy a mély hangnál nem nagyon számít, hogy honnan jön, de azért lényeges tompítja a csomagtér "szigeteltsége" a mélyet. Ugyan ezt a problémát már egy e46-ba is észre vettük. Egyszerűen egy komoly mély is szarul szólt benne. E60-ban sem véletlen szerintem, hogy az első ülések alatt van a két mélynyomó.

Első felindulásból én megpróbálnám azt, hogy kiveszem a sízsákot a kocsiból, már ha van ilyen és megpróbálnám úgy a mostani mélynyomódat. Pár 10W-nak igen is elégnek kell lennie. Szép műsort szokott rendezni a videoton hangfal a szobában, pedig csak 30W :wink: Kocsiban is elégnek kellene lennie egy ilyen "alacsony" teljesítménynek, amennyiben nem a boltok kirakatát akarod rezgetni kocsikázás közben :nyelves:

Mi a véleményetek az ülés alá elhelyezhető mélyekről, csak parasztvakítás vagy tényleg szép mélyet adhat? Az legalább közvetlenül az utastérben szól.....

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 01:28 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 988 alkalommal
Kapott köszik: 245 alkalommal
Motor tipusa: M52B28
Gallaca írta:
Sullivan írta:
Sziasztok, érdekelne, hogy akinek van gyári nokia mélynyomója, mi a véleménye róla tényleg szép mélyet tol illetve bír némi hangerőt is vagy ott elfogy?......Pmiki azzal kezdte a fórumot, hogy neki nem volt elég, de én nem szeretnék hangnyomás versenyt nyerni, csak élvezni némi mélyet, van egy kicsi pár 10 wattos ládám, de kevésnek érzem, talán amiatt is mert nagyon szigetelt a csomagtér(sedan), és gondoltam egy gyári nokia mély jól nézne ki, mert gyári...A másik kérdésem, hogy ha jól tudom, az említett mély 8 ohmos, tudnék 4 ohmosat csinálni belőle valami ellenállással? (az erősítőm adott, a jelenlegit használnám)

Nekem van a kocsimban, a gyári DSP rendszerhez elég. 2 db duplatekercses 13cm-es hangszóró van benne, ezt vedd figyelembe, ha meg akarod hajtani. Bömböltetni nem szoktam, így erről nem tudok nyilatkozni. Hallottam már jobbat is. Az, hogy szigetelt a csomagtér, jelen subhangoknál mindegy majdnem, a hosszú hanghullámok átmennek a kőfalon is. A doboz elhelyezésével érdemes kicsit játszani, de egy 25cm zárt láda bőven elegendő oda. (Volt a kocsimban ilyen is, egy hídban 150W-os erősítővel, csak bekerült a DSP, így lecseréltem gyárira) Általában vízszintesen hátrafelé állítva, előre nézve kb. a felét fogod hallani. A hangszórónak az impedanciája 8 ohmos, és nem az ellenállása, így ellenállással csak a hangerejét fogod megváltoztatni. Az, hogy 8ohmos nem baj, halkabb lesz, max az erősítőt feljebb kell tekerni, vagy két 8 ohmos tekercset párhuzamosan kötni. Akkor 4ohmos lesz az a szekció.

Ha szabad egyszer megtekintenem a fuleimmel ezt a csuda 12 hangszoros DSP-s rendszert, foleg a melyet :)

A legtobb autoban nem a hangerovel hanem a dinamikaval van bajom es a pontossaggal/tisztasaggal...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 02:00 
E39 FAN
E39 FAN

nagy.matyika írta:
de azért lényeges tompítja a csomagtér "szigeteltsége" a mélyet. Ugyan ezt a problémát már egy e46-ba is észre vettük. Egyszerűen egy komoly mély is szarul szólt benne.

Szerény véleményem szerint, ez csak abban az esetben lehetséges, ha egy orbitális szubbasszussal próbáltátok ellensúlyozni a középmély, kickbass tartomány hiányát. Igen, annak az ajtóból kellene szólnia, nem a csomiból. Anélkül súlytalan lesz az egész.
Egyébként ha egy 100Hz alatti tartományt ilyen egyszerűen le lehetne szigetelni, egy bandpass dobozból is csak a fuvallat jönne, nem hang. Ott azért elég jól körbe van zárva a driver 20mm körüli anyaggal, és frekiváltó nélkül sem jön ki belőle más hang, csak az alja. Mert csak az tud.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 02:17 
E39 FAN
E39 FAN

Bummer írta:
Gallaca írta:
Sullivan írta:

Ha szabad egyszer megtekintenem a fuleimmel ezt a csuda 12 hangszoros DSP-s rendszert, foleg a melyet :)

A legtobb autoban nem a hangerovel hanem a dinamikaval van bajom es a pontossaggal/tisztasaggal...

