Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.04.18. 01:56

Szerintem is érdemes kiütettetned még egyszer,nekem is világított,azt mondták anyós ülés szenzor,kiütötték azóta semmi gond,ha folyamatosan visszajön akkor sajna csere.

2006.04.18. 21:00

Kristof80 írta:Szerintem is érdemes kiütettetned még egyszer,nekem is világított,azt mondták anyós ülés szenzor,kiütötték azóta semmi gond,ha folyamatosan visszajön akkor sajna csere.

Még egy esélyt adunk a resetnek. Ha nem akkor csere.

Nem szarakodnék ennyit a cserével, mivel valszeg tényleg megszakadhatott, csak ne kellene a bőrülést szétkapni. Bár állítólag szépen szét és össze lehet utána pakolni...

Pont ezért kérdeztem mi van ha nincs kicserélve, akkor nyílik-e. Ekkor mondták, hogy mindenképp, még akkor is ha nem foglalt.

Remélem sosem tudom meg :nono:

2006.04.18. 21:40

Nekem a jobb hátsó ajtólégzsák vacakol. Legalábbis a computer szerint. Elvittem kiüttetni, de azt mondták, hogy utána amint ráadták a gyújtást, 3 másodpercen belül visszaírta. Lebontattam velük az ajtókárpitot, de a csatlakozó jónak tűnik. Úgy tűnik, nehezen szabadulok a kis piros lámpa fényétől... :?

Kérdések-válaszok E39-ről

2006.04.25. 09:57

Sziasztok!

Van e valamilyen tapasztalotok 523-sal kapcsolatosan érdemes e gondolkodni benne vagy 528 az igazi.Azt hallottam, hogy az 523-asban lévő motor nem sikerült úgy a BMW-nek mint az 528-as.

2006.04.27. 22:08

Ma este elromlott az ablaktörlőlapátom,és eléggé megijedtem haza tudok-e érni,szerencsére nem esett,de valamilyen mechanikai probléma léphetett fel mert,csak az egyik lapát reagál a törlésre. :(
VOlt valakinek közületek hasonló problémája.?

2006.04.27. 23:32

Kristof80 írta:Ma este elromlott az ablaktörlőlapátom,és eléggé megijedtem haza tudok-e érni,szerencsére nem esett,de valamilyen mechanikai probléma léphetett fel mert,csak az egyik lapát reagál a törlésre. :(
VOlt valakinek közületek hasonló problémája.?

Már találkoztam ilyenel meglazult a kupos tengelyen a kar megkel huzni a csavart és kész.Rosz esetbe kikopot és akkor márcsak vagy csere vagy kóklerkodás. :!:

2006.04.28. 11:04

A fűtésnél a REST gombnak mi a funkciója? (a ventilátor fokozat áll. mellett) Lehet, hogy én vagyok amatőr, de sosem csinál semmit, hiába nyomkodom..:-) Féltem megkérdezni, de már idegesít...

2006.04.28. 11:42

Norbi540 írta:A fűtésnél a REST gombnak mi a funkciója? (a ventilátor fokozat áll. mellett) Lehet, hogy én vagyok amatőr, de sosem csinál semmit, hiába nyomkodom..:-) Féltem megkérdezni, de már idegesít...

Szia!
"Maradék hő felhasználása".A kisboardosokban ezzel a gombbal lehet bekapcsolni.
Állófűtés féleség.Ez a funkció csak akkor működik ha a külső hőmérséklet +15C alatt van,a motor üzemi hőmérsékletű és az akksi feltöltöttsége kielégítő.

Üdv

Mpower

2006.04.28. 18:42

MPOWER írta:
Norbi540 írta:A fűtésnél a REST gombnak mi a funkciója? (a ventilátor fokozat áll. mellett) Lehet, hogy én vagyok amatőr, de sosem csinál semmit, hiába nyomkodom..:-) Féltem megkérdezni, de már idegesít...

Szia!
"Maradék hő felhasználása".A kisboardosokban ezzel a gombbal lehet bekapcsolni.
Állófűtés féleség.Ez a funkció csak akkor működik ha a külső hőmérséklet +15C alatt van,a motor üzemi hőmérsékletű és az akksi feltöltöttsége kielégítő.

Üdv

Mpower

Nagy boardosba is van ez csak alló helybe müködik a motornak a hőjét fujale ha a motor kihül vagy aksi fesz alacsony akkor kikapcsol.

