Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.03.09. 23:04

robin54 írta:Sziasztok,

áthoztam a témát ide, remélem itt jó helyen van :

..........
én kezdetnek sztem ennyi cuccal is ellennék :)

A többiek még nem említették, hogy nézz körül külföldön is.

Az egyel fentebb említett kocsinézés ajánlatom érvényes.

2010.03.09. 23:08

basildon írta:

..........

A Simi + majd segít E - rendszámot szerezni :wink:

Mily' segítőkész itt mindenki :lol:
Láthatod, hogy jó helyre fújt a szél! :D

2010.03.09. 23:50

köszi szépen skacok :) Percig sem kételkedtem ebben :)

Igen, gondoltam külföldre is, csak elég sok vele a macera és az adó sem elhanyagolható (pont több, mint sok, amit jelenleg fizetek...) persze kérdés, hogy vajon eltörlik-é a közeljövőben... mégsem járhat E-s rendszámmal örökké, hogyan fogom akkor hívni ?
E-lvis ? :DDD
(egy ismerősömé azért GINA, mert GIN-xxx... csakhogy érthető legyen a gondolatmenet emitt :) )
Sz'al lássuk előbb mi jön fel idehaza, de nyitvatartom a szemem külföld felé is, natürlich :)

2010.03.10. 00:01

simi64 írta:
basildon írta:

zd meg a gumik állaotát
..........

Amit javaslok, hogy vásárláskor, vagy ha csak komolyabban megnézed a "Drágaságot" mindent próbálj ki rajta:
- összes lámpát, indexet, ködlámpát, elektromos cucokat , belsejében mindent amit kapcsolni lehet és működtethető , műszerfalat, tükör világítását....
- ez megkímélhet kisebb-nagyobb bosszantó kiadásoktól (nekem most össze jött egy pár ebből az extra kiadásból)
- ja és ami még fontos minden képen, minden fajta útszakaszon, ha lehet "hajtsd meg, de ésszel" ,hogy viselkedik akár kátyús, akár sima úton.

De ezt a Professzorok itt meg is erősítik neked.
Aztán mehet az alku. Ne vegyél azé egy vasat mert megtetszett - azért vedd meg, hogy JÓ legyen és örömed legyen vele.

Várjuk a fejleményeket!

2010.03.10. 07:34

Becherovka írta:
simi64 írta:
basildon írta:

zd meg a gumik állaotát
..........

Amit javaslok, hogy vásárláskor, vagy ha csak komolyabban megnézed a "Drágaságot" mindent próbálj ki rajta:
- összes lámpát, indexet, ködlámpát, elektromos cucokat , belsejében mindent amit kapcsolni lehet és működtethető , műszerfalat, tükör világítását....
- ez megkímélhet kisebb-nagyobb bosszantó kiadásoktól (nekem most össze jött egy pár ebből az extra kiadásból)
- ja és ami még fontos minden képen, minden fajta útszakaszon, ha lehet "hajtsd meg, de ésszel" ,hogy viselkedik akár kátyús, akár sima úton.

Aztán mehet az alku. Ne vegyél azé egy vasat mert megtetszett - azért vedd meg, hogy JÓ legyen és örömed legyen vele.

Várjuk a fejleményeket!

Például erre a kipróbálásra jó az Extra-llista topikban összeírt alap és extra felszerelés listám, hogy fogalmad legyen mit miről ismersz fel.

Jackson, aki saját maga kereséséhez buherálta a listát össze

2010.03.10. 08:47

Hát ez elég érdekes : Érdekes E39

2010.03.10. 08:52

e39chip írta:Hát ez elég érdekes : Érdekes E39

Tényleg az. Az első rendszámot le vette a másikon meg tök ugyan olyan beállításban látszik. Mi a manónak fotózza kétszer előröl le? Az OZ felninek meg vajon milyen az ET száma mert nagyon bent van?

Amúgy szar dolog ha nincs a tulajdonos ott az adásvételnél. Minimum meghatalmazás szükséges hozzá meg aggódás ne legyen hamis.
Egyáltalán ilyenkor beveszi az okmány iroda az adás-vételit?

Jackson, aki megnézte

2010.03.10. 09:06

jackson írta:
Becherovka írta:
simi64 írta:
basildon írta:

zd meg a gumik állaotát
..........

Várjuk a fejleményeket!

Például erre a kipróbálásra jó az Extra-llista topikban összeírt alap és extra felszerelés listám, hogy fogalmad legyen mit miről ismersz fel.

Jackson, aki saját maga kereséséhez buherálta a listát össze

köszönet, már keresem is a listát, és mindenképpen viszek magammal legalább egy Professzort ;)

2010.03.10. 10:08

jackson írta:

Tényleg az. Az első rendszámot le vette a másikon meg tök ugyan olyan beállításban látszik. Mi a manónak fotózza kétszer előröl le? Az OZ felninek meg vajon milyen az ET száma mert nagyon bent van?

