* *
Pontos idő: 2026.04.17. 09:36

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 913 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 46  Következő
Szerző Üzenet
HozzászólásElküldve: 2013.01.08. 16:51 
Guru
Guru

Adott köszi: 146 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M47N2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (0)
imi36 írta:

Anno vettem egy Golf 4 gti-t, elvittem a sógoromhoz, aki autószerelő. Beleült olajos overállban a kocsiba, úgy hogy nem takarta le az ülést. Többet nem nyúlt egyik autómhoz sem. Lehet, hogy az én gondolkodásmódom gáz, de ezek nekem fontos dolgok. Aki ilyesmire baszik rá, hogy egy x milliós autóba nem ülök retkes ruhába, az a munkáját is úgy végzi.

Bocs hogy belepofázok...Ez a gondolkodás egyáltalán nem gáz.És azt mondom ez ne csak az X milliós autókra legyen már igaz,hanem az olyanokra is amit 20éven keresztül megkímélt a gazdája épp azért,hogy ne végezze úgy mint a legtöbb lelakott szar.Én is jártam így sokszor.A kedvencem a műszaki vizsga...Az említett olajos overál,cigi a szájba (megjegyzem nem dohányzom,és soha senkinek nem is engedem az autóimban).Ennél az esetnél 1perc alatt mocskolta össze a kedves vizsgáztató az addig foltmentes plüss ülésemet,viszont 3másodperc alatt kint találta magát a kocsiból...de rengeteg hasonló élménybe volt részem már...Azóta ha vinnem is kell az autómat valahová,magam fóliázom ki.Ja meg ha netán szövet kárpitos autót veszek,azonnal cserélem bőrre :D

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 21:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 159 alkalommal
Kapott köszik: 180 alkalommal
Széria kód: E38
Motor tipusa: 1.4T
Évjárata: 2001
Kivitele: Sedan
pisti530 írta:
simi64 írta:
pisti530 írta:
barbrady írta:
pisti530 írta:
Sziasztok!

Egy kérdés csak! Ti mennyi pénzt tartanátok reálisnak 2 liter fagyállóért és 1 diagnosztikáért?

Márkaszerviz? Ha nem, számlával? Meddig tartott a diag?

Nem márka szervíz, számla nélkül, és a diag kb 10 perc.

Klubos berkekben ez 5 sör :mrgreen:

Nos én muhaatinál 12-ezret fizettem úgy hogy még egy kis ajándékot is vittem neki " 4 üveg jófajta sört":facepalm:
Na ezért nem megyek oda többet. Ez a mutatvány a jimm powernél ahol BMW fanatic a góré kb 5 ezer. Gondoltam muhaatit kipróbálom hogy olyan jó-e ahogy itt mondják. "Drága mint az arany"
Bár csak 5 sörből megúsztam volna :roll:
Ezzel nem atit akartam lehúzni, csak furcsa hogy ódákat zengenek róla. Persze ettől még lehet elégedett vele az ember. ISMÉTLEM nem akarom atit leírni EZZEL!!!!

Hozzátenném, hogy sajnos nincs igazad.
Ismerek olyan szerelőt, aki nagyon olcsó, és gagyi anyagokkal dolgozik garancia nélkül, és ha nem vagy ott, akkor a felét nem csinálja meg, csak mondja, és igaz 1 napra a munkadíj 13.000,- Ft + amivel lehúz, és semmit nem csinált a kocsin.
Inkább legyen 5.000,- Ft - al drágább + az anyag, ami jó minőségű, és garit is vállalnak rá, mint szétbasszon valamit.

Amúgy szerintetek egy féklámpa izzó 300,- Ft? cserével együtt? Igen, mert el kell menni érte, vagy meg kell rendelni, és vagy telefonálgatás, vagy üzemanyag, az utóbbi több, mint 300,- Ft jóval.
Én pl off autóra vettem két ablaktörlő lapátot, ami egy szerelőnél került volna 4.000,- Ft- ba. Én megvettem kedvezménnyel 2.650,- Ft - ért és el kellett mennem érte 12km-t oda és 12km-t vissza, majd fel is kellett tennem, ami idő volt, igaz nem sok, de ha az üzemanyagot számolom csak, akkor is többe jöttem ki, mint ha odaviszem és ugyan azt felrakja.