Hááát nem csoda az biztos, de meghallgathatod. :D Bár én inkább a teret részesítem előnyben, hogy színpad legyen a műszerfalon, és lehetőleg ne a kalaptartóról halljam óbégatni Kadlott Karcsit. :mrgreen:
Már 3 DSP erősítőt próbáltam be, a mostani az elmegy szódával. Háromféleképpen szóltak! A középmélyeim egyik sem gyári DSP-s rendszerből valók, most agyalok, hogy milyen 8ohmos 13cm-es szórókat tudnék beletenni, ami nem okoz csalódást. :roll:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 03:12 
E39 FAN
E39 FAN

qqriq-1 írta:
Hali mindenki
Az előbb elfelejtettem megkérdezni hogy lehet egy kis képet feltenni
a nevem mellé /mint Rhantos/ mert bementem ugyan a módósításba
de nem ajánlotta fel hogy sajátgépről lehetne. (vagy csak én nem találtam????)
qqriq

Nekem anno volt Sinus-om majd jo aron csereltem Audison-ra...az maga volt a csucs...meg a legalja kategoriaban is...

A srac aki csinalta kopte egybol mit kene beletenni a bomibe es a gyari kinezet is maradna.. en meg az ajanlattol kohogtem ;)

Tetszett Pmiki munkaja probaltam kontaktolni vele de nem sikerult... :(

A komponensek osszedobasa egy dolog...de a gyari kabeleket valahogy nincs kedvem kibelezni...pedig anelkul nincs jo hifi...foleg ilyen kis tyukmadzagokon mint amik bent vannak...

Sajna itthon nem mukodik az audio station mint kanadaban...iszonyat kiraly cuccok vannak, minden arkategoriaban...jofejek vagjak a temat...es 2 hetig jatszhatsz a cumoval...ha nem tetszik es nem nyirtad ki kicserelik masra...igaz ott van fizetokepes komoly kereslet...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 11:04 
E39 FAN
E39 FAN

A gyári setup tényleg elég gányra sikerült. Hangerő megvan, de egyébként még normális audio forrásról is torzít sokszor és semmiféle dinamikája nincsen. Nem tudom, hogy hozták össze. Szerencsére az e60 professional hifije olyanra sikerült, hogyha fizetnének se nyúlnék hozzá :wink:

A Sub ládákat elmondom őszintén, hogy szívből utálom. Én a pontos mélyeket szeretem és nem az olyanokat, amik egy egy számnál ütnek egyet, de egyébként meg csak úgy szépen elröfög magának a láda :lol: A mélynyomós témára visszatérve, pedig látni és hallani kéne az egészet, hogy mit szól, mert nem vagyunk egyformák :wink: Végül is azt is jó lenne tudni, hogy mit hajtasz mivel, mert könnyen lehet,hogy valami nem megfelelő az összeállításodban.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 11:46 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 166 alkalommal
Kapott köszik: 110 alkalommal
Motor tipusa: 525dA Lci
Évjárata: 2007
Ebben a témában az a véleményem hogy a normális hang megszólalásához a fejegységnél kell kezdeni.Ha meg van akkor hangszórók cseréje 2 utas komponens szettre aminek saját hangváltója van,sajnos csak 13cm-ig lehetséges a gyári kialakitás miatt.Itt pedig alap szabály hogy a zenének elölről kell szólnia.És ha még mindig nem elég akkor jöhet a jó öreg végfok hátra subnak a meghajtására.A láda lehet zárt vagy reflex kinek melyik tetszik de az elhelyezés nagyon fontos!!(a reflexnek nagyobb a hatásfoka viszont nagyobb a helyigénye is)A subhangszórónak szerény véleményem szerint mindig a csomagtérajtó(hátfal) felé kell nézni mert az alacsony frekvenziáju hangok onnan verődnek vissza a vezetőülés irányába márpedig a mély hangoknak kell a hely a terjedéshez különben pocsékul fog szólni.Innentől fogva lehet még bőven variálni,fejleszteni,de nekem ez az alap felállás,ez a minimum!!!Ja és az elfogadható minőség az alsó közép kategóriától indul árban.Viszont érdemes használtban is szét nézni mert a régebbi csúcs modellek újkori áruknak töredékéért megkaphatóak és a minőségük nem vitatható!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 11:55 
Újonc
Újonc

nagy.matyika írta:
A gyári setup tényleg elég gányra sikerült. Hangerő megvan, de egyébként még normális audio forrásról is torzít sokszor és semmiféle dinamikája nincsen. Nem tudom, hogy hozták össze. Szerencsére az e60 professional hifije olyanra sikerült, hogyha fizetnének se nyúlnék hozzá :wink:

