Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Fék, ill. váltó

2014.04.08. 17:26

jlaci74 írta:és +1 a LUK-ra ...

Én is szeretem a LUK-at :mrgreen: :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: 6 admin, bendegúz, Bummer, Haminda, kzolee, Zo78
Értékelés: 28.57%

2014.04.08. 17:28

Természetesen. Azért szavaztam a Sachs-ra, mert ők árban kevésbé szokták nyomatékosítani, hogy prémium gyártók. Legalább is az eddigi tapasztalat szerint...
Remélem életem hátralévő részében már nem adódik olyan pont, hogy kuplunggal kelljen foglalkozzak. ;)

2014.04.08. 18:02

hamoriarpi írta:

Természetesen. Azért szavaztam a Sachs-ra, mert ők árban kevésbé szokták nyomatékosítani, hogy prémium gyártók. Legalább is az eddigi tapasztalat szerint...
Remélem életem hátralévő részében már nem adódik olyan pont, hogy kuplunggal kelljen foglalkozzak. ;)

Marad a jo oreg wandler es valtovezerlo hiba no meg jo tesojuk a megegett lamellak ;)

Bocsanat, de nem tudtam megallni :D

Offokbol kiindulva +1 a LUKakra :D

2014.04.08. 18:26

Bummer írta:Marad a jo oreg wandler es valtovezerlo hiba no meg jo tesojuk a megegett lamellak ;)

Én csak olajat cserélek és kímélem a technikát. Eddig 2-ből 2 hibátlanul működik. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bummer, NagyMatyas
Értékelés: 9.52%

2014.04.08. 22:30

Gallaca írta:

Én is szeretem a LUK-at :mrgreen: :facepalm:

E61 25d-nél a gyári is LUK. A lendkerék és a kuplungszett is.

2014.04.10. 10:18

Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy a valto ill. A difiben hanyas csavar a bezoltonyilas?
Csovet kellene vennem a feltolteshez.

Udv.

2014.04.10. 12:43

banderasz77 írta:Sziasztok!

Azt tudja valaki, hogy a valto ill. A difiben hanyas csavar a bezoltonyilas?
Csovet kellene vennem a feltolteshez.

Udv.

Üdv.

Ha jól tudom a váltónál M24-es a leeresztő és a betöltő (szintjelző) csavar is.
A difiről nem tudok nyilatkozni, de nem hinném, hogy sokkal kisebb lenne.

2014.08.05. 23:32

Sziasztok!

A probléma a következő:
Az automata váltó kb. 2 kilométer út után csúszott, majd kis idő múlva, ha R-ben ill. D-be kapcsoltam semmi nem történt, olyan mintha üresbe lett volna. Találkozott már valaki hasonlóval?
Az autó 2001-es 530D steptronic.

Köszi a segítségeteket.

2014.08.06. 00:01

Tapotizs írta:Sziasztok!

A probléma a következő:
Az automata váltó kb. 2 kilométer út után csúszott, majd kis idő múlva, ha R-ben ill. D-be kapcsoltam semmi nem történt, olyan mintha üresbe lett volna. Találkozott már valaki hasonlóval?

Köszi a segítségeteket.

Igen, már többen is találkoztak! Mindenki kicserélte bontottra, vagy felújíttatta a döglött váltót/wandlert. Bátrabbak mókolták is, több-kevesebb sikerrel. Diag, és váltós szakember javallott!

2014.08.06. 01:57

Gallaca írta:

A probléma a következő:

Köszi a segítségeteket.

Igen, már többen is találkoztak! Mindenki kicserélte bontottra, vagy felújíttatta a döglött váltót/wandlert. Bátrabbak mókolták is, több-kevesebb sikerrel. Diag, és váltós szakember javallott!

Sziasztok!

Hova érdemes vinni a döglött váltóval - az autó jelenleg Balatonöszödön döglik és egri vagyok. Valamint mennyibe fáj manapság egy váltófelújítás?

2014.08.06. 08:04

Tapotizs írta:
Gallaca írta:

A probléma a következő:

Köszi a segítségeteket.

Sziasztok!

Hova érdemes vinni a döglött váltóval - az autó jelenleg Balatonöszödön döglik és egri vagyok. Valamint mennyibe fáj manapság egy váltófelújítás?

Köreinkben Papp Tamás a váltós szaki ( Bp., XVIII. ker. ).
Jól dolgoznak + 1 év garit adnak ( km.-től függetlenül ). Nála egy váltó felújítás ca. 350.000.- Viszont utána egy jó ideig ismét jó lesz a váltód. Én már felújítattam nála a váltómat, kb. 10ezret mentem vele azóta és hibamentes a váltó.
A Te környékeden valaki majd megírja hova érdemes vinni.

