Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Üzemanyag fogyasztás.

2015.05.14. 06:17

Afterdark írta:
lepke írta:Hali

Vannak még csodák :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:

........ 70% csökkenés .........

Először nevettem rajta, majd 3 mondat után már nagyon begurultam. Ennyire pofátlanul lopni.... :x :x :x

Autópályán a fogyasztás 2,4 l. :taps:

Az a sprinteres meg bedugta, és egy Transit lett a sprinteréből a kép szerint. :mrgreen:

Valahol volt cikk róla, hogy szétszedték, és egy db led meg pár centi vezeték van benne.

2015.05.14. 06:19

Igen, a totalcar-on szedték szét.

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2015.05.14. 08:15

kzolee írta:
Afterdark írta:
Először nevettem rajta, majd 3 mondat után már nagyon begurultam. Ennyire pofátlanul lopni.... :x :x :x

Az a sprinteres meg bedugta, és egy Transit lett a sprinteréből a kép szerint. :mrgreen:

Valahol volt cikk róla, hogy szétszedték, és egy db led meg pár centi vezeték van benne.

Mai világunk=agymosás. Úgy látom, azért néhányan megpróbálunk több-kevesebb sikerrel ellenállni, de már mi vagyunk a virtuális ketrecen belül és előttünk a fekete-fehér pandamaci (WWF) szimbólum... Uraim, ez a való világ :shock:

2015.05.14. 08:58

SvidronyA írta:Mai világunk=agymosás. Úgy látom, azért néhányan megpróbálunk több-kevesebb sikerrel ellenállni, de már mi vagyunk a virtuális ketrecen belül és előttünk a fekete-fehér pandamaci (WWF) szimbólum... Uraim, ez a való világ :shock:

Amíg a tévében kártyajóslás, távgyógyítás, stb. mehet büntetlenül, addig lesz ilyen üzemanyag megmentő is a rászorulóknak.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 491523 az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2015.05.14. 09:02

491523 írta:
SvidronyA írta:Mai világunk=agymosás. Úgy látom, azért néhányan megpróbálunk több-kevesebb sikerrel ellenállni, de már mi vagyunk a virtuális ketrecen belül és előttünk a fekete-fehér pandamaci (WWF) szimbólum... Uraim, ez a való világ :shock:

Amíg a tévében kártyajóslás, távgyógyítás, stb. mehet büntetlenül, addig lesz ilyen üzemanyag megmentő is a rászorulóknak.

Viszont le merem fogadni, hogy az ilyen fajta emberszabású nagyobb értékű megromlott ételt kidob (elpazarol), mint amennyit megspórolna pl. üzemanyagon vagy egy esetleges racionális bevásárláson...

2015.05.14. 09:13

kzolee írta:
Afterdark írta:

Hát ez teljesen jó télleg mi vagyunk lemaradva meg a BMW gyár.Vesszük itt a jobbnál-jobb autókat reményekedve hogy jó minden, erre jön ez és betolja hogy nem jó az elektronikai rendszer és egy a szivargyújtóba helyezett csoda lámpa ezt megjavítja.Hát ehhez pofa kell elég nagy.A cikket olvasván már vártam mikor írja le hogy ment vissza a kútra leadni a mardék üzemanyagát mert annyira jó hogy nem is kell megy anélkül...bicska nyitogató az ilyen.Egy vicc.

Vagy...? "Az igazság oda át van." ??? :facepalm: :facepalm: :D :D :D

2015.05.14. 12:05

Afterdark írta:

Szimpla ostobaság adó... Aki megfizeti (és sokan, nagyon sokan fizetnek) az meg is érdemli.

Az általános műszaki érzék és ismeretek kifejezetten alacsony szinten van az emberek között, és ha a józan paraszti ész is hiányzik akkor már el is jutottunk az ehhez hasonló csodaszerekhez.

Nagyon régen az ezoterikus téma volt a népszerű (bár ez speciel ismét fellendülni látszik), utánna az orvosi csodaszerek (piócás ember), manapság pedig hozzájött a műszaki "varázslás"... A paletta csak bővül és bővül, a józan ész és az alapvető oktatás segíthet csak véleményem szerint (ha tiltják az csak " olaj a tűzre").

G6-L11

2015.05.14. 12:15

F_E_K_ írta:
Afterdark írta:

Szimpla ostobaság adó... Aki megfizeti (és sokan, nagyon sokan fizetnek) az meg is érdemli.

Az általános műszaki érzék és ismeretek kifejezetten alacsony szinten van az emberek között, és ha a józan paraszti ész is hiányzik akkor már el is jutottunk az ehhez hasonló csodaszerekhez.

