![]() |
2009.10.28. 21:57
jackson írta:odus írta:Sziasztok!
A kormányom szeretném újra bőröztetni, tudtok valakit Budapest környékén,
aki profi, és mennyibe kerülhet?
Köszönöm
Odus
Nem tudok, de ha találsz ilyet dobd már át légyszi nekem is PÜ-ben mert nekem is kell.
Jackson, aki dettó kopott kormányos
2009.10.28. 21:59
muhaati írta:jackson írta:odus írta:Sziasztok!
A kormányom szeretném újra bőröztetni, tudtok valakit Budapest környékén,
aki profi, és mennyibe kerülhet?
Köszönöm
Odus
Nem tudok, de ha találsz ilyet dobd már át légyszi nekem is PÜ-ben mert nekem is kell.
Jackson, aki dettó kopott kormányos
Már megint LABI-t kell bemószerolnom, mert ő tud ilyen helyet. Az övét megcsinálták, baromi szépen!
LABI
2009.10.28. 22:53
2009.10.29. 06:26
Labi írta:ez kész!![]()
Ati! Te nem akarod lekapni a kormányodat? mondtad meg akarod csináltatni Te is. ...gondolom ha 3 kormányt visztek oda, csak kaptok törzsvásárlói kedvezményt!![]()
itten a száma: 70-454-98-21
A III. kerületben van, a Pacsirtamező utcában.
2009.10.29. 07:34
2009.10.29. 07:46
2009.10.29. 08:07
csumpedli írta:Hi!
Meg tudná nekem mondani vki, h a jobb első ajtóban mi az a hella doboz?
üdv Levente
2009.10.29. 09:47
Illes írta:Üdv!
Elvileg E38ban és E39ben ugyan az a biztonsági öv van ugye?
Az övnek a felső pontját a leírása szerint az ülés az állításával autómatikusan "húzza" magával. Az enyém sajna lent maradt a legalsó ponton és kezd kényelmetlen (180 centi vagyok, vágja a vállam) lenni. Lehet azt valahogyan manuálisan állítani mint az egyéb autóknál?
2009.10.29. 10:05
jackson írta:Illes írta:Üdv!
Elvileg E38ban és E39ben ugyan az a biztonsági öv van ugye?
Az övnek a felső pontját a leírása szerint az ülés az állításával autómatikusan "húzza" magával. Az enyém sajna lent maradt a legalsó ponton és kezd kényelmetlen (180 centi vagyok, vágja a vállam) lenni. Lehet azt valahogyan manuálisan állítani mint az egyéb autóknál?
Erről már beszélgettünk valamikor korábban. Annyira emlékszem, hogy az elektromos ülésem valami talán bowden-el (ha jól emlékszem) mozgatja az ülés előre-hátra állításának függvényében. Ha előre tolod az ülést akkor megy le és fel felé hátratolva.
Jackson, aki memóriája mélyén ennyit tudott össze kaparni neked
2009.10.29. 10:09
Labi írta:
mechanikus ülés esetén (nem tudom el. esetén hogy van) az ülés alatt egy vékony bowden húzza autómatice az övet. (az ülés közepétől belefut a láb felé a padlóba) egyszerű mechanikus szerkezet. először ott kezdeném, hogy nem fityeg e egy kis szál!?
2009.10.29. 11:22
jackson írta:Labi írta:
mechanikus ülés esetén (nem tudom el. esetén hogy van) az ülés alatt egy vékony bowden húzza autómatice az övet. (az ülés közepétől belefut a láb felé a padlóba) egyszerű mechanikus szerkezet. először ott kezdeném, hogy nem fityeg e egy kis szál!?
Ááá akkor a bowden ugyan az lesz az elektromosban is, mert tök egyforma.
Jackson, aki ezt vonta le következtetés képpen
2009.10.29. 11:41
Illes írta:jackson írta:Labi írta:
Ááá akkor a bowden ugyan az lesz az elektromosban is, mert tök egyforma.
Jackson, aki ezt vonta le következtetés képpen
Probléma megoldva!
Valóban a motorost is egy kis bowden húzza, így valószínű tök egyforma.
Nos, a bowden ott figyelgetett élettelenül az ülés hátuljánál, azt hittem el van szakadva. Lebontottam a B oszlop kárpitjait és szerencsére csak ki volt ugorva a felső kis csigából. 10 perc meló, nem bonyolult egyáltalán és lehet fogni egy pár ezrest ismét a szervízen
2009.10.29. 17:42
jackson írta:
Szegény muhaati meg éhenhal.![]()
Jackson, aki sajnálja de azért sörrel fizet ha lehet
2009.10.29. 20:22
2009.10.29. 20:54
e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?
2009.10.30. 01:20
+szerelés gondolom vagy meg csinálod magadnak.MChris írta:e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?
300eFt
2009.10.30. 07:46
admin írta:+szerelés gondolom vagy meg csinálod magadnak.MChris írta:e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?
300eFt
2009.10.30. 09:46
e39chip írta:admin írta:+szerelés gondolom vagy meg csinálod magadnak.MChris írta:e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?
300eFt
Köszi az infókat. Lehet, hogy belevágok a projektbe
2009.10.30. 11:03
vaszarig írta:e39chip írta:admin írta:+szerelés gondolom vagy meg csinálod magadnak.MChris írta:e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?
300eFt
Hali. Szerintem nézz körül jól, mert lehet találni már 150-200 ezerért is kompletten!![]()
Amúgy szerintem ha haszzabb távra gondoltad a kocsit, akkor megéri betenni!
2009.10.30. 13:19
vaszarig írta:e39chip írta:admin írta:+szerelés gondolom vagy meg csinálod magadnak.MChris írta:e39chip írta:Láttam ma Labi autóját belülről és hát...... elgondolkoztam rajta, hogy egy 16:9-es navigációt be lehetne építeni. Kasza mesternek vannak alkatrészei? Mennyibe kerülhet összesen?
300eFt
Hali. Szerintem nézz körül jól, mert lehet találni már 150-200 ezerért is kompletten!![]()
Amúgy szerintem ha haszzabb távra gondoltad a kocsit, akkor megéri betenni!