Egy szónak is 100 a vége.... Ha olcsón szeretnél valamit, akkor csináld magad. Vagy fizesd meg. Aki teheti a wallisba viszi, ahol nekem is egyszer szétcseszték a gépet, és még hazudoztak is, és iszonyat drága is volt, és nem is értenek hozzá rendesen.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 22:45 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Balu, a Wallis-ban ertenek hozza, csak nem akarnak foglalkozni vele, mivel tudjak, hogy a rezsi munkadijukat magasnak fogjuk tartani...
Kgazi, nem mi vagyunk az ok celkozonsege !
:szerintem

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 23:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Széria kód: E39
Évjárata: 2000
Blog: Blog megtekintése (3)
leslie írta:
Balu, a Wallis-ban ertenek hozza, csak nem akarnak foglalkozni vele, mivel tudjak, hogy a rezsi munkadijukat magasnak fogjuk tartani...

Lehet, hogy értenek hozzá, de ennyi a pozitívum...
Egyeztettünk időpontot, (rutinosak vagyok, mert kb hónaponta kell vinni az x5-t :facepalm:) és így is több mint egy órát vártunk.

Szóval az utolsó látogatás: Elszállt az egyik porlasztó, pedig 3 hónapja lett cserélve az egyik oldal. Rögtön megvádoltak, hogy biztos egy másik szállt el, csak kicseréltük egy frissen berakottra, hogy garanciás legyen... Gratulálok :taps: :doglotlo:
Utána még megkérdeztem hogy van e e39es ablaktörlőjük. Már nem emlékszem, a szavakra melyekkel tudtomra adták, hogy miért nincs, de nem álltam messze egy véleménynyilvánítástól...

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 23:46 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
Haminda írta:
Lehet, hogy értenek hozzá

Amihez meg nem értenek, azt az Mpowerhez viszik javítani. :roll:

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 23:48 
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Adott köszi: 1677 alkalommal
Kapott köszik: 1262 alkalommal
Motor tipusa: 204D1
Évjárata: 2002
Gallaca írta:
Haminda írta:
Lehet, hogy értenek hozzá

Amihez meg nem értenek, azt az Mpowerhez viszik javítani. :roll:

Meg maxikához:)

Vissza a tetejére
 Profil Twitter Képtár Facebook  

HozzászólásElküldve: 2013.01.10. 23:57 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Kicsit off lesz, de ugy gondolom, hogy ez fontos:
Manapsag minden nagyobb cegnel fokuszban van az UGYFELELMENY !
Tehat, ha beszolnak, vagy elhajtanak a francba, akkor nyugodtan kerd a panaszkonyvet ! Azonnal mas lesz a hangnem ! Mivel fontos nekik, hogy az ugyfel elegedett legyen ! A felso vezetosegnek !

quote="Haminda"]
leslie írta:

Lehet, hogy értenek hozzá, de ennyi a pozitívum...
Egyeztettünk időpontot, (rutinosak vagyok, mert kb hónaponta kell vinni az x5-t :facepalm:) és így is több mint egy órát vártunk.

