Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.09.09. 20:18

Diabolica írta:Sziasztok!

Keresek egy akármilyen e 39-est megvételre. A lényeg, hogy ne legyen törött. Amúgy mindegy milyen. Lehet benne vacak a motor, szakadt a belső, lehet egykori taxi, lehet lestrapált. Szétbontásra kerül majd, mert a karosszériára van szükségem egy új autó építéséhez. (Magyarul a vason kívül minden kukába kerül belőle. )

Kicsit sürgős.

Hi!

Mennyit szánsz rá?

Üdv,

2006.09.09. 21:16

armani írta:
Diabolica írta:Sziasztok!

Keresek egy akármilyen e 39-est megvételre. A lényeg, hogy ne legyen törött. Amúgy mindegy milyen. Lehet benne vacak a motor, szakadt a belső, lehet egykori taxi, lehet lestrapált. Szétbontásra kerül majd, mert a karosszériára van szükségem egy új autó építéséhez. (Magyarul a vason kívül minden kukába kerül belőle. )

Kicsit sürgős.

Hi!

Mennyit szánsz rá?

Üdv,

Attól függ milyen. Írd meg PÜ-ben mi lenne és mennyi az ára, természetsen nem 500.000e Ft-ra gondoltam én sem. Nyilván ha egy kicsit is használható pl. a motor benne és azt el tudom adni, vagy bármi mást belőle akkor az több lenne mint egy motorhibás 520-as hiányosan. Szóval mnden relatív. (A számom: 06 209 825 228, hívj ha jobb úgy.))

520d

2006.09.25. 19:27

Sziasztok! Régóta fáj a fogam egy ilyen autóra.Ma került fel a netre,a tipust külföldröl hozták be.Szerintetek hihetö a km óra állása?Széksefehérváron BMW szervizben ha megvizsgáltatom hihetek nekik?Mennyibe fáj egy ilyen vizit?Esetleg milyen árulkodó jelre figyeljek amit a szeriviz nem néz meg?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Minden választ szivesen veszek.
köszönettel...smcrampus

Re: 520d

2006.09.25. 19:43

smcrampus írta:Sziasztok! Régóta fáj a fogam egy ilyen autóra.Ma került fel a netre,a tipust külföldröl hozták be.Szerintetek hihetö a km óra állása?Széksefehérváron BMW szervizben ha megvizsgáltatom hihetek nekik?Mennyibe fáj egy ilyen vizit?Esetleg milyen árulkodó jelre figyeljek amit a szeriviz nem néz meg?
köszönettel...smcrampus

Szia!

A km szerintem ennyiből kismerhetelen, lehet, hogy ennyi, lehet hogy több, a szervízben amúgy ki szokott derülni (vagy nem).

Szerintem nem ez a baj vele, hanem az, hogy 2002-es létére elég furi felszereltésge van.
Amit 3 hónap múlva hiányolni fogsz biztosan belőle:
tv-navi 16:9, bőr, ülsfűtés stb.

De Te ismered az igényeidet. Viszont nézd meg , itt a fórumon is többen dolgoznak azon, hogy ezeket utólag beszerezzék, ami viszont kínszenvedés.

2006.09.25. 20:05

Na igen,igényem az lenne böven.Sajnos lassan kötöm magammal a kompromisszumokat.Nem kéne mi?Ezek mind nagyon szép dolgok,régóta nézegetem a 4milka alattiakat(ennél többet nam akarok kiadni autóra),de nem igazán van bennük tv meg 16:9.Ülésfütés az akad.Hogy érted azt hogy furi?Navit azt meg tudom oldani valami szélvédös kütyüvel.Érdemes még várni szerinted?
Üdv

2006.09.25. 21:10

Diabolica írta:
smcrampus írta:Sziasztok! Régóta fáj a fogam egy ilyen autóra.Ma került fel a netre,a tipust külföldröl hozták be.Szerintetek hihetö a km óra állása?Széksefehérváron BMW szervizben ha megvizsgáltatom hihetek nekik?Mennyibe fáj egy ilyen vizit?Esetleg milyen árulkodó jelre figyeljek amit a szeriviz nem néz meg?
köszönettel...smcrampus

Szia!

A km szerintem ennyiből kismerhetelen, lehet, hogy ennyi, lehet hogy több, a szervízben amúgy ki szokott derülni (vagy nem).

Szerintem nem ez a baj vele, hanem az, hogy 2002-es létére elég furi felszereltésge van.
Amit 3 hónap múlva hiányolni fogsz biztosan belőle:
tv-navi 16:9, bőr, ülsfűtés stb.

De Te ismered az igényeidet. Viszont nézd meg , itt a fórumon is többen dolgoznak azon, hogy ezeket utólag beszerezzék, ami viszont kínszenvedés.

Hi,
egyetértek Diabolicával. Km-t nem hinném el. Ettől még lehet jó az autó. én nem ott nézetném meg ahol eladásra hirdetik, hanem egy tőlük függetlennel. Már ha belemennek ilyenbe.

Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ :twisted: , és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"... :D

Sepi

2006.09.25. 23:30

Helló!
Nem ott nézetném meg mert ö egy használtauto kereskedö,hanem a szakszervizben.A computer kiolvasására csak BMW szerviz képes,vagy esetleg más márkaszervizbe is vihetem?Nincs pohártartó az 5-ösben?Az tényleg bosszantó hiányosság...

2006.09.26. 11:58

smcrampus írta:Helló!
Nem ott nézetném meg mert ö egy használtauto kereskedö,hanem a szakszervizben.A computer kiolvasására csak BMW szerviz képes,vagy esetleg más márkaszervizbe is vihetem?Nincs pohártartó az 5-ösben?Az tényleg bosszantó hiányosság...

kimondottam BMW-szervizbe vigyed ,ha becsületesek ök egyböl kitudják szúrni a zsiványságot!Nem tudom hol laksz de kapuváron és gyenesdiáson tudok neked megbizható BMW gurut!

