Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.06.13. 15:45

muhaati írta:
admin írta:
Labi írta:
Labi írta:sziasztok!

megvettem a vezető oldali üléspárnámat és ki szeretném cserélni. ha jól tudom le kéne venni az akksisarut ugye, hogy ne jelezzen hibát. aki csinált már ilyet, leírná pontosan mit kell csinálni lépésről lépésre!?

köszi :!:

Nos nekiálltam ...volna... de ekkora torx csavarhúzóm nincsen :? ...viszont egy normál, lapos igen, ami szépen bele is passzolt... de erőkar híján meg sem tudtam mozdítani. ....mekkora ennek a torxnak a pontos mérete? fingom nincs hogyan is mérjem be és a méretezést sem tudom. ....valaki megmondaná! ...tán lehet boltban kapni. :oops:

Ha van nagy krovád akkor elég ha egy torx fejet veszel rá 50-es kell az üléshez.Ha még nem volt kivéve akkor nehezen fog ki jönni mert meg van kenve menet rögzítővel.

Baszker mondhattad volna mire készülsz, meglazítgattam volna neked, vagy adtam volna egy torxot.

Köszi Fiúk! elmegyek akkor a boltba. ...nem gondoltam volna Ati, hogy ennyire kifog rajtam, pedig nem vagyok egy kólásüvegvállú gyerek, de baszki ez meg sem mozdul, pedig Rhantos ugye egyszer már széborította a kocsim!

így: :oops:

Kép

2009.06.13. 16:15

Labi írta:
muhaati írta:
admin írta:
Labi írta:
Labi írta:sziasztok!

megvettem a vezető oldali üléspárnámat és ki szeretném cserélni. ha jól tudom le kéne venni az akksisarut ugye, hogy ne jelezzen hibát. aki csinált már ilyet, leírná pontosan mit kell csinálni lépésről lépésre!?

köszi :!:

Nos nekiálltam ...volna... de ekkora torx csavarhúzóm nincsen :? ...viszont egy normál, lapos igen, ami szépen bele is passzolt... de erőkar híján meg sem tudtam mozdítani. ....mekkora ennek a torxnak a pontos mérete? fingom nincs hogyan is mérjem be és a méretezést sem tudom. ....valaki megmondaná! ...tán lehet boltban kapni. :oops:

Ha van nagy krovád akkor elég ha egy torx fejet veszel rá 50-es kell az üléshez.Ha még nem volt kivéve akkor nehezen fog ki jönni mert meg van kenve menet rögzítővel.

Baszker mondhattad volna mire készülsz, meglazítgattam volna neked, vagy adtam volna egy torxot.

Köszi Fiúk! elmegyek akkor a boltba. ...nem gondoltam volna Ati, hogy ennyire kifog rajtam, pedig nem vagyok egy kólásüvegvállú gyerek, de baszki ez meg sem mozdul, pedig Rhantos ugye egyszer már széborította a kocsim!

így: :oops:

Kép

Húú, nem mondtad, hogy bontót nyitsz, tedd fel az apróba... :lol: :P :lol:

2009.06.13. 21:52

húúú nem tudtam mire vállalkozok :!: fél napja csinálom és a harmadánál tartok csak... a sírás határa már megvolt :lol: :lol:

holnap készen, így vagy. ...a képek készülnek.... :D

2009.06.14. 06:11

Labi írta:húúú nem tudtam mire vállalkozok :!: fél napja csinálom és a harmadánál tartok csak... a sírás határa már megvolt :lol: :lol:

holnap készen, így vagy. ...a képek készülnek.... :D

nocsak akkor nem csak én játram így,7 nap után már összepakoltam és hazamentem pihenni,imádom a kocsit,és még segítségem is volt anno (köszi Levi) de a sok aprósággal ami közbejött nagyon elment az idő. Kitartás Labi,készlesz akkor leszel a legbüszkébb,és persze majd a talin megmutathatod milyen lett :wink:

2009.06.14. 13:06

Úristen megörülök olyan nehéz ez a feladat :!: :!: :!: :!: :!: :sírás:

ha tudtam volna, neki se állok! :evil: :cry: :cry: :cry: ...és az hogy milyen is lesz, azt nem is tudom, egyenlőre nem áll jól a szénám :!: 8O :? :oops: :cry: :x

2009.06.14. 13:15

Labi írta:Úristen megörülök olyan nehéz ez a feladat :!: :!: :!: :!: :!: :sírás:

ha tudtam volna, neki se állok! :evil: :cry: :cry: :cry: ...és az hogy milyen is lesz, azt nem is tudom, egyenlőre nem áll jól a szénám :!: 8O :? :oops: :cry: :x

Na Labi,megy az...
mibe szaladál bele?

