Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.05. 23:02

Balage írta:Sajnos ez E39 :(

Más: ma M3 Budapestról hazafelé szépen gurulok 160 tempomat erre egy buzi valami vodafonos céges új off (nissan- rizskályha) patrollal vagy valami hasonló terepjáróval bejön elém nem enged el, majd BELEFÉKEZ a gyökér - ezt a befékezés dolgot egyébként sem értettem soha... - utána mellémentem láttam keménykedik... 200-ig jött tovább nem:) :) :)

Balage

:taps:

2009.06.06. 08:58

Balage írta:Sajnos ez E39 :(

Más: ma M3 Budapestról hazafelé szépen gurulok 160 tempomat erre egy buzi valami vodafonos céges új off (nissan- rizskályha) patrollal vagy valami hasonló terepjáróval bejön elém nem enged el, majd BELEFÉKEZ a gyökér - ezt a befékezés dolgot egyébként sem értettem soha... - utána mellémentem láttam keménykedik... 200-ig jött tovább nem:) :) :)

Balage

Ezért szeretnék E-tanut felrakni majd egyszer. Igaz akkor azért nem jelented fel ha békésen mész "szabályos" 160-al és bejött eléd. De velem hülysékedett igy marha városban 50-nél nullára befékezzel is még jó, hogy a x.év vezetéssel gyorsabban megálltam.

Jackson, aki hasonlóan érez a befékezők iránt

2009.06.06. 09:13

jackson írta:

Jobb elsőnek szerintem tuti nem volt bekötve azt öve mert ez egy simán túlélhető ütközésnek tűnik első látásra.
Üveg betört pont ott, tehát akár le is fejelhette. Nem tudom megállapitani melyik tipus

Jackson, aki sajnálja

Szomorú eset. Annyit látok, hogy nem M-optikos. De Faceliftes lehettett, tehát 2001 utáni. :(

2009.06.06. 09:19

LeviM5 írta:
jackson írta:

Jobb elsőnek szerintem tuti nem volt bekötve azt öve mert ez egy simán túlélhető ütközésnek tűnik első látásra.
Üveg betört pont ott, tehát akár le is fejelhette. Nem tudom megállapitani melyik tipus

Jackson, aki sajnálja

Szomorú eset. Annyit látok, hogy nem M-optikos. De Faceliftes lehettett, tehát 2001 utáni. :(

Ez egy nagyon szép 39-es. Én is úgy látom, hogy M-optikos. Tuti nem volt bekötve a srác :(

2009.06.08. 07:19

Kedves Kollégák!

Erröl hallottatok már?

Dupla Gépjárműadó 125KW- tól

2009.06.08. 07:46

pityke írta:Kedves Kollégák!

Erröl hallottatok már?

általában amit megszellőztetnek, az be is vezetődik idővel! lásd gyes, gyed, áfa, anyám kínja... az biztos hogy lesz vmi... :evil:

2009.06.08. 07:55

Labi írta:

Erröl hallottatok már?

általában amit megszellőztetnek, az be is vezetődik idővel! lásd gyes, gyed, áfa, anyám kínja... az biztos hogy lesz vmi... :evil:

Ja bár azért kompenzáló tényezőnek belekalkuláhatnák az autó korát is. :twisted:

2009.06.08. 08:09

jajj ne légy kishitű! :twisted: egy ötlet, ami sarc, gyorsan kipattan a fejekből, de továbbgondolni, már megerőltető. ...ép ész érven működő adót pedig szakembernek kéne kitalálni... áh, nem megyek bele, felidegesítem magam :!:

2009.06.08. 08:29

Labi írta:jajj ne légy kishitű! :twisted: egy ötlet, ami sarc, gyorsan kipattan a fejekből, de továbbgondolni, már megerőltető. ...ép ész érven működő adót pedig szakembernek kéne kitalálni... áh, nem megyek bele, felidegesítem magam :!:

ÁÁÁ de akkor is ott a cikkben '88 as omega 130 KW azt 40.000 pénz az évi adó az autó értékenek a 10%a ez nonszensz.

Na mindegy.

2009.06.08. 11:30

pityke írta:
Labi írta:jajj ne légy kishitű! :twisted: egy ötlet, ami sarc, gyorsan kipattan a fejekből, de továbbgondolni, már megerőltető. ...ép ész érven működő adót pedig szakembernek kéne kitalálni... áh, nem megyek bele, felidegesítem magam :!:

ÁÁÁ de akkor is ott a cikkben '88 as omega 130 KW azt 40.000 pénz az évi adó az autó értékenek a 10%a ez nonszensz.

