![]() |
2006.09.09. 20:18
Diabolica írta:Sziasztok!
Keresek egy akármilyen e 39-est megvételre. A lényeg, hogy ne legyen törött. Amúgy mindegy milyen. Lehet benne vacak a motor, szakadt a belső, lehet egykori taxi, lehet lestrapált. Szétbontásra kerül majd, mert a karosszériára van szükségem egy új autó építéséhez. (Magyarul a vason kívül minden kukába kerül belőle. )
Kicsit sürgős.
2006.09.09. 21:16
armani írta:Diabolica írta:Sziasztok!
Keresek egy akármilyen e 39-est megvételre. A lényeg, hogy ne legyen törött. Amúgy mindegy milyen. Lehet benne vacak a motor, szakadt a belső, lehet egykori taxi, lehet lestrapált. Szétbontásra kerül majd, mert a karosszériára van szükségem egy új autó építéséhez. (Magyarul a vason kívül minden kukába kerül belőle. )
Kicsit sürgős.
Hi!
Mennyit szánsz rá?
Üdv,
2006.09.25. 19:27
2006.09.25. 19:43
smcrampus írta:Sziasztok! Régóta fáj a fogam egy ilyen autóra.Ma került fel a netre,a tipust külföldröl hozták be.Szerintetek hihetö a km óra állása?Széksefehérváron BMW szervizben ha megvizsgáltatom hihetek nekik?Mennyibe fáj egy ilyen vizit?Esetleg milyen árulkodó jelre figyeljek amit a szeriviz nem néz meg?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Minden választ szivesen veszek.
köszönettel...smcrampus
2006.09.25. 20:05
2006.09.25. 21:10
Diabolica írta:smcrampus írta:Sziasztok! Régóta fáj a fogam egy ilyen autóra.Ma került fel a netre,a tipust külföldröl hozták be.Szerintetek hihetö a km óra állása?Széksefehérváron BMW szervizben ha megvizsgáltatom hihetek nekik?Mennyibe fáj egy ilyen vizit?Esetleg milyen árulkodó jelre figyeljek amit a szeriviz nem néz meg?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1280
Minden választ szivesen veszek.
köszönettel...smcrampus
Szia!
A km szerintem ennyiből kismerhetelen, lehet, hogy ennyi, lehet hogy több, a szervízben amúgy ki szokott derülni (vagy nem).
Szerintem nem ez a baj vele, hanem az, hogy 2002-es létére elég furi felszereltésge van.
Amit 3 hónap múlva hiányolni fogsz biztosan belőle:
tv-navi 16:9, bőr, ülsfűtés stb.
De Te ismered az igényeidet. Viszont nézd meg , itt a fórumon is többen dolgoznak azon, hogy ezeket utólag beszerezzék, ami viszont kínszenvedés.
2006.09.25. 23:30
2006.09.26. 11:58
smcrampus írta:Helló!
Nem ott nézetném meg mert ö egy használtauto kereskedö,hanem a szakszervizben.A computer kiolvasására csak BMW szerviz képes,vagy esetleg más márkaszervizbe is vihetem?Nincs pohártartó az 5-ösben?Az tényleg bosszantó hiányosság...
2006.09.26. 13:45
2006.09.26. 16:47
2006.09.26. 16:54
Titike írta:Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.
2006.09.26. 21:44
Diabolica írta:Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ, és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"...
![]()
Sepi
2006.09.26. 21:46
Titike írta:Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.
2006.09.26. 23:51
mentoslaci írta:smcrampus írta:Helló!
Nem ott nézetném meg mert ö egy használtauto kereskedö,hanem a szakszervizben.A computer kiolvasására csak BMW szerviz képes,vagy esetleg más márkaszervizbe is vihetem?Nincs pohártartó az 5-ösben?Az tényleg bosszantó hiányosság...
kimondottam BMW-szervizbe vigyed ,ha becsületesek ök egyböl kitudják szúrni a zsiványságot!Nem tudom hol laksz de kapuváron és gyenesdiáson tudok neked megbizható BMW gurut!
