Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.08.03. 11:56

Hali, lsz mondja meg valaki, hogy lehet megtudni, van-e telefon beépítve a kocsiba. Ha a NAVI kijelzőjén a menüben nem látom akkor nincs?? Illetve a könyöklőm is sima, nem csúsztatható kivitel. kösz

2007.08.03. 16:06

bekog írta:Hali, lsz mondja meg valaki, hogy lehet megtudni, van-e telefon beépítve a kocsiba. Ha a NAVI kijelzőjén a menüben nem látom akkor nincs?? Illetve a könyöklőm is sima, nem csúsztatható kivitel. kösz
Akkor szerintem nincs!

2007.08.03. 18:59

Tuti nincs bekog sajna. Nekem is csak utolagosan beszerelt van amit nem mutat ki a navi , sem a felső sarokban lévő ledek és csak régebbi Nokia modelekhez megy. Csak azért nem szerelem le , mert ha eladom a kocsit még számithat valamit.

2007.08.06. 08:23

bury írta:Tuti nincs bekog sajna. Nekem is csak utolagosan beszerelt van amit nem mutat ki a navi , sem a felső sarokban lévő ledek és csak régebbi Nokia modelekhez megy. Csak azért nem szerelem le , mert ha eladom a kocsit még számithat valamit.

Admin, bury
kösz az infót, sejtettem
sebaj, nyomom kézből továbbra is

Telefon használati utasítás

2007.09.05. 14:50

Sziasztok!

Tudna valaki küldeni egy E39-es Siemens használati utasítást? Bármilyen nyelven jó!

2007.09.15. 21:33

Sziasztok!
A problémám a következő: Régi T Mobilos (Westel) előfizetéses karival müködik,Új domínó karival nem! Új előfizetésessel sem
Vodafonos karikkal egyikkel sem! Pannonos karikkal működik mindegy hogy előfizetéses vagy feltöltős! Régi vagy új!
A rajzolatok is egyformák! A pannonos karik újak! Tehát müködik 3-5V karival is!

2007.09.15. 22:41

laco7 írta:Sziasztok!
A problémám a következő: Régi T Mobilos (Westel) előfizetéses karival müködik,Új domínó karival nem! Új előfizetésessel sem
Vodafonos karikkal egyikkel sem! Pannonos karikkal működik mindegy hogy előfizetéses vagy feltöltős! Régi vagy új!
A rajzolatok is egyformák! A pannonos karik újak! Tehát müködik 3-5V karival is!

Hali!

Milyen évjáratú a kocsid (telefonod)? Én ma próbáltam régi rajzolatú westel kártyával és nem működik. Próbáltam már új rajzolatú Pannon, T-mobil, és Vodafone kártyákkal egyikkel sem ment. Ugye nektek is azt írja ki amikor nem kezeli a kártyát hogy simkarte prüfen (vizsgáljam meg a kártyát). Ha esetleg más baja van akkor mi lehet?

üdv.: Qwerti

2007.09.16. 11:42

Helló !

540i 1997. Gyári telefon ! nekem a telefon magyarul írja ki hogy ellenőrizze a kártyát! Vagy kérem a pin kódot!

( BP XIV.ker Vágány ut 11) én itt próbálkoztam de nem tudtak magyarázatot adni arra hogy a náluk is szemléltetett hibákat mi okozhatja?

2007.09.16. 15:00

Helló!
'97-es 528i-be milyen kártya való és :?: Ft?
Köszi :!:

197-es 528i-be milyen

2007.09.17. 18:24

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy ha van egy bejövő hívás, akkor azt hogyan tudom megszakítani úgy, hogy nem veszem fel?
Elég banális a kérdés, de nem jöttem rá, pedig már mindent megnyomtam. :-)

A könyöklőbe beépített telefonom van, azt hiszem Motorola.

Előre is köszi a válaszokat!

Üdv,
Laca

2007.09.18. 20:28

Sziasztok!

Sokat segítettetek már nekem, most szeretném valamivel viszonozni. Megoldódott a telefon problémám. 96-os az autó, gyári telefon a kartámaszban. Működik, ki lett próbálva új rajzolatú vodafone (vitamax) új rajzolatú praktikum (pannon) és régi rajzolatú westel kártyával. A trükk a következő: gondolom ti is a kagyló alatti kártyaolvasóba dugtátok eddig a kártyát. A lényeg az hogy az autóban van még egy kártyaolvasó hátul (csomagtartóban) a telefon modemben (asszem így hívják, fekete izé) a navi rechner felett. Ha benyúltok elé (a hátsó lámpa felől) érezni lehet egy mélyedést rajta (hogy meg tudd fogni a kártyát), és körömmel maga a kártya helyét is érezni. Ha kiveszed (2db csavar, 8-as villáskulcsal lehet oldani) akkor látni is lehet. A kártyát úgy kell beletolni, hogy a rajzolat a föld felé nézzen. Szerintem bármilyen kártyával működik. Remélem tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésetek van írjatok. Egyébként majd kíváncsi lennék, hogy kinek működik így, írjátok meg hogy sikerült-e beüzemelni így a telcsit.

Üdv.: Qwerti

2007.09.18. 22:35

Köszi a tippet, feltétlen kipróbálom :)

2007.09.19. 16:57

drg67 írta:Köszi a tippet, feltétlen kipróbálom :)

Szia!
Kíváncsi vagyok a fejleményekre.

2007.09.19. 17:11

Qwerti írta:Sziasztok!

Sokat segítettetek már nekem, most szeretném valamivel viszonozni. Megoldódott a telefon problémám. 96-os az autó, gyári telefon a kartámaszban. Működik, ki lett próbálva új rajzolatú vodafone (vitamax) új rajzolatú praktikum (pannon) és régi rajzolatú westel kártyával. A trükk a következő: gondolom ti is a kagyló alatti kártyaolvasóba dugtátok eddig a kártyát. A lényeg az hogy az autóban van még egy kártyaolvasó hátul (csomagtartóban) a telefon modemben (asszem így hívják, fekete izé) a navi rechner felett. Ha benyúltok elé (a hátsó lámpa felől) érezni lehet egy mélyedést rajta (hogy meg tudd fogni a kártyát), és körömmel maga a kártya helyét is érezni. Ha kiveszed (2db csavar, 8-as villáskulcsal lehet oldani) akkor látni is lehet. A kártyát úgy kell beletolni, hogy a rajzolat a föld felé nézzen. Szerintem bármilyen kártyával működik. Remélem tudtam segíteni, ha bármilyen kérdésetek van írjatok. Egyébként majd kíváncsi lennék, hogy kinek működik így, írjátok meg hogy sikerült-e beüzemelni így a telcsit.

Qwerti!

:taps:

Nem tudom mi alapján tudtad meg,hogy az egy kártyaolvasó is egyben de gratula!!!
Nekem viszi mindd a 2 előfizetésemet voda és T-mobile ja és új rajzolatú 3-voltos kártyák!!!
Megoldódott a nagy rejtély számomra... 8)

De a telefonalatti kártyaolvasóra igaz amiket irtunk mármint a 3 és 5 voltos okosság...:)

Qwerti mégegyszer köszi a tippet!
üdv.strobi.

2007.09.19. 20:03

Szia Qwerti :!:
Nekem is működik.Még csak annyit hozzá, hogy nagy vagy :franko: :kösz

2007.09.19. 20:35

Tényleg, nagy felismerés. Én sem gondoltam!
Sajnos az én régi t-mobil kártyát Ö sem ismeri! " Ellenörizze a kártyát"
:cry: :cry: :cry:

( Pedig reménykedtem! )

2007.09.19. 21:03

kbhont írta:Tényleg, nagy felismerés. Én sem gondoltam!

( Pedig reménykedtem! )

A kagyló alatt van egy kiss kapcsoló próbáld meg át kapcsolni.

2007.09.19. 21:14

admin írta:
kbhont írta:Tényleg, nagy felismerés. Én sem gondoltam!

( Pedig reménykedtem! )

A kagyló alatt van egy kiss kapcsoló próbáld meg át kapcsolni.

Nem tudom, mire gondolsz! :roll: :roll: :roll: :roll:

2007.09.28. 11:39

Qwerti írta:Sziasztok!

Hi.!

Sajna nekem sem működik az autós társkarival!

2007.10.09. 17:39

Sziasztok !

Megoldodótt a telefon problémám ! Nagy reset és a hátsó kártyaolvasó mindent olvas!
Hozzászólás küldése

VigLink badge