![]() |
2013.04.18. 07:48
Gallaca írta:oldbiker írta:Sziasztok!
Szeretném frissiteni és magyarosítani az autómban lévő navigációt (16:9, MKIV), a tippek menüpontban az erről szóló leírás sajnos nem elérhető. Ha esetleg valakinek megvan ez a dokumentum és át is küldené azt nagyon megköszönném)
Nem kell semmilyen dokumentum! Leszeded Ezt: Idézem Spidert: Tessék innen már húzhatod is : SW V31 Magyar NAVI
Kiírod CD-re képfájlból, beleteszed az MK4-be, és megvárod amíg elkészül. A végén nyomsz egy OK-ot, és kész.
2013.04.18. 14:17
oldbiker írta:Gallaca írta:oldbiker írta:Sziasztok!
Szeretném frissiteni és magyarosítani az autómban lévő navigációt (16:9, MKIV), a tippek menüpontban az erről szóló leírás sajnos nem elérhető. Ha esetleg valakinek megvan ez a dokumentum és át is küldené azt nagyon megköszönném)
Nem kell semmilyen dokumentum! Leszeded Ezt: Idézem Spidert: Tessék innen már húzhatod is : SW V31 Magyar NAVI
Kiírod CD-re képfájlból, beleteszed az MK4-be, és megvárod amíg elkészül. A végén nyomsz egy OK-ot, és kész.
Nagyon szépen köszönöm...)
sikerült az upgradeMár csak a magyar térképpel vagyok gondban, amit letöltöttem azon nem szerepel még a Megyeri híd, melyik a legfrissebb térkép verzió?
2013.04.18. 14:48
Gallaca írta:oldbiker írta:Gallaca írta:oldbiker írta:Sziasztok!
sikerült az upgradeMár csak a magyar térképpel vagyok gondban, amit letöltöttem azon nem szerepel még a Megyeri híd, melyik a legfrissebb térkép verzió?
Nekem most 2012-es van benne, azon már biztos rajta van a Megyeri híd. 2013-as a legfrissebb, kicsit munkás leszedniITTés nem próbáltam még ki. Ez DVD9 verzió, tehád dual layeres.
2013.04.18. 14:52
oldbiker írta:Gallaca írta:oldbiker írta:Gallaca írta:oldbiker írta:Sziasztok!
Nekem most 2012-es van benne, azon már biztos rajta van a Megyeri híd. 2013-as a legfrissebb, kicsit munkás leszedniITTés nem próbáltam még ki. Ez DVD9 verzió, tehád dual layeres.
Az SW V31 verzió olvassa a dupla rétegü DVD-t? Mintha valaki irta volna, hogy a v32-töl lehet használni a DL DVD-t.
üdv
2013.04.19. 08:02
2013.04.19. 09:24
bigspider írta:
-MK1 es navihoz keresnék letöltési linket és friss térképet. Egyébként ebből mikori a legfrissebb? De még az is lehet hogy MK2 a navim, mert a képek alapján ugyanúgy néz ki mindkettő....98-as autóból való...
KÖszi:
Péter
2013.04.19. 13:41
bigspider írta:Sziasztok!
-A menüben van egy MEMO (ha jól emléxem) aminek az állása lehet ein és aus. Ez csak és kizárólag aus állapotban van nem mentődik ha ein állásba teszem. Egyébként ez mit is csinál pontosan?
-A telefonom úgy néz ki működik, megismeri a cucc, lehet vele tárcsázni meg minden, olvassa a telefonkönyvet. Tárcsázásnál lekapcsolja ahangszórókat, és kis idő múlva lebontja a vonalat. Csörgés már nincs is.Egyébként hol kéne hallanom bármilyen telefon hangot? MErt jelenleg még csak a kalaptartó hangszórói és a 'mélyláda' van rádugva.
-Van a gázpedál fölött belógatva egy pici kerek hangszórószerű valami. Az minek a vége? NAVI?
-Irtátok többen hogy retrofitelni kell. Ez mit jelent pontosan? Computeres mókolás? Ki tud ilyet? Mondjuk PEsten?
KÖszi:
Péter
2013.04.19. 13:44
Imco írta:bigspider írta:Sziasztok!