Szóval az utolsó látogatás: Elszállt az egyik porlasztó, pedig 3 hónapja lett cserélve az egyik oldal. Rögtön megvádoltak, hogy biztos egy másik szállt el, csak kicseréltük egy frissen berakottra, hogy garanciás legyen... Gratulálok :taps: :doglotlo:
Utána még megkérdeztem hogy van e e39es ablaktörlőjük. Már nem emlékszem, a szavakra melyekkel tudtomra adták, hogy miért nincs, de nem álltam messze egy véleménynyilvánítástól...[/quote]

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.11. 09:59 
Guru
Guru

Adott köszi: 138 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57TU2D3
Évjárata: 2008
Blog: Blog megtekintése (1)
leslie írta:

Az addig rendben is van, hogy nem mi vagyunk a célközönség, DE miért ne vihetném én oda az autót? Az én pénzem szarabb, mint akinek fél éves autója van? Honnan tudják, hogy nem vagyok tele lével, és mondjuk 2 hónap múlva nem cserélem le az e39-et egy 30 milliós autóra, amit ha nem lennének surmók, akkor ott tennék meg.
Amikor kezdtem a szakmát egyszer bejött egy fickó hozzánk az üzletbe (90-es évek vége), láthatóan szakadt volt, egy oldalra kitaposott cipőben. Azonnal levontam a következtetést: nincs pénze, minden vele töltött idő az ablakon kidobott pénz és idő. Ott volt vagy fél órát, összeírtunk egy csomó mindent, egész komoly kis gép lett belőle. Miután végeztünk mondta, hogy jó, akkor megrendeli. Én úgy értettem, hogy majd megrendeli. Benyúlt a belső zsebébe, kihúzott szemre sacc/kb 1,5 milló Ft.-ot, majd közölte, megrendelem, és ELŐRE ki si fizetem az egészet. Na én azóta leszoktam az elsőre ítélkezésről. Persze egy márkaszervíz szemében mi lepattant csoró kis pancserek vagyunk, akik más lerúgott szarjával menőzünk, de akkor sem lenne szabad megengedniük azt amit csinálnak.

A Wallisban pedig sajnos én is saját tapasztalatom alapján kijelnthetem, hogy az e39 lenézik, as gazdájával együtt. Mégegyszer mondom, személyes tapasztalat!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.18. 14:20 
E39 FAN
E39 FAN

imi36 írta:
leslie írta:

Az addig rendben is van, hogy nem mi vagyunk a célközönség, DE miért ne vihetném én oda az autót? Az én pénzem szarabb, mint akinek fél éves autója van? Honnan tudják, hogy nem vagyok tele lével, és mondjuk 2 hónap múlva nem cserélem le az e39-et egy 30 milliós autóra, amit ha nem lennének surmók, akkor ott tennék meg.
Amikor kezdtem a szakmát egyszer bejött egy fickó hozzánk az üzletbe (90-es évek vége), láthatóan szakadt volt, egy oldalra kitaposott cipőben. Azonnal levontam a következtetést: nincs pénze, minden vele töltött idő az ablakon kidobott pénz és idő. Ott volt vagy fél órát, összeírtunk egy csomó mindent, egész komoly kis gép lett belőle. Miután végeztünk mondta, hogy jó, akkor megrendeli. Én úgy értettem, hogy majd megrendeli. Benyúlt a belső zsebébe, kihúzott szemre sacc/kb 1,5 milló Ft.-ot, majd közölte, megrendelem, és ELŐRE ki si fizetem az egészet. Na én azóta leszoktam az elsőre ítélkezésről. Persze egy márkaszervíz szemében mi lepattant csoró kis pancserek vagyunk, akik más lerúgott szarjával menőzünk, de akkor sem lenne szabad megengedniük azt amit csinálnak.

A Wallisban pedig sajnos én is saját tapasztalatom alapján kijelnthetem, hogy az e39 lenézik, as gazdájával együtt. Mégegyszer mondom, személyes tapasztalat!

Nem nézik le az E39-eket, csak számláznak, de teljesítés nincs mögötte.
Automata váltó javítás 1,5m és leszedik, majd elviszik egy öreghez, aki bruttóban 250e -ért megcsinálja, majd érte mennek és felteszik. Ami korrekt lenne: Leszedés: 40.000,- Felrakás: 40.000,- Szállítás: 20.000 Összesen: 100.000,- És nem ők javították, akkor is 350.000,- Fe nem 1,5m.

