![]() |
2007.01.28. 18:08
szabojanos írta:szakerto írta:Kick írta:Sziasztok!
Szia!
Nekem is ez a problémám.
Hogy oldódott meg a tied (nekem 523i-m van).
E39 535i kb 80-as tempónál beráz a kormány elég rendesen, kb 10 gumi/felni kipróbálva az elején mindnél csinálja. Mivelé fékezéstől függetlenül ráz nem hiszem, hogy tárcsa/betét. 4 helyen nézték meg köztük egy hivatalos BMW szervíz és nem találnak semmit. Lassabb tempónál se jön ki és gyorsabbnál se. Ha vkinek van ötlete plz mert mer az agyamra megy.
Köszi szépen.
Hát az valóban Q-va idegesítő lehet!!! Biztos nincs megütve alulról
valahol??? Törésmentes az autó???
2007.01.29. 16:40
kbhont írta:szabojanos írta:szakerto írta:Kick írta:Sziasztok!
Szia!
Nekem is ez a problémám.
Hogy oldódott meg a tied (nekem 523i-m van).
E39 535i kb 80-as tempónál beráz a kormány elég rendesen, kb 10 gumi/felni kipróbálva az elején mindnél csinálja. Mivelé fékezéstől függetlenül ráz nem hiszem, hogy tárcsa/betét. 4 helyen nézték meg köztük egy hivatalos BMW szervíz és nem találnak semmit. Lassabb tempónál se jön ki és gyorsabbnál se. Ha vkinek van ötlete plz mert mer az agyamra megy.
Köszi szépen.
Hát az valóban Q-va idegesítő lehet!!! Biztos nincs megütve alulról
valahol??? Törésmentes az autó???
Szia! Nekem hasonló tünetem kezd lenni, és a központi kormánykar kotyog egy kicsit!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=32&fg=25
A Képen a 9 számu!
2007.01.29. 17:12
2007.01.29. 18:24
Hoze írta:Sziasztok!
2000 utáni E39 vásárlásán töröm a fejem, első körben 525d vagy 530d (193Le-s)maradt versenyben.
Évi 20-25e km-t autózom főleg városban, de náha 1-2 síelés, vidéki pihenések, autós nyaralás is elképzelhető.
25 vagy 30d?
Nem vagyok híve a lámpától-lámpáig tartó versenyeknek (arra van másik autóm), de szeretem ha egy ekkora tömeg bír dinamikusan mozogni.
Azt hallottam (BMW tulajtól) hogy a 25d újabb konstrukció és megbízhatóbb mint a 30d.
Bár abból a 2. generációt választanám úgy is.
Autómata vagy manuális?
Jelenleg manuális váltós autóm van, néha semmi kedvem váltogatni, viszont az autómata váltó is egy újabb hibaforrás, mégpedig nem olcsó..
Ezeket a kocsikat csak 5seb. mauális váltóval gyártották?
Mire érdemes még figyelni vásárláskor?
Olvasgattam "népítélet" -ben felhasználói tapasztalatokat, volt pozitív-negetív tapasztalat is, abból sok okosat nem tudtam meg.
Kérem hogy aki tud valamit hozzászólni, ne tartsa magában.
Előre is köszönöm!
2007.01.30. 07:45
2007.01.30. 08:51
pappkari írta:miért van az hogy ha valaki megemliti az automatát mindenki a fejéhez kapkod hogy uramisten "ha egyszer elromlik a gatyád rá megy"???
ha lezuzod a kocsit mert nem tudsz hirtelen odanyulni váltani mert éppen kiömlött az üccsi vagy a cigiddel hamuztál le akkor többe lesz mintha automatával mész és közbe azt csinálsz amit akarsz azzal a kezeddel amivel a manuálba össze vissza váltogatnál.
automata párti vagyok
2007.01.30. 10:34
2007.01.30. 11:27
2007.01.30. 12:02
Z_atek írta:Diabolica írta:Z_atek írta:Fűtéssel kapcsolatos kérdésem, problémám lenne:
Középen a MID felett lévő helyről csak néha jön a meleg levegő. Ki van teljesen nyitva, a piros pöttyök maximumra vannak tekerve, a fűtés felvéve 23 fokra és autómatára véve, a motor sem hideg már, mind ezek ellenére alulról és a többi helyről kellemesen jön a meleg, viszont fönt középen csak néha. Volt olyan, hogy még langyosnak sem volt nevezhető.
Mi lehet a probléma?![]()
![]()
![]()
Nem rég ki írta a computer, hogy kevés a fagyálló, de azt feltöltöttem, de lehet, hogy nem is lenne öszzefüggés.
Nekem volt olyan, hogy meglazult egy csőbilincs és lassan eresztett hűtővizet a rendszer. Még nem jelezett vissza de amikor egyre kevesebb lett a hűtőfoyadék lejtőn lefelé nem fűtött, emelkedőn felfelé meg okádta a meleget, vízszintben meg is-is. Próbáld ki. (Vagy nézd meg a fagyállót...).
Köszi szépen!!!
MA meg nézem, mit csinál, ha nem autómata módban van és a csak azt a részt állítottam be, hogy "ontsa" a meleget. Nos: gyönyörűen jött a meleg levegő, viszont, ha vissza raktam autómatára, akkor nem nagyon akaródzott, talán langyos volt, ami jött. A lényeg: ezzel az autómata dologgal kell játszanom és remélem nincs más gond. Viszont mindenféleképpen meg fogom nézni, amit tanácsoltál, és még egyszer köszönöm szépen!!!!
2007.01.30. 12:06
2007.01.30. 17:00
kbhont írta::(
2007.01.30. 18:54
2007.01.30. 21:34
2007.01.30. 23:37
Diabolica írta:kbhont írta::(
Úgy emlékszem pont maradt egy ilyenem pluszban. Szólj, ha kell, feladom postán!
2007.01.30. 23:39
Z_atek írta:Kbhont
Köszi szépen!!!
Gondoltam én is erre és valószínű ez lesz a magyarázat, mert a bilincseket megnéztem:rendben, fagyálló mennyiség:rendben.
2007.01.31. 12:08
Diabolica írta:kbhont írta::(
2007.01.31. 16:22
petike írta:Diabolica írta:kbhont írta::(
Szia Diabolika!
Kb. mi lenne az ára az összekötönek?
Üdv Sándor
2007.01.31. 16:27
kbhont írta:Diabolica írta:kbhont írta::(
Szia Diabolika!
Üdv Sándor
[/quote]
2007.01.31. 22:04
Diabolica írta:petike írta:Diabolica írta:kbhont írta::(
Szia Diabolika!
Üdv Sándor
Milyen ára lehet, egy használt, összekötőnek? Holnapra megnézem, hogy sétetlen-e, ha igen feladom postán, próbáld ki hátha jó lesz. Nem kerül semmibe nekem se!
2007.02.01. 15:33