Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.04.18. 21:41

jackson írta:
Petyus írta:Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Akku lemerülése óta nem működik a tolatóradar.
Mi lehet az oka?
Egyáltalán lehet ezt ki be kapcsolni vagy csak a hátramenet aktiválja?
Második gond:A hátsó ajtón a kis háromszögletű ablakon nem húzza vissza a rólót.
Hogyan kell szétszedni?
Előre is köszi annak aki segít.
Üdv
Petyus

Meg kell nézni diagnosztikával valamelyik szenzor vagy csatlakozó szivat. Hátra menetkor tutira bekapcsol facelift után meg a pdc gomb-al is kapcsolható. Mivel nincs kitöltve merre felé laksz ezért csak saccolom. Ha Bp. vagy Miskolx környéki vagy tudok segiteni egy Tesco gazdaságos diagnosztikával.

Rolót nem tudom passz, mivel Touringon nincsen :lol:

Jackson, a házi diagnoszta
Miért ne volna touringon?Nekem is van :lol:

2010.04.18. 21:44

admin írta:
jackson írta:
Petyus írta:Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.
Akku lemerülése óta nem működik a tolatóradar.
Mi lehet az oka?
Egyáltalán lehet ezt ki be kapcsolni vagy csak a hátramenet aktiválja?
Második gond:A hátsó ajtón a kis háromszögletű ablakon nem húzza vissza a rólót.
Hogyan kell szétszedni?
Előre is köszi annak aki segít.
Üdv
Petyus

Meg kell nézni diagnosztikával valamelyik szenzor vagy csatlakozó szivat. Hátra menetkor tutira bekapcsol facelift után meg a pdc gomb-al is kapcsolható. Mivel nincs kitöltve merre felé laksz ezért csak saccolom. Ha Bp. vagy Miskolx környéki vagy tudok segiteni egy Tesco gazdaságos diagnosztikával.

Rolót nem tudom passz, mivel Touringon nincsen :lol:

Jackson, a házi diagnoszta
Miért ne volna touringon?Nekem is van :lol:

Ja hogy a kis kézi rolóra gondol az oldal ablakon. Mert nekem egyből a hátsó automata jutott eszembe.

Jackson, aki áldozatul esett "a mindenki magából indul ki" szólásnak
ui: na ja oldal rolóm sincs mint admin-nak

2010.04.18. 21:52

admin írta:
szabcsika24 írta:Szia Simi.Elöször kezdtem az aksival mert azt gondoltam az szarakodik.Utána adagolot cseréltettem,aztán azt mondta a szerelö nem kap üzemanyagot akkor átemelö pumpát cseréltek benne.Azt hiszem ennyi de ha valami még eszembe jut akkor megirom.Ja és a csip az benne volt amikor vettem nem én rakattam bele.És nem is hiszem hogy 3év mulva lenne vele gond. Vagy mégis?
Ha vissza gyul az a lámpa akkor elméletileg izzitó gyertyával van gondja.Vagy annak a reléjével.

Igen én is erre felé gondoltam mint admin: izzitó gyertya és a reléje. Pontosan ezt láttam már egy halom dizeles kollegánál beirva hibára. Tehát a INPA-ban ot vigyorgott a gond oka. Gondolom üzem melegen nem gyulladhat fel az izzitás, csak ha valami nagyon elbarmolt chip-es programja van. Azt biztos, hogy hibát behatárolni csak egy eredeti szoftverrel tudnál. Vajon mennyibe fájna egy "tartalék" DDE vezérlő mondjuk Schnitzer vagy Kasza kollegáknál?
Mert ha venne egy sima vezérlőt az recoding-al vissza lehetne nyomni a gyári állapotban és utána kéne neki állni a hiba nyomozásának. És ha kiderül semmi köze a chip-eléshez még mindig vissza rakhatja a chip-elt vezérlőjét, már ha akarja.

A hiba hogyan jött elő. Az elején még nem volt semmi gond?

Jackson, aki megtudja nézni neked de ha nagyon elbarmolták a DDE szoftverét azt nem fogja kimutatni a gyári diagnosztika.