Nekem ha valami valahonnan kell, akkor: Alpina Janiék vagy Dani, majd Muha Atti, vagy csak szimplán Muha Atti, és otthagyom intézze ő a dolgokat, és hív, hogy mikor van kész, és elmegyek érte, és ott tuti minden precízen meg van csinálva, és a semmiért nem számol fel senki pénzt.

VW Leitold és márkaszervizek tapasztalat: Bevittem a kocsit, csak a munkafelvevőnek távolról mondhatom el, hogy mi a baj, de nem nézi meg stb. Odaadod a kulcsot eltűnik a kocsi, amitől eltűnt a gép a szemed elől, már számláznak is. 4 óra eltelik, és be akarok menni a szerviz részre, és nem akarnak beengedni a saját tulajdonomhoz. Kiverem a balhét, és bemehetek, majd látom még hozzá se kezdtek. :shock: ( kajálnak telefonálnak cigiznek ) Majd jön a góré, hogy menjek ki megkér szépen, hogy a közeljövőben megbeszéljök a 20% kedvezményt..... Én hülye ki is megyek megbeszéljük, majd kész a gép Alkatrésszel együtt, amit a Porche Hungaria - tól vesznek és én megvehetem 14.000,- ért 48.950,- a számla :shock: A munka 20 perc volt, ennek a panelnek a cseréje rezsióradíjban 2 óra, OK de nem értettem akkor mért ennyi a számla, majd megakarták magyarázni, hogy az alkatrész a drága :facepalm:

Kárpát utca MB: Benzines Smarton széthullott az automata kuplung... Csörgött mint egy diesel. Beviszem, elmondom mi a baj, honnan jön a hang, stb. Behívtak hogy mutassam is meg, ami egy plusz pont volt nekik. Ok Rádugták 4 computerre a kocsit, és azt mondták semmi baja. :? OK akkor viszem máshoz, aki ért hozzá, majd a pénztárnál, ahol gondoltam, hogy fizetni kell 74.000,- -et kértek a diagért 4 műszerrel. :shock: Műszaki igazgatóhoz be és kulturált beszélgetés, majd elmondtam, hogy én nem vagyok annyira hülye a kocsikhoz és tuti kuplung, és ezt az összeget nem tartom jogosnak. Azt mondta, ha biztos vagyok benne, akkor szétszedik, ha tényleg szar, akkor még garis, de ha nem akkor +136.000,- a művelet. Mondtam, hogy ok.... Szétszedték, szar volt és garanciába munkadíjjal megcsinálták.
De kérdem én, hogy hány ember van, aki nem ért hozzá, és hány ember, hagyja, hogy ezt csinálják vele? Ebből élnek a márkaszervizek.

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.18. 16:27 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
BMW szakszervízben rakattam fel az E34-re a bontott automata váltót, mert elegem lett a nagypofájú, hozzá nem értő, magukat autószerelő mestereknek tartó idiótákból. Sajnos több ilyennel összehozott a sors az E34-gyel való küzdelmeim során.
Röviden tehát bevittem a kocsit a szakszervízbe, levették a régi váltót, föltették a bontott váltót, olajat cseréltek rajta(szűrőt nem kellett, és nem gyári bmw olajat, hanem ugyanolyan specifikációjú másik olajjal szintezték be), és fizettem érte 65eft-ot.
Szerintem korrekt ár volt.
Másik alkalommal, amikor elromlott az esőérzékelő, amit diagoltak, majd újra felprogramoztak, ez 4eft-ba került.
Én többszöri pozitív csalódás után, ha valami gondom van, amit otthon nem lehet egyszerűen megoldani, nyugodtan viszem a kocsit szakszervízbe.
Valószínűleg a mostani ínségesebb idők miatt már - legalábbis vidéken - már nincs az a lehúzás, mint amiről legendáznak sokan.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.18. 16:32 
E39 FAN
E39 FAN

