Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.10.28. 21:57

jackson írta:
odus írta:Sziasztok!

A kormányom szeretném újra bőröztetni, tudtok valakit Budapest környékén,
aki profi, és mennyibe kerülhet?

Köszönöm

Odus

Nem tudok, de ha találsz ilyet dobd már át légyszi nekem is PÜ-ben mert nekem is kell.

Jackson, aki dettó kopott kormányos

Már megint LABI-t kell bemószerolnom, mert ő tud ilyen helyet. Az övét megcsinálták, baromi szépen!
LABI :help:

2009.10.28. 21:59

muhaati írta:
jackson írta:
odus írta:Sziasztok!

A kormányom szeretném újra bőröztetni, tudtok valakit Budapest környékén,
aki profi, és mennyibe kerülhet?

Köszönöm

Odus

Nem tudok, de ha találsz ilyet dobd már át légyszi nekem is PÜ-ben mert nekem is kell.

Jackson, aki dettó kopott kormányos

Már megint LABI-t kell bemószerolnom, mert ő tud ilyen helyet. Az övét megcsinálták, baromi szépen!
LABI :help:

Labiiiiiii.

Jackson, aki hivja

2009.10.28. 22:53

ez kész! :lol:

Ati! Te nem akarod lekapni a kormányodat? mondtad meg akarod csináltatni Te is. ...gondolom ha 3 kormányt visztek oda, csak kaptok törzsvásárlói kedvezményt! :lol:

itten a száma: 70-454-98-21

A III. kerületben van, a Pacsirtamező utcában.

2009.10.29. 06:26

Labi írta:ez kész! :lol:

Ati! Te nem akarod lekapni a kormányodat? mondtad meg akarod csináltatni Te is. ...gondolom ha 3 kormányt visztek oda, csak kaptok törzsvásárlói kedvezményt! :lol:

itten a száma: 70-454-98-21

A III. kerületben van, a Pacsirtamező utcában.

Sziasztok!

Köszönöm a számot, keresem majd.

Üdv.

Odus

2009.10.29. 07:34

Hi!

Meg tudná nekem mondani vki, h a jobb első ajtóban mi az a hella doboz?
üdv Levente

2009.10.29. 07:46

Üdv!
Elvileg E38ban és E39ben ugyan az a biztonsági öv van ugye?
Az övnek a felső pontját a leírása szerint az ülés az állításával autómatikusan "húzza" magával. Az enyém sajna lent maradt a legalsó ponton és kezd kényelmetlen (180 centi vagyok, vágja a vállam) lenni. Lehet azt valahogyan manuálisan állítani mint az egyéb autóknál?

2009.10.29. 08:07

csumpedli írta:Hi!

Meg tudná nekem mondani vki, h a jobb első ajtóban mi az a hella doboz?
üdv Levente

Komfort modul

2009.10.29. 09:47

Illes írta:Üdv!
Az övnek a felső pontját a leírása szerint az ülés az állításával autómatikusan "húzza" magával. Az enyém sajna lent maradt a legalsó ponton és kezd kényelmetlen (180 centi vagyok, vágja a vállam) lenni. Lehet azt valahogyan manuálisan állítani mint az egyéb autóknál?

Erről már beszélgettünk valamikor korábban. Annyira emlékszem, hogy az elektromos ülésem valami talán bowden-el (ha jól emlékszem) mozgatja az ülés előre-hátra állításának függvényében. Ha előre tolod az ülést akkor megy le és fel felé hátratolva.

Jackson, aki memóriája mélyén ennyit tudott össze kaparni neked

2009.10.29. 10:05

jackson írta:
Illes írta:Üdv!

Erről már beszélgettünk valamikor korábban. Annyira emlékszem, hogy az elektromos ülésem valami talán bowden-el (ha jól emlékszem) mozgatja az ülés előre-hátra állításának függvényében. Ha előre tolod az ülést akkor megy le és fel felé hátratolva.

