![]() |
2009.02.19. 21:05
2009.02.20. 13:54
2009.02.20. 13:55
2009.02.20. 16:32
strobi írta:levibeka írta:Ha valaki tud szerezni eggyett Ócsón, akkor szóljon, addig is maradok a jobb refim nélkül
Hali!
LCM II http://www.vatera.hu/bmw_e39_vilagitas_ ... 41998.html
LCM III http://www.vatera.hu/bmw_e39_lampamodul_130218400.html
Ezeket leltem gyorsban...
2009.02.20. 16:34
Labi írta:Hold your horses! azért azt tudni kéne, hogy mely típus kell nekedhárom fajta LCM van. mielőtt vásárolnál, bányászd ki. elméletileg JUF424-nek van egy jó I-es LCM-je.
2009.02.20. 16:41
voidnull írta:Azt honnan lehet megtudni, hogy milyen kell bele? Gondolom az adatokat beleírni elég speckó eszköz kelhet vagy ez nem annyira nagy mutatvány?
2009.03.14. 14:29
2009.03.14. 18:00
MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked.
Szia Labi!
Rendben küld és megnézem,mert itt van rá minden ketyere a javitáshoz.
2009.03.14. 20:08
2009.03.14. 21:38
levibeka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Chris! nekem megvan a régi LCM. megpróbálom szétszedni holnap és megküldöm neked.
Szia Labi!
Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit![]()
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
2009.03.14. 21:42
Bonca írta:Sziasztok.Tunátok nekem segiten ?Jöttem haza tegnap,a computer ki írja hogy az ajtó nyitva ,a belsö világitás felgyullad.Aztán elalszik,felgyullad,elalszik,felgyullad.Kicsit idegesitö volt márilyen valakinek?
2009.03.15. 08:37
MChris írta:levibeka írta:MChris írta:Labi írta:lassan az LCM-nek is nyithatunk egy új topicot.![]()
Szia Labi!
Ezt találtam az LCM javitásával kapcsolatban, hátha valaki ért is belőle valamit![]()
![]()
![]()
KATT IDE !!!!!!
Szia!
Nem vészes kibont és a hibás tranyó kiszed majd új be a helyére,persze vezeték nélkül az a rész kicsit kókány nekem. Időigényes dolog az egyészben hogy sok a tranyó benne és mire megtalálod a rosszat az nem kis idő.
Köszi hogy belinkelted!
2009.03.15. 08:59
levibeka írta:
Szerinted ha elvinném egy sima Műszerézhez, megtudná találni hogy melyik tranyó döglött meg, vagy ki kel olvasni Scannerel
Gondolom ha igy csinálnám akkor fel kell programozni utána, vagy tévedek![]()
Amennyiben jól értettem a fazonak is a jobb első refije világitott, és a képek szerinti módón javitotta meg vagyis ugy tünik hogy a döglött tranyót is benhagyta, felprogramozásról ha jól értettem nem is irt, szerinted létezhet hogyha ugy csinálmám mint a képeken kókány módon akkor nem is kell majd felprogramozni az LCM-et![]()
![]()
2009.03.15. 09:04
jackson írta:levibeka írta:
Szerinted ha elvinném egy sima Műszerézhez, megtudná találni hogy melyik tranyó döglött meg, vagy ki kel olvasni Scannerel
Gondolom ha igy csinálnám akkor fel kell programozni utána, vagy tévedek![]()
Amennyiben jól értettem a fazonak is a jobb első refije világitott, és a képek szerinti módón javitotta meg vagyis ugy tünik hogy a döglött tranyót is benhagyta, felprogramozásról ha jól értettem nem is irt, szerinted létezhet hogyha ugy csinálmám mint a képeken kókány módon akkor nem is kell majd felprogramozni az LCM-et![]()
![]()
Nem kell programozni, mert ez egy teljesitmény tranzisztor szerintem (nem ellenőriztem a számát, de azt egy műszerész ki keresi neked) ami nem programozható. A fazon simán kicserélte. Nem hagyta a helyén mert oda vannak forrasztva a kábelek lásd 0287-es nevű kép. Mivel nem illett a helyére a másik tipus ezért kábelekre rakta és arrébb helyezte (de a hűtőbordára).
Ehhez kell egy műszerész és a WDS doksi.
Jackson, aki szerint ez a profi javitás és nem a csere
2009.03.15. 09:17
levibeka írta:
Bocsi a láma kérdésért, de mi az a WDS doksi![]()
![]()
![]()
![]()
2009.03.15. 09:25
jackson írta:levibeka írta:
![]()
![]()
![]()
Nem láma: Én is feltettem ezt a kérdést amig nem volt. Wiring Diagram Systems. Ez az összes elektromos kapcsolási rajz leirása ami a BMW-kben létezik. Kedves kis 4GB-os DVD lemez iso letölthető csúnya torrent site-okról.
Jackson, akinek megvan
2009.03.15. 09:29
levibeka írta:jackson írta:levibeka írta:
![]()
![]()
![]()
Nem láma: Én is feltettem ezt a kérdést amig nem volt. Wiring Diagram Systems. Ez az összes elektromos kapcsolási rajz leirása ami a BMW-kben létezik. Kedves kis 4GB-os DVD lemez iso letölthető csúnya torrent site-okról.
Jackson, akinek megvan
És akkor az mire kell a WDS doksi, nem elég ha énis mondjuk oda forrasztom a vezetékeket mint a képen látszik, gondolom akinek a jobb refije világit folyamatosan ezzel az átkötésel lehet orvosolni
![]()
![]()
2009.03.15. 09:32
jackson írta:levibeka írta:jackson írta:levibeka írta:
![]()
![]()
![]()
Jackson, akinek megvan
És akkor az mire kell a WDS doksi, nem elég ha énis mondjuk oda forrasztom a vezetékeket mint a képen látszik, gondolom akinek a jobb refije világit folyamatosan ezzel az átkötésel lehet orvosolni
![]()
![]()
A WDS-ből tudja meg a műszerészed (már ha nem vagy saját magad az) hogy melyik lámpa melyik tranzisztort érinti mert alapól nem publikus a LCM belső kapcsolási rajza és azért az kell a pontos hiba behatároláshoz.
Jackson, aki megy reggelit adni a gyerekeknek
2009.03.15. 09:57
2009.03.15. 10:08