kovessyroli írta:
BMW szakszervízben rakattam fel az E34-re a bontott automata váltót, mert elegem lett a nagypofájú, hozzá nem értő, magukat autószerelő mestereknek tartó idiótákból. Sajnos több ilyennel összehozott a sors az E34-gyel való küzdelmeim során.
Röviden tehát bevittem a kocsit a szakszervízbe, levették a régi váltót, föltették a bontott váltót, olajat cseréltek rajta(szűrőt nem kellett, és nem gyári bmw olajat, hanem ugyanolyan specifikációjú másik olajjal szintezték be), és fizettem érte 65eft-ot.
Szerintem korrekt ár volt.
Másik alkalommal, amikor elromlott az esőérzékelő, amit diagoltak, majd újra felprogramoztak, ez 4eft-ba került.
Én többszöri pozitív csalódás után, ha valami gondom van, amit otthon nem lehet egyszerűen megoldani, nyugodtan viszem a kocsit szakszervízbe.
Valószínűleg a mostani ínségesebb idők miatt már - legalábbis vidéken - már nincs az a lehúzás, mint amiről legendáznak sokan.

Wallis volt?

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.18. 22:56 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
XenonBalazs írta:
kovessyroli írta:

Wallis volt?

Nem a Wallis.
Angyalosi Autóház Nagykanizsa.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 03:29 
Guru
Guru

Adott köszi: 136 alkalommal
Kapott köszik: 160 alkalommal
Motor tipusa: 525TDS
Évjárata: 1998
Budapest. XI.ker, Kondorosi út. Premier Motorsport - na őket KERÜLJÉTEK EL MESSZIRŐL!!!!!!

Nem csak átvernek, de meg is lopnak.

Akár az autódat is.

www.kiara4x4.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 03:51 
Guru
Guru

pisti530 írta:
Te meg a WC-n húzhatod le megad. Hozzád senki nem szólt.

Sajnos elég gyakran belekerülök a vitákba, de ilyen a természetem. Ami a szívemen, az a számon.

"Hozzád senki nem szólt"???? - akkor kihez szóltál? Mert szerintem mindenkihez!
Szóval, ha nem szeretnéd, hogy más beleszóljon, akkor írd meg azoknak akikhez szólni szeretnél privátban.
Ha a nyílt fórumon írsz, akkor ugyanúgy más is leírhatja a véleményét, mint te! És ez nem kell, hogy ugyanaz legyen, mint a tiéd.
Még csak az hiányzik, hogy mindenki egy véleményen legyen.
Ezért van a fórum, ahová minden regisztrált tag írhat véleményt (amit szívesen látunk).
Kihangsúlyozom MINDENKI! A fórum nem csak egyesek privilégiuma. :szerintem

www.kiara4x4.hu

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 03:55 
Guru
Guru

Jerry írta:
Szia!
Szerintem te félreértetted Atti szerepét a klubon belül. Sajnos ő nem teheti meg, hogy 4-5 üveg sörért tartsa karban a klub teljes gépállományát. Ha mégis bevállalná, akkor még a padlása is tele lenne sörrel, ellenben simán éhen halna.

Modi Úr! Bocs az off-ért.

Szerintem meg kevés sört viszünk Attinak!
Amikor az én vasamat javította, egy egész csomagtartónyi sört hoztak neki.
Nem munkáért, Atti vásárolta.
SzaZS klubtárs is tanúsítja!

kzolee írta:
pisti530 írta:

A héten volt nálunk a duguláselhárító. Háromnegyed óra alatt végzett, tízezret kért zsebbe.

Kicsit sokallom, de nem szeretnék a trutyiban turkálni...

Akkor most már nyugodtan lehúzhatod magad, nem fogsz elakadni! :hangos: :sör: :drunk

www.kiara4x4.hu

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kiara az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 08:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
kiara írta:
pisti530 írta:

Sajnos elég gyakran belekerülök a vitákba, de ilyen a természetem. Ami a szívemen, az a számon.