Jackson, aki memóriája mélyén ennyit tudott össze kaparni neked

mechanikus ülés esetén (nem tudom el. esetén hogy van) az ülés alatt egy vékony bowden húzza autómatice az övet. (az ülés közepétől belefut a láb felé a padlóba) egyszerű mechanikus szerkezet. először ott kezdeném, hogy nem fityeg e egy kis szál!?

2009.10.29. 10:09

Labi írta:
mechanikus ülés esetén (nem tudom el. esetén hogy van) az ülés alatt egy vékony bowden húzza autómatice az övet. (az ülés közepétől belefut a láb felé a padlóba) egyszerű mechanikus szerkezet. először ott kezdeném, hogy nem fityeg e egy kis szál!?

Ááá akkor a bowden ugyan az lesz az elektromosban is, mert tök egyforma.

Jackson, aki ezt vonta le következtetés képpen

2009.10.29. 11:22

jackson írta:
Labi írta:

Probléma megoldva!
Valóban a motorost is egy kis bowden húzza, így valószínű tök egyforma.
Nos, a bowden ott figyelgetett élettelenül az ülés hátuljánál, azt hittem el van szakadva. Lebontottam a B oszlop kárpitjait és szerencsére csak ki volt ugorva a felső kis csigából. 10 perc meló, nem bonyolult egyáltalán és lehet fogni egy pár ezrest ismét a szervízen :D

2009.10.29. 11:41

Illes írta:
jackson írta:
Labi írta:

Probléma megoldva!
Valóban a motorost is egy kis bowden húzza, így valószínű tök egyforma.
Nos, a bowden ott figyelgetett élettelenül az ülés hátuljánál, azt hittem el van szakadva. Lebontottam a B oszlop kárpitjait és szerencsére csak ki volt ugorva a felső kis csigából. 10 perc meló, nem bonyolult egyáltalán és lehet fogni egy pár ezrest ismét a szervízen :D

Szegény muhaati meg éhenhal. :cry:

Jackson, aki sajnálja de azért sörrel fizet ha lehet :lol:

2009.10.29. 17:42

jackson írta:
Szegény muhaati meg éhenhal. :cry:

Jackson, aki sajnálja de azért sörrel fizet ha lehet :lol:

Most pedig Muhaati jön Jackónak egy borral, a TIS-ben való eligazítás miatt!
( Még Magyarul se mindíg tudok, de Angolul..............)

2009.10.29. 20:22

Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?

2009.10.29. 20:54

e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?

300eFt

2009.10.30. 01:20

MChris írta:
e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?

300eFt
+szerelés gondolom vagy meg csinálod magadnak. :wink:

2009.10.30. 07:46

admin írta:
MChris írta:

300eFt

Köszi az infókat. Lehet, hogy belevágok a projektbe

2009.10.30. 09:46

e39chip írta:
admin írta:
MChris írta:

300eFt

Hali. Szerintem nézz körül jól, mert lehet találni már 150-200 ezerért is kompletten! :wink:
Amúgy szerintem ha haszzabb távra gondoltad a kocsit, akkor megéri betenni! :lol:

2009.10.30. 11:03

vaszarig írta:
e39chip írta:
admin írta:
MChris írta:

300eFt

Hali. Szerintem nézz körül jól, mert lehet találni már 150-200 ezerért is kompletten! :wink:
Amúgy szerintem ha haszzabb távra gondoltad a kocsit, akkor megéri betenni! :lol:

Megfogadtam, hogy addig használom, amíg ki nem rohad alólam!4
És azt nem hagyom!
Szóval még sokáig családtag lessz!!

2009.10.30. 13:19

vaszarig írta:
e39chip írta:
admin írta:
MChris írta:

300eFt

Vaszarig! Ha látsz 150E Ft-ért, kérlek el ne felejts szólni nekem is.
Hozzászólás küldése

VigLink badge