![]() |
2013.07.25. 16:00
Imco írta:Kzolee & the team!
E87 navi folytatás.
Jó lett a 2. lemez. Navigál is, de...
...csak nyilakat mutogat.
Régen az E46-ba volt valami kis navi amit ilyet tudott.
Normális ez, hogy egy 16:9 képernyőn nyilakkal mutogatja, hogy merre kéne menni?
Térkép nuku. Ennyi a bussines?
Köszi!
2013.07.25. 16:26
kzolee írta:Imco írta:Kzolee & the team!
E87 navi folytatás.
Normális ez, hogy egy 16:9 képernyőn nyilakkal mutogatja, hogy merre kéne menni?
Köszi!
Osztott a képernyő ilyenkor?
Mert be lehet úgy állítani, hogy mondjuk a bal oldalon épp TV-zel, vagy rádiócsatornát keresel, és akkor a jobb oldali kis kijelzőn csak nyilak vannak.
A business CCC-n nincs meg az osztott lehetőség, egy bizonyos modellévig csak nyilak vannak, utána térkép is.
2013.07.25. 19:31
hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
WDS 12.0 letölt, felinstallál, használ. Szerintem e nélkül nem szabad belekezdeni.
2013.07.25. 19:44
greeen54 írta:hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
WDS 12.0 letölt, felinstallál, használ. Szerintem e nélkül nem szabad belekezdeni.
Továbbítom, köszönöm szépen!!!
2013.07.25. 19:45
Imco írta:kzolee írta:Imco írta:Kzolee & the team!
E87 navi folytatás.
Köszi!
Osztott a képernyő ilyenkor?
Mert be lehet úgy állítani, hogy mondjuk a bal oldalon épp TV-zel, vagy rádiócsatornát keresel, és akkor a jobb oldali kis kijelzőn csak nyilak vannak.
A business CCC-n nincs meg az osztott lehetőség, egy bizonyos modellévig csak nyilak vannak, utána térkép is.
Nem, nem osztott. Az osztást az enyémen is meg lehet csinálni, ezért kételkedem ebben.
Igaz az is lehet hogy csak a menüt nem kezeljük rendesen.
Térkép viszont egyáltalán nincs, és akkor nem is lesz ha jól értem.
Megpróbálok majd pár képet lőni róla, csak 1 darabig nem nagyon leszek.
A modell év honnan deríthető ki? -hogy egyáltalán érdemes-e görcsölnünk vele.
BT-re tipp?
Köszönöm!
2013.07.25. 20:48
2013.07.25. 20:50
Imco írta:Nem, nem osztott. Az osztást az enyémen is meg lehet csinálni, ezért kételkedem ebben.
Igaz az is lehet hogy csak a menüt nem kezeljük rendesen.
Térkép viszont egyáltalán nincs, és akkor nem is lesz ha jól értem.
Megpróbálok majd pár képet lőni róla, csak 1 darabig nem nagyon leszek.
A modell év honnan deríthető ki? -hogy egyáltalán érdemes-e görcsölnünk vele.
BT-re tipp?
Köszönöm!
2013.07.25. 20:52
400. That?s an error.
A kért URL-cím nem található ezen a szerveren. That?s all we know.
2013.07.25. 21:04
kzolee írta:400. That?s an error.
A kért URL-cím nem található ezen a szerveren. That?s all we know.
2013.07.25. 21:34
hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
2013.07.25. 23:32
greeen54 írta:hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
..ha ki lett véve egy autobol ahol műkodott, előfordulhat, hogy ki kell kodolni?? Össze lett kötve siman ( nem az autoban) de csak egy M- betűt mutat. Mást nem csinál.
2013.07.26. 15:21
Gallaca írta:greeen54 írta:hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
..ha ki lett véve egy autobol ahol műkodott, előfordulhat, hogy ki kell kodolni?? Össze lett kötve siman ( nem az autoban) de csak egy M- betűt mutat. Mást nem csinál.
