![]() |
2013.02.02. 17:29
Havier írta:admin írta:Havier írta:Sziasztok.
E36os bmwról van szó, de lehet a hiba előfordul e39ben is. Még pedig a következő: 3szor hibás kód lett beírva és a rendszer leblokkolta magát. Már meg van a helyes kód. Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm. Havier
Vedle az aksit 15 percre és utána vissza számol 10 perről ha nem akkor BmwScaner-rel ki lehet ütni legalábis 39-esen.
iPhone Tapatalk
köszi. Mi számol vissza? a Radio kiírja?
2013.02.02. 17:42
Havier írta:admin írta:Havier írta:Sziasztok.
E36os bmwról van szó, de lehet a hiba előfordul e39ben is. Még pedig a következő: 3szor hibás kód lett beírva és a rendszer leblokkolta magát. Már meg van a helyes kód. Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm. Havier
Vedle az aksit 15 percre és utána vissza számol 10 perről ha nem akkor BmwScaner-rel ki lehet ütni legalábis 39-esen.
iPhone Tapatalk
2013.02.02. 20:26
admin írta:Havier írta:admin írta:Havier írta:Sziasztok.
iPhone Tapatalk
39-be a navin vagy miden.
iPhone Tapatalk
2013.02.07. 09:03
2013.02.13. 18:54
2013.02.13. 19:37
kovessyroli írta:Akinek BM24 vagy BM54 rádiómodulja van a bal hátsó sárvédö mögött, az lenne olyan kedves és lefényképezné nekem, hogy a rádiómodult milyen konzol tartja?
Az is elég lenne, ha a konzol cikkszámát leírná, mert amit rendeltem hozzá, az totál nem oda való.
Ha valakinek ilyen modultartó kallódik valahol a garázsban, arra vevő lennék.
2013.02.13. 21:34
Gallaca írta:kovessyroli írta:Akinek BM24 vagy BM54 rádiómodulja van a bal hátsó sárvédö mögött, az lenne olyan kedves és lefényképezné nekem, hogy a rádiómodult milyen konzol tartja?
Az is elég lenne, ha a konzol cikkszámát leírná, mert amit rendeltem hozzá, az totál nem oda való.
EN/7 oldal 21. alkatrész.KATT! Beszerelés a 19. oldalon
2013.02.14. 23:57
kovessyroli írta:Gallaca írta:kovessyroli írta:Akinek BM24 vagy BM54 rádiómodulja van a bal hátsó sárvédö mögött, az lenne olyan kedves és lefényképezné nekem, hogy a rádiómodult milyen konzol tartja?
EN/7 oldal 21. alkatrész.KATT! Beszerelés a 19. oldalon
Köszi, ez megvan, de a bmw szervízben nem találják meg ezt a 21 cikkszám alatti alkatrészt.
És ha jól látom, ez sem hozza cikkszám szerint.
2013.02.15. 08:29
Gallaca írta:
Szerk: Olyan mintha azóta össze lenne keverve valami, mert szerintem az E38 alkatrészképeit hozza be az alkatrészkatalógus. Lehet, hogy azért nem találják neked.
Ha ezt a cikkszámot beütöd:65508375131 akkor ugyanazt a képet hozza fel, pedig ez a kezemben levő E38 videomodul tartójáról származik. Bele van ütve.
2013.02.20. 22:46
2013.02.21. 20:09
kovessyroli írta:BM24-ről BM54-re lett a rádiórendszer upgradelve, de sajnos egyenlőre se kép - se hang, és ezt a szó szoros értelmében mondom.
Nincs se rádió, se egyéb funkció a kijelzőn.
Mi lehet a gond?![]()
A másik kérdésem: a rádiómodulok cseréjénél állítólag az antenna csatlakozója sem egyezik meg.
Oda is kell valami átalakító?
2013.02.22. 00:33
vaszarig írta:kovessyroli írta:BM24-ről BM54-re lett a rádiórendszer upgradelve, de sajnos egyenlőre se kép - se hang, és ezt a szó szoros értelmében mondom.
Mi lehet a gond?![]()
A másik kérdésem: a rádiómodulok cseréjénél állítólag az antenna csatlakozója sem egyezik meg.
Igen, létezik hozzá egy adapterkábel. De ha minden igaz, az antenna erősítőket is cserélni kell, legal?bbis touringnál nekem annó kellett!
