Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.04.01. 20:01

Hali,javithat a komfort érzeten, ha gázzal tölteted a gumit, levegő helyett,és a nyomás is állandó marad!!

2009.04.01. 20:01

Meg még egy: http://www.tyrereviews.co.uk/
Ami persze full angol de legalább páran értik:
GY F1 Asymetrik hibája nagyon kop, Michlen egyik csóka irta hogy nem komfortos vezetni (ha utazóval mész) inkább gyorshajtásra való. Érdekes mennyien nem voltak meghatva tőle.
Dunloop SP Sport MAXX nagyon rossz eredményeket hozott

Jackson, aki gyüjti az infót

2009.04.13. 17:43

Mi a túrót jelent gumiknál a XL jelölés? Láttam ilyet Dunlop Sport MAXX mellett is meg GY F1 Assymetricnél is.

Jackson, aki még mindig gumi fronton nyomoz

2009.04.13. 19:53

jackson írta:Mi a túrót jelent gumiknál a XL jelölés? Láttam ilyet Dunlop Sport MAXX mellett is meg GY F1 Assymetricnél is.

Hááát, a japóknak nagy lenne... :lol: :lol: :lol:
XL?

2009.04.13. 20:20

jackson írta:Mi a túrót jelent gumiknál a XL jelölés? Láttam ilyet Dunlop Sport MAXX mellett is meg GY F1 Assymetricnél is.

XL=nagyobb (extra) terhelhetőségű gumiabroncs :D

2009.04.14. 08:16

levibeka írta:

XL=nagyobb (extra) terhelhetőségű gumiabroncs :D

Köszi Breki :lol:

Jackson, aki köszi

2009.05.09. 10:15

Végül is megszületett a döntés: új GY F1 Assymetric 235/45R17 97Y lett a választott. azért nem 94Y amikéne a kocsihoz mert a drágalátos GoodYear magyarország telefonon ugyan azt mondta van 94Y is meg 97Y. De a gépi készletében csak ilyen választható +12eFt. Szóval egy kicsit olyan érzésem van amikor megnézel valami jó ár érték arányú cuccot és mire kiszállitattod addigra már csak a drágább kapod meg. A GY nénikéjét meg a kereskedőét is aki nem szedi le a honlapról a 94Y-t. Ha nem telefonálgattam volna elötte direkt akkor azt mondanám egye penész.

Jackson, aki kivánja

2009.05.09. 11:23

jackson írta:Végül is megszületett a döntés: új GY F1 Assymetric 235/45R17 97Y lett a választott. azért nem 94Y amikéne a kocsihoz mert a drágalátos GoodYear magyarország telefonon ugyan azt mondta van 94Y is meg 97Y. De a gépi készletében csak ilyen választható +12eFt. Szóval egy kicsit olyan érzésem van amikor megnézel valami jó ár érték arányú cuccot és mire kiszállitattod addigra már csak a drágább kapod meg. A GY nénikéjét meg a kereskedőét is aki nem szedi le a honlapról a 94Y-t. Ha nem telefonálgattam volna elötte direkt akkor azt mondanám egye penész.

Jackson, aki kivánja

Helo Jackson
Ahogy látom készülsz a NAGY kanyarra :lol: a gumi 300km/ó birja
üdv zoli

2009.05.09. 11:46

driftelni való 265/35/R18-as gumi pár kb 3mm mintával "asszem Dunlop" 5000/pár áron oda adnám bármelyik gumifüstöltető kollégának... :lol:

2009.05.12. 12:46

Egy aranyos gumiboltos blogja:

LINK ODA
Érdemes olvasgatni a bejegyzésekben. A -“Kőműves mondás” és “tyúktoll festése” avagy best of keresőkifejezések - részen hülyére nevettem magamat.
Amúgy nagyon érdekes gumi témájú dolgokat lehet olvasgatni.

Jackson, aki teljesen más keresve talált oda :kalapács

2009.05.13. 10:19

Sziasztok!

