![]() |
2010.04.16. 19:53
2010.04.16. 20:03
RCKDJ írta:Sziasztok!
Akinek volt már olyan gondja, hogy erőtlennek érezte a gépet, és végül főtengely/vezérműtengely jeladó csere oldotta meg a dolgot, meg tudná mondani nekem, hogy beírta-e az autó hibának?
Thx!
2010.04.16. 22:46
Bacsek írta:RCKDJ írta:Sziasztok!
Akinek volt már olyan gondja, hogy erőtlennek érezte a gépet, és végül főtengely/vezérműtengely jeladó csere oldotta meg a dolgot, meg tudná mondani nekem, hogy beírta-e az autó hibának?
Thx!
Nekem a főtengelynél nem!
kb 5 vagy 6 féle hibakódot írt a gép, amiből mondta a szerelő srác h egyik sem valós hiba hanem a jeladó a ludas
2010.04.18. 11:29
2010.04.18. 12:19
szabcsika24 írta:Sziasztok!Nekem van egy1998-as E-39-es BMWvém,és nemtudom mi lehet a baja mert állandoan megáll menet közben már voltam szerelönél kicseréltek egy csomo mindent de semmit nem változott.Ja és megvan csippelve.Ha valaki tudna nekem segiteni annak nagyon örülnék.
2010.04.18. 12:56
jackson írta:szabcsika24 írta:Sziasztok!Nekem van egy1998-as E-39-es BMWvém,és nemtudom mi lehet a baja mert állandoan megáll menet közben már voltam szerelönél kicseréltek egy csomo mindent de semmit nem változott.Ja és megvan csippelve.Ha valaki tudna nekem segiteni annak nagyon örülnék.
Szia!
Ahhoz hogy segitsünk kell pár adat:
- bemutatkozó topik: ki vagy mi vagy mióta BMW-zel stb. Elsőre ez fölödlegesnek tűnik de ebből kiderül számunkra életed első BMW-je vagy már van benne hosszabb tapasztalatod és akkor más megoldásokat javasolunk.
- nincs kitöltve milyen kocsiról beszélünk 520i, 525tds kontrva 540i, M5 mert nagyon nem mindegy.
- Van komoly BMW szerelőd vagy szivod amit minden kezdő BMW-s? Hogy olyan szerelőkhöz jársz akik ugatják a speciális márka specifikus hibákat és halvány lila sejtelmük sincsen az igazi okokról.
- Komoly BMW diagnosztikán volt a kocsi? Mármint nem általános hanem BMW specifikus INPA vagy DIS/GT1 diagnosztika.
Jackson, aki folyton kérdez
2010.04.18. 13:19
2010.04.18. 16:15
2010.04.18. 16:53
Petyus írta:Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Akku lemerülése óta nem működik a tolatóradar.
Mi lehet az oka?
Egyáltalán lehet ezt ki be kapcsolni vagy csak a hátramenet aktiválja?
Második gond:A hátsó ajtón a kis háromszögletű ablakon nem húzza vissza a rólót.
Hogyan kell szétszedni?
Előre is köszi annak aki segít.
Üdv
Petyus
2010.04.18. 16:55
Petyus írta:Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Akku lemerülése óta nem működik a tolatóradar.
Mi lehet az oka?
Egyáltalán lehet ezt ki be kapcsolni vagy csak a hátramenet aktiválja?
Második gond:A hátsó ajtón a kis háromszögletű ablakon nem húzza vissza a rólót.
Hogyan kell szétszedni?
Előre is köszi annak aki segít.
Üdv
Petyus
2010.04.18. 17:00
2010.04.18. 17:07
szabcsika24 írta:Köszönöm Jackson hogy válaszoltál.Szoval nekem 6éve van bmw-ém ez most 525TDS automata,és 98-as évjáratu.Tavaj kezdödött,hogy a müszerfalon izzitáskor világit az a jel és amikor beinditottam az autot utána az elaludt.De most amikor izzitok akkor elalszik beinditom az autot,és utána rögtön vissza jön.És addig amig nem melegszik fel a motor addig semmi baj nincs de mikor eléri akkor elkezd ugrálni az a jel a müszerfalon és olyankor mindig menetközben leáll az auto.Ha megált vagy 5alkalommal eltünik az a jel és utána jo addig amig nem hül le teljesen a viz mert akkor megint kezdödik elöröl.Amugy ilyenkor pöcre indul de van amikor alig indul be.Itt Vácon nézettem meg már amit lehetet minden cserélve lett.Nem kimondott BMW-és csak autoszerelö.Rárakattam gépre is de nem mutatott semmit.Szoval tanácstalan vagyok, mert elöbb utobb összefogom törni magam.Ja és csippelve van nemtudom mennyire van hozzá köze,hogy ezt csinálja.