Amúgy adapter kábelt használtál, vagy forrasztgattál?
És még most sem működik
2013.03.02. 14:28
2013.03.03. 10:39
kovessyroli írta:vaszarig írta:kovessyroli írta:BM24-ről BM54-re lett a rádiórendszer upgradelve, de sajnos egyenlőre se kép - se hang, és ezt a szó szoros értelmében mondom.
Mi lehet a gond?![]()
Igen, létezik hozzá egy adapterkábel. De ha minden igaz, az antenna erősítőket is cserélni kell, legal?bbis touringnál nekem annó kellett!
Amúgy adapter kábelt használtál, vagy forrasztgattál?
Nem forrasztgattam én semmit, ilyen elektromos dolgokhoz lövésem sincs.
Megrendeltem a BMW-ben hozzá minden műanyag szart, amit az átalakításhoz szükségesnek talált a villamossági szerelő.
Meg se kérdeztem az árat, én naív azt hittem, hogy pár ezer Ft lesz a fél marék műanyag. Erre majdnem 20eft volt a számlaÉs még most sem működik
![]()
A nagy csatlakozó készen van, de a rádiómodulra megy egy antenna szál is. Vagyis van még 3 antennaszál ott hátul összesen, és azt nem tudom, hogy melyik volt rajta, mert az egyik az simán rámegy a BM54-es modul antenna csatijára.
Ezért kérdezem, hogy az antennához kellett - e valami átalakító vagy ugyanaz az antennája a BM54-nek, mint a BM24-nek?
2013.03.05. 17:05
vaszarig írta:Bocsi a kései válaszért! Nem ugyan az az antenna csatija a BM54-nek, mint a BM24-nek!Így igen, oda is kell egy adapter kábel! Amúgy a BM24-nél két antenna csati van, a nagy ami ugye az a kör alakú csatis, illetve egy kicsi, aminek a kábele is vékonyabb! Ez az antenna diversity kábele! Ez az ami a BM54-nél már nem kell, mivel az már benne van az antenna erősítőben! Szóval, ha cserélsz, akkor a vastag antenna kábelhez fogsz kapni adapterkábelt, amivel be fogod tudni dugni a BM54-be, a másik kábelt pedig ki kell hagyni, mivel arra már nem lesz szükséged! De ezért írtam, hogy elvileg az antenna erősítőket is cserélned kell!

2013.03.06. 12:34
kovessyroli írta:vaszarig írta:Bocsi a kései válaszért! Nem ugyan az az antenna csatija a BM54-nek, mint a BM24-nek!Így igen, oda is kell egy adapter kábel! Amúgy a BM24-nél két antenna csati van, a nagy ami ugye az a kör alakú csatis, illetve egy kicsi, aminek a kábele is vékonyabb! Ez az antenna diversity kábele! Ez az ami a BM54-nél már nem kell, mivel az már benne van az antenna erősítőben! Szóval, ha cserélsz, akkor a vastag antenna kábelhez fogsz kapni adapterkábelt, amivel be fogod tudni dugni a BM54-be, a másik kábelt pedig ki kell hagyni, mivel arra már nem lesz szükséged! De ezért írtam, hogy elvileg az antenna erősítőket is cserélned kell!
És ilyen adapter kábelt hol lehet venni?
Milyen antenna erősítőkre gondolsz? Mit kell még pluszban cserélnem?
Ha leírnád a számát az erősítőknek, az nagy könnyebbséget jelentene esetleg a beszerzés során.
2013.03.06. 13:57
2013.03.06. 14:02
soldier1981 írta:Hali Srácok!
Hogyan lehet kiszedni azt a MID-et, amelyiken a tekerőgomb alatt nincs torx fejű csavar, legalább is én sehol sem látom! A tippeknél már megnéztem, és követtem is az ott leírtakat, de eddig jutottam. Valakinek vmi ötlete?
Köszike..
2013.03.06. 14:04
soldier1981 írta:Hali Srácok!
Hogyan lehet kiszedni azt a MID-et, amelyiken a tekerőgomb alatt nincs torx fejű csavar, legalább is én sehol sem látom! A tippeknél már megnéztem, és követtem is az ott leírtakat, de eddig jutottam. Valakinek vmi ötlete?
Köszike..
2013.03.06. 14:07
barbrady írta:soldier1981 írta:Hali Srácok!
Köszike..
Olyat még nem láttam... Fénykép?