2009.06.14. 13:16

Labi írta:Úristen megörülök olyan nehéz ez a feladat :!: :!: :!: :!: :!: :sírás:

Egyedül nem szabad nagy feladatnak nekiállni. Lejöttél volna Palotára,Chrissel segítünk megcsinálni. Nem kell egyedül szenvedni! :roll:

2009.06.14. 13:28

rendesek vagytok :!: nem elakadtam, csak olyan összetett, hogy hihetetlen. fotóztam mindent, meg jegyzeteltem. most már kezd összeállni. ...csak mindennel amihez hozzányúltam, valami gebasz van és ötször kell megcsinálni...meg vmilyen anyag van benne és allergizálódtam tőle és köröm méretű foltokban jön le a bőr a kezemről! :cry: ....lassan végzek, talán összeáll!

folyt.köv..

2009.06.14. 13:32

Labi írta:rendesek vagytok :!: nem elakadtam, csak olyan összetett, hogy hihetetlen. fotóztam mindent, meg jegyzeteltem. most már kezd összeállni. ...csak mindennel amihez hozzányúltam, valami gebasz van és ötször kell megcsinálni...meg vmilyen anyag van benne és allergizálódtam tőle és köröm méretű foltokban jön le a bőr a kezemről! :cry: ....lassan végzek, talán összeáll!

folyt.köv..

Helo Labi
Remélem megmaradsz egyben,huzzál fel gumikesztyüt az talán segit
üdv zoli

2009.06.14. 13:35

lepke írta:
Labi írta:rendesek vagytok :!: nem elakadtam, csak olyan összetett, hogy hihetetlen. fotóztam mindent, meg jegyzeteltem. most már kezd összeállni. ...csak mindennel amihez hozzányúltam, valami gebasz van és ötször kell megcsinálni...meg vmilyen anyag van benne és allergizálódtam tőle és köröm méretű foltokban jön le a bőr a kezemről! :cry: ....lassan végzek, talán összeáll!

folyt.köv..

Helo Labi
Remélem megmaradsz egyben,huzzál fel gumikesztyüt az talán segit
üdv zoli

Legközelebb ekkora munkába vágod a kisbaltát, szóljál. :wink: Együtt csak jobb, Chrissel is néhány dolgot együtt csináltunk, mert mégiscsak könnyebb, és csaknem b@szzuk el, többszem többet lát! :? :roll:

2009.06.14. 13:43

köszi fiúk, így lesz! lassan azért már összeáll! :roll: ...lassan, nagyon lassan... esküszöm, legközelebb ilyenbe egyedül...
van macsétám (kis baltám nincs) ...hát majdnem használtam! :oops:

2009.06.14. 14:08

jackson írta:
PITTIBL1 írta:Sziasztok Bimmertársak hatalmas gondom van. Az én 98 as 520i drágaságom néha megmakrancolja magát mégpedig látszólag úgy csinál mintha 1 henger szarakodna.De nem a kompresszió és minden egyéb jó a Szegedi BMW szerviz (c-mobile) 4 óra mérés és szerelés után kijelentették hogy nem tudják mi baja van az én drágaságomnak.
-a váltó kar elkezd rángatni mikor üresbe van
-rázza az ülést is alattam
-fogyasztás mérője kiakad és nem úgy gyorsul ahogy kellene és utána gondol 1 et és megjavul.a hangja is traktorossá válik.
Most kapott 1 kupa injektor takarítót hátha az a baj.
A katalizátort pedig akkor nézetem meg ha ez nem segít. (gyertyák vadi újak gyári NGK)
Kérdezzetek nyugodtan válaszolok
De SEGÍTSETEK!!!
Valaki találkozott már ilyennel?

