![]() |
2009.05.17. 17:35
ArniM5 írta:http://www.bmw.hu/hu/hu/general/konfigurator/index.html
A BMW.hu-n nem müködik a konfigurátor. Már betelefonáltam a Wallis-nak is de le sem szarták a fejem.
Nagyon szerettem nyomkodni, de már 3 hete nem müküdik.
Nektek sem müködik???
2009.05.17. 20:00
ArniM5 írta:http://www.bmw.hu/hu/hu/general/konfigurator/index.html
A BMW.hu-n nem müködik a konfigurátor. Már betelefonáltam a Wallis-nak is de le sem szarták a fejem.
Nagyon szerettem nyomkodni, de már 3 hete nem müküdik.
Nektek sem müködik???
2009.05.17. 20:19
2009.05.18. 06:59
2009.05.18. 07:08
kzoli819 írta:Nem tudom érdemes-e ezért új témát nyitni, ezért egyenlőre csak ide írom le, aztán majd a moderátotok eldöntik.
Tehát!
Hallottátok, hogy az állam luxusadóval akarja súlytani a 200 LE-nél nagyobb teljesítményű személygépkocsikat?![]()
![]()
![]()
Azért ez már mégis csak sok. Mineden élvezettől megfosztják az embert. Fizetjük a drága biztosítást, teljesítmény adót és akkor még fizessük a luxusadót is? Ők bezzeg semmit sem fognak fizetni az A8-asok után.
2009.05.18. 08:26
jackson írta:Labi írta:az volt a prekoncepcióm, hogy a kis kortexeteket fejlesszem!![]()
prekoncepció: http://www.kislexikon.hu/prekoncepcio.html
A kortex passz valami agyi akármi. Még ezt találtam legközelebb:
"Fejlődéslélektani adalékok a központi feldolgozó elméleteihez"
..tapasztalták, hogy a kísérlet kezdetén a cinguláris kortex és az oldalsó áreák...
Jackson, aki próbálja követni a kortexet
2009.05.18. 08:56
ArniM5 írta::(![]()
![]()
![]()
![]()
Pedig imádom, nem tudom mi lehet vele. A használtauto.hu tele van szeméttel, nagyon sok időt töltök vele egy normálisat összerakni.
Csak hát az ár...
Bírom mikor hirdetésben full-full írnak: se tetőablak, se üllés fűtes..... Fell kellene öket jelenteni
Kell az a konfigurátor.
2009.05.18. 17:47
zsolte39 írta:ArniM5 írta::(![]()
![]()
![]()
![]()
Pedig imádom, nem tudom mi lehet vele. A használtauto.hu tele van szeméttel, nagyon sok időt töltök vele egy normálisat összerakni.
Csak hát az ár...
Bírom mikor hirdetésben full-full írnak: se tetőablak, se üllés fűtes..... Fell kellene öket jelenteni
Kell az a konfigurátor.
Szóljatok, ha hakkolni kell.
KATT IDE NI - Konfigurátor
2009.05.18. 21:35
zsolte39 írta:ArniM5 írta::(![]()
![]()
![]()
![]()
Csak hát az ár...
Kell az a konfigurátor.
2009.05.18. 22:12
lepke írta:zsolte39 írta:ArniM5 írta::(![]()
![]()
![]()
![]()
Csak hát az ár...
Kell az a konfigurátor.
Helo
![]()
![]()
![]()
![]()
üdv zoli
2009.05.18. 22:17
touring írta:zsolte39 írta:ArniM5 írta::(![]()
![]()
![]()
![]()
Csak hát az ár...
Kell az a konfigurátor.
Na össze is konfigoltam egy imola vörös M pakettes 535d Touringot full bőrrel 19 milláért...Még jó, hogy a drágám a garázsban van és nem látja mit művel a gazdi
2009.05.18. 23:02
2009.05.18. 23:12
Balage írta:Sajnos nem találtam másik topicot, de be is írom ide hogy ma a debreceni BMW-nél előadták nekem hogy nem rendelnek Műszerfal ápoló spay-t (Cockpit spay) mert azt ők, nem használják valamint 6 db van egybe csomagolva, és kb 2 év a szavatossága, és ők 2 év alatt nem adják el a megmaradt 5 db-ot!!!!
Hát grrarrarar.... hogy ne valami nagyon csúnyát írjak.