2010.04.18. 22:13

Helló Jackson!
Úgy látom te vagy itt a Király!
Igen a kis hátsó rólóról van szó.
Nem húzza be a napvédőt.
Hogy lehet szétszedni?
Megnéztem a tolatóradart,az egyik hátsó szenzor romlott el.
A száma 66216902182.
Honnan szerezzek ilyet?
A gyári új nagyon drága.
Egyébként autóvill.szerelő vagyok,csak autós cégnél dolgozom.
Utángyártottat nem találtam.
Üdv.
Peti :D

2010.04.18. 22:23

Szia Jackson hol tudnád megnézni az autot?Vagy mit irtatok meik Tesconál irjátok már le mert érdekelne köszi

2010.04.18. 22:29

Petyus írta:Helló Jackson!
Nem húzza be a napvédőt.
Hogy lehet szétszedni?
A száma 66216902182.
Honnan szerezzek ilyet?
A gyári új nagyon drága.
Üdv.

Félre tetszett érteni. Admin a király legalábbis oldal roló ügyében tuti. Mivel neki van és annyiszor szétszedte és összre rakta a kocsiját, hogy még talán a kérdésedre is tud válaszolni.
Én maximum amatőr gyári diagnosztika témában vagyok király és főleg Tesco gazdaságos.

PDC ha még gyári ban gondolkodsz akkor
alpina klubtag:
LINK ODA
atitdi
bömbölő: LINK AMODA a használt is jó szerintem.

Bontó Schnitzer (lásd egy halom helyen a telefon számát az alkatrész adok és veszek topikokban),
Kasza: dettó csak ritkábban látszik a tel.száma

Jackson, aki adott egy adag infót.

2010.04.18. 22:34

szabcsika24 írta:Szia Jackson hol tudnád megnézni az autot?Vagy mit irtatok meik Tesconál irjátok már le mert érdekelne köszi

Küldtem PÜ-t telefonszámmal. A tesco-gazdaságos az árra vonatkozik, nem a helyre vagy főleg nem a minőségre.

Jackson, a házi/klubos diagnoszta

2010.04.18. 22:45

jackson írta:
Nem húzza be a napvédőt.
Hogy lehet szétszedni?
A száma 66216902182.
Honnan szerezzek ilyet?
A gyári új nagyon drága.
Üdv.

Félre tetszett érteni. Admin a király legalábbis oldal roló ügyében tuti. Mivel neki van és annyiszor szétszedte és összre rakta a kocsiját, hogy még talán a kérdésedre is tud válaszolni.
Én maximum amatőr gyári diagnosztika témában vagyok király és főleg Tesco gazdaságos.

alpina klubtag:
LINK ODA
atitdi

Bontó Schnitzer (lásd egy halom helyen a telefon számát az alkatrész adok és veszek topikokban),

Azt még pont nem szedtem szét :lol: De MChris most építettbe ilyen rolót ő biztos tud segíteni.

2010.04.18. 22:53

Újra szia Jackson!
Ez a Tesco gazdaságos ez olcsó diagnosztikát jelent?
Ez is érdekelne!
Eddig VW Passatom volt és ahhoz KKL interfészem volt.
Gondolom az semmiképpen nem jó ,még átalakító kábellel sem.
Mennyi lenne egy olcsó diagnosztika?
Üdv.
Peti

2010.04.19. 08:32

Petyus írta:Újra szia Jackson!
Ez a Tesco gazdaságos ez olcsó diagnosztikát jelent?
Ez is érdekelne!
Eddig VW Passatom volt és ahhoz KKL interfészem volt.
Gondolom az semmiképpen nem jó ,még átalakító kábellel sem.
Mennyi lenne egy olcsó diagnosztika?
Üdv.
Peti

Szia!

Igen azt jelenti. A KKL-ből a L-ág már felesleges mivel az E39 már csak kettő KK kábeles (ugyan ott megy az adás és a vétel is). De volt olyan klubtag aki azt mondta, hogy elméletileg lehetséges olyan kábelt csinálni ami kapcsolóval átkapcsolva mindkét autóhoz jó.
A szoftverek persze teljesen mások mint OFF VW VAG.
Küldök PÜ-t telefonszámmal és megbeszéljük a részleteket.