2010.04.18. 17:43
2010.04.18. 17:49
jackson írta:szabcsika24 írta:Köszönöm Jackson hogy válaszoltál.Szoval nekem 6éve van bmw-ém ez most 525TDS automata,és 98-as évjáratu.Tavaj kezdödött,hogy a müszerfalon izzitáskor világit az a jel és amikor beinditottam az autot utána az elaludt.De most amikor izzitok akkor elalszik beinditom az autot,és utána rögtön vissza jön.És addig amig nem melegszik fel a motor addig semmi baj nincs de mikor eléri akkor elkezd ugrálni az a jel a müszerfalon és olyankor mindig menetközben leáll az auto.Ha megált vagy 5alkalommal eltünik az a jel és utána jo addig amig nem hül le teljesen a viz mert akkor megint kezdödik elöröl.Amugy ilyenkor pöcre indul de van amikor alig indul be.Itt Vácon nézettem meg már amit lehetet minden cserélve lett.Nem kimondott BMW-és csak autoszerelö.Rárakattam gépre is de nem mutatott semmit.Szoval tanácstalan vagyok, mert elöbb utobb összefogom törni magam.Ja és csippelve van nemtudom mennyire van hozzá köze,hogy ezt csinálja.
És mi jelez a műszerfalon a kis sárga motor szimbólum vagy az izzitás jel. A letöltések között van egy magyar gépkönyv. Töltsd le és nézd meg pontosan melyik ikon az. Mármint a magyar doksiban mi a neve, mert akkor biztos nem beszélünk el egymás mellett.
simi64: Ha jól sejtem ez a te véred 525tds ami ráadásul chipelt szenved. Az izzitás hogyan jöhet be menet közben?
szabcsika24 a chip-elés miatt részvétem innentől bármi más baja is lehet. Már ha nem normálisan chip-elték természetesen.
Jackson, aki másodikra házi feladatot ad és kérdez
2010.04.18. 17:52
2010.04.18. 18:53
2010.04.18. 18:56
2010.04.18. 19:31
Ha vissza gyul az a lámpa akkor elméletileg izzitó gyertyával van gondja.Vagy annak a reléjével.szabcsika24 írta:Szia Simi.Elöször kezdtem az aksival mert azt gondoltam az szarakodik.Utána adagolot cseréltettem,aztán azt mondta a szerelö nem kap üzemanyagot akkor átemelö pumpát cseréltek benne.Azt hiszem ennyi de ha valami még eszembe jut akkor megirom.Ja és a csip az benne volt amikor vettem nem én rakattam bele.És nem is hiszem hogy 3év mulva lenne vele gond. Vagy mégis?
2010.04.18. 19:59
simi64 írta:Hja, és azt kifelejtettem: automatát nem is szabadna chipelni!!!
2010.04.18. 21:13
szabcsika24 írta:Köszönöm Jackson hogy válaszoltál.Szoval nekem 6éve van bmw-ém ez most 525TDS automata,és 98-as évjáratu.Tavaj kezdödött,hogy a müszerfalon izzitáskor világit az a jel és amikor beinditottam az autot utána az elaludt.De most amikor izzitok akkor elalszik beinditom az autot,és utána rögtön vissza jön.És addig amig nem melegszik fel a motor addig semmi baj nincs de mikor eléri akkor elkezd ugrálni az a jel a müszerfalon és olyankor mindig menetközben leáll az auto.Ha megált vagy 5alkalommal eltünik az a jel és utána jo addig amig nem hül le teljesen a viz mert akkor megint kezdödik elöröl.Amugy ilyenkor pöcre indul de van amikor alig indul be.Itt Vácon nézettem meg már amit lehetet minden cserélve lett.Nem kimondott BMW-és csak autoszerelö.Rárakattam gépre is de nem mutatott semmit.Szoval tanácstalan vagyok, mert elöbb utobb összefogom törni magam.Ja és csippelve van nemtudom mennyire van hozzá köze,hogy ezt csinálja.