![]() |
2010.03.21. 22:31
lepke írta:Helo
Az hová van írva hogy 360-ezer kilométer van benne
MERT nem LÁTOM![]()
![]()
üdv zoli
2010.03.22. 12:03
2010.03.22. 12:32
robin54 írta:Sziasztok,
ha egy olyan kocsit látok (520i / 1996), amiben nincsen katalizátor, vagyis a legközelebbi vizsgáig tenni kellene bele, de amugy a verda jónak tűnik (igy első blikkre), mi a véleményetek, milyen költséggel kell számolnom ?
előre is köszi,
robin
2010.03.22. 12:38
simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
2010.03.22. 13:32
gk004 írta:simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
Már bocsánat, de annyit lehetett erről mostanában hallani, hogy csak ennyi:![]()
egyébként meg ki olyan retardált, hogy 800k-t átutal úgy, hogy semmi papírt, elismervényt nem kap, és még csak nem is látta a verdát???
2010.03.22. 17:17
lepke írta:gk004 írta:simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
Már bocsánat, de annyit lehetett erről mostanában hallani, hogy csak ennyi:![]()
egyébként meg ki olyan retardált, hogy 800k-t átutal úgy, hogy semmi papírt, elismervényt nem kap, és még csak nem is látta a verdát???
Helo
Megérdemli NEKEM miért nem sikerül kifognom ilyeneket AKIK csak utalgatnak
üdv zoli
2010.03.22. 17:46
kovessyroli írta:lepke írta:gk004 írta:simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
Helo
üdv zoli
azért Zoli, mert vannak akik a cerka másik végén vannak
2010.03.22. 21:10
2010.03.22. 21:36
kovessyroli írta:lepke írta:gk004 írta:simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
Helo
üdv zoli
azért Zoli, mert vannak akik a cerka másik végén vannak
2010.03.22. 22:18
2010.03.22. 22:30
robin54 írta:Sziasztok
mentem, láttam, beleszerettem, fórumos autó, fórumos kolléga is bólogatott, hétvégén (ha rá nem tenyerel addig vki...) megnézi a szerelő is, reméljük ő is bólogatni fog... aztán készíthetitek a klub-os rendszám-keretet, remélem, remélem, remélem...
hogy a csudában kell aludni... meg enni... meg bármit is csinálni, amikor állandóan a kék-fehér embléma takarja ki a látóteremet![]()
najó, lenyugszom...![]()
szurkoljatok léci
R
2010.03.22. 23:01
basildon írta:Van itt a szomszédban egy 535i, sötétkék
'97-es
170000km
nem sok extrával
világos bőr belsővel
még van műszakija 1 évig
kicsi sérüléssel a jobb hátsó sarkán(javítva de azért látható)
Ránézésre nincs tudatlan módon szénné tuningolva, és mindössze a korrekt használatról árulkodó jeleket mutat.
6500CHF van ráírva.
Nem ismerem a pluszköltségeket, mire egy ilyen CH-ból Magyarországra jut lepapírozva.
Az biztos, hogy a km-órát nem visszatekerték, hanem annyi van benne. Az érvényes műszaki sem piskóta.
Update: Most hozzáolvastam a regadóról, és a neten található kalkulátorral kiszámoltattam a regadóját: 1 349 880 FT a kerekített összeg. Nem is értem, mit kell ezen kerekíteni...
Na, mindegy, ezen most jót mulattam. Az ilyen vasakat annyiért adják-veszik a piacon, mint amennyi a saját regadója.
2010.03.22. 23:09
robin54 írta:Sziasztok
mentem, láttam, beleszerettem, fórumos autó, fórumos kolléga is bólogatott, hétvégén (ha rá nem tenyerel addig vki...) megnézi a szerelő is, reméljük ő is bólogatni fog... aztán készíthetitek a klub-os rendszám-keretet, remélem, remélem, remélem...
hogy a csudában kell aludni... meg enni... meg bármit is csinálni, amikor állandóan a kék-fehér embléma takarja ki a látóteremet![]()
najó, lenyugszom...![]()
szurkoljatok léci
R
2010.03.22. 23:12
Oroszlan írta:robin54 írta:Sziasztok
najó, lenyugszom...![]()
szurkoljatok léci
R
Megtudhatjuk kié ?
Ha nem titok !
2010.03.22. 23:13
robin54 írta:Oroszlan írta:robin54 írta:Sziasztok
najó, lenyugszom...![]()
szurkoljatok léci
R
Megtudhatjuk kié ?
Ha nem titok !
Titoknak nem titok, csak szeretném ha előbb végigfutna ez a történet, hogy lássuk hogyan alakul. Most annyira fel voltam dobva, hogy nem birtam befogni a lepénylesőmetezer bocsi
2010.03.22. 23:14
Ali_Killer írta:robin54 írta:Sziasztok
najó, lenyugszom...![]()
szurkoljatok léci
R
Ezt az érzést már több alkalommal átéltem 'hála istennek' mikor 'uj' BMW vettem !
Próbálj megnyugodni össze fog jönni ha pedig nem akkor nem neked intézte a sors azt a Bömöst !
Mindig van jobb csak ez akkor derül ki mikor már lefeküdtél vele ja nem ez nem az a forum tehát mikor bele ültél az ujjba.
Kitartás kitartás !
2010.03.23. 10:09
simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
2010.03.23. 10:39
jackson írta:simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
Veréb2:
http://totalcar.hu/tanacsok/hiteldoktor/2010/03/22/9_eves_automra_4_ev_hitel_van/
Jackson, aki belinkelte
2010.03.23. 12:02
Ali_Killer írta:jackson írta:simi64 írta:Vannak még ilyen verebek
Veréb2:
http://totalcar.hu/tanacsok/hiteldoktor/2010/03/22/9_eves_automra_4_ev_hitel_van/
Jackson, aki belinkelte
És több ezren vannak ugyan ebben a cipőben.