2006.04.28. 20:20

Király.. Akkor nyáron nyomkodhatom.. Köszönöm.
Nem csak a kis board-osokban van, mert az enyém tv- navis és benne van...
Lenne még egy kérdésem. A pillanatnyi fogyasztásom hülyeséget mutat. Ha gyorsítok kb. 10-12-ig megy fel, ha tartom a tempót- lemegy 0-ra. A műszerfal "elvileg" még nem volt szétszedve és alaphelyzetben is normálisan áll a mutató. :-(

2006.04.28. 20:26

Norbi540 írta:Király.. Akkor nyáron nyomkodhatom.. Köszönöm.
Lenne még egy kérdésem. A pillanatnyi fogyasztásom hülyeséget mutat. Ha gyorsítok kb. 10-12-ig megy fel, ha tartom a tempót- lemegy 0-ra. A műszerfal "elvileg" még nem volt szétszedve és alaphelyzetben is normálisan áll a mutató. :-(

És meni megy az autó rendesen mert már mástól halotam ha a légmenyiség mérő szarakodik akkor se megy fel a pilanatnyi fogyi mérő még akkorse ha lepadlózod.

2006.04.29. 01:17

Norbi540 írta:Király.. Akkor nyáron nyomkodhatom.. Köszönöm.

Másik lehetőség:
Nézd meg a mutatótesztnél: hogy működik. Mikor indul el, a többihez képest, kimozdul-e végpontigi, stb lehet hogy mégiscsak volt javitva az ora (pl pixelhiba) és rosszul rakták vissza a mutatót,
Harmadik:

A titkos menüben, nem tudom pontosan melyikben, talán az 5.,kiirja digitalisan is a pill fogyasztást -innentől egyszerü a hiba megállapítása

2006.04.29. 12:12

A mutató tesztet hogy tudom "kihozni" belőle? Van egy leírás itt az oldalon, de az nagy boardhoz van az enyém tv-navi (4:3) és nem működött..:-(

2006.04.29. 17:28

Megnéztem a műszerfal tesztet. Nem tér ki teljesen a mutató. Gyanús, hogy szét volt szedve és nem a helyére került vissza..:-(
Hogy tudom leszedni? Egyszerűen csak rá van tolva és le kell húzni? :?:

2006.04.29. 21:01

Szerintem ne állj neki, ill előtte kukkants be a pixelhiba javítás topicba!!

2006.05.02. 11:30

Sziasztok,üdvözlök mindenkit.
Ha tudnátok segiteni megköszönném.TELEFON: Az enyémben BIT II tf konzol van ,Apa8 társunknak muttam a talin és ő fedezte fel hogy ehez nem csak tf kell, ugyanis betette a nagykártyát és sehol semmi.A menübe sem kinálja föl.AZ MK3 fölött nekem nincs semmi.Nagy bord c van.Mi kell bele? és kb a költségek. Érdekesnek tartom konzol BitII van de akkor minek? Rhantos segitsége is kellene jó a kieg fűtés.
szeretnék álo fütést.

2006.05.02. 16:23

Segítséget szeretnék kérni.
Van ugye egy 2001. évi 530iA-m. És kaptam egy 2001-es M5 műszerfalat. Amit viszont nem oly' egyszerű bekattintani - legalábbis úgy, hogy minden szépen működjön is...
Nem tud valaki egy Mestert, aki meg tud bírkózni a feladattal :?:

2006.05.02. 20:12

Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket,mi a tapasztalat kintről (Németből) behozott autókkal kapcsolatban.Érdemes-e,értem itt mind az anyagi,mind az autó műszaki állapotát nézve. :?:

2006.05.02. 20:40

Tekerős, manuál klímát át lehet alakítani digit klímává?

Nézegetek egy 530i-t, de az manuál klímás és kíváncsi vagyok, ha esetleg nem is ezt, de később vennék az 528i helyett egy másikat, amiben manuál klíma van, át lehet-e építeni, szerelni digitté, ha igen ez a mutatvány mennyibe fájna?
Persze nem tervezem most lecserélni, csak nézegetni szoktam az eladó e39-ket. :lol:

2006.05.02. 21:51

Sziasztok!
Lehet nem pont ide illik de nem akartam új topicot nyitni neki, szóval ki tudna nekem szerezni valami nagyon faxa szövet szőnyeget a gépembe, ha lehet valami bmw logosat?
Persze előre és hátra is kellene de hátul nem kell hogy logós legyen bár ha azis az lenne az már űber loool lenne :)

Valaki esetleg??
Hozzászólás küldése

VigLink badge