![]() |
2010.03.09. 23:04
robin54 írta:Sziasztok,
áthoztam a témát ide, remélem itt jó helyen van :
..........
én kezdetnek sztem ennyi cuccal is ellennék
2010.03.09. 23:08
basildon írta:robin54 írta:Sziasztok,
..........
A többiek még nem említették, hogy nézz körül külföldön is.
Az egyel fentebb említett kocsinézés ajánlatom érvényes.
2010.03.09. 23:50
2010.03.10. 00:01
simi64 írta:basildon írta:robin54 írta:Sziasztok,
zd meg a gumik állaotát
..........
2010.03.10. 07:34
Becherovka írta:simi64 írta:basildon írta:robin54 írta:Sziasztok,
zd meg a gumik állaotát
..........
Amit javaslok, hogy vásárláskor, vagy ha csak komolyabban megnézed a "Drágaságot" mindent próbálj ki rajta:
- összes lámpát, indexet, ködlámpát, elektromos cucokat , belsejében mindent amit kapcsolni lehet és működtethető , műszerfalat, tükör világítását....
- ez megkímélhet kisebb-nagyobb bosszantó kiadásoktól (nekem most össze jött egy pár ebből az extra kiadásból)
- ja és ami még fontos minden képen, minden fajta útszakaszon, ha lehet "hajtsd meg, de ésszel" ,hogy viselkedik akár kátyús, akár sima úton.
De ezt a Professzorok itt meg is erősítik neked.
Aztán mehet az alku. Ne vegyél azé egy vasat mert megtetszett - azért vedd meg, hogy JÓ legyen és örömed legyen vele.
Várjuk a fejleményeket!
2010.03.10. 08:52
e39chip írta:Hát ez elég érdekes : Érdekes E39
2010.03.10. 09:06
jackson írta:Becherovka írta:simi64 írta:basildon írta:robin54 írta:Sziasztok,
zd meg a gumik állaotát
..........
Amit javaslok, hogy vásárláskor, vagy ha csak komolyabban megnézed a "Drágaságot" mindent próbálj ki rajta:
- összes lámpát, indexet, ködlámpát, elektromos cucokat , belsejében mindent amit kapcsolni lehet és működtethető , műszerfalat, tükör világítását....
- ez megkímélhet kisebb-nagyobb bosszantó kiadásoktól (nekem most össze jött egy pár ebből az extra kiadásból)
- ja és ami még fontos minden képen, minden fajta útszakaszon, ha lehet "hajtsd meg, de ésszel" ,hogy viselkedik akár kátyús, akár sima úton.
De ezt a Professzorok itt meg is erősítik neked.
Aztán mehet az alku. Ne vegyél azé egy vasat mert megtetszett - azért vedd meg, hogy JÓ legyen és örömed legyen vele.
Várjuk a fejleményeket!
Például erre a kipróbálásra jó az Extra-llista topikban összeírt alap és extra felszerelés listám, hogy fogalmad legyen mit miről ismersz fel.
Jackson, aki saját maga kereséséhez buherálta a listát össze
2010.03.10. 10:08
jackson írta:e39chip írta:Hát ez elég érdekes : Érdekes E39
Tényleg az. Az első rendszámot le vette a másikon meg tök ugyan olyan beállításban látszik. Mi a manónak fotózza kétszer előröl le? Az OZ felninek meg vajon milyen az ET száma mert nagyon bent van?
Amúgy szar dolog ha nincs a tulajdonos ott az adásvételnél. Minimum meghatalmazás szükséges hozzá meg aggódás ne legyen hamis.
Egyáltalán ilyenkor beveszi az okmány iroda az adás-vételit?
Jackson, aki megnézte
2010.03.10. 11:25
2010.03.10. 11:39
bmw84 írta:Sziasztok!!
Most szeretnék vásárolni egy 530D M-Packet-et. nem tudnátok ellátni vmi jo tanáccsal a verdában elvileg 300,000 Km van fullos és minden müködik rajta.
2010.03.10. 11:56
simi64 írta:bmw84 írta:Sziasztok!!
Most szeretnék vásárolni egy 530D M-Packet-et. nem tudnátok ellátni vmi jo tanáccsal a verdában elvileg 300,000 Km van fullos és minden müködik rajta.
Automata?
2010.03.10. 12:07
Labi írta:simi64 írta:bmw84 írta:Sziasztok!!
Automata?
Apa!.... kezdődik!![]()
Simi, neked mániád ez a váltó dolog!
2010.03.10. 12:18
simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:bmw84 írta:Sziasztok!!
Automata?
Apa!.... kezdődik!![]()
![]()
Én csak jót akarok...
2010.03.10. 13:03
2010.03.10. 13:22
jackson írta:simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:bmw84 írta:Sziasztok!!
Automata?
Apa!.... kezdődik!![]()
![]()
Én csak jót akarok...
Mondjuk 530D alul méretezett automata váltójánál azért normális dolog feltenni ezt a kérdést. A nethuszárnak majd bele kéne nyomni a fenekét az automatámba nyáron és belepréselni az ülésbe és csak utána beszélgetni erről a tetszik nem tetszik kérdésről.
Jackson, aki a kipróbálta után alkotna véleményt
2010.03.10. 22:22
jackson írta:Egy szép kép az integrált gyerek ülésről...
2010.03.10. 22:44
bmw84 írta:igen srácok elvileg automata én mentem vele nekem elnyerte a teszésemet nagyon nem vagyok egy állat tipus és inkább a megjelenés az ami nagyon tetszik ez az auto az ÁLMOM.(E39 530D M-Packet) viszont ha kell akkor eléggé lép.
2010.03.13. 10:41