![]() |
2014.03.23. 21:21
admin írta:spider2 írta:Erre a linkre hibát dob.
Javítva!!
2014.03.23. 21:30
Lallleee írta:admin írta:spider2 írta:Erre a linkre hibát dob.
Javítva!!
vannak itt azért sokkal sokkal olcsóbbak ishttp://www.argep.hu/trend/DVBT/DVB-t-autos.html persze azért jól szét kell nézni hogy milyen is a kompatibilis de van jóval olcsóbban
na majd a nyáron ...
köszönöm az infót
2014.03.24. 13:01
2014.03.24. 14:31
csiatt írta:A gyári analóg tuner mono vagy stereó? És ha aux bemenet van az csak mono lehet?
2014.03.25. 18:25
admin írta:Cxgrav írta:Lallleee írta:Cxgrav írta:Lallleee írta:üdv urak. csak egy gyors egyszerű kérdésamióta a sima TV rendszer a szobámba váltottt digitális cuccra, azóta gyakorlatilag a kocsiban a TV használhatatlan film nézésre?
A kocsi is az analóg sugárzást fogta.
Most hogy digitális adás van, füst a kocsiban való tv-zésnek.
DVB-T tuner a megoldás a továbbiakban.
és abban tud nekem valaki segíteni hogy milyen formában tudom én azt beszerezni, és beleszerelni? mennyire kell belemászni a "rendszerbe" . köszönöm
Ebay kereső - Car DVB-T tuner és kidob egy párat. 20.000Ft-nál kezdődnek ha jól emlékszem.
Ennek a topicnak kb a 194. oldalán tettek fel videót, hogy milyen beépítve és hogy hogyan kell berakni.
A csomagtartóban található TV tunerbe kell rákötni az AV-ra.
Állítólag ez tökéletes 4db antennával.
ebay
2014.03.25. 18:40
Dunaújváros írta:Hello, szóval ha valakinek van TV az autóban akkor az vagy nem nézi (mert már nem lehet) vagy megveszi a 4 antennás 40ezres DVB-t és ha talál valakit aki beszereli még 40 ért akkor azután lehet újra TV-zni menet közben?
Mert nálam is ez a gond hogy TV adás kilőve csak nagyon ritkán jön be valami szellemkép.
2014.03.27. 05:56
2014.03.27. 08:05
Joe18 írta:Sziasztok
Én még új vagyok itt szóval elnézést ha esetleg nem jó helyre írom a kérdésemet
Olyan problémám van e39 kis navi hogy hallgatom a zenét mind1 rádió vagy cd teljesen váratlanul amikor eszébe jut elmegy a hang menet közben és néha vissza jön ki be kapcsolással néha csak ha leállitom az autót és ki veszem a kulcsot. Ha bárki tud valami értelmes magyarázatot erre a jelenségre vagy találkozott már ilyennel annak a segítséget előre is köszönöm.![]()
2014.03.29. 00:49
2014.03.31. 22:44
2014.03.31. 23:04
gulyasalex írta:Sziasztok
Erősen nézelődök e39 piacon és az egyik alap dolog, hogy valami 2din-es navi legyen benne. Ami formailag legjobban tetszik az az Eonon.
A honlapon utánanéztem és két dologra nem találtam választ az egyik, az állófűtés funkciót tudja-e? Illetve magyar térkép létezik-e hozzá? Vagy esetleg bármi más hiányosság a gyári navihoz képest?
http://www.eonon.com/Car-GPS/Specific-C ... 5124F.html
Előre is köszi
2014.03.31. 23:15
2014.04.01. 19:33
gulyasalex írta:Sziasztok
Erősen nézelődök e39 piacon és az egyik alap dolog, hogy valami 2din-es navi legyen benne.
2014.04.01. 20:01
kzolee írta:gulyasalex írta:Sziasztok
Erősen nézelődök e39 piacon és az egyik alap dolog, hogy valami 2din-es navi legyen benne.
Szóval akkor mindegy, hogy 25tds vagy 40i.
