![]() |
2011.05.23. 18:18
phantom írta:Tisztelt Urak!
Segítséget szeretnék kérni,bedöglött a klímakompresszor a "kicsikémben". 2001. évjáratú, 2000 D motor hajtja. Ha esetleg valakinek lenne kérem jelezze! Előre is köszönöm!
2011.05.23. 18:20
MChris írta:phantom írta:Tisztelt Urak!
Segítséget szeretnék kérni,bedöglött a klímakompresszor a "kicsikémben". 2001. évjáratú, 2000 D motor hajtja. Ha esetleg valakinek lenne kérem jelezze! Előre is köszönöm!
alkatrészes topikban keresd nagysparcot.
2011.05.23. 20:31
jackson írta:BMWFUN írta:Elvileg 97/12-ben volt a váltás a rendszerek között. Onnantól kezdve kell a kevesebb gáz, bár a Bentley-re hivatkozva 750+-10g-t írnak, pedig tisztán láthatóan 650g van nekem odaírva....
Itt taglalják.
Remélem azt is felfogták, hogy
- E60 nem egyenlő E39, tehát nem csoda ha nem azonos a töltet
- még E39-en belül is eltérő mennyiségek vannak más motornál. 540i-m pl. 750g+/-10g
És igen a régi klímába többet kellett tölteni mert az újakat áttervezték környezet védelemre és ezért megy kevés bele.
Jackson, aki csodálkozik miért gondoljátok azonosnak egy 1997-es E39-et és egy E60-ast (talán vagy 2005-ös a lepkéj-é)
2011.05.23. 22:17
2011.05.23. 22:23
szekeres írta:Leszedtem a klima ventilátoromat. Képzeljétek, valami állat levágta a csatit a kábelkötegről és úgy volt forrasztva felrakva...![]()
![]()
![]()
![]()
Na szóval megy a padlónyalás, de a jó hír, hogy az előtét ellenállások és a motor is kampó.
2011.05.23. 22:26
BMWFUN írta:szekeres írta:Leszedtem a klima ventilátoromat. Képzeljétek, valami állat levágta a csatit a kábelkötegről és úgy volt forrasztva felrakva...![]()
![]()
![]()
![]()
Na szóval megy a padlónyalás, de a jó hír, hogy az előtét ellenállások és a motor is kampó.
Jujj. Pedig ilyen időben hasznos tud lenni...
2011.05.24. 14:22
szekeres írta:BMWFUN írta:szekeres írta:Leszedtem a klima ventilátoromat. Képzeljétek, valami állat levágta a csatit a kábelkötegről és úgy volt forrasztva felrakva...![]()
![]()
![]()
![]()
Ha minden igaz, már minden jó, csak be kell kötni. Ez ugye nem könnyű úgy, hogy 4 vezeték 8 színű...
2011.05.24. 20:19
szekeres írta:szekeres írta:BMWFUN írta:szekeres írta:Leszedtem a klima ventilátoromat. Képzeljétek, valami állat levágta a csatit a kábelkötegről és úgy volt forrasztva felrakva...![]()
![]()
![]()
![]()
Ha minden igaz, már minden jó, csak be kell kötni. Ez ugye nem könnyű úgy, hogy 4 vezeték 8 színű...
Megoldódott a dolog, biztosíték cserék és NAGYSPARCO önfeledt telefonos rendelkezésre állása révén!
Összegezve, ha valaki hasonló cipőben jár keressen bátran!
2011.05.24. 21:22
muhaati írta:szekeres írta:szekeres írta:BMWFUN írta:szekeres írta:Leszedtem a klima ventilátoromat. Képzeljétek, valami állat levágta a csatit a kábelkötegről és úgy volt forrasztva felrakva...![]()
![]()
![]()
![]()
Megoldódott a dolog, biztosíték cserék és NAGYSPARCO önfeledt telefonos rendelkezésre állása révén!
Nekem meg a lópimpiri a popómba???????
2011.05.24. 21:39
nagysparco írta:muhaati írta:szekeres írta:szekeres írta:
-![]()
![]()
![]()
2011.05.24. 22:46
szekeres írta:nagysparco írta:muhaati írta:szekeres írta:szekeres írta:
-![]()
![]()
![]()
Igen igen Muha Ati a királyok királya!!!![]()
2011.05.30. 00:14
2011.05.30. 00:19
Varlevi írta:Sziasztok.
A problémám a következő : sikerült utolérnem egy Suzukit . Volt is baj lökös, hűtők stb...de mostmár minden szép és jó. Klima föltöltve, de nem kapcsol be. Hópihe világit de a kompresszor nem kapcsol. Ha direkt áramot adok a kompresszornak minden ok! Nsgyon jól hűt de természetesen ez így nem jó .
Segítsetek mi okozhatja hogy nem indul. Már sok szakember tanácstalan....
Előre is köszi!!
2011.05.30. 00:24
2011.05.30. 00:29
Akkor egy diag kellene és megnézni hogy a klíma panel kiadja-e a jelet.Mert ha igen akkor a kábelezés sérült.Varlevi írta:Acsak a hűtő sérült. Elment a gáz. Biztik jók.
2011.05.30. 03:04
Varlevi írta:Sziasztok.
A problémám a következő : sikerült utolérnem egy Suzukit . Volt is baj lökös, hűtők stb...de mostmár minden szép és jó. Klima föltöltve, de nem kapcsol be. Hópihe világit de a kompresszor nem kapcsol. Ha direkt áramot adok a kompresszornak minden ok! Nsgyon jól hűt de természetesen ez így nem jó .
Előre is köszi!!
2011.05.30. 22:49
2011.05.31. 02:18
204d1 írta:Varlevi írta:Sziasztok.
Előre is köszi!!
Az ABS működik? Nem serült meg az ütközésnél?
2011.05.31. 07:25
peteeqe írta:204d1 írta:Varlevi írta:Sziasztok.
Előre is köszi!!
Az ABS működik? Nem serült meg az ütközésnél?
van köze az ABS-hez?![]()
nekem is sajna ilyesmi problémám van.... inpa hibát nem dob ki, gépről tudom kapcsolni a kompresszort, és akkor jól müxik is, de panelről meg nem kapcsol, pedig világít.... (másik klímavezérlővel sem)
2011.06.04. 17:19