Mondom az embernek, hogy ne is haragudj de kb 1 hete előttem szintén kerestek műszerfalápolót, de ezek az idióták a Belső tisztítót (Interior Cleaner) adják műszerfalápolónak. És mivel sokan nem tudják hogy mit is keresnek megveszik azt.
És a poén - kb 10 percig győzködtem az embert hogy rendelni kéne pedig - amikor mndtam hogy nem lehet kinyomni normálisan, azt mondta az idióta hogy a bogároldóban levő spricnit használjam ami teljesen jó. szerinte...
szerintem meg kb 20-25.000 ft-ot kötlöttem eredeti BMW autóápoló szerekre de mégsem tudom átápolni az autót...
Na tehát ehhez már nem is fűzök semmit mert véleményem lesújtó...
Holnap visszamegyek a többi alkatrészért, de az tuti hogy valki főnököt előhivatok, mert még azt is megcsinálom hogy megmondom nekik rendeljetek hatot kifizetem mindet 'oszt a többit meg itthagyom nektek eladni, hogy nem a ti 15.000 ft-otok álljon benne... még jó hogy 6-7 millió alatt nincs új BMW szalonból, de a 15ezer az sok...
Valaki tud ajánlani normális BMW szalont ahol akármilyen kis bizbaszt megrendelnek, nem köcsögösködnek, nincsenek szétájulva maguktól, mert nekem ezekkel a buzi majmokkal kivan a p_csöm itt debrecenben...
Balage
2009.05.18. 23:21
![]()
![]()
![]()
Csak hát az ár...
Kell az a konfigurátor.
Na össze is konfigoltam egy imola vörös M pakettes 535d Touringot full bőrrel 19 milláért...Még jó, hogy a drágám a garázsban van és nem látja mit művel a gazdi
2009.05.18. 23:27
2009.05.18. 23:29
Balage írta:kösz Zoli!
A Solexist már más is ajánlotta haverok közül, azt mondta higgyem el, hogy teljesen más a hozzáállásuk a dolgokhoz mint itt a cívisvárosban.... de jó...lehet menni 50km-t, hogy normálisan beszéljenek az emberrel...
Balage
2009.05.18. 23:32
simi64 írta:touring írta:zsolte39 írta:ArniM5 írta::(![]()
![]()
![]()
![]()
Csak hát az ár...
Kell az a konfigurátor.
Tejóisten!!!
Te bezártad az asszonyt a garázsba???
Víz van neki?
2009.05.18. 23:33
Balage írta:Sajnos nem találtam másik topicot, de be is írom ide hogy ma a debreceni BMW-nél előadták nekem hogy nem rendelnek Műszerfal ápoló spay-t (Cockpit spay) mert azt ők, nem használják valamint 6 db van egybe csomagolva, és kb 2 év a szavatossága, és ők 2 év alatt nem adják el a megmaradt 5 db-ot!!!!
Hát grrarrarar.... hogy ne valami nagyon csúnyát írjak.
Mondom az embernek, hogy ne is haragudj de kb 1 hete előttem szintén kerestek műszerfalápolót, de ezek az idióták a Belső tisztítót (Interior Cleaner) adják műszerfalápolónak. És mivel sokan nem tudják hogy mit is keresnek megveszik azt.
És a poén - kb 10 percig győzködtem az embert hogy rendelni kéne pedig - amikor mndtam hogy nem lehet kinyomni normálisan, azt mondta az idióta hogy a bogároldóban levő spricnit használjam ami teljesen jó. szerinte...
szerintem meg kb 20-25.000 ft-ot kötlöttem eredeti BMW autóápoló szerekre de mégsem tudom átápolni az autót...
Na tehát ehhez már nem is fűzök semmit mert véleményem lesújtó...
Holnap visszamegyek a többi alkatrészért, de az tuti hogy valki főnököt előhivatok, mert még azt is megcsinálom hogy megmondom nekik rendeljetek hatot kifizetem mindet 'oszt a többit meg itthagyom nektek eladni, hogy nem a ti 15.000 ft-otok álljon benne... még jó hogy 6-7 millió alatt nincs új BMW szalonból, de a 15ezer az sok...
Valaki tud ajánlani normális BMW szalont ahol akármilyen kis bizbaszt megrendelnek, nem köcsögösködnek, nincsenek szétájulva maguktól, mert nekem ezekkel a buzi majmokkal kivan a p_csöm itt debrecenben...
Balage
2009.05.19. 07:51
2009.05.19. 10:57
![]()
![]()
![]()
Csak hát az ár...
Kell az a konfigurátor.