Jackson, aki javasolja neked saját diagnosztika szoftverek beszerzését

2010.04.19. 14:08

Egy buta kérdésem lenne. Előre is sorry! Nekem piktogrammos óracsoportom van de van BC. A kérdés az hogy ezen meg lehet-e jeleníteni az órát? Nagyon hiányzik és nem gyári a fejegységem :cry:

Köszi

2010.04.19. 17:00

poqitito írta:Egy buta kérdésem lenne. Előre is sorry! Nekem piktogrammos óracsoportom van de van BC. A kérdés az hogy ezen meg lehet-e jeleníteni az órát? Nagyon hiányzik és nem gyári a fejegységem :cry:

Köszi

Hali. Majd kijavítanak a kollégák, ha nem jól tudom, de szerintem kis BC-s óraegységen nem fogod tudni megjeleníteni az időt, mivel ott azt hiszem a rádió kijelzőjén, illetve a MID-en van! :cry:

2010.04.19. 19:51

vaszarig írta:
poqitito írta:Egy buta kérdésem lenne. Előre is sorry! Nekem piktogrammos óracsoportom van de van BC. A kérdés az hogy ezen meg lehet-e jeleníteni az órát? Nagyon hiányzik és nem gyári a fejegységem :cry:

Köszi

Hali. Majd kijavítanak a kollégák, ha nem jól tudom, de szerintem kis BC-s óraegységen nem fogod tudni megjeleníteni az időt, mivel ott azt hiszem a rádió kijelzőjén, illetve a MID-en van! :cry:

csak nagy BC tudhatja ha tudja ID3tag tud ill CD trackek kijelzését tuti tud de órát nem láttam még.

2010.04.19. 21:28

jackson írta:
Nem húzza be a napvédőt.
Hogy lehet szétszedni?
A száma 66216902182.
Honnan szerezzek ilyet?
A gyári új nagyon drága.
Üdv.

alpina klubtag:
LINK ODA
atitdi

Szia Jackson!
Köszi az infót,Bömbölő szerdán küldi a szenzort!
Rendeltem egy pluszt is,hátha szükség lesz még rá.
Akkor is te vagy a Király ha nem akarod!
Üdv.
Peti

2010.04.20. 06:33

admin írta:
jackson írta:
Nem húzza be a napvédőt.
Hogy lehet szétszedni?
A száma 66216902182.
Honnan szerezzek ilyet?
A gyári új nagyon drága.
Üdv.

alpina klubtag:
LINK ODA
atitdi

Azt még pont nem szedtem szét :lol: De MChris most építettbe ilyen rolót ő biztos tud segíteni.

Letöltésekben van egy rolós.zip abban van pár kép

2010.04.20. 11:44

MChris írta:
admin írta:
jackson írta:
Nem húzza be a napvédőt.
Hogy lehet szétszedni?
A száma 66216902182.
Honnan szerezzek ilyet?
A gyári új nagyon drága.
Üdv.

alpina klubtag:
LINK ODA
atitdi

Letöltésekben van egy rolós.zip abban van pár kép

Köszi!

2010.04.20. 15:07

Segítséget szeretnék kérni, kezdő BMW tulaj vagyok, 530D-be kellene letört pohártartó (elöl - hátul) ... Van valahol Pest megyében egy viszonylag elfogadható árszinvonalú bontó ahol ilyen kütyüket be lehet szerezni ?? Cím, tel ? Köszi ! Zs.

2010.04.20. 15:10

Felbo írta:Segítséget szeretnék kérni, kezdő BMW tulaj vagyok, 530D-be kellene letört pohártartó (elöl - hátul) ... Van valahol Pest megyében egy viszonylag elfogadható árszinvonalú bontó ahol ilyen kütyüket be lehet szerezni ?? Cím, tel ? Köszi ! Zs.

Szinte lehetetlen kategória amit kérsz. Már bontás elött elpárolog a kocsikból. Mindenki ilyet akar venni.
Most láttam ebay-en valami 8eft ha jól emlékszel.

Jackson, akit lebeszéltek a bontósok a kereséséről

2010.04.20. 15:42

Felbo írta:Segítséget szeretnék kérni, kezdő BMW tulaj vagyok, 530D-be kellene letört pohártartó (elöl - hátul) ... Van valahol Pest megyében egy viszonylag elfogadható árszinvonalú bontó ahol ilyen kütyüket be lehet szerezni ?? Cím, tel ? Köszi ! Zs.

Én találtam a multkor bontóban azt mondták 5eft, csak lusta voltam elmenni érte.

Szerintem nyugodtan keress bontoban.

2010.04.20. 16:05

hegylako írta:

Én találtam a multkor bontóban azt mondták 5eft, csak lusta voltam elmenni érte.

Szerintem nyugodtan keress bontoban.

újban ilyen 7-8 között kapsz,de ritka kincs,kérdezz rá Schnitzernél
Hozzászólás küldése

VigLink badge