![]() |
2010.02.05. 17:39
Leni írta:Érdekes diagnosztika, aki ért hozzá annak sokat elárul a "kályha" működéséről, nekem sajna az üzemanyag pumpám nem indul, hiába kattogtatom direkt tápról. Asszem beszart az elektronikám egy része amit nem tudok kibontani, beragasztották a csavarokat. Ja a link:
Kicsit hosszú, Van valakinek a belső elektronikáról rajza? szívesen venném.
Üdv, Leni
Ha bele döglök is megcsinálom ezt a kályhát, utálom ha valami nem működik
2010.02.05. 18:45
jackson írta:Leni írta:Érdekes diagnosztika, aki ért hozzá annak sokat elárul a "kályha" működéséről, nekem sajna az üzemanyag pumpám nem indul, hiába kattogtatom direkt tápról. Asszem beszart az elektronikám egy része amit nem tudok kibontani, beragasztották a csavarokat. Ja a link:
Üdv, Leni
Légyszi használ a URL beszúrás gombot lásd nekem igy néz ki:
LINK ODA
A diag kép nem nagy szám nézzed meg az INPA-t vagy majd küldök egyet na azon minden rarjta van egy képernyőn és tök jól látszik a teljes rendszer működés.
Jackson, aki látott már jobbat
2010.02.05. 19:08
Leni írta:jackson írta:Leni írta:Érdekes diagnosztika, aki ért hozzá annak sokat elárul a "kályha" működéséről, nekem sajna az üzemanyag pumpám nem indul, hiába kattogtatom direkt tápról. Asszem beszart az elektronikám egy része amit nem tudok kibontani, beragasztották a csavarokat. Ja a link:
Üdv, Leni
LINK ODA
A diag kép nem nagy szám nézzed meg az INPA-t vagy majd küldök egyet na azon minden rarjta van egy képernyőn és tök jól látszik a teljes rendszer működés.
OK, használom legközelebb, a diag képeken a fizikai paramáterek az érdekesek, azért gondoltam közzé tenni.
De szívesen megnézném az INPA-t.
Üdv, Leni
2010.02.05. 19:54
jackson írta:Leni írta:jackson írta:Leni írta:Érdekes diagnosztika, aki ért hozzá annak sokat elárul a "kályha" működéséről, nekem sajna az üzemanyag pumpám nem indul, hiába kattogtatom direkt tápról. Asszem beszart az elektronikám egy része amit nem tudok kibontani, beragasztották a csavarokat. Ja a link:
Üdv, Leni
LINK ODA
OK, használom legközelebb, a diag képeken a fizikai paramáterek az érdekesek, azért gondoltam közzé tenni.
De szívesen megnézném az INPA-t.
Üdv, Leni
OK következő kályha programozásnál megkérem a tulajt publikálhassam és a képet lementem.
Jackson, aki majd fel rakja ide
2010.02.21. 03:05
2010.02.21. 12:40
2010.02.21. 13:08
zsolti780 írta:Nos.A fenti belállítás szerint a fűtés nem indult el 10:00kor sem utána!
Mi lehet a gond???
2010.02.21. 13:43
simi64 írta:zsolti780 írta:Nos.A fenti belállítás szerint a fűtés nem indult el 10:00kor sem utána!
Mi lehet a gond???
Meleg van.
(legalábbis Szombathelyen)
2010.02.21. 13:56
zsolti780 írta:simi64 írta:zsolti780 írta:Nos.A fenti belállítás szerint a fűtés nem indult el 10:00kor sem utána!
Mi lehet a gond???
Meleg van.
Győr +8 fok!
Akkor már nem indul?
2010.02.21. 14:03
zsolti780 írta:simi64 írta:zsolti780 írta:Nos.A fenti belállítás szerint a fűtés nem indult el 10:00kor sem utána!
Mi lehet a gond???
Meleg van.
Győr +8 fok!
Akkor már nem indul?
2010.02.21. 19:49
simi64 írta:zsolti780 írta:simi64 írta:zsolti780 írta:Nos.A fenti belállítás szerint a fűtés nem indult el 10:00kor sem utána!
Mi lehet a gond???
Meleg van.
Győr +8 fok!
Akkor már nem indul?
Azt írták, 5 alatt indul csak
2010.02.21. 20:07
Angel írta:simi64 írta:zsolti780 írta:simi64 írta:zsolti780 írta:Nos.A fenti belállítás szerint a fűtés nem indult el 10:00kor sem utána!
Mi lehet a gond???
Meleg van.
Győr +8 fok!
Akkor már nem indul?
Azt írták, 5 alatt indul csak
Hali
Én úgy tudom és elméletileg jól tudom hogy 16 fok alatt indulnia kell.
2010.02.21. 21:20
jackson írta: A direkt állófűtés gomb is letilt bizonyos külső hőmérséklet felett, mert mi a manónak menjen.
Jackson, aki asszondja mindkét fél igazat mondott
2010.02.21. 22:06
admin írta:jackson írta: A direkt állófűtés gomb is letilt bizonyos külső hőmérséklet felett, mert mi a manónak menjen.
Ez érdekes mert én nyáron is teszteltem és direktbe bármikor bekapcsolt.
2010.02.21. 22:26
Nem üzem meleg motornál ha jól emlékszem.jackson írta:admin írta:jackson írta: A direkt állófűtés gomb is letilt bizonyos külső hőmérséklet felett, mert mi a manónak menjen.
A kályha is bekapcsolt? És milyen hűtőviz hőmérsékletnél? Mert volt olyan srác aki itt volt felprogramozni utánna kipróbáltuk és nem kapcsolta be csak a belső ventilátort mivel valami 80 fok feletti viz hőmérséklete volt. A direkt fűtés bekapcsolt csak a kályha nem.
Jackson, aki ezt tapasztalta
2010.02.21. 23:33
admin írta:Nem üzem meleg motornál ha jól emlékszem.jackson írta:admin írta:jackson írta: A direkt állófűtés gomb is letilt bizonyos külső hőmérséklet felett, mert mi a manónak menjen.
A kályha is bekapcsolt? És milyen hűtőviz hőmérsékletnél? Mert volt olyan srác aki itt volt felprogramozni utánna kipróbáltuk és nem kapcsolta be csak a belső ventilátort mivel valami 80 fok feletti viz hőmérséklete volt. A direkt fűtés bekapcsolt csak a kályha nem.
2010.02.22. 00:01
Amikor be időzíted akkor a jobb oldali gomb mellet villog a kis piros propeller szerű led?zsolti780 írta:admin írta:Nem üzem meleg motornál ha jól emlékszem.jackson írta:admin írta:jackson írta: A direkt állófűtés gomb is letilt bizonyos külső hőmérséklet felett, mert mi a manónak menjen.
Most este 1-2 fok van,nem kapcsolt be, beállítottam az időt és a direkt módot bepipáltam de semmi!!
2010.02.23. 18:18
admin írta:Amikor be időzíted akkor a jobb oldali gomb mellet villog a kis piros propeller szerű led?zsolti780 írta:admin írta:Nem üzem meleg motornál ha jól emlékszem.jackson írta:admin írta:jackson írta: A direkt állófűtés gomb is letilt bizonyos külső hőmérséklet felett, mert mi a manónak menjen.
Most este 1-2 fok van,nem kapcsolt be, beállítottam az időt és a direkt módot bepipáltam de semmi!!
2010.02.24. 19:29
2010.05.21. 08:45