![]() |
2011.03.28. 17:01
Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
2011.03.28. 17:07
hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
2011.03.28. 17:11
peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
2011.03.28. 18:11
hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
Szerintem futómű szerelés közben viszonylag szűk az indikációs területe.
2011.03.28. 18:27
Endi írta:hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
Gömbfejet kikellet ütni valamivel
2011.03.28. 20:09
Hámé?Ha kotyog a csikló,kétoldali éprintés kalapáccsal egy dirr,egy durr,osztmán nemis kotyog,oszt jólvan.aztán,ha nem gyün lé a lengőkarrúl,akkor kopottcipőorral mögrúgni oszt legyün azis.Há.Nem így szoktad?Még alkatrészt sé köll vönni hozzá.hamoriarpi írta:Endi írta:hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
Kinyomóóóóóóóó! Ne ütögessed! Ez egy érzékeny lélek. Főleg az eleje...![]()
2011.03.28. 20:27
gabec írta:Hámé?Ha kotyog a csikló,kétoldali éprintés kalapáccsal egy dirr,egy durr,osztmán nemis kotyog,oszt jólvan.aztán,ha nem gyün lé a lengőkarrúl,akkor kopottcipőorral mögrúgni oszt legyün azis.Há.Nem így szoktad?Még alkatrészt sé köll vönni hozzá.hamoriarpi írta:Endi írta:hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
2011.03.28. 20:37
A nagyvárosban urbanizálódok,itthon aklimatizálódok,oszt ez lössza vége.ptom írta:gabec írta:Hámé?Ha kotyog a csikló,kétoldali éprintés kalapáccsal egy dirr,egy durr,osztmán nemis kotyog,oszt jólvan.aztán,ha nem gyün lé a lengőkarrúl,akkor kopottcipőorral mögrúgni oszt legyün azis.Há.Nem így szoktad?Még alkatrészt sé köll vönni hozzá.hamoriarpi írta:Endi írta:hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
Nagyon furákat írsz néha drága testvérem,mikor találkoztunk a Muha Attinál sokkal könnyebben megértettelek.Egyébként az is lehet,hogy már megint én vagyok berúgva és azért nem értelek.Remélem.
2011.03.28. 20:47
gabec írta:A nagyvárosban urbanizálódok,itthon aklimatizálódok,oszt ez lössza vége.ptom írta:gabec írta:Hámé?Ha kotyog a csikló,kétoldali éprintés kalapáccsal egy dirr,egy durr,osztmán nemis kotyog,oszt jólvan.aztán,ha nem gyün lé a lengőkarrúl,akkor kopottcipőorral mögrúgni oszt legyün azis.Há.Nem így szoktad?Még alkatrészt sé köll vönni hozzá.hamoriarpi írta:Endi írta:hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
Nagyon furákat írsz néha drága testvérem,mikor találkoztunk a Muha Attinál sokkal könnyebben megértettelek.Egyébként az is lehet,hogy már megint én vagyok berúgva és azért nem értelek.Remélem.
2011.03.28. 20:48
hamoriarpi írta:peteeqe írta:hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
mi a baj vele?
2011.03.29. 10:41
2011.03.29. 16:26
Nigel írta:Szervusztok!
Első két lengés csillapítóban tud Nekem segíteni valaki, mert nem akarok most 80 ezerért venni két újat!
Megértéseteket és segítségeteket előre is köszönettel nyugtázom!
2011.03.29. 17:05
hamoriarpi írta:Endi írta:Ehhez mit szóltok? 40cm padkára futottam![]()
![]()
Kalapács???
![]()
2011.03.29. 21:19
2011.03.29. 21:24
jlaci74 írta:Sziasztok!
Most én kérek segítséget.
525D / 530D gyári M Packet spirálrugóit miről lehet felismerni? ( ha már nincs autóban )
Átmérő, színjelölés?
Köszönöm!
2011.03.29. 21:34
hamoriarpi írta:jlaci74 írta:Sziasztok!
525D / 530D gyári M Packet spirálrugóit miről lehet felismerni? ( ha már nincs autóban )
Átmérő, színjelölés?
Köszönöm!
The choice of proper coil springs depends on the options installed on your vehicle. Refer to your local BMW dealer for details.
2011.03.29. 21:52
hamoriarpi írta:jlaci74 írta:Sziasztok!
Átmérő, színjelölés?
Köszönöm!
The choice of proper coil springs depends on the options installed on your vehicle. Refer to your local BMW dealer for details.
Eleve M futóműből is 2 fajta volt (I-II), valamint ezek is felszereltségtől függően eltérnek egymástól. ABSZOLÚT felejtő.
2011.03.29. 21:56
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:jlaci74 írta:Sziasztok!
Átmérő, színjelölés?
Köszönöm!
Eleve M futóműből is 2 fajta volt (I-II), valamint ezek is felszereltségtől függően eltérnek egymástól. ABSZOLÚT felejtő.
Értem.
Köszönöm!
Esetleg akinek ilyen van az autójában, és hajlandó lenne megnézni a színjelölést vagy megmérné...
2011.03.29. 22:07
hamoriarpi írta:jlaci74 írta:hamoriarpi írta:jlaci74 írta:Sziasztok!
Átmérő, színjelölés?
Köszönöm!
Értem.
Köszönöm!
Esetleg akinek ilyen van az autójában, és hajlandó lenne megnézni a színjelölést vagy megmérné...
De milyen? M-sport I vagy II? Milyen extrákkal? Érzed a zsákutcát...
2011.03.29. 22:14
jlaci74 írta:hamoriarpi írta:jlaci74 írta:hamoriarpi írta:jlaci74 írta:Sziasztok!
Átmérő, színjelölés?
Köszönöm!
Értem.
Köszönöm!
De milyen? M-sport I vagy II? Milyen extrákkal? Érzed a zsákutcát...
Értem amit írsz, de hátha nincs 15 féle...
Az enyém 525d automata, 2002-es, szóval ha valakié ilyen, csak M-es, és megnézné a sajátját.
( Találtam egy bontott szettet, de nem akarok fölöslegesen vásárolni-szerelni )