-A menüben van egy MEMO (ha jól emléxem) aminek az állása lehet ein és aus. Ez csak és kizárólag aus állapotban van nem mentődik ha ein állásba teszem. Egyébként ez mit is csinál pontosan?
-A telefonom úgy néz ki működik, megismeri a cucc, lehet vele tárcsázni meg minden, olvassa a telefonkönyvet. Tárcsázásnál lekapcsolja ahangszórókat, és kis idő múlva lebontja a vonalat. Csörgés már nincs is.Egyébként hol kéne hallanom bármilyen telefon hangot? MErt jelenleg még csak a kalaptartó hangszórói és a 'mélyláda' van rádugva.
-Van a gázpedál fölött belógatva egy pici kerek hangszórószerű valami. Az minek a vége? NAVI?
-Irtátok többen hogy retrofitelni kell. Ez mit jelent pontosan? Computeres mókolás? Ki tud ilyet? Mondjuk PEsten?
KÖszi:
Péter
A memo volt már téma keress rá. Talán az a amikor óránként jelezz.
Emlékeim szerint a telcsi az első hangszórót használja.
A lelogó hsz a gongé lehet.
Computeres mókolás. A fél 18 ker + Qwerti + Maszika és még sokan mások.
2013.04.19. 13:54
2013.04.20. 18:11
2013.05.01. 13:01
2013.05.01. 17:10
csrobcsi írta:Üdv mindenkinek!
Ma nézelődés közben ezt találtam. Hátha vkit érdekel...
http://aprod.hu/hirdetes/dynavin-d95-bm ... d;r:6;s:76
2013.05.02. 18:29
2013.05.02. 19:32
lela írta:Illetve amikor lenyitom a kijelzőt ezt látom:
http://imageshack.us/photo/my-images/21/20130502180953.jpg/
Ide mit lehet berakni?
Köszönöm a segítséget!
2013.05.02. 21:15
lela írta:Üdv!
Nem régen lettem tulajdonosa egy BMW e46 touring-nak, amiben elméletileg MK4 olvasó van mivel a dvd felírat ott díszeleg az olvasó közepén, illetve 16:9-es a kijelzője.Lefrissítettem a szoftvert v031 re az itt korábban adott tipp szerint, majd letöltöttem a Spider kolléga által adott térképet.De nem olvassa, viszont a hozzá kapott térképet ami cd-n van azt olvassa.Mi lehet a baj?Illetve milyen megoldások léteznek.
Illetve amikor lenyitom a kijelzőt ezt látom:
http://imageshack.us/photo/my-images/21/20130502180953.jpg/
Ide mit lehet berakni?
Köszönöm a segítséget!
2013.05.03. 06:48
2013.05.03. 07:31
lela írta:
Honnan tudjam hogy biztos a dvd olvasó fejével van a probléma, illetve milyen megoldás létezik.Esetleg lehet e valahonnan bele fejet rendelni?A dj lemezjátszóba(pioneer) pl már cseréltem.
Köszönöm a segítséget!
2013.05.03. 07:35
lela írta:2004 es autóban minidisk.Elképzelhető ez?Tényleg adtak ki 16:9 et minidiskel.De akkoriban már javában a cdk dvd korát éltük.Kicsit nagyon hihetetlen számomra.
Honnan tudjam hogy biztos a dvd olvasó fejével van a probléma, illetve milyen megoldás létezik.Esetleg lehet e valahonnan bele fejet rendelni?A dj lemezjátszóba(pioneer) pl már cseréltem.
Köszönöm a segítséget!
2013.05.03. 07:45
admin írta:lela írta:2004 es autóban minidisk.Elképzelhető ez?Tényleg adtak ki 16:9 et minidiskel.De akkoriban már javában a cdk dvd korát éltük.Kicsit nagyon hihetetlen számomra.
Köszönöm a segítséget!
Elméletileg lehet benne fejet cserélni már cseréltek itt páran. Kb 10-12eft a fej.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
2013.05.03. 08:22
lela írta:2004 es autóban minidisk.Elképzelhető ez?Tényleg adtak ki 16:9 et minidiskel.De akkoriban már javában a cdk dvd korát éltük.Kicsit nagyon hihetetlen számomra.
Köszönöm a segítséget!