Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.03.24. 17:21

kovessyroli írta:nehogy felhúzd magad, látom szálka a szemedben ez a szőrös - bézses bekiabálásom.
eszembe sem jutott megsérteni, nem is tudtam, hogy neked ezek vannak a kocsiban. :sör:

de a kisördög azért ott van, lehet, hogy csak nekem tetszik :?: :lol:

Nem dehogy!!!!!! :sör:

Csak arra akartam utalni, hogy nem mindenkinek egy az ízlése, elvárása stb. Például benzin-dízel, bőr-nembőr,..............

Ugyanez érvényes a gumikra is, hiszen ki mit favorizál, melyikben hisz. Nekem nagyon sok féle gumim volt már de ez kenterbe veri mindet. ( Most fog jönni, hogy mert nem volt még ez-az , mert az sokkal jobb. ).

2009.03.24. 19:16

HG írta:Urak,

bevallom nagyon örülök neki, hogy más is sokat parázik ezen a gumi kérdésen, nem csak én :-)

Annyi gyártó, minta, évjárat és miegymás van, hogy lehetetlen eligazodni :-(

Csak az olyan jellegű infok érnek igazán valamit, hogy X. Y. ezt és ezt a típust ilyen és ilyen méretben saját autóján megelégedéssel / nem megelégedéssel használta...

Apropó: "hazai" gumit nem használ senki?
Néhány teszten a Hankook Ventus Prime az elsők közt végzett, és ahhoz képest egész ócsó...

Nekem Hankook van, de nem magyar, hanem koreai. Még az olasz tette rá, 235/45/17, aszimmetrikus és nagyon meg vagyok vele elégedve. Semmi zaj, jó tapadás vizes úton is! :wink:

2009.03.24. 20:01

muhaati írta:
kovessyroli írta:nehogy felhúzd magad, látom szálka a szemedben ez a szőrös - bézses bekiabálásom.
eszembe sem jutott megsérteni, nem is tudtam, hogy neked ezek vannak a kocsiban. :sör:

Csak arra akartam utalni, hogy nem mindenkinek egy az ízlése, elvárása stb. Például benzin-dízel, bőr-nembőr,..............

Ugyanez érvényes a gumikra is, hiszen ki mit favorizál, melyikben hisz. Nekem nagyon sok féle gumim volt már de ez kenterbe veri mindet. ( Most fog jönni, hogy mert nem volt még ez-az , mert az sokkal jobb. ).

Muhaati! Ha az SP Sport Maxx, a bézs belső (sajna én se ez alapján választhattam, de ami késik, nem múlik :lol: ), a benzines agregát mellett még a faberakást is támogatod, akkor bennem teljes mértékben támogatódra leltél! :wink:

2009.03.24. 20:09

ZALAN írta:Németektől? szerintem nyugodtan lehet venni látatlanban! Kicsit más a hozzáállásuk a dolgokhoz, és nem az átverés az elsődleges!

Erről tudnék mesélni :!:

2009.03.24. 20:10

ZALAN írta:
muhaati írta:

Muhaati! Ha az SP Sport Maxx, a bézs belső (sajna én se ez alapján választhattam, de ami késik, nem múlik :lol: ), a benzines agregát mellett még a faberakást is támogatod, akkor bennem teljes mértékben támogatódra leltél! :wink:

Természetesen faberakás, mégpedig a közepesen sötétebb színű (azt hiszem rózsafának hívják). :franko: :sör:

Most már ezt a sok "söremotikont" valóra kéne váltani! ( Bár én voltam aki a T.mezei talira alkoholmentes sörrel érkeztem, de hát................ No majd a mostanin beváltjuk. )

2009.03.24. 20:17

HG írta:

Apropó: "hazai" gumit nem használ senki?

Hazai vagy nem, most már lassan mindegy. ( Na jó ez így nem igaz, mert amikor megjöttek a D.S.Maxx gumijaim, majd kiugrottam a bugyimból mikor láttam a bélyegzőt az oldalán: Made In Germani ).
A Michelin az összes SUV-ra ( X-5 ) való gumi gyártását a Magyar üzemben végezteti. Megnézed a vadi új X5-öst a szalonban, Michelin gumi van rajta, ráírva: Made In Hungary

2009.03.24. 20:56

muhaati írta:
ZALAN írta:
muhaati írta:

Természetesen faberakás, mégpedig a közepesen sötétebb színű (azt hiszem rózsafának hívják). :franko: :sör:

Most már ezt a sok "söremotikont" valóra kéne váltani! ( Bár én voltam aki a T.mezei talira alkoholmentes sörrel érkeztem, de hát................ No majd a mostanin beváltjuk. )

Erre gondolsz? Kép

Mert nekem ez van, és szerintem ez a rózsafa :lol:

ITT A KÉP

Hogy kell képet berakni, segítség :idea: :lol:

2009.03.24. 22:06

ZALAN írta:

Itt nézzem? Mert akkor igen.

2009.03.25. 17:10

muhaati írta:
ZALAN írta:

Itt nézzem? Mert akkor igen.

Igen, ez a rózsafa.
Izé... nincs véletlenül valakinek ilyen rózsafa betét 4:3- as navishoz? Letörtem a sarkát.. :?

2009.03.25. 17:39

:offtopic

Jó helyen vagyok ez tényleg a gumi topik.
Akkor megyek rózsafa gumit venni :lol: :lol: :lol:

Jackson, a rózsafa gumis

2009.03.25. 17:41

jackson írta::offtopic

Jó helyen vagyok ez tényleg a gumi topik.
Akkor megyek rózsafa gumit venni :lol: :lol: :lol:

Jackson, a rózsafa gumis

Nocsak nem lesz harmadik? :lol:

2009.03.26. 21:37

Üdv. mindenkinek.

Következő a helyzet: gumivásárlás előtt állok és egy kis segitségre lenne szükségem. A döntést a Dunlop Sport 9ooo MFS V és a Dunlop Sport Maxx Y között kellett volna meghoznom 225-55 R16-os méretben, de ma amikor a rendelest akartam leadni a kereskedő megprobált rábeszélni a Falken FK 452 W-re ami Japán gyártmány :idea: . Van valakinek tapasztalata e téren, vagy maradjak a Dunlop-nál :?:

KLM

2009.03.26. 21:54

KLM,
privat velemeny, de ha a penzedbol futja en maradnek erre a kocsira a premium markaknal.

masodlepcsos gumit (Toyo meg a tobbiek), csak ha le vagy egve vagy be van nalad csipödve, es a legolcsobb, harmadik kategoria (tescos gumik, kinai gyartmanyok, vagod mar) meg erre a kocsira egyaltalan nem valo.
most nem a presztizsrol beszelek, az egy dolog, de a fek meg a gumi, aminek egy auton jonak kell lennie. az, hogy nem huz, vagy csak 3 henger jar a hatbol, az relativ mellekes.

"szerintem"

======

vegulaztan hogy senki nem akarta megvenni az undormany kosei felnijeimet, kenytelen voltam venni nyarigumikat, a hetvegen fel is kerultek:

Kép

meret 245/40 R18... jo go-kartos lett a hinto :D

2009.03.26. 22:15

hello atizba
ez milyen marka
üdv
zoli

2009.03.26. 22:34

good year eagle f1 assimetric.

allitolag gyorsan kopnak... majd megmondom oktoberben :-)

2009.03.26. 22:36

atizba írta:good year eagle f1 assimetric.

Köszönöm a gyors infot
üdv zoli

2009.03.26. 22:43

lepke írta:
atizba írta:good year eagle f1 assimetric.

Köszönöm a gyors infot
üdv zoli

nincs mit!

udv, atizba

2009.03.28. 19:05

Sziasztok!

Gumivásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
Most 245/45-ös papucsok vannak fent 17-es M5-ös alufelniken.
Le van ültetve a kocsim és szeretném ha egy kicsit komfortosabbá válna az autózás a nélkül,hogy visszaemelném az autót.Ezért arra gondoltam,hogy 235/50-es gumikat vennék rá.
Nagyon sok jót hallottam a michelin pilot sport 2 gumiról.
Mi a véleményetek,tapasztalatotok erről a méretről és erről a típusú gumiról?
Komfortosabbá válna az autózás?
Nem nézne ki túl hülyén ez a méretű gumi a felnin és a kocsin?
Előre is köszi a segítségeteket!

Üdv: Pepe

2009.03.28. 19:44

pepe írta:Sziasztok!

Gumivásárlás előtt állok és szeretném a segítségeteket kérni.
Most 245/45-ös papucsok vannak fent 17-es M5-ös alufelniken.
Le van ültetve a kocsim és szeretném ha egy kicsit komfortosabbá válna az autózás a nélkül,hogy visszaemelném az autót.Ezért arra gondoltam,hogy 235/50-es gumikat vennék rá.
Nagyon sok jót hallottam a michelin pilot sport 2 gumiról.
Mi a véleményetek,tapasztalatotok erről a méretről és erről a típusú gumiról?
Komfortosabbá válna az autózás?
Nem nézne ki túl hülyén ez a méretű gumi a felnin és a kocsin?
Előre is köszi a segítségeteket!

Üdv: Pepe

Szia

Nekem 225/50*17 volt fent télinek, teljesen jó volt. Komfortos, nem pattogott annyira mint most a nyárikkal. :D

Üdv
Zsolt

2009.04.01. 19:42

Sziasztok!

Találtam egy linket amin a nagy teljesitményű gumikat hasonlítgatják:
http://www.tirerack.com/tires/tests/testDisplay.jsp?ttid=101

Érdekes, hogy nem hangos az GY F1 asymetric viszont nincs tesztelve a kopás ami meg a Michlen-nek fekszik jobban.

Jackson aki próbál eligazodni a gumi fronton
Hozzászólás küldése

VigLink badge