![]() |
2009.03.24. 17:21
kovessyroli írta:nehogy felhúzd magad, látom szálka a szemedben ez a szőrös - bézses bekiabálásom.
eszembe sem jutott megsérteni, nem is tudtam, hogy neked ezek vannak a kocsiban.![]()
de a kisördög azért ott van, lehet, hogy csak nekem tetszik![]()
2009.03.24. 19:16
HG írta:Urak,
bevallom nagyon örülök neki, hogy más is sokat parázik ezen a gumi kérdésen, nem csak én
Annyi gyártó, minta, évjárat és miegymás van, hogy lehetetlen eligazodni
Csak az olyan jellegű infok érnek igazán valamit, hogy X. Y. ezt és ezt a típust ilyen és ilyen méretben saját autóján megelégedéssel / nem megelégedéssel használta...
Apropó: "hazai" gumit nem használ senki?
Néhány teszten a Hankook Ventus Prime az elsők közt végzett, és ahhoz képest egész ócsó...
2009.03.24. 20:01
muhaati írta:kovessyroli írta:nehogy felhúzd magad, látom szálka a szemedben ez a szőrös - bézses bekiabálásom.
eszembe sem jutott megsérteni, nem is tudtam, hogy neked ezek vannak a kocsiban.![]()
Nem dehogy!!!!!!![]()
Csak arra akartam utalni, hogy nem mindenkinek egy az ízlése, elvárása stb. Például benzin-dízel, bőr-nembőr,..............
Ugyanez érvényes a gumikra is, hiszen ki mit favorizál, melyikben hisz. Nekem nagyon sok féle gumim volt már de ez kenterbe veri mindet. ( Most fog jönni, hogy mert nem volt még ez-az , mert az sokkal jobb. ).
2009.03.24. 20:09
ZALAN írta:Németektől? szerintem nyugodtan lehet venni látatlanban! Kicsit más a hozzáállásuk a dolgokhoz, és nem az átverés az elsődleges!
2009.03.24. 20:10
ZALAN írta:muhaati írta:kovessyroli írta:nehogy felhúzd magad, látom szálka a szemedben ez a szőrös - bézses bekiabálásom.
Nem dehogy!!!!!!![]()
Csak arra akartam utalni, hogy nem mindenkinek egy az ízlése, elvárása stb. Például benzin-dízel, bőr-nembőr,..............
Ugyanez érvényes a gumikra is, hiszen ki mit favorizál, melyikben hisz. Nekem nagyon sok féle gumim volt már de ez kenterbe veri mindet. ( Most fog jönni, hogy mert nem volt még ez-az , mert az sokkal jobb. ).
Muhaati! Ha az SP Sport Maxx, a bézs belső (sajna én se ez alapján választhattam, de ami késik, nem múlik), a benzines agregát mellett még a faberakást is támogatod, akkor bennem teljes mértékben támogatódra leltél!
2009.03.24. 20:17
HG írta:
Apropó: "hazai" gumit nem használ senki?
2009.03.24. 20:56
muhaati írta:ZALAN írta:muhaati írta:kovessyroli írta:nehogy felhúzd magad, látom szálka a szemedben ez a szőrös - bézses bekiabálásom.
Nem dehogy!!!!!!![]()
Muhaati! Ha az SP Sport Maxx, a bézs belső (sajna én se ez alapján választhattam, de ami késik, nem múlik), a benzines agregát mellett még a faberakást is támogatod, akkor bennem teljes mértékben támogatódra leltél!
Természetesen faberakás, mégpedig a közepesen sötétebb színű (azt hiszem rózsafának hívják).![]()
![]()
Most már ezt a sok "söremotikont" valóra kéne váltani! ( Bár én voltam aki a T.mezei talira alkoholmentes sörrel érkeztem, de hát................ No majd a mostanin beváltjuk. )
2009.03.25. 17:10
2009.03.25. 17:39
2009.03.25. 17:41
jackson írta::offtopic
Jó helyen vagyok ez tényleg a gumi topik.
Akkor megyek rózsafa gumit venni![]()
![]()
![]()
Jackson, a rózsafa gumis
2009.03.26. 21:37
2009.03.26. 21:54
2009.03.26. 22:15
2009.03.26. 22:34
2009.03.26. 22:36
atizba írta:good year eagle f1 assimetric.
allitolag gyorsan kopnak... majd megmondom oktoberben
2009.03.26. 22:43
lepke írta:atizba írta:good year eagle f1 assimetric.
allitolag gyorsan kopnak... majd megmondom oktoberben
Köszönöm a gyors infot
üdv zoli
2009.03.28. 19:05
2009.03.28. 19:44
pepe írta:Sziasztok!
Gumivásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
Most 245/45-ös papucsok vannak fent 17-es M5-ös alufelniken.
Le van ültetve a kocsim és szeretném ha egy kicsit komfortosabbá válna az autózás a nélkül,hogy visszaemelném az autót.Ezért arra gondoltam,hogy 235/50-es gumikat vennék rá.
Nagyon sok jót hallottam a michelin pilot sport 2 gumiról.
Mi a véleményetek,tapasztalatotok erről a méretről és erről a típusú gumiról?
Komfortosabbá válna az autózás?
Nem nézne ki túl hülyén ez a méretű gumi a felnin és a kocsin?
Előre is köszi a segítségeteket!
Üdv: Pepe
2009.04.01. 19:42