A Sub ládákat elmondom őszintén, hogy szívből utálom. Én a pontos mélyeket szeretem és nem az olyanokat, amik egy egy számnál ütnek egyet, de egyébként meg csak úgy szépen elröfög magának a láda :lol: A mélynyomós témára visszatérve, pedig látni és hallani kéne az egészet, hogy mit szól, mert nem vagyunk egyformák :wink: Végül is azt is jó lenne tudni, hogy mit hajtasz mivel, mert könnyen lehet,hogy valami nem megfelelő az összeállításodban.

Na pont ez a problémám ládákkal, amit írsz.... Némelyik zenénél észre sem lehet venni, hogy van mély némelyiknél meg akkorát üt hogy rezeg a kárpit.....az a véleményem ha egy normális 16 centis van az ajtókban, már az is tud szép mélyet nyomni, és az olyan mindig olyan egyenletes kellemes lágy mélyet tud adni, hogy mindenfajta zenét élvezetesebb hallgatni, valami ilyesmit képzeltem volna a gyári kalaptartó mélynyomóval, hogy rögtön az utastérbe kerüljön a mély hang, amúgy nem szeretnék "kirakat ablakokokat zörgetni".......valószínű cserélek ajtóhangszórókat is de nem hiszem hogy feljebb megyek 13 centinél, mert nem akarok akkora változtatásokat, hogy szétfabrikcsáljak mindent......vagy esetleg, mi van ha kicsit kevésnek érzem a gyári mélynyomót, végül is abban is tudnék cserélni hangszórót nagyobb teljesítményűre nem?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 12:53 
E39 FAN
E39 FAN

Szerintem nyugodtan megmaradhatsz 13 centiméternél. Még megkockáztatom, hogy nagyobb teljesítmény sem kell, hanem csak ki kell választani egy jó minőségű hangszórót a helyére. A gyári nokiák elég silányak. (na meg a kábelezés sem egy high end termék). A mélynyomós hangszóró cserére meg azt tudom mondani, hogy ki kell kísérletezni. Valószínű, hogy nagyobb teljesítménynek már nem lesz optimális az a "láda".

Ha cserélsz hangszórókat, akkor mindenképpen előre válassz jót. A kalaptartót kihagynám a buliból, mert az igaziból csak a hátul ülőknek szól, meg könnyen feltudja borítani az összképet. Szerintem keress egy olyan klubtagot a közeledben, akinek van zene a kocsijában és hallgasd meg. Ha tetszik, akkor megvan a kész recept és nem kell kísérletezned :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: Sullivan
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 13:07 
Újonc
Újonc

nagy.matyika írta:
Szerintem nyugodtan megmaradhatsz 13 centiméternél. Még megkockáztatom, hogy nagyobb teljesítmény sem kell, hanem csak ki kell választani egy jó minőségű hangszórót a helyére. A gyári nokiák elég silányak. (na meg a kábelezés sem egy high end termék). A mélynyomós hangszóró cserére meg azt tudom mondani, hogy ki kell kísérletezni. Valószínű, hogy nagyobb teljesítménynek már nem lesz optimális az a "láda".

Ha cserélsz hangszórókat, akkor mindenképpen előre válassz jót. A kalaptartót kihagynám a buliból, mert az igaziból csak a hátul ülőknek szól, meg könnyen feltudja borítani az összképet. Szerintem keress egy olyan klubtagot a közeledben, akinek van zene a kocsijában és hallgasd meg. Ha tetszik, akkor megvan a kész recept és nem kell kísérletezned :wink:

Eszembe is jutott valami, egy ismerősömnek van egy e39 M5-öse, abban ha jól tudom van gyári mélynyomó, majd megpróbálom meghallgatni valamikor......mert eddig egyszer-kétszer ültem benne, de akkor nem a hifit hallgattam :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 13:21 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 0
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320d
Évjárata: 2004
Kivitele: Touring
üdv!

