Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.01.27. 15:53

armani írta:
pappkari írta:na jó de ilyen pad minden BMW szervizbe van???
vagy hova kell menni ,hoyg az ember igy megtudja vizsgálni a kocsit?

Gondolom van mindegyikbe ahol szerviz is. Viszont eléggé macerás téma, 3 napot vesz igénybe s kb. 50.000!

Nekem azért kellene, mert nagyon elment az enyém s kiváncsi vagyok milyen lett.

Vásárlás elött nem biztos hogy érdemes / kivitelezhető.

Miért vagy kiváncsi? Ami azt illeti az enyém is elment egy kicsit, megcsináltuk, volt egy futóműállításon, használom egy éveiszonyat peres gumikkal, most ha 180-200 nál felemeled a kormányról a kezed, nyílegynesen megy tovább, én ezért elégedett vagyok. Mindeki azzal fenyegetett, hogy isznyat rossz lesz, nem fogom tudni az úton tartani, meg ilyenek, és igazából nem is lehet észrevenni semmit.

Kép

2007.01.27. 16:02

Miért vagy kiváncsi? Ami azt illeti az enyém is elment egy kicsit, megcsináltuk, volt egy futóműállításon, használom egy éveiszonyat peres gumikkal, most ha 180-200 nál felemeled a kormányról a kezed, nyílegynesen megy tovább, én ezért elégedett vagyok. Mindeki azzal fenyegetett, hogy isznyat rossz lesz, nem fogom tudni az úton tartani, meg ilyenek, és igazából nem is lehet észrevenni semmit.

Kép[/quote]

Hú ez brutal módon nézett ki. Ez volt a kis 323i amiről korábban írtál?
Gondolom ha sikerült korrektül visszahuzatni, akkor már nem hagy négy csíkot a hóban... :lol:

2007.01.27. 16:08

[Hú ez brutal módon nézett ki. Ez volt a kis 323i amiről korábban írtál?
Gondolom ha sikerült korrektül visszahuzatni, akkor már nem hagy négy csíkot a hóban... :lol:[/quote]

Igen, de mire készen lett 330i lett. Ma nem négy csíkot hagyott a hóban hanem egy kb 4 méter széles sávot söpörtem végig minden kanyarban a nyugatiig. :P (245-ös nyári csukákkal...)

2007.01.27. 16:44

Gyakorlatilag a c oszlop el lett vágva, de elment a b is meg a másik c !
Óriásit kapott.

2007.01.27. 16:47

Hogy kell ide képet rakni? :oops:

2007.01.27. 17:07

armani írta:Hogy kell ide képet rakni? :oops:

felteszed valamilyen netes oldatra, egy képtárba (lehet ez az oldal is)
ott nyomsz egy jobb egérgomb, tulajdonságokat, onnan ctrl+c-vel kimásolod az elérési címet
aztán v isszajössz ide, kezdesz egy hozzászólást, majd
nyomsz egy IMG gombot felülről a fenti sorból, uána ctrl +v vel bevágod az előbbi elérési címet, majd végezetül nyomsz még egy IMG gombot és elküldöd az üzenetet

iszonyat logikus, hogy nem jöttél rá magadtól..... :D :D :D

2007.01.27. 17:10

armani írta:Gyakorlatilag a c oszlop el lett vágva, de elment a b is meg a másik c !
Óriásit kapott.

én ezt nem vállaltam be az enyémmel az 540-esen, féltem az oszlopcseréktől, ezért lett inkább új karosszéria a végső döntés.
Amúgy milyen lett , meg tudták csinálni jól?

2007.01.27. 18:54

Diabolica írta:
armani írta:Gyakorlatilag a c oszlop el lett vágva, de elment a b is meg a másik c !
Óriásit kapott.

én ezt nem vállaltam be az enyémmel az 540-esen, féltem az oszlopcseréktől, ezért lett inkább új karosszéria a végső döntés.

8O Mennyi volt az új kaszni???

Jövö héten hozom el akkor derül ki, azóta most lett kész, elcsusztak vele nagyon-nagyon.

2007.01.27. 20:01

armani írta:
Diabolica írta:
Óriásit kapott.

8O Mennyi volt az új kaszni???

Jövö héten hozom el akkor derül ki, azóta most lett kész, elcsusztak vele nagyon-nagyon.

fényezéssel 700e kb plussz egy csomó saját kezű munka, ami a munkahelyi óradíjamat tekintve egy új e60-as árát is eléri, de hát minden hobbi költséges ugye....... :D

528i

2007.02.17. 00:58

Sziasztok!

