![]() |
2010.12.19. 19:31
Csak azt akarom kihámozni, ennek az ülés alattinak állandóan kell mennie? Nem csak ha nincs x értékű nyomás a rendszerben, aztán addig kikapcsol? Ezt most teljes tudatlanságomban kérdezem!jackson írta:peteeqe írta:bmw520ds írta:Biztos azért nem válaszolnak, mert nem tudják az illetékesek miért vanpeteeqe írta:peteeqe írta:Sziasztok!
Olyan problémával küszködök, hogy néha előfordul az, hogy amikor gyújtásra rakom a kulcsot, nem hallom az ülés alatti AC-t hogy működne, de most volt rá lehetőségem, és aknából megnéztem, és amikor az AC nem megy akkor bizony áramot se kap, rámértem......
tavaly cserélem AC, nem tudom hol keressem a hibát...
esetleg bizti, relé csinálhatja ezt? vagy a tankban lévő másik szivattyú?
![]()
Működik az autód rendesen? Tehát indul, nem áll le?
ha egyszer beindul, tökéletesen működik, menet közben minden tökéletes...
Ha a másik szivattyú lenne hibás akkor zúgna csak nem lenne nyomás az nem tünteti el a feszültséget.
Igen a biztosítékot és a relét is cserélheted aztán reménykedhetsz elmúlt tölle. Aztán lehet még kábel hiba is.
Jackson, aki reméli nem motor vezérlő hiba (mivel az a következő a kábel végén)
2010.12.19. 19:38
2010.12.19. 19:53
peteeqe írta:mindig kell mennie
Jackson! az ülés alatti biztikre gondolsz? relé merre van neki?
2010.12.19. 20:02
jackson írta:peteeqe írta:mindig kell mennie
Nem tudom melyik meg kell nézni az adat táblán vagy a WDS-ben.
Jackson, aki ma mindenkinél itt lyukad ki
2010.12.19. 20:03
jackson írta:peteeqe írta:mindig kell mennie
Nem tudom melyik meg kell nézni az adat táblán vagy a WDS-ben.
Jackson, aki ma mindenkinél itt lyukad ki
2011.02.20. 20:23
2011.02.20. 20:30
coolautoo írta:Sziasztok!
Engem is utolért ez a szivattyú kórság!
Kb 2 hete majdnem Pesten maradtam akarom indítani a gépet és csak indítózik és más semmi.
Ekkor hívom Jacksont és Muha Atit akik nem sok jóval kecsegtettek, tréler vontatás, stb..!
Még mielőtt hívtam volna segítséget megnézegettem az üzemanyag rendszert cső lehúz és néztem jön e a gázolaj, természetesen nem jött de akkor eszembe jutott amit itt olvastam a jó kis kocogtatós dologról, oda is csaptam neki egyet és már el is indult![]()
Már régebben is hallottam, hogy valami zúg de nem jöttem rá, hogy ez a szivattyú, de most már úgy zúg, hogy a motor hangját nem is hallom tőle és legutóbb egy nagyobb gázadásnál le is dadogott a motor mintha nem kapna elég anyagot, tehát már tuti, hogy ki kell cserélnem és ha lehet minél előbb!
Érdeklődnék, hogy a Szőke Zsolt féle 28 ezer forintos szivattyúról mik a vissza jelzések, mert felhívtam az ítt írt ko-csi.hu-t és ott azt mondták, hogy az ilyen 30 ezer körüli kínai szivattyúk szarok, hangosak és még olyan is előfordult, hogy az illesztésnél engedte a gázolajat!
Erről én nem tudok semmit, ti pedig akik már vettek ilyet többet tudtok erről mondani ATITDI 43-at mondott a gyári pierburg-ra, én találtam még 33-ért Valeot, melyiket vegyem szerintetek, volt már valakinek problémája az utángyártottakkal?
Előre is köszönöm a válaszokat!
2011.02.20. 21:00
2011.02.20. 21:06
2011.02.20. 21:11
Engem is utolért ez a szivattyú kórság!
Kb 2 hete majdnem Pesten maradtam akarom indítani a gépet és csak indítózik és más semmi.
Ekkor hívom Jacksont és Muha Atit akik nem sok jóval kecsegtettek, tréler vontatás, stb..!
Még mielőtt hívtam volna segítséget megnézegettem az üzemanyag rendszert cső lehúz és néztem jön e a gázolaj, természetesen nem jött de akkor eszembe jutott amit itt olvastam a jó kis kocogtatós dologról, oda is csaptam neki egyet és már el is indult![]()
Már régebben is hallottam, hogy valami zúg de nem jöttem rá, hogy ez a szivattyú, de most már úgy zúg, hogy a motor hangját nem is hallom tőle és legutóbb egy nagyobb gázadásnál le is dadogott a motor mintha nem kapna elég anyagot, tehát már tuti, hogy ki kell cserélnem és ha lehet minél előbb!
Érdeklődnék, hogy a Szőke Zsolt féle 28 ezer forintos szivattyúról mik a vissza jelzések, mert felhívtam az ítt írt ko-csi.hu-t és ott azt mondták, hogy az ilyen 30 ezer körüli kínai szivattyúk szarok, hangosak és még olyan is előfordult, hogy az illesztésnél engedte a gázolajat!
Erről én nem tudok semmit, ti pedig akik már vettek ilyet többet tudtok erről mondani ATITDI 43-at mondott a gyári pierburg-ra, én találtam még 33-ért Valeot, melyiket vegyem szerintetek, volt már valakinek problémája az utángyártottakkal?
2011.02.20. 21:16
Tomy003 írta:Elindul vagyis zug viszont sokkal hangosabb mint volt eddig de ha már jár a motor nem hallom. De lehet azért hangosabb mert szétszedtük a tankot is.
2011.02.26. 15:44
2011.02.26. 18:19
2011.02.26. 21:19
Tomy003 írta:Mi volt az ára a pumpának?
2011.03.01. 02:08
Engem is utolért ez a szivattyú kórság!...
2011.03.01. 02:13
2011.03.01. 02:18
Tomy003 írta:Nekem már ezt 3 szor játsza el két hét alatt. Egyszer megy egyszer megáll. Sztem nekem is ki kellesz cserélni. Mennyi az amit te rendeltél?
2011.03.01. 02:25
BMWFUN írta:Tomy003 írta:Nekem már ezt 3 szor játsza el két hét alatt. Egyszer megy egyszer megáll. Sztem nekem is ki kellesz cserélni. Mennyi az amit te rendeltél?
Mivel most este állt meg, még nem hívtam Atit, de úgy látom 43k volt az utolsó ár eddig.
2011.03.01. 02:30
Tomy003 írta:BMWFUN írta:Tomy003 írta:Nekem már ezt 3 szor játsza el két hét alatt. Egyszer megy egyszer megáll. Sztem nekem is ki kellesz cserélni. Mennyi az amit te rendeltél?
Mivel most este állt meg, még nem hívtam Atit, de úgy látom 43k volt az utolsó ár eddig.
Értem. Én kivettem a tankból mert nem zugott és ugy rádugtam a csatit és ment vissz raktam indult is 3 szor eljátszotta ezt nem tudom hogy a AC lehet e cserés vagy mi lehet vele.
2011.03.01. 02:34