Na mindegy.

Igazából az autó életkora benne van a számitásban, mert a súly/lóerőadót már most is életkor alapján fizeted. És ez az összeg jön pluszban még 2-3szor rá. Amiből majd levonhatod a meglévő súly/teljesitményadót.

Mindenki rosszul számoja
Tehát ha nekem most 43eFt a lóerő adó akkor az mivel 210kw 3-as szorzó és ebből egyszeri 43eFt lejön. Tehát a növekmény "csak" 2*42eFt. Igaz havi nettó meg ha minden igaz rendesen megugrik.

Jackson, aki korrigál és majd fizet

2009.06.08. 14:03

jackson írta:
pityke írta:

Na mindegy.

Igazából az autó életkora benne van a számitásban, mert a súly/lóerőadót már most is életkor alapján fizeted. És ez az összeg jön pluszban még 2-3szor rá. Amiből majd levonhatod a meglévő súly/teljesitményadót.

Mindenki rosszul számoja
Tehát ha nekem most 43eFt a lóerő adó akkor az mivel 210kw 3-as szorzó és ebből egyszeri 43eFt lejön. Tehát a növekmény "csak" 2*42eFt. Igaz havi nettó meg ha minden igaz rendesen megugrik.

Jackson, aki korrigál és majd fizet

Valszeg pityke is ezt fogja tenni, talán még ezt megéri egy BMW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nem biztos hogy egy opelautóra fizetnék

2009.06.10. 12:00

Helo
A BMW GT-röl müszaki adat
http://www.vezess.hu/teszt/gt_igenyekre_szabva/17457/
.......... 535i GT .. ........................ 550iGT ............... 530d GT
....lökettér: 2979 cm .. ...........lökettér:4395 cm ... lökettér: 2993cm
Nyomaték: 400/1200-5000 .. Nyomaték:600/1750-4500 .. Nyomaték:540/1750-4000

KW/LE/min: 225/306/5800 .. KW/LE/min:300/407/5500-6400 .. KW/LE/min:180/245/400
....... Gyors 0-100: 6.3 ................... Gyors 0-100: 5.5 ...................... Gyors 0-100:6.9
........ átlag fogy : 8.9 ..................... átlag fogy: 11.2 .. ...................... átlag fogy:6.5
üdv zoli

2009.06.10. 20:15

Labi írta:

Erröl hallottatok már?

Várjatok, mert az is egy kampány fogás, hogy most meglebegtetik ezt a luxusadót, aztán most vita van arról hogy igazságos-e vagy nem, húzzák a dolgot a 2010-es választásokig, és akkor bejelentik hogy elvetik az ötletet. és ők lesznek a jó fejek.
Az egyik idősebb ismerősöm vezette ezt le, mondván hogy volt már pár ilyen korábban és bejött.
Én bízom benne hogy ezt az ötletet elvetik.

2009.06.10. 20:23

kzoli819 írta:
Labi írta:

Erröl hallottatok már?

Várjatok, mert az is egy kampány fogás, hogy most meglebegtetik ezt a luxusadót, aztán most vita van arról hogy igazságos-e vagy nem, húzzák a dolgot a 2010-es választásokig, és akkor bejelentik hogy elvetik az ötletet. és ők lesznek a jó fejek.
Az egyik idősebb ismerősöm vezette ezt le, mondván hogy volt már pár ilyen korábban és bejött.

Reménykedj, most olvastam valahol az indexen, hogy az IMF szerződés része volt a vagyon adó. Már pedig ez is az.

Jackson, aki szerint ezt nem lépik vissza és fizethetünk

2009.06.10. 20:57

jackson írta:
kzoli819 írta:
Labi írta:

Erröl hallottatok már?

Reménykedj, most olvastam valahol az indexen, hogy az IMF szerződés része volt a vagyon adó. Már pedig ez is az.

Jackson, aki szerint ezt nem lépik vissza és fizethetünk

De a másik párt amint hatalomra kerül, márpedig nagyon úgy áll a dolog, ők rögtön eltörlik, nem?

2009.06.10. 21:27

Léna baba pólóján a lényeg! :lol: :lol:

Kép

2009.06.10. 21:29

Labi írta:Léna baba pólóján a lényeg! :lol: :lol:

Kép

Helo Labi
A gyerekeknek az volt ráirva
AZ ÉN APUKÁM A LEGSZEBB
üdv zoli

2009.06.10. 21:33

az sem rossz! :lol: