![]() |
2010.01.07. 20:52
BMWFUN írta:KLM írta:Tisztelt Urak,
van-e valakinek, jo vagy netán rossz tapasztalata az alább kiszemelt gyerekülésről? Én annyit tudok, hogy a Recaro cégcsoport tagja, és az eddig kiszemelt ülések közül ez váltott ki bennem vásárlási vágyat.
http://www.babasulypont.hu/termekek/395 ... lay-orange
KLM
Vaterán szokott lenni kb ennyiért a Recaro young sport formával ez a márka szintén új. Én azt javasolnám...
2010.01.07. 22:35
KLM írta:BMWFUN írta:KLM írta:Tisztelt Urak,
van-e valakinek, jo vagy netán rossz tapasztalata az alább kiszemelt gyerekülésről? Én annyit tudok, hogy a Recaro cégcsoport tagja, és az eddig kiszemelt ülések közül ez váltott ki bennem vásárlási vágyat.
http://www.babasulypont.hu/termekek/395 ... lay-orange
KLM
Vaterán szokott lenni kb ennyiért a Recaro young sport formával ez a márka szintén új. Én azt javasolnám...
Kösz, most már megvan és jó vételnek látszik ugy formailag mint anyagilag.
KLM
2010.01.20. 21:31
2010.01.20. 21:34
zsolty-j írta:Hozzáértő kollégégáktól kérdezném!
Elvileg holnap születik meg a kisfiam,és e39 -be fogjuk szállitani.
Ti hol szállitottátok ?A bébyhordozonk gyári bmw 0-13 kb-ig,és van hozzá easyfix rögzitő talp.A rögzitő talp mindig marad a kocsiba csak a hordozot veszem ki.A hátsó ülésre érdemes tenni,vagy kapcsoltassam ki az első ülésnél a zsákokat?
köszönöm!
2010.01.20. 22:32
Labi írta:zsolty-j írta:Hozzáértő kollégégáktól kérdezném!
Ti hol szállitottátok ?A bébyhordozonk gyári bmw 0-13 kb-ig,és van hozzá easyfix rögzitő talp.A rögzitő talp mindig marad a kocsiba csak a hordozot veszem ki.A hátsó ülésre érdemes tenni,vagy kapcsoltassam ki az első ülésnél a zsákokat?
köszönöm!
hátulra, mert az asszony is mellette fog ücsörögni!![]()
hajrá hajrá!!!!
2010.01.21. 09:22
köszönöm!
2010.01.22. 11:48
köszönöm!
2010.01.22. 12:02
zsolti780 írta:zsolty-j írta:Hozzáértő kollégégáktól kérdezném!
köszönöm!
A kérdés első részét mindenki megválaszolta de a második: rögzítőtalp a kocsiban marad?.....azt nem.
Ez engem is érdekelne? Benne hagyjátok vagy kiveszitek? Nem teszi tönkre a bőrt?
2010.01.22. 12:24
zsolty-j írta:zsolti780 írta:zsolty-j írta:Hozzáértő kollégégáktól kérdezném!
köszönöm!
A kérdés első részét mindenki megválaszolta de a második: rögzítőtalp a kocsiban marad?.....azt nem.
Ez engem is érdekelne? Benne hagyjátok vagy kiveszitek? Nem teszi tönkre a bőrt?
A talp benne marad,és igy nem kell állandóan,ki be kötögetni az ülést.Meg igy nem a gyerek elött megy a bizti öv hanem ott csak a 4 pontos gyári hordozó szijja van gyári párnákkal.a bőrt nem koptatja semmi,mert csináltak a szülök egy bárány szörös párnát hozzá:-)
2010.02.22. 19:21
2010.02.22. 20:23
zsolty-j írta:Eladó nagyon szép Baby hordozó!!
http://www.vatera.hu/maxi_cosi_cabrio_f ... 28082.html
Akár autóval együtt!!
06 20 454 87 27
http://kepfeltoltes.hu/view/100222/fo_w ... es.hu_.jpg
2010.02.22. 20:36
zsolti780 írta:zsolty-j írta:zsolti780 írta:zsolty-j írta:Hozzáértő kollégégáktól kérdezném!
köszönöm!
A talp benne marad,és igy nem kell állandóan,ki be kötögetni az ülést.Meg igy nem a gyerek elött megy a bizti öv hanem ott csak a 4 pontos gyári hordozó szijja van gyári párnákkal.a bőrt nem koptatja semmi,mert csináltak a szülök egy bárány szörös párnát hozzá:-)
Hmm.Tehát talp bekattint az isofixbe,az öv marad ahol van és csak a talpba teszem bele az ülést!?
Nekem meg a párom nagyija csinált fekete bőrből jó lapos párnákat az első ülésre,köztudott ugyanis hogy a mai farmergatyákon és szoknyákon,ruhákon mennyi fényes,fémes dísz van és nem örülnék ha egyszer valamelyik kibökné vagy vágná az ülésemet!
2010.02.22. 22:00
2010.02.22. 22:26
2010.02.22. 22:46
jackson írta:Nem húzzátok meg rendesen ahogy kell az ülést és ezért mozog?
Az a gáz ha nem húzzátok meg akkor ütközésnél nagy bajok lesznek. Az emberek 80%-a elrontja ezt a gyerek ülés berakásnál, hogy nagyon erősen meg kell húzni a nem övfeszítős/isofix üléseket.
2010.02.22. 23:05
admin írta:jackson írta:Nem húzzátok meg rendesen ahogy kell az ülést és ezért mozog?
Az a gáz ha nem húzzátok meg akkor ütközésnél nagy bajok lesznek. Az emberek 80%-a elrontja ezt a gyerek ülés berakásnál, hogy nagyon erősen meg kell húzni a nem övfeszítős/isofix üléseket.
És hogy húzod meg?Mert nekem az alja mint a beton de ha a tetejét meg nyomom oldalra akkor eltud mozdulni mivel az öv engedi.
2010.02.22. 23:06
jackson írta:admin írta:jackson írta:Nem húzzátok meg rendesen ahogy kell az ülést és ezért mozog?
És hogy húzod meg?Mert nekem az alja mint a beton de ha a tetejét meg nyomom oldalra akkor eltud mozdulni mivel az öv engedi.
A Concord Baboo-nak a hordó karját be kell húzni az üléshez és azzal feszíti meg. Dobjam be és vigyem el valamelyik talira?
Gyerek ülés bemutató rulez![]()
Nem találtam jó képet hozzá: LINK ODA Kb. ilyen állásban áll bele az ülés közepébe a kar.
A nagy ülésekbe meg bele kell térdelni tehát teljes testsúlyoddal. Annó a Megtoys-ban voltak profi eladók azok mutogatták nekem.
Ha mozog az ülés balesetnél is gond lehet, akkor inkább isofix-et érdemes venni azt ezért csinálták, hogy ne lehessen elrontani (csak drága és nehéz pakolgatni).
Jackson, aki már három gyerekülést végig nyomott és idén nyáron kéne megvenni a negyedik (utcsó) méretet
2010.02.22. 23:33
Elhiszem hogy az isofix a tuti de az ára isjackson írta:admin írta:jackson írta:Nem húzzátok meg rendesen ahogy kell az ülést és ezért mozog?
A Concord Baboo-nak a hordó karját be kell húzni az üléshez és azzal feszíti meg. Dobjam be és vigyem el valamelyik talira?
Gyerek ülés bemutató rulez![]()
Nem találtam jó képet hozzá: LINK ODA Kb. ilyen állásban áll bele az ülés közepébe a kar.
A nagy ülésekbe meg bele kell térdelni tehát teljes testsúlyoddal. Annó a Megtoys-ban voltak profi eladók azok mutogatták nekem.
Ha mozog az ülés balesetnél is gond lehet, akkor inkább isofix-et érdemes venni azt ezért csinálták, hogy ne lehessen elrontani (csak drága és nehéz pakolgatni).
Jackson, aki már három gyerekülést végig nyomott és idén nyáron kéne megvenni a negyedik (utcsó) méretet
2010.02.22. 23:39
2010.02.22. 23:44
A hordozót ki nőttük meg abban nem marad meg a gyerkőc.Ebben meg jól elvan mert ebből jól kilát és elnézelődik.Labi írta:asszem mi is ezt vettük. jó kis darab, de mi még hordozót használunk....
egész tűrhető áron volt. ....de az isofixes, az tényleg nagyon borsos!