Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.02. 22:41

simi64 írta:Szerintem meg elbeszéltek egymás mellett!
Ha nagy BC és szöveges, ki kell írnia és bimm-bammolnia kell!
Ha pici, és piktogramos, ...akkor nem tudom mit csinál :lol:
Bremsbelag prűfen

Na igen. Nálam elvileg ki is írta és világított is egyszerre. Mondjuk meg volt bolygatva elöl-hátul minden a cserék miatt....
De lényeg, hogy komoly beavatkozás nélkül megszűnt.

2010.10.02. 22:46

BMWFUN írta:
Bremsbelag prűfen

Na igen. Nálam elvileg ki is írta és világított is egyszerre. Mondjuk meg volt bolygatva elöl-hátul minden a cserék miatt....

Mit jelent:komoly beavatkozás nélkül?
Magától eltűnt egy idő után?

2010.10.02. 22:52

apa írta:
BMWFUN írta:
Bremsbelag prűfen

Mivel minden új volt, így fizikai hibára nem gyanakodtunk. Most az nem tiszta, hogy addig javult meg, míg a szerelőm a futóművestől hazaért, vagy az azt követő ráolvasástól. De holnap megtudakolom, mi után történt. :)

2010.10.02. 22:56

BMWFUN írta:
apa írta:
BMWFUN írta:
Bremsbelag prűfen

Mivel minden új volt, így fizikai hibára nem gyanakodtunk. Most az nem tiszta, hogy addig javult meg, míg a szerelőm a futóművestől hazaért, vagy az azt követő ráolvasástól. De holnap megtudakolom, mi után történt. :)

Köszönöm,nagyon érdekelne.

2010.10.03. 05:42

Bremsbelag prűfen

nem a nagy, 16.oldal a kézikönyvben. Az amiben az ajtót jelzi ha nyitva van és nem ir szöveget a computere..

Ebben a jobb alsó sarokban vannak a hiba és kontrollszarok. Mondjuk a másikban is :)

Itt van középtájékon az abs mellette a fék. EL kellene aludniuk. afékégvemarad nekem. ennyi.

DE!ű

NEM lehet, hogy a vízleeresztés közben megnyomtam ott valamit? ÉSazért jelezhibát?

apa! nem tudtam neked milyen, csak azt, hogy az abs mellett van neked is! :)

2010.10.05. 09:55

szekeres írta:
Bremsbelag prűfen

nem a nagy, 16.oldal a kézikönyvben. Az amiben az ajtót jelzi ha nyitva van és nem ir szöveget a computere..

Ebben a jobb alsó sarokban vannak a hiba és kontrollszarok. Mondjuk a másikban is :)

Itt van középtájékon az abs mellette a fék. EL kellene aludniuk. afékégvemarad nekem. ennyi.

DE!ű

NEM lehet, hogy a vízleeresztés közben megnyomtam ott valamit? ÉSazért jelezhibát?

Míg nem cserélsz kopásjelzőt, betéteket és nem lesz törölve a hiba addig égni fog. Lehetőség II: valahol letestel a kopásjelző kábeled.

2010.10.05. 13:05

hamoriarpi írta:
szekeres írta:
Bremsbelag prűfen

DE!ű

Míg nem cserélsz kopásjelzőt, betéteket és nem lesz törölve a hiba addig égni fog. Lehetőség II: valahol letestel a kopásjelző kábeled.

Az a jó,hogy nálam minden rendben van,de az nem,hogy nálad világít,végig nézhetnéd ,hogy nem babráltad el vizezés közben.

2010.10.05. 14:27

apa írta:
hamoriarpi írta:
szekeres írta:
Bremsbelag prűfen

DE!ű

Az a jó,hogy nálam minden rendben van,de az nem,hogy nálad világít,végig nézhetnéd ,hogy nem babráltad el vizezés közben.

Árpival próbálok találkozni,meg cserélek hátul betétet. ELméletileg ezután jonak kell lennie.

2010.10.05. 15:35

szekeres írta:Árpival próbálok találkozni,meg cserélek hátul betétet. ELméletileg ezután jonak kell lennie.

Kopásjelzőt is cserélni kell. Egyszer használatos.

2010.10.05. 16:28

hamoriarpi írta:
szekeres írta:Árpival próbálok találkozni,meg cserélek hátul betétet. ELméletileg ezután jonak kell lennie.

Kopásjelzőt is cserélni kell. Egyszer használatos.

persze, ez egyértelmű ... csak spóroltam a betükkel :)

2010.10.08. 17:46

Egyik technikusom fékbetét gyárból jött át hozzánk és elárult egy-két dolgot,melyek a következőek.
Jurid betéteket gyártotak.
A gyárnak beszállított betétek az I.oszt minőségek.
A boltokban kapható a gyárival azonos márkanéven futó betétek a II. ill. III.oszt.
Ezek sokkal puhábbak,mint a gyár által megkövetelt minőség.
Ez okot adhat az idő előtti elhasználódásra valamint a kormányrázásra.
A betéteket utolsó fázisban csiszolják és az így keletkezett port visszakeverik a kopóréteg alapanyagába.A III.oszt-ban már ez jelentős mennyiségben fordul elő.
Tehát valóban a gyárit éri meg használni!

