![]() |
2010.05.08. 20:44
party írta:Hallo márka társak...rövid kérdésem van,kiégett az egyik utólagos xenon égőm...vegyek csak égőt? egyet? kettőt? vagy új szettet? Ez 3 éves...várom az 5leteket...thx
2010.05.18. 11:37
jackson írta:norby0420 írta:jackson írta:norby0420 írta:Sziasztok!
Nekem xenon a tompított a karikám meg a távolsági is... csak a ködlámpám nem.. meglehet oldani h az is az legyen vagy nagyon bonyolult?:P
Köszi előreis: Norby
A karika az nem a helyzetjelző? És van külön tompított meg távolsági? És hogyan villantasz egyet a távolságival amikor elötted imbolyog valami és közben jönnek szembe?
Jackson, aki nem érti
De a karika a helyzetjelző! igen különvan és villantani vagy hosszan vagy folyamatosan vakítod... vagy a duda.. nah de a ködlámpa?
Xenon Angel Eyes helyzetjelződ van na nem mond már. Izzós vagy fénycsöves, vagy esetleg drága ledes no de xenon ne lódits már
Xenon ködlámpa: minek? design célból mert sok értelmét nem látom használati oldalról. Valószínüleg ilyen elvakítás mellet nem szeretnék szembe jönni veled.![]()
De lehet, hogy neked se jó mert egy kamazos rád húzza a kormányt véletlenül. Remélem érted mire gondolok és nem veszed sértésnek (mert nem annak szántam):
Jackson, aki még mindig nem érti
2010.05.20. 21:12
2010.05.20. 23:52
jackson írta:Én marha. És pont.
Szenvedtem a első xenon állító szenzorral mert szeretném végre jól látni az utat. Annó amikor elkezdett haldoklani a gyári vettem egy bontottat csak a kontakt hiba behatárolása céljából.
Beraktuk hiba megszünt és adta a jeleket. Csak most, hogy állandóan bosszant a LRA Sensor Fault hiba jöttem rá, hogy a 4,2Volt maximum helyett miért ad 4,6V-ot és rendeltem az Alpinától egy gyári újat. INPA mutatja szépen az értéket hogy kint van a piros mezőben.
Nos ekkor jövök rá miközben nyomozzuk, hogy nekem a sport futómű miatt egy másik szenzor kell, hogy:
Én a bontóból egy nem sport futóművesét szereztem be és mivel a kocsi futóművel alacsonyabban van ezért persze, hogy rossz értéket mér.
Szóval lesz egy eladó szenzorom nem sport futóműves kocsiba ha kell valakinek.
Jackson, aki a fejét veri a falba mert az orra elött volt a hiba
2010.05.21. 20:11
Janek írta:jackson írta:Én marha. És pont.
Szenvedtem a első xenon állító szenzorral mert szeretném végre jól látni az utat. Annó amikor elkezdett haldoklani a gyári vettem egy bontottat csak a kontakt hiba behatárolása céljából.
Beraktuk hiba megszünt és adta a jeleket. Csak most, hogy állandóan bosszant a LRA Sensor Fault hiba jöttem rá, hogy a 4,2Volt maximum helyett miért ad 4,6V-ot és rendeltem az Alpinától egy gyári újat. INPA mutatja szépen az értéket hogy kint van a piros mezőben.
Nos ekkor jövök rá miközben nyomozzuk, hogy nekem a sport futómű miatt egy másik szenzor kell, hogy:
Én a bontóból egy nem sport futóművesét szereztem be és mivel a kocsi futóművel alacsonyabban van ezért persze, hogy rossz értéket mér.
Ez a lengőkaron lévő szenzor?
2010.05.26. 20:22
2010.06.01. 16:51
2010.06.01. 16:56
ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
2010.06.01. 17:07
ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
2010.06.01. 17:14
jackson írta:Janek írta:jackson írta:Én marha. És pont.
Igen pont az.
Jackson, aki közben nyakig by meló
2010.06.01. 17:26
Janek írta:jackson írta:Janek írta:jackson írta:Én marha. És pont.
