![]() |
2013.08.10. 22:56
Csibe írta:morv írta:vaszarig írta:morv írta:vaszarig írta:[quote="morv"][quote="vaszarig"][quote="morv"]Hol szereztel fejet, te csinaltad a cseret?
Admin: SL lemez, verbatim. Meg nem sikerult uj lemezt irni a masik gepen, mert halodik a net es persze a kepfajlt mar toroltem.
Igen, én csináltam, neten le van írva, hogyan kell, nem egy ördöngősség, ha van hozzá egy kis kézügyességed, meg affinitásod!Az olvasót ebay-n vettem, de mikor megvettem utána láttam, hogy itthon is lehet venni. 2 éve kb 7-10ezer forint között mozgott! Ha kell, át tudom küldeni a linket a szerelésről!
Megkoszonnem a linket. Ebayes forrast neztem, az nem erne ide a visszautunk elott, itthonit meg hirtelen nem talaltam, ugyhogy jegeltem a projektet par hetre.
Ok, esete dobj egy prvátot, mert az otthoni gépen el van mentve, még talán a fejet árusító honlap is!
Csak, hogy el ne felejtsem!![]()
Koszi, kerestem oket, de hetvegen zarva vannak. Jo az ar, kb annyi, mint az ebayes lenne, es igy biztos meguszom a vamot. Majd hetfon ujra probalkozok.
2013.08.10. 23:03
morv írta:Koszi, megtalaltam angolul is. Hetfon indul a projekt.
2013.08.11. 11:13
2013.08.11. 12:14
Ritschie írta:Hello mindenki!
Tud valaki segíteni, hogyan lehet BMW Reverse RDS lecserélni 16:9-es vagy 4:3-as rendszerre?Mennyire bonyolult, mik szükségesek hozzá?Kábelek, szoftverek stb?
Köszönöm!
2013.08.11. 13:02
Csibe írta:Ritschie írta:Hello mindenki!
Tud valaki segíteni, hogyan lehet BMW Reverse RDS lecserélni 16:9-es vagy 4:3-as rendszerre?Mennyire bonyolult, mik szükségesek hozzá?Kábelek, szoftverek stb?
Köszönöm!
Kiépítés szempontjából nincs különbség , 500-800 euró között van a cucc, attól függ mi az igény.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2013.08.11. 13:09
Ritschie írta:Csibe írta:Ritschie írta:Hello mindenki!
Köszönöm!
Kiépítés szempontjából nincs különbség , 500-800 euró között van a cucc, attól függ mi az igény.
Köszi a választ.Akkor jól értem, hogy régi ki, új be és működik is?Bocsánat, de ehez laikus vagyok!
2013.08.11. 13:11
Ritschie írta:Csibe írta:Ritschie írta:Hello mindenki!
Köszönöm!
Köszi a választ.Akkor jól értem, hogy régi ki, új be és működik is?Bocsánat, de ehez laikus vagyok!
2013.08.11. 13:15
Csibe írta:Ritschie írta:Csibe írta:Ritschie írta:Hello mindenki!
Köszönöm!
Hat nem, ujra kell kabelezni, szét kell borítani a belső részt, ha nincs mid-és és rám hallgatsz akkor veszel inkább olyat amit az Admin is linkelt. Magad be tudod építeni, és nem kell szét borítani a kocsit.
2013.08.11. 22:07
admin írta:Na ma csak ki próbáltam nem volt nehéz mert a csatlakozók ki vannak építve mivel a Car Pc lógott rajtuk régen.
Ha a tolató kamera bemenetre van feldugva és a magnó sztereó bemenetre a hang akkor szépen szól.A tv modul mono bemenetén valamiért recsegős gerjedős a hang.
Szépen befogta az összes adót 33darabot.Megy a txt,epg,stb szépen vesz fel usb-re.
Csak a kocsi monitora elég gyér:( erre akkor döbentemrá amikor a szobában aksitöltőről kipróbáltam, a tv-n kristálytiszta kép.Menet közbeni teszt nem volt igy azt nem tudtam eddig tesztelni hogy 230k/h-ig fogja-e az adást mint ahogy a gyártó ígérte
Amúgy ez a box az :V0018
És egy kis videó már amennyire a gyerek hagyott videózni
2013.08.11. 22:38
Janek írta:admin írta:Na ma csak ki próbáltam nem volt nehéz mert a csatlakozók ki vannak építve mivel a Car Pc lógott rajtuk régen.
Ha a tolató kamera bemenetre van feldugva és a magnó sztereó bemenetre a hang akkor szépen szól.A tv modul mono bemenetén valamiért recsegős gerjedős a hang.
Szépen befogta az összes adót 33darabot.Megy a txt,epg,stb szépen vesz fel usb-re.
Csak a kocsi monitora elég gyér:( erre akkor döbentemrá amikor a szobában aksitöltőről kipróbáltam, a tv-n kristálytiszta kép.Menet közbeni teszt nem volt igy azt nem tudtam eddig tesztelni hogy 230k/h-ig fogja-e az adást mint ahogy a gyártó ígérte
Ez egész jó!
Erről a helyről rendelted?
Ha teszteled majd menet közben írj már majd .
Köszi
2013.08.12. 15:15
admin írta:morv írta:Koszi, megtalaltam angolul is. Hetfon indul a projekt.
Csinálhatnál egy fényképes le írást lehet másnak is segítene!!És kiraknám a tippek trükkök közé.
2013.08.15. 08:10
admin írta:Janek írta:admin írta:Na ma csak ki próbáltam nem volt nehéz mert a csatlakozók ki vannak építve mivel a Car Pc lógott rajtuk régen.
Ez egész jó!
Erről a helyről rendelted?
Ha teszteled majd menet közben írj már majd .
Köszi
Nem én az alibaban vettem ezt most találtam meg.
Majd írok ha bekerült a helyére.
2013.08.15. 21:58
Janek írta:Ok!
Ezen az eonon.com-on jobb vagy ugyanoylan árban van?
Gondolom a V0018-nak a mintavételezése jobb,mint az olcsóbbaknak?!
Az infraszemhez hány méter kábelt adnak?
Szeretnék én is rendelni ha jól működik neked.
Itthon 60-80eFt között vannak( http://www.martincaraudio.hu/digitalis_ ... l#tartalom )
2013.08.17. 20:51
2013.08.17. 21:17
admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.
2013.08.17. 22:34
admin írta:admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.
Hát mentközben elég változó a vétel. Házak között elégsokszor kimerevedik hogy nincs jel. Szabad területen 140-150-nél is tökéletes a kép de ha van valami dimborzati tényező akkor kimerevedik.
2013.08.18. 08:43
admin írta:admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.
Hát mentközben elég változó a vétel. Házak között elégsokszor kimerevedik hogy nincs jel. Szabad területen 140-150-nél is tökéletes a kép de ha van valami dimborzati tényező akkor kimerevedik.
2013.08.18. 09:13
morv írta:admin írta:admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.
Rakj be meg egy antennat a kocsi masik vegebe hatha az segit. Digitalis radional azt szoktak csinalni.
2013.08.18. 09:53
Imco írta:admin írta:admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.
Szerinted az antenna vagy a tuner miatt?
2013.08.18. 09:54
Imco írta:morv írta:admin írta:admin írta:Holnap kiderül milyen menetközben.
Rakj be meg egy antennat a kocsi masik vegebe hatha az segit. Digitalis radional azt szoktak csinalni.
Ha jól láttam a képeken ehhez eleve 2-t adtak.