Kell neki I-bus a kocsiban, anélkül nem megy, csak ennyire. Nem kell kódolni. Állandó(Piros), és gyújtás pozitívot(lila fehér) is adtatok neki?
2013.07.27. 12:45
Gallaca írta:greeen54 írta:hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
Kell neki I-bus a kocsiban, anélkül nem megy, csak ennyire. Nem kell kódolni. Állandó(Piros), és gyújtás pozitívot(lila fehér) is adtatok neki?
2013.07.28. 19:59
greeen54 írta:Gallaca írta:greeen54 írta:hamoriarpi írta:greeen54 írta:Sziasztok! Tudom, hogy ez e39 klub de talán a 39-é is hasonló!? (írtam az e46-ba is mivel sürgős) Sürgősen kellene nekem egy beszerelési-bekötési rajz e46-hoz. Sima gyári kazettás rádiót cserélnék egy gyári nagy navira. Erre a címre várom: greeen54@gmail.com Köszönöm előre is! Üdv.
Mi az az i-bus, hol keressük? Nem értem, ha minden össze van kötve miért nem kapcsol be!?
2013.07.28. 20:37
2013.07.28. 22:35
greeen54 írta:Koszi a valaszokat, de valamit majd kitalalunk mert ez nagyon kinai igy.. Meg lett veve egy komplett mk4 rendszer minden sallanggal, h&c erisitovel stb. A régi cucc egy az egyben repul ki az autobol, namarmost akkor nem marad elvileg semmi kabel.. Na mindegy majd lesz valami.
2013.07.28. 22:39
2013.07.31. 17:09
2013.07.31. 17:29
morv írta:Sziasztok,
a mult heten teljesen beajult a navim. 16:9 rendszer mark4 rechnerrel. Mar korabban voltak jelek, nagyon lassan vagy sehogy sem olvasta be a dvd-t. Azota ez csak fokozodott, nehany olvasasi probalkozas utan ujrainditotta magat, de olyan is elofordult, hogy ilyenkor nem indult ujra es csak a kek alapu kepernyot kaptam meg, mint amikor lehuzom a rechnert es a tuner adja a kepet a monitorra. Tegnap csinaltam rajta egy szoftver ujratelepitest, lebutitottam v27-re, utana vissza v32-re. Azota nem indult ujra, de meg mindig nem olvas.
Valakinek van valami otlete esetleg? A szoftver cd-t gond nelkul ovasta, dvd-vel meg nem bir. Mit probaljak meg? Javit valaki ilyeneket?
Koszi elore is!
2013.07.31. 17:45
admin írta:morv írta:Sziasztok,
a mult heten teljesen beajult a navim. 16:9 rendszer mark4 rechnerrel. Mar korabban voltak jelek, nagyon lassan vagy sehogy sem olvasta be a dvd-t. Azota ez csak fokozodott, nehany olvasasi probalkozas utan ujrainditotta magat, de olyan is elofordult, hogy ilyenkor nem indult ujra es csak a kek alapu kepernyot kaptam meg, mint amikor lehuzom a rechnert es a tuner adja a kepet a monitorra. Tegnap csinaltam rajta egy szoftver ujratelepitest, lebutitottam v27-re, utana vissza v32-re. Azota nem indult ujra, de meg mindig nem olvas.
Valakinek van valami otlete esetleg? A szoftver cd-t gond nelkul ovasta, dvd-vel meg nem bir. Mit probaljak meg? Javit valaki ilyeneket?
Koszi elore is!
A CD-t másik fej olvassa tudtommal. A komplet fejegység valami ötven ezer de maga a lézerfej kb 10-12eft.
Biztos hogy jó a dvd lemezed? Mert nekem akkor müvelte ezt az ujra indulósdit amikor egy szar dvd volt benne.
Látod hétvégén kipróbálhatuk volna az én dvd met.