2014.04.02. 21:42
2014.04.05. 21:31
2014.04.06. 00:53
Cxgrav írta:Sziasztok!
A kamera be lett kábelezve, elméletileg "hibátlanul".
Rükibe kapcsoláskor a kijelző át is vált, de csak fekete a képernyő.
Amit teszteltünk:
- Kamera videó kábele rádugva másik kocsira, amiben jól megy a kamera: fut a kamera kép
- Másik autó kamera kábele rádugva erre a kocsira: fekete kép, illetve ha tekergettük az RCA kábelt, akkor néha egy fehér csík keresztben felvillant a kijelzőn
- 2. nekifutásra is rákötve a másik autóra csak a kamera, fekete kép
- Tesztelve: kamera táp, kamera videó jel, relé is áthúz.
2 órán át próbáltuk kideríteni, hogy mi lehet, de nem sikerült rájönni.
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm
2014.04.06. 09:11
admin írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
Amit teszteltünk:
- Kamera videó kábele rádugva másik kocsira, amiben jól megy a kamera: fut a kamera kép
- Másik autó kamera kábele rádugva erre a kocsira: fekete kép, illetve ha tekergettük az RCA kábelt, akkor néha egy fehér csík keresztben felvillant a kijelzőn
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm
A kép azért fut mert át kell kódolni a tv modult PAL/NTSC.
Biztos jó helyre pineztétek be a videó jelet a tv modul csatijába? Fehér csati 13,14?
2014.04.06. 10:33
Cxgrav írta:admin írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
Amit teszteltünk:
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm
Biztos jó helyre pineztétek be a videó jelet a tv modul csatijába? Fehér csati 13,14?
Ugyan olyan a 2 kamera a 2 kocsiban.
Sajátjával normális a kép, enyémmel futott, majd 2. tesztre nem volt kép.
Megnéztük a pinelést is vagy 3x, jó helyen van (elméletileg).
Annyi lenne a kérdésem, hogyha netán a kék és fehér csatikból kijövő fekete fejek nem a sajátjukba lettek visszadugva, akkor semmilyen képnek nem kéne lennie nem? - mert most ugyan úgy van képem, tehát szerintem nem lettek felcserélve azok sem.
Fehér és a Kék csatinak milyen színű kábelei vannak? Nálam a fehérnek túlnyomó részt kékek, a kék csatinak pedig sárgák.
Programozás nélkül is lennie kellene valamilyen képnek, ha jól értem?.
Relé nem lehet a hibás?
Köszi
UI: nem tudok privit küldeni, mert kiírja, hogy valami gubanc van és vegyem fel a kapcsolatot az adminnal
2014.04.06. 14:12
admin írta:Cxgrav írta:admin írta:Cxgrav írta:Sziasztok!
Amit teszteltünk:
Valakinek valami ötlet?
Köszönöm
Ugyan olyan a 2 kamera a 2 kocsiban.
Sajátjával normális a kép, enyémmel futott, majd 2. tesztre nem volt kép.
Megnéztük a pinelést is vagy 3x, jó helyen van (elméletileg).
Annyi lenne a kérdésem, hogyha netán a kék és fehér csatikból kijövő fekete fejek nem a sajátjukba lettek visszadugva, akkor semmilyen képnek nem kéne lennie nem? - mert most ugyan úgy van képem, tehát szerintem nem lettek felcserélve azok sem.
Fehér és a Kék csatinak milyen színű kábelei vannak? Nálam a fehérnek túlnyomó részt kékek, a kék csatinak pedig sárgák.
Programozás nélkül is lennie kellene valamilyen képnek, ha jól értem?.
Relé nem lehet a hibás?
Köszi
UI: nem tudok privit küldeni, mert kiírja, hogy valami gubanc van és vegyem fel a kapcsolatot az adminnal
Hiába egyforma a kinézete a két kamerának attól lehet még PAL vagy NTSC.
Ha a relé rosz akkor nem vált át a kép.
Tápot biztos kap a kamera?
Tapatalk-kal küldve az én SM-T210-el