![]() |
2007.11.12. 16:58
bekog írta:Hello Mindenki
Korábban említettem, hogy lenne egy sanszom kicserélni MK3-at MK4-re.
De beraktam az MK4-be a kis MO cd-met és nem csinált semmit, piros led folyamatosan világított, a kijelzőn benn azt írta, hogy nincs cd/dvd.
A főmenű viszon jó (csak a NAVI nem) a hátsó DVD modul csak a NAVI-ra kell, vagy az tárolja a szoftvert is?
most akkor mi van?? mi nem jó? mit csináljak, cseréljem ki és nézzem meg az én kocsimban? hogy működik ez egyáltalán?
nem szeretném a jó MK3-at egy szar MK4-re boltolni !!!
köszi
2007.11.12. 18:01
2007.11.12. 18:38
Forest írta:Sziasztok! Most Hoztam Németországból saját használatra egy 2002.11. havi E39 520D-t és a menüjében nem jelenik meg a navigáció! 16:9-es Navi van benne. Az első szerelő akihez fordultam azt mondta h újra kell telepíteni, miután ezt megpróbálta azt mondta hogy kell bele egy másik Navi egység. Beleraktunk egy másik MK3-as navi egységet erre a kép is elment a kijelzőről majd miután visszaraktuk a régit visszajött egy kis idő után. Amit belepróbáltunk az biztos hogy működik, mert egy E46-ból szedtük ki amiben működött és még most is működik a navi! Mit tanácsoltok mit kéne tennem? Mi lehet a gond? Telepítő CD-t honnan tudok szerezni, vagy letölteni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Forest
2007.11.12. 23:16
2007.11.13. 12:09
2007.11.13. 13:05
strobi írta:Sziasztok!
A navi magyarositás csak MkIII illetve MkIV-hez jó? és csak 16:9-hez?
köszi.
üdv.strobi.
2007.11.13. 20:04
Bombolo írta:strobi írta:Sziasztok!
köszi.
üdv.strobi.
Szia!
Igen, mk3-on és mk4-en működik. Az E46-ban működik rádiónavin is.
üdv
Bömbölö
2007.11.13. 20:17
4:3-ason is megy szerintem!strobi írta:Bombolo írta:strobi írta:Sziasztok!
köszi.
üdv.strobi.
Szia!
Igen, mk3-on és mk4-en működik. Az E46-ban működik rádiónavin is.
üdv
Bömbölö
áááááá ááááá ááááááááá
ilyen az én szerencsém...
persze,hogy nem működik olyanban ami nekem van...
de sebaj én mindenhová oda találok...
2007.11.13. 21:05
Forest írta:Sziasztok! Most Hoztam Németországból saját használatra egy 2002.11. havi E39 520D-t és a menüjében nem jelenik meg a navigáció! 16:9-es Navi van benne. Az első szerelő akihez fordultam azt mondta h újra kell telepíteni, miután ezt megpróbálta azt mondta hogy kell bele egy másik Navi egység. Beleraktunk egy másik MK3-as navi egységet erre a kép is elment a kijelzőről majd miután visszaraktuk a régit visszajött egy kis idő után. Amit belepróbáltunk az biztos hogy működik, mert egy E46-ból szedtük ki amiben működött és még most is működik a navi! Mit tanácsoltok mit kéne tennem? Mi lehet a gond? Telepítő CD-t honnan tudok szerezni, vagy letölteni?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv: Forest
2007.11.13. 22:40
szpbmw írta:Nem értem, mit akartatok egy MK3-as navi egységgel! 2002.09. utáni BMW-ék már MK4-el szereltek, tehát a Te autódban is az kell legyen. De Bömbölö kolléga biztosan jobban ért hozzá, majd Ő elmagyarázza neked!
Üdv,
szpbmw
2007.11.13. 23:35
Bombolo írta:szpbmw írta:Nem értem, mit akartatok egy MK3-as navi egységgel! 2002.09. utáni BMW-ék már MK4-el szereltek, tehát a Te autódban is az kell legyen. De Bömbölö kolléga biztosan jobban ért hozzá, majd Ő elmagyarázza neked!
Üdv,
szpbmw
szpbmw,
mk3-mal is mennie kellett volna, a gond máshol volt, egy kisnavis E46 rechnerét próbálták bele, azzal meg nem megy. Egyébként valóban 2002/09-től mk4 van, de egyrészt a 2002/11 gyártás lehet trükkös-kerekített, továbbá kint is van példa rechner cserére a kereskedő által.
Bömbölö
2007.11.16. 23:40
2007.11.17. 02:10
tom írta:Szevasztok!
A navim nem akarja olvasni a lemezeket,se a gyárit,se az írottat.Mindig kiírja,hogy tegyem be a lemezt az olvasóba,pedig már benn van.Valami miatt nem látja.Menten széjjelvágom!Mi lehet a baja?
2007.11.17. 02:30
2007.11.17. 10:43
tom írta:A mate kolléga küldött 2 CD-R lemezt.Ahogy berakom a naviba elkezd benne finoman kattogni valami(gondolom megprobálja olvasni)de,ha rányomok a tv-képernyőn a navigation-gombra,kiírja,hogy:
Keine cd im navigationsrechner,bitte cd einlegen.Majd,ha rányomok a zurück gombra kilép és a navigation felirat besötétedik,ésa menüben lépegetve átugródik.Ha hátramegyek a csomagtartóban lévő navihoz a cd-ét már félig kiadta.
Egyébként,ha elsőre berakom a lemezt,a betöltés után meg hiába nyomkodom az eject gombot nem akarja kiadni a lemezt,ha mégis sikerül pár másodpercig még pörög benne valami.
A szitu eredeti lemezzel is ugyanez.A bmw szalonban ma kipróbáltam.Már le akarták resetelni,hogy visszaadja a lemezt.
A haver 7-ében meg müködik.
2007.11.17. 11:08
tom írta:A mate kolléga küldött 2 CD-R lemezt.Ahogy berakom a naviba elkezd benne finoman kattogni valami(gondolom megprobálja olvasni)de,ha rányomok a tv-képernyőn a navigation-gombra,kiírja,hogy:
Keine cd im navigationsrechner,bitte cd einlegen.Majd,ha rányomok a zurück gombra kilép és a navigation felirat besötétedik,ésa menüben lépegetve átugródik.Ha hátramegyek a csomagtartóban lévő navihoz a cd-ét már félig kiadta.
Egyébként,ha elsőre berakom a lemezt,a betöltés után meg hiába nyomkodom az eject gombot nem akarja kiadni a lemezt,ha mégis sikerül pár másodpercig még pörög benne valami.
A szitu eredeti lemezzel is ugyanez.A bmw szalonban ma kipróbáltam.Már le akarták resetelni,hogy visszaadja a lemezt.
A haver 7-ében meg müködik.
2007.11.17. 11:59
2007.11.19. 23:10
2007.11.20. 00:20
Tiborio írta:Sziasztok!
Előszőr is nagyon jó ez az egész e39 oldal!Gratula mindenkinek aki teljesen odaadással foglalkozik ezzel az komoly oldallal!
Én nem rég vettem egy e39 525 számomra gyűnyörű kocsit!eddig nagyon jó müxik leszámítva apró dolgokkal!
Kérdésem lenne!
Mi lehet az oka hogy semmien rádió adást nem fog be a rádió,pedig elvileg az erősitők ami a hátsó oszlopb van de sajna semmi!Sőt a TV-is elég szemcsés!(menet közben is működik)
nagyon örűlnék ha valaki tudna segíteni!
2007.11.20. 20:59