Remélem kicsit tudtok nekem segíteni:
Keresgélek egy 528i-t,lehetőleg manuális váltóval.A hasznaltauto.hu-n nézegettem körbe,nem tudom kinek melyik ismerős,esetleg már megnézte,stb...Minden infó,tapasztalat jól jönne.Olyan 2 millió körüli autók érdekelnének.Előre is kössz mindenkinek!

Re: 528i

2007.02.17. 10:43

Rates írta:Sziasztok!

Remélem kicsit tudtok nekem segíteni:
Keresgélek egy 528i-t,lehetőleg manuális váltóval.A hasznaltauto.hu-n nézegettem körbe,nem tudom kinek melyik ismerős,esetleg már megnézte,stb...Minden infó,tapasztalat jól jönne.Olyan 2 millió körüli autók érdekelnének.Előre is kössz mindenkinek!

Én is hasonló cipőben járok :wink:

2007.02.17. 15:52

Szia!

Akkor látom nem vagyok legalább egyedül a kérdéseimmel,ami ilyenkor felmerül,ami nem kevés. 8)

2007.02.17. 16:17

Ha jót akarsz.
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto ... width=1024
Alkuképes... 8O

2007.02.17. 18:14

Nekem "sima" kasznis kellene,azaz M5 külsős nem a favoritom.Azért kössz szépen!!

2007.02.17. 19:54

Rates írta:Szia!

Akkor látom nem vagyok legalább egyedül a kérdéseimmel,ami ilyenkor felmerül,ami nem kevés. 8)

De nem ám :lol:

2007.02.17. 19:56

jimi528 írta:Ha jót akarsz.
Alkuképes... 8O

Picit több kép kellene. Pl. belülről is. Honnan szereztél rá M5 kipufogót?
Mióta van nálad?
Viszonylag kevés a km benne, hogyhogy?
Mit kell "alkuképes" alatt érteni?
Hirtelen ennyi :wink:

2007.02.18. 09:53

sziasztok én is keresek egy 528-ast de iszonyú árakat kérnek én vennék egyet kp-ért de 2millióért nem adnék többet érte akármilyen állapotban is van csak 10 év körüli.nekemis volt régebben egy e34-em fillérekért tudtam eladni a mostani e39 is pár év múlva eladhatatlan.ne értsetek félre nem ócsárolni akarom csak kereskedtem vele de ha megtartjátok költötök rá biztos a legjobb választás.

2007.02.18. 11:36

donszabi írta:sziasztok én is keresek egy 528-ast de iszonyú árakat kérnek én vennék egyet kp-ért de 2millióért nem adnék többet érte akármilyen állapotban is van csak 10 év körüli.nekemis volt régebben egy e34-em fillérekért tudtam eladni a mostani e39 is pár év múlva eladhatatlan.ne értsetek félre nem ócsárolni akarom csak kereskedtem vele de ha megtartjátok költötök rá biztos a legjobb választás.

Ez sajnos így van, az autó hosszútávon nem befektetés... :(

2007.02.19. 08:12

Morello írta:
jimi528 írta:Ha jót akarsz.
Alkuképes... 8O

Picit több kép kellene. Pl. belülről is. Honnan szereztél rá M5 kipufogót?
Mióta van nálad?
Viszonylag kevés a km benne, hogyhogy?
Mit kell "alkuképes" alatt érteni?
Hirtelen ennyi :wink:

ha valikenk kell fénykép erről a kocsiról van egy pár mert én is néztem ezt amikor bömbit akartam venni de akkor olcsobb volt és egy kérdés csak: miért nem adták el még kb fél éve hirdetik nem is ajánlom senkinek!!!!!!!

2007.02.19. 08:14

donszabi írta:sziasztok én is keresek egy 528-ast de iszonyú árakat kérnek én vennék egyet kp-ért de 2millióért nem adnék többet érte akármilyen állapotban is van csak 10 év körüli.nekemis volt régebben egy e34-em fillérekért tudtam eladni a mostani e39 is pár év múlva eladhatatlan.ne értsetek félre nem ócsárolni akarom csak kereskedtem vele de ha megtartjátok költötök rá biztos a legjobb választás.

egyedül a telek tartja az árát minden másnak esik az ára ,viszont ha telket veszel nem lesz meg a BMW feeling:D:D:D:D
Hozzászólás küldése

VigLink badge