![]() |
2013.03.31. 07:57
2013.03.31. 08:47
afcajax írta:Na megrendeltem a 2 új első féktárcsát és fékbetétet.Jövő héten megjön és megy fel az autóra.Remélem amíg nálam lesz az autó addig már tárcsa csere nem lesz.
2013.03.31. 11:53
leslie írta:afcajax írta:Na megrendeltem a 2 új első féktárcsát és fékbetétet.Jövő héten megjön és megy fel az autóra.Remélem amíg nálam lesz az autó addig már tárcsa csere nem lesz.
Milyen markat vettel ?
2013.03.31. 12:11
afcajax írta:leslie írta:afcajax írta:Na megrendeltem a 2 új első féktárcsát és fékbetétet.Jövő héten megjön és megy fel az autóra.Remélem amíg nálam lesz az autó addig már tárcsa csere nem lesz.
Milyen markat vettel ?
A Magisztól rendeltem, tehát ha létezik olyan hogy gyári akkor azt.
2013.03.31. 12:38
leslie írta:afcajax írta:leslie írta:afcajax írta:Na megrendeltem a 2 új első féktárcsát és fékbetétet.Jövő héten megjön és megy fel az autóra.Remélem amíg nálam lesz az autó addig már tárcsa csere nem lesz.
Milyen markat vettel ?
A Magisztól rendeltem, tehát ha létezik olyan hogy gyári akkor azt.
Helyes !![]()
En is gyarit vettem tavaly, azzal nem lehet baj!
2013.03.31. 13:36
2013.03.31. 13:39
sooszoli írta:Sziasztok.Zoli vagyok van egy 1998-as 528i (E-39)-esem:Kérdésem az lenne h ,valojában eddig meg nem történt velem,de ma reggel kivillant a kipörgésgátló és az abs -em laálitottam a kocsit és újra inditotam valólyában az abs kikapcsolt de a kiprörgés gátlot manuálisan kellett kikapcsolnom.Ment is egy pár km-ig aztán úlyra felvillant.Nem tudom h orvosoljam.Milyen tippeket ajánlatok?
2013.03.31. 13:39
sooszoli írta:Sziasztok.Zoli vagyok van egy 1998-as 528i (E-39)-esem:Kérdésem az lenne h ,valojában eddig meg nem történt velem,de ma reggel kivillant a kipörgésgátló és az abs -em laálitottam a kocsit és újra inditotam valólyában az abs kikapcsolt de a kiprörgés gátlot manuálisan kellett kikapcsolnom.Ment is egy pár km-ig aztán úlyra felvillant.Nem tudom h orvosoljam.Milyen tippeket ajánlatok?
2013.03.31. 13:43
2013.03.31. 14:18
2013.03.31. 18:08
sooszoli írta:En Lentiben lakom Zalamegyeben.Ez a hiba meg soha nem jott elö volt mar hüttö csere es egyebb apro dolog de ez meg h felvillant volna az abs-em meg nem.Raajta leszek a diago,csak szivas mert osztrak az autom es most menne müszakira.
2013.03.31. 18:14
ulics1987 írta:sooszoli írta:En Lentiben lakom Zalamegyeben.Ez a hiba meg soha nem jott elö volt mar hüttö csere es egyebb apro dolog de ez meg h felvillant volna az abs-em meg nem.Raajta leszek a diago,csak szivas mert osztrak az autom es most menne müszakira.
Szerintem a műszakinak nem feltétele a működő ABS, bár lehet rosszul tudom.
2013.03.31. 23:58
morv írta:ulics1987 írta:sooszoli írta:En Lentiben lakom Zalamegyeben.Ez a hiba meg soha nem jott elö volt mar hüttö csere es egyebb apro dolog de ez meg h felvillant volna az abs-em meg nem.Raajta leszek a diago,csak szivas mert osztrak az autom es most menne müszakira.
Ezen csodalkoznek, mivel nem mukodo kodlampa miatt is kivagtak mar kocsimat vizsgarol (Mo-n) mondvan ha fel van szerelve, akkor mukodnie kell. Az osztrak viszonyokkal nem vagyok tisztaban, de Angliaban mukodnie kell. Hibalampa automatikus bukas.
2013.04.01. 03:40
simi64 írta:morv írta:ulics1987 írta:sooszoli írta:En Lentiben lakom Zalamegyeben.Ez a hiba meg soha nem jott elö volt mar hüttö csere es egyebb apro dolog de ez meg h felvillant volna az abs-em meg nem.Raajta leszek a diago,csak szivas mert osztrak az autom es most menne müszakira.
Ezen csodalkoznek, mivel nem mukodo kodlampa miatt is kivagtak mar kocsimat vizsgarol (Mo-n) mondvan ha fel van szerelve, akkor mukodnie kell. Az osztrak viszonyokkal nem vagyok tisztaban, de Angliaban mukodnie kell. Hibalampa automatikus bukas.
Az ABS sárga, emiatt megadják Ausztriában. A piros, már gázosabb!
Magyarországon baloldali ködlámpa nélkülkaptam 2 év műszakit. Bár igaz, kicsi hátszéllel
2013.04.08. 20:07
2013.04.16. 00:17
2013.04.16. 01:19
whitehorse írta:Bocsika, ha nem itt a helye, de sajnos nem találtam "KÉZIFÉK" topikot...
A probléma egyszerű...
Sajnos nem fog be a kézifék.
(megelőzvén a kérdést: igen, behúztam a kézifék kart, de nem fogta meg a kicsi testét...)
A megoldás is lehet, hogy az...
Mit, és hol kellene megnéznem ahhoz, hogy orvosolni lehessen a problémát?
Van esetleg ötlet, hogy mit kellene cserélni, letisztítani, stb...?
Előre is köszönet.
2013.04.16. 11:58
whitehorse írta:Bocsika, ha nem itt a helye, de sajnos nem találtam "KÉZIFÉK" topikot...
A probléma egyszerű...
(megelőzvén a kérdést: igen, behúztam a kézifék kart, de nem fogta meg a kicsi testét...)
Előre is köszönet.
2013.04.16. 20:18
Gallaca írta:whitehorse írta:Bocsika, ha nem itt a helye, de sajnos nem találtam "KÉZIFÉK" topikot...
A probléma egyszerű...
Előre is köszönet.
Vagy a kézifék bowden gyógyult be, vagy a fékpofák szarok hátul a féktárcsában. A hátsó féktárcsát kell leszedni, akkor meglátod. De nem lesz egyszerű.
2013.04.16. 20:19
denklo91 írta:whitehorse írta:Bocsika, ha nem itt a helye, de sajnos nem találtam "KÉZIFÉK" topikot...
A probléma egyszerű...
Előre is köszönet.
En azert megprobalnek eloszor huzni rajta. Leveszed a kezifekszoknyat es ott talalsz egy csavart. Azzal spanolsz a bowdenen.
Mellesleg lehetnek a pofak is. Nekem azok voltak, mikor megvettem. Darabokra voltak torve. Gondolom szepen hasznaltak elottem.
Tapatalk 2-vel küldve az én ZTE V970-ről