"Hozzád senki nem szólt"???? - akkor kihez szóltál? Mert szerintem mindenkihez!
Szóval, ha nem szeretnéd, hogy más beleszóljon, akkor írd meg azoknak akikhez szólni szeretnél privátban.
Ha a nyílt fórumon írsz, akkor ugyanúgy más is leírhatja a véleményét, mint te! És ez nem kell, hogy ugyanaz legyen, mint a tiéd.
Még csak az hiányzik, hogy mindenki egy véleményen legyen.
Ezért van a fórum, ahová minden regisztrált tag írhat véleményt (amit szívesen látunk).
Kihangsúlyozom MINDENKI! A fórum nem csak egyesek privilégiuma. :szerintem

Helo
Az útolsó négy oldal ebben a topikba elég köpködősre sikeredett :shock: :shock: :shock:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 09:02 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
Sziasztok!
Szerintem nem kellene tovább szítani a tüzet! Mi a fenének kell 2-3-4 hetes kommenteket újratárgyalni!
Ez a baj sokszor hogy valaki észrevesz egy kicsit csípős hozzászólást és akkor jön a NAMAJDMOSTÉNISJÓLBESZÓLOKMEGMONDOMAMAGAMÉTENNEKAZEMBERNEK stílus! Ok hogy kiara jelezte a szándékát hogy beszáll a vitába. De kérdem én SZÜKSÉGES EZ??? :hangos:
Ne haragudjatok hogy ezt leírtam de én máshogy képzelem a fórumot.
Bár lehet én látom rosszul a dolgot :neutral:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 09:13 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 338 alkalommal
Kapott köszik: 688 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2007
floki írta:
Sziasztok!
Szerintem nem kellene tovább szítani a tüzet! Mi a fenének kell 2-3-4 hetes kommenteket újratárgyalni!
Ez a baj sokszor hogy valaki észrevesz egy kicsit csípős hozzászólást és akkor jön a NAMAJDMOSTÉNISJÓLBESZÓLOKMEGMONDOMAMAGAMÉTENNEKAZEMBERNEK stílus! Ok hogy kiara jelezte a szándékát hogy beszáll a vitába. De kérdem én SZÜKSÉGES EZ??? :hangos:

Helo floki
Azért vettem elő a dolgot kedves klubtárs Mert az utolsó 2-3 hét alatt hiányoztam a fórumról és csak most jutottam el arra a szintre hogy utólérjem a lemaradásomat
Mivel az oldalon regisztrált tag vagyok egy jópár NAPJA, gondolom reagálhatok egy régebbi kommentre és nem beszólni akarok mert abból már kinőttem
Csak jeleztem a tagok felé hogy olvastam a szócsatát 8)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 09:32 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 3 alkalommal
Kapott köszik: 5 alkalommal
lepke írta:
floki írta:
Sziasztok!

Helo floki
Azért vettem elő a dolgot kedves klubtárs Mert az utolsó 2-3 hét alatt hiányoztam a fórumról és csak most jutottam el arra a szintre hogy utólérjem a lemaradásomat
Mivel az oldalon regisztrált tag vagyok egy jópár NAPJA, gondolom reagálhatok egy régebbi kommentre és nem beszólni akarok mert abból már kinőttem

Helló lepke! Én kérek elnézést ha kuszán fogalmaztam volna nem a te hozzászólásodról volt szó. :facepalm:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2013.01.19. 11:41 
Guru
Guru

floki írta:
lepke írta:
floki írta:
Sziasztok!

Helo floki

Helló lepke! Én kérek elnézést ha kuszán fogalmaztam volna nem a te hozzászólásodról volt szó. :facepalm:

Én sem voltam pár hétig és csak most olvadtam bele.
Ugyanazt mondtam volna, mint lepke, ezért mégegyszer nem írom le.
Ő korábban kelt.
Ennyi.
Vége.
:sör:

www.kiara4x4.hu

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 913 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 46  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]