Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.03.21. 22:31

lepke írta:Helo
Az hová van írva hogy 360-ezer kilométer van benne
MERT nem LÁTOM :roll: :roll:
üdv zoli

Szia!

Lehet, hogy felhívta és megkérdezte, mert én sem látom sehol. :D

Üdv.

Odus

2010.03.22. 12:03

Sziasztok,

ha egy olyan kocsit látok (520i / 1996), amiben nincsen katalizátor, vagyis a legközelebbi vizsgáig tenni kellene bele, de amugy a verda jónak tűnik (igy első blikkre), mi a véleményetek, milyen költséggel kell számolnom ?

előre is köszi,
robin

2010.03.22. 12:04

Vannak még ilyen verebek :lol:

2010.03.22. 12:32

robin54 írta:Sziasztok,

ha egy olyan kocsit látok (520i / 1996), amiben nincsen katalizátor, vagyis a legközelebbi vizsgáig tenni kellene bele, de amugy a verda jónak tűnik (igy első blikkre), mi a véleményetek, milyen költséggel kell számolnom ?

előre is köszi,
robin

Szerintem abban jobb ha nem is gondolkozol. Az okos jogalkotóinkat nem érdekli, hogy akért Euro-5-ösé alakítasz egy kocsit (igaz gazdaságilag nem éri meg) akkor is a gyártáskori Euro besorolása számít.
Erre meg majd a főváros hoz okos rendeletet amivel kifog tiltani a a piros céduláddal.

Jackson, aki inkább min. Euro-2-est venne

2010.03.22. 12:38

simi64 írta:Vannak még ilyen verebek :lol:

Már bocsánat, de annyit lehetett erről mostanában hallani, hogy csak ennyi: :hehe

egyébként meg ki olyan retardált, hogy 800k-t átutal úgy, hogy semmi papírt, elismervényt nem kap, és még csak nem is látta a verdát???

2010.03.22. 13:32

gk004 írta:

Már bocsánat, de annyit lehetett erről mostanában hallani, hogy csak ennyi: :hehe

egyébként meg ki olyan retardált, hogy 800k-t átutal úgy, hogy semmi papírt, elismervényt nem kap, és még csak nem is látta a verdát???

Helo
Megérdemli NEKEM miért nem sikerül kifognom ilyeneket AKIK csak utalgatnak
üdv zoli

2010.03.22. 17:17

lepke írta:
gk004 írta:

Helo
üdv zoli

azért Zoli, mert vannak akik a cerka másik végén vannak :hehe

2010.03.22. 17:46

kovessyroli írta:
lepke írta:
gk004 írta:

Helo
üdv zoli

De hogy akit ismerek mindenki a cerka rossz oldalán van. :o

2010.03.22. 21:10

Van itt a szomszédban egy 535i, sötétkék
'97-es
170000km
nem sok extrával
világos bőr belsővel
még van műszakija 1 évig
kicsi sérüléssel a jobb hátsó sarkán(javítva de azért látható)
Ránézésre nincs tudatlan módon szénné tuningolva, és mindössze a korrekt használatról árulkodó jeleket mutat.
6500CHF van ráírva.
Nem ismerem a pluszköltségeket, mire egy ilyen CH-ból Magyarországra jut lepapírozva.
Az biztos, hogy a km-órát nem visszatekerték, hanem annyi van benne. Az érvényes műszaki sem piskóta.
Update: Most hozzáolvastam a regadóról, és a neten található kalkulátorral kiszámoltattam a regadóját: 1 349 880 FT a kerekített összeg. Nem is értem, mit kell ezen kerekíteni...
Na, mindegy, ezen most jót mulattam. Az ilyen vasakat annyiért adják-veszik a piacon, mint amennyi a saját regadója.

2010.03.22. 21:36

kovessyroli írta:
lepke írta:
gk004 írta:

Helo
üdv zoli

Helo Roli
Akkor én jól megszívtam :lol: :lol:
üdv zoli

2010.03.22. 22:18

Sziasztok :)

mentem, láttam, beleszerettem, fórumos autó, fórumos kolléga is bólogatott, hétvégén (ha rá nem tenyerel addig vki... :? ) megnézi a szerelő is, reméljük ő is bólogatni fog... aztán készíthetitek a klub-os rendszám-keretet, remélem, remélem, remélem...

hogy a csudában kell aludni... meg enni... meg bármit is csinálni, amikor állandóan a kék-fehér embléma takarja ki a látóteremet 8)

najó, lenyugszom... :oops:
szurkoljatok léci :)

R

2010.03.22. 22:30

robin54 írta:Sziasztok :)

mentem, láttam, beleszerettem, fórumos autó, fórumos kolléga is bólogatott, hétvégén (ha rá nem tenyerel addig vki... :? ) megnézi a szerelő is, reméljük ő is bólogatni fog... aztán készíthetitek a klub-os rendszám-keretet, remélem, remélem, remélem...

hogy a csudában kell aludni... meg enni... meg bármit is csinálni, amikor állandóan a kék-fehér embléma takarja ki a látóteremet 8)

R

Megtudhatjuk kié ?