2006.09.27. 13:45
Sepi írta:Diabolica írta:Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ, és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"...
![]()
Sepi
Sepi! Szeretnél egy pohártartót kapni?
2006.09.27. 17:00
Sepi írta:Titike írta:Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.
Kérdezd Armani kollégát. Ő már élvezheti a V motor hangját és erejét.
Talán már van egyéb tapasztalata is.
Én is szerettem volna ilyet venni...
Sepi
2006.09.27. 20:31
armani írta:Sepi írta:Titike írta:Sziasztok. Bmw 535i --- 540i 1997-2000 körüli autót szeretnék venni. Akinek van, vagy akinek van tudomása ezekről, az kérem írjon nekem, hogy milyen tapasztalatok vannak. Gondolok pl.: fogyasztás, javítások, állapot, és milyen így összeségben az autó. Előre is nagyon köszönöm. Titike.
Kérdezd Armani kollégát. Ő már élvezheti a V motor hangját és erejét.
Talán már van egyéb tapasztalata is.
Én is szerettem volna ilyet venni...
Sepi
Igen - igen. Szerintem semmi különös, mintha bármilyen más BMWt vennél. Tehát mondjuk a szervizkönyv, sérülésmentesség mindenképpen NAGY elöny, mint az enyémnél is de keresni kellett rendesen! Amiben különbözik kisebb társaitól az elsősorban a menetteljesítmény, amire még mindig nem találom a szavakat, illetve mostmár a karosszériást sajnos![]()
Másik különbség a fenntartási költségek, gondolok itt elsösorban a fogyasztásra meg az egyéb autókkal kapcsolatos költségek, amelyek szintén magasabbak!
De mindezek ellenére, minden km álom vele, ha veszel egy ilyet megtudod milyen autóba szerelmes lenni![]()
Sok szerencsét a vásárláshoz
2006.09.27. 20:36
Diabolica írta:Sepi írta:Diabolica írta:Az enyémben sincs tv-navi, ülésfűtés, POHÁRTARTÓ, és még sok minden, amit már utólag sosem fogok belerakatni valszeg. Ettől még még megvan a "Vezetés Élménye"...
![]()
Sepi
Sepi! Szeretnél egy pohártartót kapni?
IGEN!!!
Igaz, hogy már letettem róla egyszer, de néha csak jó lenne.
Ára?
2006.09.27. 22:50
smcrampus írta:mentoslaci írta:smcrampus írta:Helló!
kimondottam BMW-szervizbe vigyed ,ha becsületesek ök egyböl kitudják szúrni a zsiványságot!Nem tudom hol laksz de kapuváron és gyenesdiáson tudok neked megbizható BMW gurut!
Köszönöm elöre is.Zalaegerszegen lakom,Gyenesdias az jó is lenne.Az autó Székesfehérváron van,talán le tudom a kereskedövel zsirozni.Várok még néhány napot,hátha lesz még másik autó is.A Gyenesi az szerviz?Vagy kisebb mühely nagy tudással?
Mégegy kérdés.Tényleg rosszul szól a gyári audio?
üdv
2006.09.27. 23:48
mentoslaci írta:smcrampus írta:mentoslaci írta:smcrampus írta:Helló!
Köszönöm elöre is.Zalaegerszegen lakom,Gyenesdias az jó is lenne.Az autó Székesfehérváron van,talán le tudom a kereskedövel zsirozni.Várok még néhány napot,hátha lesz még másik autó is.A Gyenesi az szerviz?Vagy kisebb mühely nagy tudással?
Mégegy kérdés.Tényleg rosszul szól a gyári audio?
üdv
A Divinyi BMW "kisebb szerviz" 3 kocsi állással,gyári alkatrészekkel,számitógépes háttér,hogy bármilyen BMW-t újra tudjanak programozni,ha netán szükséges.és nem utolsó sorban profi tudás amit részben külföldi márkaszervizekben tanult a Józsi!Ha komolyra fordul a dolog küldök pü-ben telefonszámot és beszélsz vele!