Nagyon régen az ezoterikus téma volt a népszerű (bár ez speciel ismét fellendülni látszik), utánna az orvosi csodaszerek (piócás ember), manapság pedig hozzájött a műszaki "varázslás"... A paletta csak bővül és bővül, a józan ész és az alapvető oktatás segíthet csak véleményem szerint (ha tiltják az csak " olaj a tűzre").

G6-L11

Sok lónak sok zab kell. Többnek még több.

2015.05.14. 13:22

Most miért nem jó? :)
Kép

2015.05.14. 13:55

yoda írta:Most miért nem jó? :)
Kép

Hali
Ez már kezd hasonlítani a mekinél vásárolt Iphone5 telefonomra :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, jlaci74
Értékelés: 9.52%

2015.05.14. 14:02

F_E_K_ írta:
Afterdark írta:

Szimpla ostobaság adó...
G6-L11

Ezzel nem értek egyet! Ha valaki szándékosan szar terméket árul, egyértelműen félrevezető szándékkal, akkor ő kifejezetten csalási szándékkal teszi ezt. A vevő csak jóhiszemű, vagy ostoba, de ezzel csak magának okoz kárt!

2015.05.14. 18:11

Afterdark írta:
Ezzel nem értek egyet! Ha valaki szándékosan szar terméket árul, egyértelműen félrevezető szándékkal, akkor ő kifejezetten csalási szándékkal teszi ezt. A vevő csak jóhiszemű, vagy ostoba, de ezzel csak magának okoz kárt!

Természetesen a csalók bűnösök, de a primitív (a fent taglalt fogyasztás csökkentő ez a kategória) csalásokhoz kell a megfelelő alany is.

G6-L11

2015.05.14. 23:42

Szerintem hatékony lehet! Én csak megnéztem a képet a termékről és máris rekordot döntött az átlagfogyasztásom! 10,68!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek yoda az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2015.05.15. 08:39

A szerdai 534km-es túrám alatt 90% 140-150 közötti tempomatos pálya, a maradék az pesti belváros és vidéki országút volt.
Tankolás alapján 8L volt az átlagom erre az útra. 30da-val ez szerintem teljesen rendben van.

2015.05.15. 08:50

Bor3sz írta:A szerdai 534km-es túrám alatt 90% 140-150 közötti tempomatos pálya, a maradék az pesti belváros és vidéki országút volt.
Tankolás alapján 8L volt az átlagom erre az útra. 30da-val ez szerintem teljesen rendben van.

Túl kevés :mrgreen:
Gyanús vagy te, nem használod véletlen azt a szivargyújtóba csatlakoztatandó fogyasztáscsökkentőt :?: :?: :?: :mrgreen: :facepalm:

2015.05.15. 11:45

SvidronyA írta:
Bor3sz írta:A szerdai 534km-es túrám alatt 90% 140-150 közötti tempomatos pálya, a maradék az pesti belváros és vidéki országút volt.

Gyanús vagy te, nem használod véletlen azt a szivargyújtóba csatlakoztatandó fogyasztáscsökkentőt :?: :?: :?: :mrgreen: :facepalm:

Nekem a tankban van egy ledes kapszula, ami termeli a gázoljat. :D

Ezt telóról firkáltam..

2015.05.15. 11:48

Bor3sz írta:
SvidronyA írta:

Nekem a tankban van egy ledes kapszula, ami termeli a gázoljat. :D

Ezt telóról firkáltam..

Amikor odakoppan a tank falához, nehogy bepánikolj és nagyszilentet cserélj tévedésből :mrgreen:

2015.05.25. 22:04

Hali
Elég szép fogyasztás a 8-literes átlag, gondolom egyedül utaztál.

2015.05.25. 22:09

Szép estét!!!

BMW 120d ma érdekes dolgot vettem észre! 140-150 km/h tempó és a fedélzeti comp. által volt 6.5 literes fogyasztásom de a rátankolásos mérés alapján 5.9liter. Lehet ekkora különbség? Ti hogy tudtok 3000ccm motorokkal 6.9-7.5 literrel eljárni? :roll:

2015.05.25. 22:11

tökmöc írta:Szép estét!!!

BMW 120d ma érdekes dolgot vettem észre! 140-150 km/h tempó és a fedélzeti comp. által volt 6.5 literes fogyasztásom de a rátankolásos mérés alapján 5.9liter. Lehet ekkora különbség? Ti hogy tudtok 3000ccm motorokkal 6.9-7.5 literrel eljárni? :roll:

Hali
A 3000ezres motor fordulatszáma 150-nél majd a fele a 20d-nek

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Hozzászólás küldése

VigLink badge