Amúgy szar dolog ha nincs a tulajdonos ott az adásvételnél. Minimum meghatalmazás szükséges hozzá meg aggódás ne legyen hamis.
Egyáltalán ilyenkor beveszi az okmány iroda az adás-vételit?

Jackson, aki megnézte

Előfordul a nagy hirdetés előkészitésben :D
A képeken a gyári 15 felni van gondolom téli gumival elnézve a tájat.
Az OZ meg ekkora peremmel nem hiszem h nagyon bent lenne a kasztniban :lol: Max pogácsát használ.

Az adásvételit meg gondolom aláírta előre és rábizta a családjára. Már csak a leendő vevő adatait kell kitölteni meg aláirni és kész.

Ocsmányirodában minden szabályos... :wink:

2010.03.10. 11:25

Sziasztok!!

Most szeretnék vásárolni egy 530D M-Packet-et. nem tudnátok ellátni vmi jo tanáccsal a verdában elvileg 300,000 Km van fullos és minden müködik rajta.

2010.03.10. 11:39

bmw84 írta:Sziasztok!!

Most szeretnék vásárolni egy 530D M-Packet-et. nem tudnátok ellátni vmi jo tanáccsal a verdában elvileg 300,000 Km van fullos és minden müködik rajta.

Automata?

2010.03.10. 11:45

Katasztrófa 8O

2010.03.10. 11:56

simi64 írta:

Automata?

Apa!.... kezdődik! :lol:

Simi, neked mániád ez a váltó dolog! :lol:

2010.03.10. 12:07

Labi írta:
simi64 írta:

Automata?

:D
Én csak jót akarok... :lol:

2010.03.10. 12:18

simi64 írta:
Labi írta:
simi64 írta:

Automata?

Mondjuk 530D alul méretezett automata váltójánál azért normális dolog feltenni ezt a kérdést. A nethuszárnak majd bele kéne nyomni a fenekét az automatámba nyáron és belepréselni az ülésbe és csak utána beszélgetni erről a tetszik nem tetszik kérdésről.

Jackson, aki a kipróbálta után alkotna véleményt

2010.03.10. 13:03

igen srácok elvileg automata én mentem vele nekem elnyerte a teszésemet nagyon nem vagyok egy állat tipus és inkább a megjelenés az ami nagyon tetszik ez az auto az ÁLMOM.(E39 530D M-Packet) viszont ha kell akkor eléggé lép.

2010.03.10. 13:22

jackson írta:
simi64 írta:
Labi írta:
simi64 írta:

Automata?

Mondjuk 530D alul méretezett automata váltójánál azért normális dolog feltenni ezt a kérdést. A nethuszárnak majd bele kéne nyomni a fenekét az automatámba nyáron és belepréselni az ülésbe és csak utána beszélgetni erről a tetszik nem tetszik kérdésről.

Jackson, aki a kipróbálta után alkotna véleményt

Tudom, hogy a Tied nem "alultervezett", nem is a "tetszik" miatt írom. Az anyósülésed természetesen kipróbálom nyáron. :D
Attól még, hogy kevesebb paci van befogva elé, attól még az enyém is automata, csak nem tud annyi nyomatékot, mint a 30D

2010.03.10. 22:22

jackson írta:Egy szép kép az integrált gyerek ülésről...

Majd megmutatom neked meg az asszonyodnak élőben az integrált gyerek ülést... :wink:

Ha megint erre felé jártok Debrecen-Hortobágy akkor akár mikor... :lol:

2010.03.10. 22:44

bmw84 írta:igen srácok elvileg automata én mentem vele nekem elnyerte a teszésemet nagyon nem vagyok egy állat tipus és inkább a megjelenés az ami nagyon tetszik ez az auto az ÁLMOM.(E39 530D M-Packet) viszont ha kell akkor eléggé lép.

Az enyém is eladó! :) A futómű gyári sport, légrugóval és szintszabályzóval! :) Előre pedig már felraktam a gyári M-es lököst! :)
Ha gondolod nézd meg az eladó autók között! :wink:

2010.03.13. 10:41

Sziasztok,

feltételezem ismeritek a www.mobile24.hu-t, külföldről hoznak be autókat, 1 év garancia, stb.

Mi a véleményetek róluk ? Nekem kicsit soknak tűnik a kb 700.000 értékű autóra számitott plussz 1 millió, mire a kezembe kerülne... persze ennek fele regadó :S ha azt nem kéne, simán kifizetném az 1000 eurós szolgáltatási díjat és hátradőlnék... :)

Látok szépeket, mint pl :
520i - 1

520 kreuztal
Hozzászólás küldése

VigLink badge