![]() |
2010.05.31. 19:49
MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
2010.05.31. 20:31
strobi írta:MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
az írott szövegnél mindenki úgy hangsúlyoz illetve értelmez ahogyan akar...![]()
Én azt hiszem te vagy Roli a klub cukrásza...
2010.05.31. 22:23
jackson írta:strobi írta:MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
az írott szövegnél mindenki úgy hangsúlyoz illetve értelmez ahogyan akar...![]()
Roli a klub cukrásza: Strobi én szoktam cimkézni embereket, de ez nagyon jó. Nagyon tetszik, kéne csinálni neki valami cukrász szmájlit mint a nethuszárost siminek.
Jackson, aki
2010.05.31. 22:35
kovessyroli írta:jackson írta:strobi írta:MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
Roli a klub cukrásza: Strobi én szoktam cimkézni embereket, de ez nagyon jó. Nagyon tetszik, kéne csinálni neki valami cukrász szmájlit mint a nethuszárost siminek.
Jackson, aki
elmentek ti a pics@ba
roli a rettenthetelen, az álhatatos, az üvöltő bika, a bulldogezek igen
de roli a buktacukrozó![]()
![]()
aranyosak vagytok, tényleg lehet hangsúlyozni
2010.05.31. 23:22
Janek írta:kovessyroli írta:jackson írta:strobi írta:MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
Jackson, aki
elmentek ti a pics@ba
![]()
Nem tudjátok a kárpittisztító hab kiszedi a porcukrot az ülésből?
2010.05.31. 23:44
Janika_86 írta:Nekem a rács poros szokott lenni ahol beszívja a levegőt...![]()
A klímás topicban már írtam egyszer arról,hogy nekem a levegő hőmérsékletével szokott gondom lenni.Érthetetlenül össze-vissza működik.Néha külső hőmérséklettől is függően hidegre állítva a szellőzőrostélynál 23 fokos állásban lábra meleget fúj,még volt hogy klímával is.Hátra pedig 99%-ban hideget,mindentől függetlenül.Tegnap este a külső 13 fok mellett pedig meleget fújt!Sztem a klímapanelnak nincs baja, most már a fűtéscsapra gondolok.Valakinek van ötlete,vagy tapasztalata?
2010.06.01. 06:50
Imco írta:Janika_86 írta:Nekem a rács poros szokott lenni ahol beszívja a levegőt...![]()
A klímás topicban már írtam egyszer arról,hogy nekem a levegő hőmérsékletével szokott gondom lenni.Érthetetlenül össze-vissza működik.Néha külső hőmérséklettől is függően hidegre állítva a szellőzőrostélynál 23 fokos állásban lábra meleget fúj,még volt hogy klímával is.Hátra pedig 99%-ban hideget,mindentől függetlenül.Tegnap este a külső 13 fok mellett pedig meleget fújt!Sztem a klímapanelnak nincs baja, most már a fűtéscsapra gondolok.Valakinek van ötlete,vagy tapasztalata?
Ezt szokták a sünire fogni.![]()
Szerintem...
De majd mindjárt megerősit vagy cáfol, cáfolvalaki.
2010.06.01. 07:04
Janek írta:kovessyroli írta:jackson írta:strobi írta:MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
Jackson, aki
elmentek ti a pics@ba
![]()
Nem tudjátok a kárpittisztító hab kiszedi a porcukrot az ülésből?
2010.06.01. 07:05
kovessyroli írta:jackson írta:strobi írta:MChris írta:kovessyroli írta:nem hiszem el, hogy ezt a porcukros témát komolyan vettétek![]()
![]()
![]()
már késő
Jackson, aki
elmentek ti a pics@ba
![]()
csak ilyen van 2010.06.01. 08:08
Janek írta:Nem tudjátok a kárpittisztító hab kiszedi a porcukrot az ülésből?
2010.06.01. 08:13
strobi írta:Janek írta:Nem tudjátok a kárpittisztító hab kiszedi a porcukrot az ülésből?
Miért a te ventid nem szívja hanem fújja a porcukrot?!...
2010.06.01. 08:17
kovessyroli írta:
elmentek ti a pics@ba
...roli a buktacukrozó![]()
![]()
2010.06.01. 08:25
2010.06.01. 08:31
jackson írta:Strobi: kifogd húzni a gyufát rolinál.![]()
Jackson, aki dudorásza a "sok itt a cukor kevés a bácsi, hova lett a cukros bácsi" slágert
2010.06.01. 08:32
jackson írta:Strobi: kifogd húzni a gyufát rolinál.![]()
Jackson, aki dudorásza a "sok itt a cukor kevés a bácsi, hova lett a cukros bácsi" slágert
2010.06.01. 10:07
2010.06.01. 10:20
kovessyroli írta:olvastam....
kérek egy azonnali törlést...
![]()
fiatalabb klubtársak a fenti hozzászólásokat félreértelmezhetik, egyes kommentek egészséges lelki fejlődésüket akadályozhatják, egészséges identitásukat negatívan befolyásolhatják.
a bmw szervízekben meg porcukorral teleöntött E39 klímavezérlő egységek meghibásodása miatt jelentkezhetnek be klubtársak idő előtti szervízre.
jobb lenne mindenkinek, ha visszatérnénk a rendes témára. nekem pl. hibajelenség: a klíma nem működik. a megoldás: nincs benne gáz egy cm3 sem, fel kell tölteni.
2010.06.01. 16:19
jackson írta:Imco írta:Janika_86 írta:Nekem a rács poros szokott lenni ahol beszívja a levegőt...![]()
Ezt szokták a sünire fogni.![]()
Szerintem...
De majd mindjárt megerősit vagy cáfol, cáfolvalaki.
Neki már új sünije van (muha szerint az nem hibásodik ahogy a régi). És az csak a beáramló levegő mennyiségét szabályozza. Komoly diagnosztika kéne ide (min.2 óra) és végig nyomozni az össze elektromos lapot hibátlanul működik-e. Vagy rossz hőmérsékletet gondol a kocsi vagy nem tud beavatkozni mert állítaná a lapot de nem úgy megy mint gondolja.
Komolyan és időt nem sajnálva végig kell nézni az összes bemenetét a klíma vezérlőnek. Ha kell tudok segíteni diagban, de az időt rá kell szánnod mert ez nem 10 perc. Még menetközben is kéne nézni mi hogyan változik. Mondjuk ahhoz mák kell, hogy elő jöjjön a hiba ha hol van és hol nincs.
Jackson, aki egy hátsó klima szabályzó hibát mért ki egy klubtagnak a hétvégén
2010.06.01. 17:05
Janika_86 írta:Ettől parázok én is,hogy nem olyan egyszerű,mint ahogyan azt elképzelem.A diagról annyit mondanék, hogy ír ki hibákat az autó, de elvileg egyiknek sincs köze az én problémámhoz.Pocilaci talán megtudná pontosabban is mondani,mert ő is látta az egyiket biztos.Azt magyarázta,hogy valamilyen külső keringető rendszerbe ír hibát, ami automatikusan be-ki kapcsol,ha a kinti levegőt rossznak érzi.A második pedig a webasto, ami nem működik.
Valamint az izzítókörben van hiba=szarok az izzítógyertyáim.A sünim jól tudod már ki lett cserélve.
Más hibáról nem tudok...Ha úgy látod, hogy van értelme nekiállni hibát feltárni, én szánom rá az időt.
2010.06.02. 00:34