Meg hozták a gumimat most hívott az asszony, mert a leadott mit kell megnézni rajta szerint a DOT szám ugyebár pl. 3808 formátumú ahol 38.hét 2008.ban. De ez a gumi ND8P feliratú ami totál érthetetlen. Felhívtam muhati-t ős i nézett mint én.
Jackson, nem az a feladós fajta sebaj felhívom a GoodYear Magyarország ügyfél szolgáltatát. Ahol az ügyfélszolgálatos ugyan csak nézett és mondta, hogy utánna néz. Majd vissza hív. :o

Jackson, akinek az első gumi az életében aminek eltér a számozási rendszere

2009.05.13. 11:07

Ahhhh... megszületett az eredmény:

Telefon konferencia a GoodYear Magyarország-al és feleségemel (aki a gumi mellett áll).
Eeredmény a ND8P meg még néhány gyártási kód amit a hülyék a DOT szó és a szám közé pakoltak be. A valós szám 1009 ami ugyebár a 2009 10.hetit jelenti.
Pedig pontos specifikációt adtam az asszonynak elküldtem ezt a két linket ami tartalmazza az összes gumi jelölést. Még a képe is ott volt, hogy mit kell nézni és leírtam hol milyen felirat van ha valami nem stimmel (vagy használt a gumi :lol: akkor telefon nekem. Erre benézte:
GUMI Azonositó adatok

GUMI életkor meghatározása

Jackson aki szerint jobb, hogy a férfi használja a gumit :lol: :lol:
ui: és még én vagyok maximalista amikor most nem volt elég

2009.05.13. 18:44

jackson írta:Ahhhh... megszületett az eredmény:

Telefon konferencia a GoodYear Magyarország-al és feleségemel (aki a gumi mellett áll).
Eeredmény a ND8P meg még néhány gyártási kód amit a hülyék a DOT szó és a szám közé pakoltak be. A valós szám 1009 ami ugyebár a 2009 10.hetit jelenti.
Pedig pontos specifikációt adtam az asszonynak elküldtem ezt a két linket ami tartalmazza az összes gumi jelölést. Még a képe is ott volt, hogy mit kell nézni és leírtam hol milyen felirat van ha valami nem stimmel (vagy használt a gumi :lol: akkor telefon nekem. Erre benézte:
GUMI Azonositó adatok

Helo Jackson
Nem könnyü a feleségednek egy ilyen maximalistával élni :lol: :lol:
üdv zoli

Hali!

2009.05.13. 19:13

Nekem is aktuális téma a gumi vásárlás, de semmi komolyabb csak a sima gyári 205/65 R15-ös :D De most, hogy Dunlop, Pirelli, Michelin, Toyo... ki tudja? 22k-28k között vannak darabjai, de most melyik lenne a jó ??

2009.05.13. 22:01

lepke írta:

GUMI Azonositó adatok

Helo Jackson
üdv zoli

Én a gyerekeket is sajnálom! :lol:
Ha valamiért pityeregnek a Jackó már megy is a modic-kal kideríteni, hogy hol lehet a baj 8O

2009.05.13. 22:03

simi64 írta:
lepke írta:

GUMI Azonositó adatok

Helo Jackson
üdv zoli

Én a gyerekeket is sajnálom! :lol:
Ha valamiért pityeregnek a Jackó már megy is a modic-kal kideríteni, hogy hol lehet a baj 8O

Bacsek, aki :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2009.05.13. 22:21

simi64 írta:Én a gyerekeket is sajnálom! :lol:

Nincs mit sajnálni Labi helyettesén. Jackson leülteti az ölébe és megkérdezi mi a baj a gyerekeinek. Kérdezd meg a Bömbölő-t mit csináltam amikor ajtót nyitott a két bömbölő gyerekével.

Jackson, akinek már új gumija van
ui: megyek köhög a gyerek

2009.05.13. 22:38

Siminek muszáj szekálni valamelyik vényócast azt látom! :lol:

váltsalak Jackó? :lol: :lol:

2009.05.13. 22:41

jackson írta:
simi64 írta:Én a gyerekeket is sajnálom! :lol:

Nincs mit sajnálni Labi helyettesén. Jackson leülteti az ölébe és megkérdezi mi a baj a gyerekeinek. Kérdezd meg a Bömbölő-t mit csináltam amikor ajtót nyitott a két bömbölő gyerekével.

Jackson, akinek már új gumija van
ui: megyek köhög a gyerek

:lol: Ez jóó!
Mindkettőt a két térdedre ültetted és elmondtad Nekik a vanos működését. (közben meg kihúztad a Labi dugóját)
Simi, aki már látja szép lassan a vényócasok közti összefüggéseket :wink:

2009.05.14. 08:36

Labi írta:Siminek muszáj szekálni valamelyik vényócast azt látom! :lol:

váltsalak Jackó? :lol: :lol:

OFF
Tudod kezdem észre venni, hogy bizonyitási kényszer van a kis olajos kollegán :lol:
ON

Végre megvannak a gumik. Elsőre halkabbak másod sorban még nem tudtam le tesztelni mert első 10-20km óvatosan és csak most, hogy beértem a melóba telt le.

Jackson, aki azért szereti a Sor6-ot akárki akármit mond
Hozzászólás küldése

VigLink badge