Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2013.08.10. 22:56

Csibe írta:
morv írta:
vaszarig írta:
morv írta:
vaszarig írta:[quote="morv"][quote="vaszarig"][quote="morv"]Hol szereztel fejet, te csinaltad a cseret?

Admin: SL lemez, verbatim. Meg nem sikerult uj lemezt irni a masik gepen, mert halodik a net es persze a kepfajlt mar toroltem.

Igen, én csináltam, neten le van írva, hogyan kell, nem egy ördöngősség, ha van hozzá egy kis kézügyességed, meg affinitásod! :) Az olvasót ebay-n vettem, de mikor megvettem utána láttam, hogy itthon is lehet venni. 2 éve kb 7-10ezer forint között mozgott! Ha kell, át tudom küldeni a linket a szerelésről! :)

Megkoszonnem a linket. Ebayes forrast neztem, az nem erne ide a visszautunk elott, itthonit meg hirtelen nem talaltam, ugyhogy jegeltem a projektet par hetre.

Ok, esete dobj egy prvátot, mert az otthoni gépen el van mentve, még talán a fejet árusító honlap is! :)
Csak, hogy el ne felejtsem! :lol: :wink:

Koszi, kerestem oket, de hetvegen zarva vannak. Jo az ar, kb annyi, mint az ebayes lenne, es igy biztos meguszom a vamot. Majd hetfon ujra probalkozok.

:franko:[/quote]
Ma megjott a cucc, tegnap rendeltem meg. :grin:
Mar csak a nemet szoveget kell dekodolnom, vagy keresni egy angol leirast. Ja, miota megvan az uj azota mukodik a navim! lol[/quote]

Ha akarod lefordítom neked.:)

Sent from my iPhone using Tapatalk[/quote]
Koszi, megtalaltam angolul is. Hetfon indul a projekt.

2013.08.10. 23:03

morv írta:Koszi, megtalaltam angolul is. Hetfon indul a projekt.

Csinálhatnál egy fényképes le írást lehet másnak is segítene!!És kiraknám a tippek trükkök közé.

2013.08.11. 11:13

Hello mindenki!

Tud valaki segíteni, hogyan lehet BMW Reverse RDS lecserélni 16:9-es vagy 4:3-as rendszerre?Mennyire bonyolult, mik szükségesek hozzá?Kábelek, szoftverek stb?
Köszönöm!

2013.08.11. 12:14

Ritschie írta:Hello mindenki!

Tud valaki segíteni, hogyan lehet BMW Reverse RDS lecserélni 16:9-es vagy 4:3-as rendszerre?Mennyire bonyolult, mik szükségesek hozzá?Kábelek, szoftverek stb?
Köszönöm!

Kiépítés szempontjából nincs különbség , 500-800 euró között van a cucc, attól függ mi az igény.

Sent from my iPhone using Tapatalk

2013.08.11. 13:02

Csibe írta:

Köszönöm!

Kiépítés szempontjából nincs különbség , 500-800 euró között van a cucc, attól függ mi az igény.

Köszi a választ.Akkor jól értem, hogy régi ki, új be és működik is?Bocsánat, de ehez laikus vagyok!

2013.08.11. 13:09

Ritschie írta:
Csibe írta:

Köszönöm!

Köszi a választ.Akkor jól értem, hogy régi ki, új be és működik is?Bocsánat, de ehez laikus vagyok!

Rosszul érted!!
Az egész autót szétkel boritani és bekábelezni!!
16:9 vagy 4:3 monitor
BM54 vagy BM24 rádió modul
MK1,2,3,4 navi rechner
Gps antena
Cd tár
Tv modul
Meg sok sok munka óra.

2013.08.11. 13:11

Ritschie írta:
Csibe írta:

Köszönöm!

Hat nem, ujra kell kabelezni, szét kell borítani a belső részt, ha nincs mid-és és rám hallgatsz akkor veszel inkább olyat amit az Admin is linkelt. Magad be tudod építeni, és nem kell szét borítani a kocsit.

2013.08.11. 13:15

Csibe írta:
Ritschie írta:
Csibe írta:

Köszönöm!

Hat nem, ujra kell kabelezni, szét kell borítani a belső részt, ha nincs mid-és és rám hallgatsz akkor veszel inkább olyat amit az Admin is linkelt. Magad be tudod építeni, és nem kell szét borítani a kocsit.

És olcsóbb is! És nem egy tizen x éves teknológia.

2013.08.11. 22:07

admin írta:Na ma csak ki próbáltam nem volt nehéz mert a csatlakozók ki vannak építve mivel a Car Pc lógott rajtuk régen.
Ha a tolató kamera bemenetre van feldugva és a magnó sztereó bemenetre a hang akkor szépen szól.A tv modul mono bemenetén valamiért recsegős gerjedős a hang.
Szépen befogta az összes adót 33darabot.Megy a txt,epg,stb szépen vesz fel usb-re.
Csak a kocsi monitora elég gyér:( erre akkor döbentemrá amikor a szobában aksitöltőről kipróbáltam, a tv-n kristálytiszta kép.Menet közbeni teszt nem volt igy azt nem tudtam eddig tesztelni hogy 230k/h-ig fogja-e az adást mint ahogy a gyártó ígérte :)
Amúgy ez a box az :V0018

És egy kis videó már amennyire a gyerek hagyott videózni :)

Ez egész jó!
Erről a helyről rendelted?
Ha teszteled majd menet közben írj már majd .
Köszi

2013.08.11. 22:38

Janek írta:
admin írta:Na ma csak ki próbáltam nem volt nehéz mert a csatlakozók ki vannak építve mivel a Car Pc lógott rajtuk régen.
Ha a tolató kamera bemenetre van feldugva és a magnó sztereó bemenetre a hang akkor szépen szól.A tv modul mono bemenetén valamiért recsegős gerjedős a hang.
Szépen befogta az összes adót 33darabot.Megy a txt,epg,stb szépen vesz fel usb-re.
Csak a kocsi monitora elég gyér:( erre akkor döbentemrá amikor a szobában aksitöltőről kipróbáltam, a tv-n kristálytiszta kép.Menet közbeni teszt nem volt igy azt nem tudtam eddig tesztelni hogy 230k/h-ig fogja-e az adást mint ahogy a gyártó ígérte :)

Ez egész jó!
Köszi

Nem én az alibaban vettem ezt most találtam meg.
Majd írok ha bekerült a helyére.

2013.08.12. 15:15

admin írta:
morv írta:Koszi, megtalaltam angolul is. Hetfon indul a projekt.

Csinálhatnál egy fényképes le írást lehet másnak is segítene!!És kiraknám a tippek trükkök közé.

Azzal van fent, ha minden igaz! :lol: :mrgreen:

2013.08.15. 08:10

admin írta:
Janek írta:

Ez egész jó!
Köszi

Nem én az alibaban vettem ezt most találtam meg.
Majd írok ha bekerült a helyére.

Ok!
Ezen az eonon.com-on jobb vagy ugyanoylan árban van?
Gondolom a V0018-nak a mintavételezése jobb,mint az olcsóbbaknak?!
Az infraszemhez hány méter kábelt adnak?
Szeretnék én is rendelni ha jól működik neked.
Itthon 60-80eFt között vannak( http://www.martincaraudio.hu/digitalis_ ... l#tartalom )

2013.08.15. 21:58

Janek írta:Ok!
Ezen az eonon.com-on jobb vagy ugyanoylan árban van?
Gondolom a V0018-nak a mintavételezése jobb,mint az olcsóbbaknak?!
Az infraszemhez hány méter kábelt adnak?
Szeretnék én is rendelni ha jól működik neked.
Itthon 60-80eFt között vannak( http://www.martincaraudio.hu/digitalis_ ... l#tartalom )

Nekem 103$ volt plusz 27$ a fedex posta és 7$ a paypal miat. Így volt 137$ összesen. De hivatalosan 41$ be jött a vám miatt :)
Nemtudom az olcsób mivel tud kevesebbet.
De amit linkeltél az a kódolt adást is fogja ha előfizetsz. Ez meg csak a szabadon foghatókat mivel nincs kártya olvasója.
Sajnos az infrához kb 2 méter kábel van.
Én kb fél órája végeztem a projektel. Az inra kábelt elvágtam és vettem négyeres kábelt és megtoldotam hogy előre érjen.
Holnap kiderül milyen menetközben.

2013.08.17. 20:51

Sziasztok! Eladó egy MK4-es rechner kompletten minden tartozékával. (Recner, tv modul, navi, harmanCardon erősítő, 6-os cd tár, dvd..csomagtartó borítás, az összes kambelével. Érdeklődni privátban.

2013.08.17. 21:17

admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.

Hát mentközben elég változó a vétel. Házak között elégsokszor kimerevedik hogy nincs jel. Szabad területen 140-150-nél is tökéletes a kép de ha van valami dimborzati tényező akkor kimerevedik.

2013.08.17. 22:34

admin írta:

Hát mentközben elég változó a vétel. Házak között elégsokszor kimerevedik hogy nincs jel. Szabad területen 140-150-nél is tökéletes a kép de ha van valami dimborzati tényező akkor kimerevedik.

Szerinted az antenna vagy a tuner miatt?

2013.08.18. 08:43

admin írta:

Rakj be meg egy antennat a kocsi masik vegebe hatha az segit. Digitalis radional azt szoktak csinalni.

2013.08.18. 09:13

morv írta:
admin írta:

Rakj be meg egy antennat a kocsi masik vegebe hatha az segit. Digitalis radional azt szoktak csinalni.

Ha jól láttam a képeken ehhez eleve 2-t adtak.

2013.08.18. 09:53

Imco írta:
admin írta:

Szerinted az antenna vagy a tuner miatt?

Szerintem a magyar sugárzás szar. Vagy az Mpeg4 ilyen szar mert az Osztrák Szlovák adással nincs ilyen gond a gyári tunerel se.

2013.08.18. 09:54

Imco írta:
morv írta:
admin írta:

Ha jól láttam a képeken ehhez eleve 2-t adtak.

Így van kető van rajta. Lehet még átforgatom visszintes állásba bár kétlem hogy jobb legyen.
Hozzászólás küldése

VigLink badge