2014.08.06. 08:08

Tapotizs írta:
Gallaca írta:

A probléma a következő:

Köszi a segítségeteket.

Sziasztok!

Balaton körül Divinyiéket keresd. Keszthely-Gyenesdiás. Nincs közel, viszont jó!

2014.08.06. 11:06

Helo
Balatonfűzfőn is van egy váltós ember,állítólag jól dolgozik.

2014.08.06. 12:55

Tapotizs írta:
Gallaca írta:

A probléma a következő:

Köszi a segítségeteket.

Sziasztok!

300000-400000Ft

2014.08.06. 12:57

MChris írta:
Tapotizs írta:
Gallaca írta:

A probléma a következő:

Köszi a segítségeteket.

Sziasztok!

300000-400000Ft

ja és ha Pesten leadod a régit a ZF képviseletnél (ha ZF) akkor 750000Ft körül kapsz felújított garis váltót,vagy bontott keresel...

2014.08.06. 19:10

MChris írta:
MChris írta:
Tapotizs írta:
Gallaca írta:

A probléma a következő:

Köszi a segítségeteket.

Sziasztok!

300000-400000Ft

ja és ha Pesten leadod a régit a ZF képviseletnél (ha ZF) akkor 750000Ft körül kapsz felújított garis váltót,vagy bontott keresel...

E39 30d-ben GM van.

2014.09.22. 10:16

Szevasztok !

http://www.amazon.de/ZIMMERMANN-BREMSSC ... 39+bremsen

http://www.amazon.de/BMW-5er-E39-BREMSB ... auto_img_y

Kettő Dolog együtt: 238 euró

Szerintetek ez így jó vétel lenne,nem csalódnék benn ? Vagy otthon kapnék olcsóbban is, jobbat ?Már annyiféle változatot olvastam ,hogy milyen fékeket használtok ,hogy fogalmam sincs mi lenne jó vétel. Sokan mondjátok ezt a Zimmermannt szerintem nekem elég lenne a nem lyukacsos (keveset utazom ,nem fékezek nagyokat ,nem haladok gyorsan). Plusz Ate meg Textar betétek között is nagy a vita.

Ha tudtok ennél jobb első hátsó szettet olcsóbban legyetek szívesek írjátok meg, hogy honnan tudom megrendelni,illetve ha tudtok komplett árat.

Előre is köszönöm !!!!!!!!!!

2014.09.22. 19:22

rytsye írta:Szevasztok !

http://www.amazon.de/ZIMMERMANN-BREMSSC ... 39+bremsen

http://www.amazon.de/BMW-5er-E39-BREMSB ... auto_img_y

Kettő Dolog együtt: 238 euró

Szerintetek ez így jó vétel lenne,nem csalódnék benn ? Vagy otthon kapnék olcsóbban is, jobbat ?Már annyiféle változatot olvastam ,hogy milyen fékeket használtok ,hogy fogalmam sincs mi lenne jó vétel. Sokan mondjátok ezt a Zimmermannt szerintem nekem elég lenne a nem lyukacsos (keveset utazom ,nem fékezek nagyokat ,nem haladok gyorsan). Plusz Ate meg Textar betétek között is nagy a vita.

Ha tudtok ennél jobb első hátsó szettet olcsóbban legyetek szívesek írjátok meg, hogy honnan tudom megrendelni,illetve ha tudtok komplett árat.

Előre is köszönöm !!!!!!!!!!

Deja vu!

Kézit olcsóbban nem kapsz! / persze valaki biztos tud :) /
Csak a betétek voltak kb. annyik ha jól emléxem. Plusz a rugócskák is valami 3-5 ezer

A link már nem él.

2014.10.28. 15:37

Üdv Mindenkinek.

Első kérdésem az oldalon, remélem jó helyen teszem fel. 535i-n váltót kell cserélnem, találtam egy nekem kellő darabot, névszerint 5hp24-et. Viszont az egy 540i-ról jött le. Felszerelhető az enyémre, passzol a kihajtásnál?

Köszönöm a választ. :wink:

2014.10.29. 14:40

Afterdark írta:Üdv Mindenkinek.

Első kérdésem az oldalon, remélem jó helyen teszem fel. 535i-n váltót kell cserélnem, találtam egy nekem kellő darabot, névszerint 5hp24-et. Viszont az egy 540i-ról jött le. Felszerelhető az enyémre, passzol a kihajtásnál?

Köszönöm a választ. :wink:

A válasz röviden nem. Sajnos.
Hozzászólás küldése

VigLink badge