Ha nem titok !

2010.03.22. 23:01

basildon írta:Van itt a szomszédban egy 535i, sötétkék
'97-es
170000km
nem sok extrával
világos bőr belsővel
még van műszakija 1 évig
kicsi sérüléssel a jobb hátsó sarkán(javítva de azért látható)
Ránézésre nincs tudatlan módon szénné tuningolva, és mindössze a korrekt használatról árulkodó jeleket mutat.
6500CHF van ráírva.
Nem ismerem a pluszköltségeket, mire egy ilyen CH-ból Magyarországra jut lepapírozva.
Az biztos, hogy a km-órát nem visszatekerték, hanem annyi van benne. Az érvényes műszaki sem piskóta.
Update: Most hozzáolvastam a regadóról, és a neten található kalkulátorral kiszámoltattam a regadóját: 1 349 880 FT a kerekített összeg. Nem is értem, mit kell ezen kerekíteni...
Na, mindegy, ezen most jót mulattam. Az ilyen vasakat annyiért adják-veszik a piacon, mint amennyi a saját regadója.

Hát igen ha ezt egy vicc forumon olvasná az ember akkor jót nevetne rajta, de sajna ez az igazság ! :(

2010.03.22. 23:09

R

Ezt az érzést már több alkalommal átéltem 'hála istennek' mikor 'uj' BMW vettem ! :wink:
Próbálj megnyugodni össze fog jönni ha pedig nem akkor nem neked intézte a sors azt a Bömöst ! :)
Mindig van jobb csak ez akkor derül ki mikor már lefeküdtél vele ja nem ez nem az a forum tehát mikor bele ültél az ujjba. :roll:
Kitartás kitartás ! :)

2010.03.22. 23:12

Oroszlan írta:

R

Megtudhatjuk kié ?

Ha nem titok !

Titoknak nem titok, csak szeretném ha előbb végigfutna ez a történet, hogy lássuk hogyan alakul. Most annyira fel voltam dobva, hogy nem birtam befogni a lepénylesőmet :) ezer bocsi :)

2010.03.22. 23:13

robin54 írta:
Oroszlan írta:

R

Megtudhatjuk kié ?

Ha nem titok !

Titoknak nem titok, csak szeretném ha előbb végigfutna ez a történet, hogy lássuk hogyan alakul. Most annyira fel voltam dobva, hogy nem birtam befogni a lepénylesőmet :) ezer bocsi :)

Nincs harag, csak kíváncsiság. :D

2010.03.22. 23:14

Ali_Killer írta:

R

Ezt az érzést már több alkalommal átéltem 'hála istennek' mikor 'uj' BMW vettem ! :wink:
Próbálj megnyugodni össze fog jönni ha pedig nem akkor nem neked intézte a sors azt a Bömöst ! :)
Mindig van jobb csak ez akkor derül ki mikor már lefeküdtél vele ja nem ez nem az a forum tehát mikor bele ültél az ujjba. :roll:
Kitartás kitartás ! :)

hja, az első az meg pláne... :oops: :lol:

2010.03.23. 10:09

simi64 írta:Vannak még ilyen verebek :lol:

Veréb2:
http://totalcar.hu/tanacsok/hiteldoktor/2010/03/22/9_eves_automra_4_ev_hitel_van/

Jackson, aki belinkelte

2010.03.23. 10:39

jackson írta:

Veréb2:
http://totalcar.hu/tanacsok/hiteldoktor/2010/03/22/9_eves_automra_4_ev_hitel_van/

Jackson, aki belinkelte

És több ezren vannak ugyan ebben a cipőben. :evil:

2010.03.23. 12:02

Ali_Killer írta:

És több ezren vannak ugyan ebben a cipőben. :evil:

Volt régen egy ilyen közmondás, ami láthatólag mára feledésbe merült: Addig nyújtózkodj, míg a takaród ér!
Szerintem bármilyen autóra 3 évnél több hitel extragáz.
Hozzászólás küldése

VigLink badge