Üdv PITTI

Ha tényleg jól sejted, mintha egy henger nem megy akkor az főleg a gyújtás felé terelné a figyelmemet. Gyertya csere ha eddig még nem volt a hiba óta. Aztán gyertya kábel csere és a traffót is ki lehet próbálni cserélni.
Ha többit is érintő hiba akkor tüzelőanyag szivatyú (autósoknak üzemanyagszivattyú) és gumi csatlakozások felül vizsgálata, szűrő csere. Majd lehet még nyomozni a levegőtömegmérő környékén (kábel kiköt és helyettesitő értékkel számol).
A számitógép betojtnak kicsi esélyt adok akkor inkább már a végén főtengely jeladó, és egy két szenzor amiből számitja a befecskendezés időpontját/hosszát.

Jackson, aki ötleteket ad

Főtengely jeladó szerintem is.
Bár nem vagyok szerelő, de eddig mindenkinek ez volt, aki a fórumban hasonló hibát vetett fel. :roll:

2009.06.16. 01:21

Sziasztok!

Azt írja ki az autó, hogy standlicht prüfen.
Tulajdonképp milyen égőket kell ellenőrizni?

Tibi

2009.06.16. 01:28

tibi666 írta:Sziasztok!

Azt írja ki az autó, hogy standlicht prüfen.
Tulajdonképp milyen égőket kell ellenőrizni?

Tibi

Első, vagy hátsó helyzetjelző izzók közül meghalt az egyik.
Vigyázz!
Hátul van belőle 4 is!

2009.06.16. 01:31

simi64 írta:Első, vagy hátsó helyzetjelző izzók közül meghalt az egyik.
Vigyázz!
Hátul van belőle 4 is!

Szia!

Köszi a választ, holnap átnézem őket.

Jó éjt!
Tibi

2009.06.16. 01:38

Nekem kb 2 hete 4-5 nap eltéréssel izzott ki először a bal,majd a jobboldali féklámpám.Még szerencse hogy a hátsó helyzetjelző nem éghet ki! :lol:

2009.06.16. 19:43

Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Lehet sötétítettre cserélni az első két üveget? Törvényben ez hogy van megengedve....Ha gyáriként van beírva, akkor megengedett vagy nem? Köszi előre is.

2009.06.16. 19:57

cantor írta:Sziasztok!
Lenne egy kérdésem: Lehet sötétítettre cserélni az első két üveget? Törvényben ez hogy van megengedve....Ha gyáriként van beírva, akkor megengedett vagy nem? Köszi előre is.

Mi az, hogy gyáriként van beírva??? :roll:
Amúgy az első két üveget 70%-os fóliával lehet behúzni, asszem. Meg legyen hozzá "H" engedély(kis matrica) és akkor lehet bármilyen sötét, a rendőr nem tud mitkezdeni vele, ugyanis nincs nála mérő, hogy bizonyítsa. :wink:

2009.06.16. 20:01

LeviM5 írta:

Amúgy az első két üveget 70%-os fóliával lehet behúzni, asszem. Meg legyen hozzá "H" engedély(kis matrica) és akkor lehet bármilyen sötét, a rendőr nem tud mitkezdeni vele, ugyanis nincs nála mérő, hogy bizonyítsa. :wink:

Helo
A folia az rendör függö, olyan nincs hogy gyári az elsö ajtokra az csak a hátsokon lehet
üdv zoli

2009.06.16. 20:33

lepke írta:
LeviM5 írta:

Helo
A folia az rendör függö, olyan nincs hogy gyári az elsö ajtokra az csak a hátsokon lehet
üdv zoli

Köszi a gyors választ..
Így gondoltam a gyári dolgot...de akkor elől nincs...:)
Na most én Szlovákiában lakom és itt azt mondták a ,,folia szalonban,, még régebben, hogy nem lehet elől semmi se..., bár lehet azóta változott a helyzet itt is. Gyakran járok magyarban, szal azért is írtam, mert a magyar helyzet is érdekel...
Szal legyen H jelzés és mindegy milyen sötétségű van rajta?:))) Hol lehet H jelzést szerezni? Hova kell ragasztani? Mekkora matrica, mert szerintem én még ilyet nem láttam kocsin...? :)
Valaki nem tudja, hogy megy ez Szlovákiában? :))) (tudom, sokat akarok:P )
Hozzászólás küldése

VigLink badge