Érdeklődnék hogy e46 touring nagy navis 2004.9 havi cd táras harman kardonnal hol találom meg a rádiómodult és honnan tudom hogy az bm 24 vagy 54?Illetve ez dönti el hogy 17 pines vagy 40 pines a csatlakozó a fejegységen?

Köszönöm a segítséget!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 13:35 
E39 FAN
E39 FAN

Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2001
lela írta:
üdv!

Érdeklődnék hogy e46 touring nagy navis 2004.9 havi cd táras harman kardonnal hol találom meg a rádiómodult és honnan tudom hogy az bm 24 vagy 54?Illetve ez dönti el hogy 17 pines vagy 40 pines a csatlakozó a fejegységen?

Köszönöm a segítséget!

2004-ben tuti BM54, már ha van benne ilyesmi.
Mert egyébként az E46-ot nem ismerem.
Egyébként:
1. KATT!
2. KATT!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 13:46 
Guru
Guru

Adott köszi: 133 alkalommal
Kapott köszik: 408 alkalommal
Motor tipusa: M54B25
Évjárata: 2001
Blog: Blog megtekintése (1)
lela írta:
üdv!
Köszönöm a segítséget!

Kép
BM24 csak 17 pines körcsatis van.
BM54 létezik 17 pines körcsatis (BM54 BACK), és lapos 40 csatis is.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 13:49 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 0
Széria kód: E46
Motor tipusa: 320d
Évjárata: 2004
PeterE39 írta:
lela írta:
üdv!
Köszönöm a segítséget!

Kép
BM24 csak 17 pines körcsatis van.
BM54 létezik 17 pines körcsatis (BM54 BACK), és lapos 40 csatis is.

Akkor ez elvileg a PDC modul mellett van?

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 14:23 
E39 FAN
E39 FAN

Az a baj, h 16cm kozepmelyet szoktak hasznalni mert az az a meret ami pontos kozepmelyet tud adni...ahogy a mely is 20cm korul erdemes es pontos hangzast ad...nem a letepi a fejed puffogast...hanem azt hallod ami a cd-n van...

En ezzel a minden hifis hulyesegevel nem ertek egyet, h azonnal cserelj fejegyseget...meg csak a cd...kicsit blabla...

A legtobb komponens fenyevekkel jobb lesz ha minosegi kerul bele...ha a vegeredmeny igy sem tetszik jobb egy hangproci bele es akkor vegkepp fulhez illesztheto...olcsobb es szebb is mint a fejegyseg csere foleg e39-ben...
:szerintem:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 14:38 
E39 FAN
E39 FAN

Mondjuk spec a JBL-nek vannak ilyen méretű hangszórói :wink: Igaz nem olcsó, de nagyon közel áll a zenei ízlésemhez :) Persze egy ilyenhez már nem árt a komplett minőségű újrakábelezés és egy külön erősítő sem :!: Szerintem egy ilyen szett is adna már kellemes mélyet.

Az meg csak hab a tortán, hogy ha már rendes zene van a kocsiban, akkor FLAC-ot hallgassunk vagy APE-et :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: Bummer
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 17:45 
Újonc
Újonc

Az az elkeserítő, hogy némelyik autóban a gyári is teljesen elég lenne nekem, volt Opel Vectra C-m, abben teljesen megfelelt, volt szép mélye is, gyakorlatilag a vw-kban is megfelel olyannyira a gyári hogy ne nyúljak hozzá, gondolok itt pl- egy golf 4 re..... de az e39 esekben szabályosan bántja az ember fülét, hogy milyen gagyi, az meg hogy csak 13 centisekre csinálták, azt végképp nem értem

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.01.02. 17:51 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Sullivan írta:
Az az elkeserítő, hogy némelyik autóban a gyári is teljesen elég lenne nekem, volt Opel Vectra C-m, abben teljesen megfelelt, volt szép mélye is, gyakorlatilag a vw-kban is megfelel olyannyira a gyári hogy ne nyúljak hozzá, gondolok itt pl- egy golf 4 re..... de az e39 esekben szabályosan bántja az ember fülét, hogy milyen gagyi, az meg hogy csak 13 centisekre csinálták, azt végképp nem értem

Az E60 ajtajában még kisebb van. Igaz ott raktak az ül?s allá mélyet.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 654 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 33  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]