Igen pont az.
Nah majd szólj ha eladó sorba kerül,mert nekem a lengőkar csere alkalmával sikeresen eltörött a műanyag kar része,most kihat rá a Loctite ereje,de félek ez kevés lesz
2010.06.01. 17:42
2010.06.01. 17:49
jackson írta:Janek írta:jackson írta:Janek írta:jackson írta:Én marha. És pont.
Igen pont az.
Nah majd szólj ha eladó sorba kerül,mert nekem a lengőkar csere alkalmával sikeresen eltörött a műanyag kar része,most kihat rá a Loctite ereje,de félek ez kevés lesz
OK szólok. Csak még némi időbe kerül a csere ugyan is megint megszivtam:
- Alpina telefon itt a szenzor
- Jackson V8 módon péntek este elteperni hozzá
- utána tépés az alkatrészel muhaati aknájára
- beszerelés és rohadtul nem stimmel
Az alkatrész OK csak nem stimmel a konzolra. Lásd itt: REALOEM Link
Nekem a 3 konzolos bal felső szenzor volt a kocsin. A sport futómű meg a jobb felső 10-es konzollal csatlakozik. És más maga a szenzor kódja is. Mint látható a 7-es (normál futómű) és a 13-as (sport futómű) rúdja teljesen más.
A végén kiderült ezek a barmok a kocsi balesete után bele rakták a nagyon nem bele valót és ezért mér rosszul.
Lehet, hogy az első szenzor ami meghalt is ezért mivel olyan pozicióba került amit már nem birt a potméter.
Most rendelhetem meg az összes bizbaszt hozzá, hogy vissza állitsam a gyári rendszert: 10-14.
Utána oda tudom adni.
Jackson, akinek még mindig nincs még 100%-os xenon rendszere
2010.06.01. 18:46
simi64 írta:ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
Kacsintós?![]()
![]()
2010.06.02. 20:09
ptom írta:simi64 írta:ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
Kacsintós?![]()
![]()
Na igen a másik dolog.Nekem mindig felkapcsolás után állt be a magassága most viszont az is fix.Lehet,hogy át........?
2010.06.02. 22:52
MChris írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
Kacsintós?![]()
![]()
Na igen a másik dolog.Nekem mindig felkapcsolás után állt be a magassága most viszont az is fix.Lehet,hogy át........?
magasság állító akkor inkább a gond -> mobilgumi.hu
2010.06.02. 23:28
2010.06.02. 23:35
Imco írta:Rózsaszinesnek tünt az egyik xenonom este.
A pálinka miatt volt, vagy ez jelzés értékü a lámpával kapcsolatba?
2010.06.03. 11:56
kovessyroli írta:MChris írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
Kacsintós?![]()
![]()
sajnos, ha gagyi utángyártott fényszórót raktak be, abban bizony nincs magasság állító![]()
először ellenőrizd le a fényszóró hátulját, hogy van-e rajta a fényszórómotornak csatija
2010.06.03. 12:22
ptom írta:kovessyroli írta:MChris írta:ptom írta:simi64 írta:ptom írta:Sziasztok.Nem tud valaki egy jó tippet adni,hogy honnan szerezzek egy komplett angel eye lámpát?A télen kicsit lezúztam a jobb elejét és a szakik csak azt cserélték ki egy újra,a bal meg maradt a régi.Elég csúnya így mit mondjak.
Kacsintós?![]()
![]()
sajnos, ha gagyi utángyártott fényszórót raktak be, abban bizony nincs magasság állító![]()
először ellenőrizd le a fényszóró hátulját, hogy van-e rajta a fényszórómotornak csatija
Hellát raktak bele,azt hiszem az a gyári is de lehet,hogy tévedek.Ránézésre ugyan olyan mint a bal oldali csak új és ebből kifolyólag sokkal szebb. Eddig nem foglalkoztam vele de most már idegesít,hogy nagyon elüt egymástól a kettő.Lehet egyáltalán ezeket darabra kapni vagy csak párban?