2006.09.26. 13:45

Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ :twisted: , és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"... :D

Sepi[/quote]

Sepi! Szeretnél egy pohártartót kapni?

roozy2@freemail.hu

2006.09.26. 16:47

Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.

Re: roozy2@freemail.hu

2006.09.26. 16:54

Titike írta:Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.

Összességében: BRUTÁLIS!!!!

2006.09.26. 21:44

Diabolica írta:Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ :twisted: , és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"... :D

Sepi

Sepi! Szeretnél egy pohártartót kapni?[/quote]

IGEN!!!
Igaz, hogy már letettem róla egyszer, de néha csak jó lenne.
Ára?

2006.09.26. 21:46

Titike írta:Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.

Kérdezd Armani kollégát. Ő már élvezheti a V motor hangját és erejét.
Talán már van egyéb tapasztalata is.
Én is szerettem volna ilyet venni...

Sepi

2006.09.26. 23:51

mentoslaci írta:

kimondottam BMW-szervizbe vigyed ,ha becsületesek ök egyböl kitudják szúrni a zsiványságot!Nem tudom hol laksz de kapuváron és gyenesdiáson tudok neked megbizható BMW gurut!

Köszönöm elöre is.Zalaegerszegen lakom,Gyenesdias az jó is lenne.Az autó Székesfehérváron van,talán le tudom a kereskedövel zsirozni.Várok még néhány napot,hátha lesz még másik autó is.A Gyenesi az szerviz?Vagy kisebb mühely nagy tudással?
Mégegy kérdés.Tényleg rosszul szól a gyári audio?
üdv

2006.09.27. 13:45

Sepi írta:
Diabolica írta:Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ :twisted: , és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"... :D

Sepi

IGEN!!!
Ára?[/quote]

Ne tréfálkozzunk, írd meg a címed, keddre ott lesz! (ajándék!)

2006.09.27. 17:00

Sepi írta:

Sepi

Igen - igen. Szerintem semmi különös, mintha bármilyen más BMWt vennél. Tehát mondjuk a szervizkönyv, sérülésmentesség mindenképpen NAGY elöny, mint az enyémnél is de keresni kellett rendesen! Amiben különbözik kisebb társaitól az elsősorban a menetteljesítmény, amire még mindig nem találom a szavakat, illetve mostmár a karosszériást sajnos :cry:

Másik különbség a fenntartási költségek, gondolok itt elsösorban a fogyasztásra meg az egyéb autókkal kapcsolatos költségek, amelyek szintén magasabbak!

De mindezek ellenére, minden km álom vele, ha veszel egy ilyet megtudod milyen autóba szerelmes lenni :wink:

Sok szerencsét a vásárláshoz :franko:

2006.09.27. 20:31

armani írta:
Sepi írta:

Sepi

Igen - igen. Szerintem semmi különös, mintha bármilyen más BMWt vennél. Tehát mondjuk a szervizkönyv, sérülésmentesség mindenképpen NAGY elöny, mint az enyémnél is de keresni kellett rendesen! Amiben különbözik kisebb társaitól az elsősorban a menetteljesítmény, amire még mindig nem találom a szavakat, illetve mostmár a karosszériást sajnos :cry:

Másik különbség a fenntartási költségek, gondolok itt elsösorban a fogyasztásra meg az egyéb autókkal kapcsolatos költségek, amelyek szintén magasabbak!

De mindezek ellenére, minden km álom vele, ha veszel egy ilyet megtudod milyen autóba szerelmes lenni :wink:

Sok szerencsét a vásárláshoz :franko:

Hi,
tudok megbízható kasznist Nyíregyen! Látott már BMW-t és jól dolgozik. Hívj ha kell a címe.

Sepi

2006.09.27. 20:36

Diabolica írta:
Sepi írta:

Sepi

IGEN!!!
Ára?

Ne tréfálkozzunk, írd meg a címed, keddre ott lesz! (ajándék!)[/quote]

Hi,
pü ment.
Sokáig menjen a BMW-d! :franko:

Köszi,
Sepi

2006.09.27. 22:50

smcrampus írta:
mentoslaci írta:

Köszönöm elöre is.Zalaegerszegen lakom,Gyenesdias az jó is lenne.Az autó Székesfehérváron van,talán le tudom a kereskedövel zsirozni.Várok még néhány napot,hátha lesz még másik autó is.A Gyenesi az szerviz?Vagy kisebb mühely nagy tudással?
üdv

A Divinyi BMW "kisebb szerviz" 3 kocsi állással,gyári alkatrészekkel,számitógépes háttér,hogy bármilyen BMW-t újra tudjanak programozni,ha netán szükséges.és nem utolsó sorban profi tudás amit részben külföldi márkaszervizekben tanult a Józsi!Ha komolyra fordul a dolog küldök pü-ben telefonszámot és beszélsz vele!

2006.09.27. 23:48

mentoslaci írta:
smcrampus írta:
mentoslaci írta:

üdv

A Divinyi BMW "kisebb szerviz" 3 kocsi állással,gyári alkatrészekkel,számitógépes háttér,hogy bármilyen BMW-t újra tudjanak programozni,ha netán szükséges.és nem utolsó sorban profi tudás amit részben külföldi márkaszervizekben tanult a Józsi!Ha komolyra fordul a dolog küldök pü-ben telefonszámot és beszélsz vele!

Köszönöm,fogok jelentkezni
Hozzászólás küldése

VigLink badge