Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: TV- NAVI

2014.02.10. 13:24

Imco írta:
milanovits írta:
Nem tortenik semmi. Valoszinu behalt a program rajta. Elvileg innentol menthetetlen. :facepalm: :sírás:

Ne zokogj, olvass!
V27-tel talán, lehet downgradelni.
Felül kereső be írd be v27.
19 illetve mire ezt elküldöm már 20 találat lesz.
Olvasd át!

Mar este megprobaltam a V27-et. lehet nem jol irtam ki? esetleg nem jol neveztem el a lemezt? vagy gyors volt a 16x-os irasi sebesseg??? Valaki esetleg nem bekesmegyei aki me tudna lesni??

2014.02.10. 14:12

milanovits írta:Mar este megprobaltam a V27-et. lehet nem jol irtam ki? esetleg nem jol neveztem el a lemezt? vagy gyors volt a 16x-os irasi sebesseg??? Valaki esetleg nem bekesmegyei aki me tudna lesni??

Azt hittem Londonban vagy. :roll:
Békásról csak egy nagyobb köpésre van Imco. Látogasd meg. Biztos tud adni egy rendesen megírt navi szoftvert és térképet.

2014.02.10. 17:06

milanovits írta:
Imco írta:
milanovits írta:
Nem tortenik semmi. Valoszinu behalt a program rajta. Elvileg innentol menthetetlen. :facepalm: :sírás:

Ne zokogj, olvass!
Olvasd át!

Mar este megprobaltam a V27-et. lehet nem jol irtam ki? esetleg nem jol neveztem el a lemezt? vagy gyors volt a 16x-os irasi sebesseg??? Valaki esetleg nem bekesmegyei aki me tudna lesni??

Biztos nem jol nevezted el, mert cd kepbol iraskor nem kell nevet adni neki, minden a kepfajlban van. Minnel lassabb sebesseggel irod annal jobb az olvasonak, viszont nem minden lemez dijazza a lassu irast.

2014.02.10. 19:45

Jerry írta:
milanovits írta:Mar este megprobaltam a V27-et. lehet nem jol irtam ki? esetleg nem jol neveztem el a lemezt? vagy gyors volt a 16x-os irasi sebesseg??? Valaki esetleg nem bekesmegyei aki me tudna lesni??

Békásról csak egy nagyobb köpésre van Imco. Látogasd meg. Biztos tud adni egy rendesen megírt navi szoftvert és térképet.

Na ja! Csak a "bekesmegyei" és a "Békásról" között van vagy 250 km! :lol:

2014.02.10. 22:32

milanovits írta:
Imco írta:
milanovits írta:

Ne zokogj, olvass!
Olvasd át!

Ha elnevezted a lemezt akkor ott már nagy a baj!!
Gondolom be mountoltad és ki másoltad :(
Ezek a programok és szoftverek azért vannak képfájlba hogy amikor ki ?rod minden oda kerüljön a lemezre ahova kell!!
Irj egy rendes lemezt és imátkoz hogy helyre jöjön.
Mert az MK3 amúgy is nagyon érzékeny.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.02.11. 10:29

Imco írta:
Jerry írta:

Na ja! Csak a "bekesmegyei" és a "Békásról" között van vagy 250 km! :lol:

:facepalm: :facepalm: :facepalm:
Úgy érzem, vénségemre kezdek diszlexiás lenni. :oops:

2014.02.11. 13:43

En feladtam:D Kiirtam az osszes lemezt ami itthon volt, sehogy se akar a terkep mukodni, a sw frissitest meg meg se mertem probalni, mert tuti rosszul jarnek.
Van esetleg valaki Miskolc kornyeken, aki otthon van ebben a temaban, es tud nekem segiteni, biztosan jol kiirt lemezzel ?

2014.02.14. 19:59

hello
Az számit valamit hogy +/- os a lemez??? vagy teljesen mindegy? o.O
Köszönöm előre is!

2014.02.15. 01:35

Pako írta:hello
Az számit valamit hogy +/- os a lemez??? vagy teljesen mindegy? o.O
Köszönöm előre is!

+ ost favorizálom.Eddig nem volt vele gond.

Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el

2014.03.09. 15:39

Urak!

Lenne egy 4:3-as kis navi amit kibontanék kompletten.Átrakásnál nekem nem hiányoznia navigáció,nem is tetszik,lassú is.Be lehet építeni nélküle? Csak a 6-os cd-tárral raknám össze. Lehetséges,vagy mindenképpen kell a jó működéshez.

2014.03.09. 20:31

Hauzer írta:Urak!

Lenne egy 4:3-as kis navi amit kibontanék kompletten.Átrakásnál nekem nem hiányoznia navigáció,nem is tetszik,lassú is.Be lehet építeni nélküle? Csak a 6-os cd-tárral raknám össze. Lehetséges,vagy mindenképpen kell a jó működéshez.

Kell. De majd jönnek az okosak és részletezik.
A képmegjelenítés is a navi feladta.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Hauzer
Értékelés: 4.76%

2014.03.10. 06:37

Imco írta:
Hauzer írta:Urak!

Kell. De majd jönnek az okosak és részletezik.
A képmegjelenítés is a navi feladta.

Nekem úgy rémlik, hogy navi hiba esetén a TV tuner is tud valami menüt szolgáltatni, igaz bénább felülettel. Navi nélkül ez sincs?

Sent from my LG-V500 using Tapatalk

2014.03.10. 08:38

PeterE39 írta:Nekem úgy rémlik, hogy navi hiba esetén a TV tuner is tud valami menüt szolgáltatni, igaz bénább felülettel. Navi nélkül ez sincs?

Jól emléxel, de az nem üzemszerű.
Kb 640x480 16 szín szinten mozog. :)
Nálam így nézett ki:
Kép

2014.03.10. 09:11

Imco írta:
PeterE39 írta:Nekem úgy rémlik, hogy navi hiba esetén a TV tuner is tud valami menüt szolgáltatni, igaz bénább felülettel. Navi nélkül ez sincs?

Nálam így nézett ki:
Kép

Na ja, nem nézegetném túl sokáig, elég múlt századi kinézete van :)

2014.03.10. 09:20

PeterE39 írta:Na ja, nem nézegetném túl sokáig, elég múlt századi kinézete van :)

De legalább látsz valami! :D ;)

2014.03.10. 10:00

Imco írta:

Nálam így nézett ki:
Kép

Áhh, a Commodore 64. :lol:

2014.03.10. 13:58

kzolee írta:Áhh, a Commodore 64. :lol:

Csévélt is a kazettás magnó amíg betöltött! :D

2014.03.10. 14:14

Imco írta:
kzolee írta:Áhh, a Commodore 64. :lol:

Csévélt is a kazettás magnó amíg betöltött! :D

Turbo Tape 64 és társai. :facepalm:

2014.03.10. 22:15

Köszönöm a válaszokat! :taps:

2014.03.11. 18:54

Sziasztok!

Ma a kocsiba ülve ez a kép fogadott a navi kijelzőn:
Kép
Néha néha a kép is elmegy és a navi olvasó se megy nem világít.
2003-as X5 e53.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Hozzászólás küldése

VigLink badge