2010.10.08. 18:22

Janek írta:Egyik technikusom fékbetét gyárból jött át hozzánk és elárult egy-két dolgot,melyek a következőek.
Jurid betéteket gyártotak.
A gyárnak beszállított betétek az I.oszt minőségek.
A boltokban kapható a gyárival azonos márkanéven futó betétek a II. ill. III.oszt.
Ezek sokkal puhábbak,mint a gyár által megkövetelt minőség.
Ez okot adhat az idő előtti elhasználódásra valamint a kormányrázásra.
A betéteket utolsó fázisban csiszolják és az így keletkezett port visszakeverik a kopóréteg alapanyagába.A III.oszt-ban már ez jelentős mennyiségben fordul elő.
Tehát valóban a gyárit éri meg használni!

És gondolom a II és III. osztályú betétek is a célország "igényeinek" megfelelően kerülnek kiszállításra. Ergó gondolom hazai polcon nem tartanak a II. osztályúból. Ezek úgyis lenyelik az ocsút is felkiáltással...

2010.10.11. 18:05

Sziasztok!

Kihez forduljak innen a fórumról, ha a holnapi napon vásárolni szeretnék első féktárcsa+betét párt, emberi áron? Mire számítsak? Nekem eddig 35k-t mondtak/db, betéttel együtt, ez persze gyári. Brembo -t meg 22k-ért, +6k-ért van betét is.

2010.10.11. 18:31

MPowerPH írta:Sziasztok!

Kihez forduljak innen a fórumról, ha a holnapi napon vásárolni szeretnék első féktárcsa+betét párt, emberi áron? Mire számítsak? Nekem eddig 35k-t mondtak/db, betéttel együtt, ez persze gyári. Brembo -t meg 22k-ért, +6k-ért van betét is.

Az jó ár.

2010.11.17. 08:22

Szerintetek ezt megvehetem?
http://racing-bazar.hu/

BMW e39 1997-es 520i -re kellene! Benzines

2010.11.26. 16:12

Üdv mindenkinek!Olyan gondom van,hogy ha sok kisebb úthibán megyek át,akkor valami nyiszorog.Arra már rájöttem,hogy valószínű hogy a féknyergem.Mert ugyanazon az útszakaszon végighaladtam úgy,hogy közbe a féken volt enyhén a lábam,olyankor semmi nyiszogás nincs.Még nem volt kedvem szétszedni,de a kérdésem az lenne,hogy szenvedjek-e egyáltalán vele,vagy cseréljem ki a féknyerget?Köszönöm a választ előre is!

2010.11.26. 16:42

Johny540 írta:Üdv mindenkinek!Olyan gondom van,hogy ha sok kisebb úthibán megyek át,akkor valami nyiszorog.Arra már rájöttem,hogy valószínű hogy a féknyergem.Mert ugyanazon az útszakaszon végighaladtam úgy,hogy közbe a féken volt enyhén a lábam,olyankor semmi nyiszogás nincs.Még nem volt kedvem szétszedni,de a kérdésem az lenne,hogy szenvedjek-e egyáltalán vele,vagy cseréljem ki a féknyerget?Köszönöm a választ előre is!

Szia!
Véleményem szerint, hogy ha mindent kizáróan megbizonyosodtál arról, hogy a féknyereg felől jön a nyiszorgás, akkor mindenekelőtt egy nagyon alapos féktisztítás, zsírtalanítás majd a megfelelő felületek kerámiasprayvel történő bevonása, csúszkák tökéletes kitisztítása, újratöltése szilikonzsírral vélhetőleg megoldja a problémád. Ha inkább csikorgást hallasz, akkor a féktárcsát és a betétet is ellenőrizni kell nincs-e feltükrösödve. Kezdő körben semmiképp nem cserélnék nyerget. Ritkán megy tönkre. Valami kis apróság lesz. Ha nem megy, Muhaati biztosan segít.

kézifék

2010.11.26. 21:51

Sziasztok!

Kézifékpofákat kellene cserélnem lassan. Van értelme gyárit venni 16 000-ért, vagy egy rögzítőféknek megteszi az utángyártott is? Kinek mi a tapasztalata? Milyen gyártmányt ajánlanátok?
(Hátsó féktárcsa és betét is kell majd, de abból valszeg gyárit veszek)

2010.11.26. 22:19

MPowerPH írta:Sziasztok!

Helo
www.ap-trade.eu :wink: :wink:

2010.11.26. 22:26

zapiarpi írta:Szerintetek ezt megvehetem?
http://racing-bazar.hu/

BMW e39 1997-es 520i -re kellene! Benzines

Helo
..Steinhof ... :roll:
Erről a gyártóról még nem hallottam egyszer sem
25-ezerért már tudsz vásárolni gyárit,és nem érdemes kisérletezni
Hozzászólás küldése

VigLink badge